- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.801
aa bende msj atıcaktm sımdı sana ne yaptın dıe tuhh kotu olmus yaa haftaya mı kaldı artık
Canım biz kremlerimizi,şampuanımızı filan aldık markası bübchen,ama biberon konusunda kararsızım hatta bu konuyu size danışmak istiyodum, ben süt pompası kullanıcam nasipse (inş. sütüm çok olur),ve sağdığım sütü anne göğsüyle uyumlu bi biberondan içirmek istiyorum emmeyi bırakmasın diye,var mı şiddetle tavsiye ettiğiniz bi marka?
İnternetten araştırdım biraz yeni doğan biberon diyo ya da biberon emzikleri var yeni doğan yazıyo,bunlar anne göğsüyle uyumlu oluyo mu, kısacası hangi biberonu tavsiye edersiniz???
ben de ilk defa duyuyorum kız bebeklerde delik dışarı çıkar tezini.Benim de göbek deliğim dışarı fırttı ama bebişimin pipisi var teyzesi
Bende doğum izninden sonra çalışacağım için biberonun anne göğüsüyle uyumlu olmasını tercih ettim. o yüzden avent'in 125ml'lik tek akışlı olanlarından aldım. avent anne göğüsüne uyumu konusunda çok iddiali bir marka
Bende bugün sabahtan doktora gittim 3 tip ac karnına 1 tup glikozu içtikten sonra kan aldılar sonuclar ikibucuk ta cikicak bakalım hayırlısı
Çok ama çok geçmiş olsun şimdi nasılsın başka bir rahatsızlık var mı tansiyon baş ağrısı filan??tüm gece burnum kanadı nasıl birşeydi Allah ım hayatımda ilk defa burnum kanadı :2:
Kızı olacak anneler size bir sorum olacak..? Ben genelde erkek bebeklerin çok tekme attıklarını duymuştum ama benim bebeğim hiç durmadan hareket ediyor.. Doktor kız demişti.. Sizin kızlarınız da böylemi..?:44:yoksa benim bebeğim erkekmi..?:18: Off bu hamilelik beni iyice paranoyak yaptı..
Evet cnim haftaya artik sen napiyosun
Kızı olacak anneler size bir sorum olacak..? Ben genelde erkek bebeklerin çok tekme attıklarını duymuştum ama benim bebeğim hiç durmadan hareket ediyor.. Doktor kız demişti.. Sizin kızlarınız da böylemi..?:44:yoksa benim bebeğim erkekmi..?:18: Off bu hamilelik beni iyice paranoyak yaptı..
merhaba arkadaslar bence tekme olayı bebekle alakalı benım kızım'ın tekmelerı o kdr kuvvetlı kı dışarıdan bıle uzun zamandır goruyoruz yanı bence bebekle alakalı o tekme kıvrım kıvrım hareket olayı
benımkı tekme de atıyor ama poposunu bir dikiyor benım göbeğin şekli kacıyor bıde canım acıyor bazen esım dalga gecıyoo oyle oldugunda :)
canım benım de kızım olacak. Benımkı de durmadan hareket edıyor. Tekmelıyor...[sıze=2]kızı olacak anneler size bir sorum olacak..? Ben genelde erkek bebeklerin çok tekme attıklarını duymuştum ama benim bebeğim hiç durmadan hareket ediyor.. Doktor kız demişti.. Sizin kızlarınız da böylemi..?[/sıze]:44:[sıze=2][/sıze][sıze=2]yoksa benim bebeğim erkekmi..?[/sıze]:18:[sıze=2] off bu hamilelik beni iyice paranoyak yaptı.. [/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?