2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Olsun zaten erkek odası pek süslü olmaz:=)))
Fotoğraf olayına şaşırdım fotoları vermemeleri imkansız helede bana çünkü parayı çıkarken ödüyosun öyle bişi olursa onlar zorlanırlar:)))

aynenn havalardan sanırım kızlar hepimiz aynıyızz .. akşama arkadaşlarımızı çağırdım onlar gelicekler çaya değişiklik olur dedikk .. kızlar fotoğraf eklemek için bilen varsa link atabiliiirmii ?

slm kızlar.. bende çok bunaldım bugün, sanırım havaların bi türlü şöyle cıvıl cıvıl olmamasından yaa.. bi an önce yaz gelse de bebişler de doğsa

kızlar lcw da hamile pijamaları var 39.90 na ben aldım. 2çeşit vardı biri benmki göğüsten açmalı diğeri düğmeli

ben 2gün önce aldım altı lacivert kırmızı yeşil puanlı üstü kırmızı 29,90
sen iki tanesinimi 39,90 a aldın

bugun diş doktoruna gititm
doktor baktı randevu vercekti dolgu için
dedi ki buna erken randevu ver
bu doğrablir şok oldum :18::84: daha çok var yaaaaaaaaaaaa

yok tatlım tanesi 39.90

bende bugün lcw da görmesem almıycaktım daha işte kısmet

bu lc de olmasa biz hamilelerin hali ne olur yaa?!
hamile kıyafeti denilince millet ''aa, yolunacak kaz!'' diye düşünüyo
üç kuruşluk malı bin misline satmaya çalılşıyo bulamıyoruz bi yerde de..
saolsun lc he yerde, yirmi liraya süpper t-shirtler aldım, rahat rahat değiştire değiştire giyiyorum.
bebişime de zıbınlar aldım..

selam hamişler nasılsınız bebişleriniz nasılmaşalah benimki gayet hareketli hiç durmuyobi kaç gündür düşünüyorum da sizlere sorayım dedim bebişlerimiz için hangi deterjanı almalıyız
ben kıyafetleri yıkamak istiyorum biraz araştırdı hacı şakir granül sabun ile dalin sıvı deterjan arasında kaldım ama galiba dalin sıvı deterjanı alıcam. bebişim 1 yaşını geçince de insallah omo baby almayı planlıyorum... siz ne düşündünüz?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…