- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #21.781
kızlar kocamla barıstık yuppi :))))))))))))))
Hayırlısı olsun canım ben sana dedim düzelir boşuna kendinide bebeğide üzme eşinlede konuş anlasın ikiniz bi ailesiniz eşyalarıda kayınvaliden almış annen almış ne farkeder sizin bebiş gircek çok sevindim üzmeyin birbirinizikızlar kocamla barıstık yuppi :))))))))))))))
Ohh yaa desenize hamilelerin genelinde varmış çilek hastalığı. Bende de dondurma kıştan beri olmazsa olmazdı. Bir ara her gece 1 lt yakın yiyordum.Özellikle de dr.umun hasta olmadığın sürece bebeğe zararı değil yararı var demesinden sonra. Şimdi de çağla,çilek,erik ve karpuz krizlerim tutuyor. Eşime diyorum beni durdur. Üstelik şekerimde sınırın üzerinde çıktı.Ekmek,şeker,makarna,pilav hepsini neredeyse tamamen kestim gel gör ki meyveleri görünce kendimi kaybediyorum
Çok sevindim cnm. Allah bir daha ağzınızın tadını bozmasın inşallah.
23 Nisanda gezmeye gittiğimizi söylemiştim.Blogumda Sazova parkındaki gezimiz hakkında yazı ve resimleri paylaştım.Sizlerle de paylaşmak istedim...Temmuzdan sonra bebişlerinizi alın gelin de onlar oynasın biz de muhabbet edelim :)
I hope u understand: 23 Nisan Kutlu Olsun - Sazova Parkı
aynen bende erik manyağı oldum.. çok pahalı diye almadım kıyamadım o kadar para vermeğe, allahtan en yakın arkadaşım muğlalı, ordaki erikler kocaman olmuş, kargoyla gönderdi annesi 2 kere, kaç kilo erik bi oturuşta tertemiz
canım çağla yı fazla yeme sakın kan ı düşürüyo diye biliyorum ben. şekerin cıkmıs dikkatli aşırı tuketmezsen meyveleri zararlı olacagını sanmıyorum
Merhaba Kızlar,
Bugun aylık kontrolumuz vardı. Kuzum 1260 gr olmuş. Herşeyimiz normal çıktı. Ve 2.5 aydır yüzünü gösterdi kızım. Tabi hemen fotosunu aldık. Allahım artık herşeyi belli, ağzı burnu :)
Meyvelerden bahsedilmiş. Erik çıkana kadar çilek yeme olayıbende de vardı. Ama şu an kontrolsüzce erik yiyorum ve tuzlu. Doktorsa tuz kesinlikle kullanmayacaksın diyor. Ama erik zamanı zaten kısa sürüyor ve gebelikten öncede çok severdim ama şöyle tuzlu tuzlu :S.
Bizde odamızı aldık fakat yatak konusunda bende kararsızım. Yatak firmalarının bebekler için çeşitli yatakları var . Ama çeşit arttıkça karar vermekte zorlaşıyor. 250 tl yede 1000 tl yede yatak var. Ne kadar zor, herşey için düşünüp araştırmak zorunda kalıyoruz :S
herkese günaydın bişey sorucam kızlar hamilelik döneminde ağda veya genel temizlik diyelim diyelim nasıl hallediyorsunuz hangi yöntem en uygun sizce :18:
yaa oluyo mu ama kızlar askolsun, canımı çektirdiniz şimdiii
hahaha hiç duymamıştım bunu:) "avucunu yala" deyimi ordan geliyormuş demek kicanım ya canın mı cekti avcunu yala kalcanı veyahut vucudunda gorunmeyen bır yerını tut nedeni ise bızım burda cann cekıyosa ve o an yıyemıyosan dokundugun yerde lekesı cıkıyor bunu engelemk ıcın dedıgımı yapıyosun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?