2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar güne güzel haberle uyandım hala oldum abimin kızı bu sabah doğmuş prenses 3 gün önce geldi darısı başımıza canlaar

günaydın kızlar ayyy hala benim gibi sabahları midesi bulanıp çıkaran varmı bi ara geçmişti yine başladı yaa

Canım valla bazılarının 9 ay sürüyomuş umarım bir an önce atlatırsın bende hiç olmadı diyebilirim,1 -2 kez oldu başlarda ama çok kötü bişey olduğunu biliyorum,tavsiyem akşamdan fazla yağlı şeyler yeme,kızartma filan yeme,eğer süt dokunuyosa onu da gün içinde iç yatmadan önce tüketme, ben yatmadan bir saat önce evden kaç çeşit meyve varsa 1 er tane yiyorum hergün...

Merhaba kızlaaarr

kızlar sızınde karnınızda (sağ tarafta ) anıden sertleşme ve sankı orda bır agırlık varmıs hissi oluyormu zaman zaman.

eveet bende de oluyo bazen, heralde korkulcak bi durum değildir sanıyorum ki..

ay yok yıkamak lazım, ben yıkicam ütülicem. sonucta nerde hangi konfeksiyonda üretildi, kimlern elinden geçti, dikilirken tasınırken yere düştü mü noldu bilemem.
ben kendime yeni iç çamasırı filan aldıgımda da önce elimde de olsa bi yıkar oyle giyerm.

yogurt cok faydalı tabıkıde ama soyle bı durum var yogurtla ıspanagı yedıgın zaman ıspanaktakı demır emılımını yıtırıyormus yogurt yanı ıspanagı sade yemek gerekırmıs

doktor bana demir ilacını alırken de süt ile aynı anda alma demişti.

Gunaydin kizlar bizde oglusumla iyiyiz. Bugun maskoya mobilya bakmaya gitcez yavas yavas karar vermek lazim zamanimiz azaliyor:) aksama geldigimde onerilerimi yazarim isteyen olursada:)

KiZlar egepolde dogum fiyatı 1000 lira sosyal güvence yoksa 3500 hersey 1 refakatçi oda süslemesi bebek fotoğrafçısı dahil

Slm kızlar hepinize hayırlı cumalar... Bizi de dün dr.umuz aradı şekerimiz sınırda çıkmış. Yani 157 Ekmek, makarna, pilav gibi karbonhidratlı şeylerden uzak dur dedi. Şirkette yediğim tek şey makarna yada pilavdı zaten benim.Yemek firmasının yemekleri midemi yakıyor yağından herhalde Ekmek zaten sevmem. Kolay kolay da yemem. Dünden beri başladık bakalım. Sabah 2 dilim çavdar ekmeği,peynir, domates, salatalık yedim ve süt içtim. Öğlen de 1 dilim ekmek bir iki kaşık çorba içtim. Bir de biraz yağsız salata ile kısır yedim. Çayı da şekersiz içiyorum şimdi.Bana olmaz diyordum bak benim de başıma geldi... İlkinde olmamıştı ne güsell...

ben diş doktoruna gittim randevular doluymuş dedi snei öğle paydasonunda alcam doğurursun felan bu ay sonuna verdi

doğurursa felan diyince şok oldum
ben daha hazır değilim

Sigortan varsa 1000 tl ye hem normal dogum ve sezeryan fiyatı aynı canım sigorta bagkur vs yoksa 3500

Canım yani sen oda süslemesi ve bebek fotoğrafçısı dahil demişsin ya,bende onu merak ettim hastaneler böyle şeyleri karşılıyolar mı ve bu 1000 tl ye dahil mi diye,sanırım bahsettiğine göre dahil...

KiZlar egepolde dogum fiyatı 1000 lira sosyal güvence yoksa 3500 hersey 1 refakatçi oda süslemesi bebek fotoğrafçısı dahil

Evet canim 1000 lira ama oda suslemesi falan yok sadece
Odanin kapisina bisey asiyolarmis oda yogunluga gore degisiyormus
Fotografcida hastanenin gorevlisi cekiyormus 10 20 poz canim
Kk okumustum dogum yapan bayanin fotolarini vermemisler
Ama 1000lira super fiyat hastaneye gore canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…