2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben nerdeyse kiştan beri çilek yiyorum deli gibi canim istiyordu,hatta bizimkiler korkuyordu hormonlu falan olmasin az ye diyorlardi,sonra o geçti erik başladi ondanda baya yedim erikler küçük küçük ama lezzetliler.Bu arada karpuza ve dondurmaya dadandim,çok pis boğazlı oldum :)) hareketlerimde çok ağirlaşti 50m yürüsem ayaklarim belim kopuyor,konuşurken nefes nefese kaliyorum ve doğum korkusu sarmaya başladi beni

Ayy kızlar yaaa sol üst yirmilik dişim çıkmaya çalışıyor ve ne yesem yanıyor, sadece yerken olsa normalde de ağrıyor.Sol alt yirmiliği çektirmiştim geçen sene.Bunun da çekilmesi gerek ama hamilelikte sakıncası var mı ki yaa Bi de bu yirmilik dişler kaç tane yaaa ???

aynen bende erik manyağı oldum.. çok pahalı diye almadım kıyamadım o kadar para vermeğe, allahtan en yakın arkadaşım muğlalı, ordaki erikler kocaman olmuş, kargoyla gönderdi annesi 2 kere, kaç kilo erik bi oturuşta tertemiz

Ohh yaa desenize hamilelerin genelinde varmış çilek hastalığı. Bende de dondurma kıştan beri olmazsa olmazdı. Bir ara her gece 1 lt yakın yiyordum.Özellikle de dr.umun hasta olmadığın sürece bebeğe zararı değil yararı var demesinden sonra. Şimdi de çağla,çilek,erik ve karpuz krizlerim tutuyor. Eşime diyorum beni durdur. Üstelik şekerimde sınırın üzerinde çıktı.Ekmek,şeker,makarna,pilav hepsini neredeyse tamamen kestim gel gör ki meyveleri görünce kendimi kaybediyorum

kızlar kocamla barıstık yuppi :))))))))))))))

Çok sevindim cnm. Allah bir daha ağzınızın tadını bozmasın inşallah.

Merhaba Kızlar,

Bugun aylık kontrolumuz vardı. Kuzum 1260 gr olmuş. Herşeyimiz normal çıktı. Ve 2.5 aydır yüzünü gösterdi kızım. Tabi hemen fotosunu aldık. Allahım artık herşeyi belli, ağzı burnu :)

Meyvelerden bahsedilmiş. Erik çıkana kadar çilek yeme olayıbende de vardı. Ama şu an kontrolsüzce erik yiyorum ve tuzlu. Doktorsa tuz kesinlikle kullanmayacaksın diyor. Ama erik zamanı zaten kısa sürüyor ve gebelikten öncede çok severdim ama şöyle tuzlu tuzlu :S.

Bizde odamızı aldık fakat yatak konusunda bende kararsızım. Yatak firmalarının bebekler için çeşitli yatakları var . Ama çeşit arttıkça karar vermekte zorlaşıyor. 250 tl yede 1000 tl yede yatak var. Ne kadar zor, herşey için düşünüp araştırmak zorunda kalıyoruz :S

canım çağla yı fazla yeme sakın kan ı düşürüyo diye biliyorum ben. şekerin cıkmıs dikkatli aşırı tuketmezsen meyveleri zararlı olacagını sanmıyorum

Bende ilk iş çatır çatır kütür kütür o pazardaki erikleri mahvedeceğim cumartesi gününe sıkı hazırlanıyorum. Buranın pazarı cts günü

canım çağla yı fazla yeme sakın kan ı düşürüyo diye biliyorum ben. şekerin cıkmıs dikkatli aşırı tuketmezsen meyveleri zararlı olacagını sanmıyorum

Frenlemeye çalışıyorum kendimi cnm ama ne mümkün. Oldum olası çağlaya dayanamam ki ben ama kanı düşürdüğünü bilmiyordum bundan sonra ekstra dikkat ederim. Karpuzda kendimi kaybediyorum cnm. O da şekerin yasaklılar listesinde başı çekiyor biliyorsun. Yemeyeceğim diye nefsimle mücadele ediyorum ama gördüğüm anda gözüm dönüyor.

yaa oluyo mu ama kızlar askolsun, canımı çektirdiniz şimdiii

bence en iyi yöntem en klasiği yani ağda uzun bir süre rahat ediyor insan,tabi hassaslaştığımız için insanın canı biraz daha fazla acıyor,yalnız bu hamilelik döneminde o kadar sorun olduki bu kıl tüy işleri zaten insan kendi göremiyor artık.Oğlum doğsun hayırlısıyla emme işlerimizde bitsin lazere gidicem karar verdim,bıktım artık:)

bide çok kilo aldım ben sürekli yattığım için,ev yemekleri yiyorum annem yapıyor sağolsun hamur işi falanda yemiyorum tatlıyda aramda yok ama canım pizza,kumpir,hamburger,kola falan çekiyor ya siz yiyormusunuz bunları? ben çokmu daraltıyorum kendimi diyorum ama bunları da yapmasam felaket olacam şimdiye kadar 13 kilo aldım, hamile olduğumu duyunca sigarayı bıraktım ki buda başlarda bol bol atıştırmalık yememe sebep oldu.Tabi bu süre boyunca sadece bir ay ayaktaydım gerisi hep yatış ve hala da yatış

hahaha hiç duymamıştım bunu:) "avucunu yala" deyimi ordan geliyormuş demek ki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…