2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese günaydınlarrrrr,bugün niye kimseler yok bu saate kadar günaydınlar birikmiş olurdu,hayırlı haftalar olsun inşallah hepimize...

Hamisininmi kokusu olmuyor canim

İnan ki canım kocam o kadar çok balık yedirdi ki en hafif kokulu olan hamsiydi
Bir de ben hamsiyi fırında yapıyorum üzeri soğanlı falan çok kokmuyor bana göre..

bdt 12 temmuz benim. ama içimde bi his.. haziran sonu doğum yapıcan diyo
sen de bebişinle hoşgeldiniz..

Hoşbulduk canım

kizinmi olck canim kiz bebekte gobek deligi disari firlar diolar dogrumu?
benimkide kapakli oldu erkektede uzerinde minik kapak olurmus?

Benim de göbek deliğin dışarı çıkmaya başladı kız olduğu içinmiymiş..
:44:

Ayy bende çok kaşıyorum karnımı kocacım da tuhaf tuhaf bakıyor utanıyorum..

Günaydın Guzel annişler nasıllar bakalım.Biz kızımla cok ıyıyızzz.MASALLAHIMIZ var doktorumun verdıgı ılaclar

sayesınde 2 gundur mısıl mısıl uyuyorum ne bır agrı ne bır kasılma ins.Gunune kadar boyle devam eder
benım gobişimin deligi de dısarda t-shrt gıyıncer okadar komık duruyo kı eşim bayılıo yumusacık oldu dıo
eee anlatın bakalım varmı hazırlık felan neler yapıosunuz

ve rekor bende galiba henuz hicbirşey almadık :) annem birseyler almıs bende bu hafta alıcam kısmetse yatagmızı begendık kayınvaldemde yatagmızı alıcak. bır baslasak alıseverıse bır gunde yaparız kucuk yer olunca erkenden alınıyor hersey :)

gunaydın kızlar,
bir eksiğimiz biberon,şampuan ve kremler kaldı. sizler hangi markayı aldınız?

Canım biz kremlerimizi,şampuanımızı filan aldık markası bübchen,ama biberon konusunda kararsızım hatta bu konuyu size danışmak istiyodum, ben süt pompası kullanıcam nasipse (inş. sütüm çok olur),ve sağdığım sütü anne göğsüyle uyumlu bi biberondan içirmek istiyorum emmeyi bırakmasın diye,var mı şiddetle tavsiye ettiğiniz bi marka?

İnternetten araştırdım biraz yeni doğan biberon diyo ya da biberon emzikleri var yeni doğan yazıyo,bunlar anne göğsüyle uyumlu oluyo mu, kısacası hangi biberonu tavsiye edersiniz???

günaydin kizlarrr...biz hala yatakta debeleniyorus atom karincam çok erken uyandi bi dahada uyutmadi annesini.Eskiden pıt pıt yapan oğlum şimdi ciddi tekmeler savuruyor büyüdü mü teyzeleri ne:))çok şükür allah herkese nasip etsin bu güzellikleri çok şanslıyız hepimiz....

karyolamız, banyo küvetimiz, şampuan ve biberonları kaldı kuzucuğumun ama modellere baktık az çok fikir oluştu biberonda medela alıcam çok beğendim ağız kısmı vakumlu filan medikal ürünler üreten bir firma gönül rahatlığıyla kullanırım ayrıca emzikte vermeyi düşünmüyorum bebişe sadece biberonu olcak

tatlım bu linkte ki videoyu izle istersen fikir olur ben bunu alıcam

Calma Film

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…