2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende doğum izninden sonra çalışacağım için biberonun anne göğüsüyle uyumlu olmasını tercih ettim. o yüzden avent'in 125ml'lik tek akışlı olanlarından aldım. avent anne göğüsüne uyumu konusunda çok iddiali bir marka

ben de ilk defa duyuyorum kız bebeklerde delik dışarı çıkar tezini.Benim de göbek deliğim dışarı fırttı ama bebişimin pipisi var teyzesi

Bende bakiom doğrumı die ondan siZlere de sordum benimde oğlum olcak hayirlisiyla ama gobek deliğimin üzerinde minik kapak var kiz bebislerde o kapak olmuomus gobek deliği tamamen aciliomus yaşlı teyze lafları valla bende bilmiorum

avent ve dr bronws ı çok duydum onlardan birini almak istiyodum,
amaa ikisinde de cam model yok, %0 BPA da olsa ben güvenemiyorum yaa, cam biberon alcam ben.

baktım Nuk un var bi cam biberonu, bebegn gaz yutmasını önleyici sistemi de varmış, hoşuma gitti.

Bende bugün sabahtan doktora gittim 3 tip ac karnına 1 tup glikozu içtikten sonra kan aldılar sonuclar ikibucuk ta cikicak bakalım hayırlısı

Bende bugün sabahtan doktora gittim 3 tip ac karnına 1 tup glikozu içtikten sonra kan aldılar sonuclar ikibucuk ta cikicak bakalım hayırlısı

mrb canım nasılsın bizim çapkın denizci neler yapıyo hayırlı sonuçlar al inşallah ama sen daha gün yaptırmadın mı şeker yüklemeni:44:

Kızı olacak anneler size bir sorum olacak..? Ben genelde erkek bebeklerin çok tekme attıklarını duymuştum ama benim bebeğim hiç durmadan hareket ediyor.. Doktor kız demişti.. Sizin kızlarınız da böylemi..?:44:yoksa benim bebeğim erkekmi..?:18: Off bu hamilelik beni iyice paranoyak yaptı..

tüm gece burnum kanadı nasıl birşeydi Allah ım hayatımda ilk defa burnum kanadı :2:
Çok ama çok geçmiş olsun şimdi nasılsın başka bir rahatsızlık var mı tansiyon baş ağrısı filan??

benim ki erkek ama bazen benimde öyle oluyo 2 gün gece gündüz hiç durmuyo hareket ediyo bi bakıyorrum ertesi gün tembelleşiyo hareketleri düzensiz...senin kız erkeklere kök söktürecek desene maşallah

Evet cnim haftaya artik sen napiyosun

napayım cnm bende gayet ıyı valla kuaferden geldım sımdı saclarımı kestırdım
doktor bana ılac vermıstı ay ALLAH razı olsun muthıs etkılı bı ılac o kadar rahat edıyorum kı
ne kasılmam var ne agrım vede cok rahat uyuyorum

cnmmm o bebekle ılgılı birşey sanıyorum.Benım kız olucak bebegım evet cok hareketlı ama gun gelıo butun gun boyunca,
cok az haraket edıyo bu tamamen bebege baglı bence o kadar takılma genelde denılen cıkıo zaten

tatlım bu linkte ki videoyu izle istersen fikir olur ben bunu alıcam

Calma Film

Canım şimdi sipariş vereyim diye baktım da internetten, 1-2 sitede 39 tl görünüyodu aradım stokta yokmuş,diğer sitelerde de en ucuz 49, genelde 60 tl civarı,senin baktığın daha ucuz bi yer var mı , sen nerden almayı düşünüyosun?Yoksa 49 tl ye alıcam....

2222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Canim ben kizima hamileyken tekme seklinde vurmuyordu daha yumusak bir sekilde sanki icimde suzuluyor, kivriliyordu, hic yormuyordu. herkeste farkli olabilir tabiiki ama simdi bebisim erkek ve bir tekme atiyor resmen ciglik atasim geliyor. Bazen bir vuruyor haylaz afedersiniz uzerime cisimi yapicam saniyorum. Tabiiki bunlar canimizi acitsada guzel duygular Allahim butun isteyen herkese annelik duygularini nasip etsin insaallah.

merhaba arkadaslar bence tekme olayı bebekle alakalı benım kızım'ın tekmelerı o kdr kuvvetlı kı dışarıdan bıle uzun zamandır goruyoruz yanı bence bebekle alakalı o tekme kıvrım kıvrım hareket olayı

benımkı tekme de atıyor ama poposunu bir dikiyor benım göbeğin şekli kacıyor bıde canım acıyor bazen esım dalga gecıyoo oyle oldugunda :)

benımkı tekme de atıyor ama poposunu bir dikiyor benım göbeğin şekli kacıyor bıde canım acıyor bazen esım dalga gecıyoo oyle oldugunda :)

:) allahım yerım ben bu bebişleri evet hapsucum artık haretlerın hepsı anlasılıyor esım de gecen aksam sıyor dırsek,ayak,el hangısı oldugunu artık anlıyorum dıyor :) sen de benım gıbı alısverıs yapmamıssın canım yaparız ben bır aya memlekete gıdıyorum zaten tayın bellı olmasını beklıyorum su anda

canım benım de kızım olacak. Benımkı de durmadan hareket edıyor. Tekmelıyor...

selam herkese, iyidir herkes inş.
biz iyi gibiyiz Allah bu günümüzü aratmasın çok şükür
işlerimi toparladım anca gelebildim

cumartesi günü doktora gittik
furkan beyin sağlığı yerinde çok şükür bize sırtını döndü küstümü anlamadım ki :)
önce yüzü elleri ile kapalı kolları ise dirsekte dizlerine dayalı duruyordu
sonra işte bitakım ölçümler yaptı doktor biraz bekledi yüzünü dönsün diye yok dönmüo iyice koluna gmüldü :))) o an ensesi kabak gibiydi ortada doktor dio gel beni öp dio serseri :)))) valla tam ısırmalıktı
1311 gr olmuşuz doktor süpeer dedi neredeyse 2 katı olmuş son randevudan dedi
bu ay 2 kg almışım şekerden bahsettik biraz 200ü aşsaydı tehlike çanları çalar insülin verirdik dedi
şimdi diyet ve egzersiz ile dengelicez dedi bu ekilde bebeğe bir zararı yok dedi

öğlede sonrada diyetisyen randevumuz vardı
bana bir diyet verdi evlere şenlik
ayrıca günde en az iki kez kan şekerimi ölçüyorum buda benim psikolojimi bozuyor
eşime kalsa hiç didiklemeden dikkat etmekti
benimse içim kemrildiğinden en azından diyet yaparken bi hafta ölçeyim diyorum oda dio ölçtükçe düşmezse nie düşmedi die dert edeceksin
bakalım nolcak

birde bişey sorcam size bilginiz varmı bilmem ama

32. hafta raporunu sordum ben doktoruma
rapor veririm ama hastanemizin ssk anlaşması olmadğı için işyerin kabul etmeyebilir dedi
işyerime sordum nitekimde öyle dediler sonrada biz etsek bile ssk etmeyip doğum paranı vermez dediler şidmi başka hastaneden rapor alacağım
şimdi ben anlaşması olan bi hastaneden rapor alacağım bu sorun halloldu
ee doğum raporumu mecbur ordan alacağım o zaman sıkıntı olurmu ssk dan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…