2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben de şimdi geldim alışverişten.. çok yoruldum..
ama gerekli olan kıyafetleri tamamladım. bebekler için dalin sıvı deterjan da aldım.
attım makineye.. çıkmasını bekilyorum :97:
bende demin aldım dalin sıvı deterjan ve dalin yumusatıcı ?_?makınaya attım 50 drecede yıkadım astım . ayy bi cıktılar misss gibi kokuyorlar . o kadar garip oldum ki.. gözlerim doldu .asarken sanki oğlum içerde beşiğinde uyuyor da bende kıyafetlerını asıyorum oğluşumunnnn.
fazla mı duygusalım ne ??

ayy, al seni vur banaa
ben de şimdi astım çamaşırları.. kokusuna bittim.. her birini ayrı ayrı sevdim öyle astım.
içinde bebişim varken düşünemiyoruuum

hangi deterjanı alsam diye düşünüyorsanız, dalin sıvıyı tavsiye ediyorum.
(2 litre 17 tl ye aldım. )

herkese kolaylar gelsinn

28 hafta 7 aylık olmuyo aslında, cunki bir ay 4 hafta değil. bir ayı 30 gun kabul ediyoruz.

28*7 gun = 196 gün
196 gün / 30 gün = 6.5 ay yapıyo.

ben de şimdi geldim alışverişten.. çok yoruldum..
ama gerekli olan kıyafetleri tamamladım. bebekler için dalin sıvı deterjan da aldım.
attım makineye.. çıkmasını bekilyorum :97:

Bende yikicam canim dun aldim bende dalin kizlar birde ben hastane cikisini yenidogan aldim ama tisort citcitli badi vs 0-3 ay aldim yazi gecirir zaten siz nasil aldiniz ?

Canim 50 derece fazla degilmi benim aldigim
Kiyafetlerde 30 40 derece yaziyor bende dun alisveris yaparken
Gozlerim doldu hep hayal ettim bugun 23 nisan
Gosyerilerini seyrederken bile agladim
Sonra kendi kendime guldum neye agladum diye duygusal
Oluyoruz )

bacımmm aynen fıyatını goruncede ayrı bı duygulandım yum+deterjana 30 ytl verdım .
olsun canım oğluma yarasın dedim kac derece de yıkadın bacım sen

Bende yikicam canim dun aldim bende dalin kizlar birde ben hastane cikisini yenidogan aldim ama tisort citcitli badi vs 0-3 ay aldim yazi gecirir zaten siz nasil aldiniz ?

bıtanem bende 0-3 aldım hep hastane cıkıslarımı 3 takım var 3 ü de yenı dogan cıkarır yazı cıkarır
bebegımm annem tekstıl fırmasında calısıyordu benım ondan ben bıraz fazla huyluyumm . yerlere atıyorlar pislıgın ıcınde dikilıyo ya . zaten kuzum makınalar 10 derece dusuk yıkıyormus . termeız oldular valla .. kokusuna bıttım ama kuzumm . haa yıkanınca gıcır gıcırlıgı gıdıyor ama temız olsun yeter

ben hastane çıkışı almadım. iki tane ayaklı tulum aldım. haricen bol çıtçıtlı body aldım.
önceki yılların temmuz annelerinin tavsiyesi

0-3 ay 3 sıfır kol çıtçıtlı body.
0-3 ay 7 yarım kol çıtlçıtlı body.
0-3 ay 2 uzun kol çıtçıtlı body.
0-3 ay 2 ayaklı, 1 ayaksız eşofman altı aldım.
3 tane de 0 numara pamuklu çorap.
4 çift eldiven, 2 şapka.
2 tane pamuklu penye ince battaniye aldım.
bunlarla yazı geçirir sanıyorum..

Son düzenleme:
tabı gecırır kuzum gecırmez mi kac derece soruma cvap alamadım da henuz kuşummmm

[SUB][/SUB]annem dıyor kı 90 da yıka dezenfekte olsun koptum gulmekten dedım anne premature kıyafet olur hepsii

90 derece mii
minyatür kıyafetler olur o zaman işte.. anca oyuncak bebeklerin üzerine giydirilir.
bence 30-50 arası iyidir. fazla da kaynatmaya lüzum yok..

90 derece mii
minyatür kıyafetler olur o zaman işte.. anca oyuncak bebeklerin üzerine giydirilir.
bence 30-50 arası iyidir. fazla da kaynatmaya lüzum yok..

haklısın kuzum . ama gıcır gıcır halleri gidiyor ya gıcık oluyorummm .. hep yenı kalsalar . kımı anneler de yıkamayın o zaman yeniliği gıdıyor dıyor bence yıkanmalı .
senın bebısın kız mı erkek mi kuzusummmm??

yeni olmasının bi önemi var mı?! kesilip dikilirken o kumaşlar nerelerden geçiyor.
mağazanın standlarında onlarca kişinin elinden geçiyor, yere düşüyor. tekrar askıya asılıyor..
makinada 30 dakika suyla deterjanla dönmesi bile çok önemli. o hassas cilde mikroplu tozlu şeyler değdirilmez..

benim doktorum, kıza benziyor dedi ama tam göremedi. ama ayrıntılıda perinatoloji uzmanı kız olduğunu kamuoyuna açıkladı.

hahahha 12 . haftada benım bebısıme kız dedı drumuz. bende pembıslerı doldurdum eve ayy neler aldım neler 19. haftada doktora gıttık anammm dr kıpkırmızı oldu ilk sordugu sey beşik falan almadınız dımı dedi bende hayır dedim . erkek bu bebek dediii anammmmmmmm dünyalar benım oldu . Ayrıntılı da pipi fotosunu cektı dr verdi .. sonra herseyı maviye dönüsturdukk

dün bende alışverişi abarttım mothercarede indirim vardı alt üst takım 0-3 aylık gezmeklik baya bişey almışım bende öle yıkayayım canım yıkamaya başlıcam bende :))heycanlanıyorum valla

ohh miss gibi diyorsunuzda kızlar yumuşatıcı kullanmayın yıkarken bebiş çamaşırlarında onların ciğerleri daha bu parfümlü kokulara alışık deil bebişlerimiz zarar görmesin diye birkez daha hatırlatayım dedim yumoşlardan uzak durunnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…