2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim Omega 3 kulllanabilirsin bende haftada 2 yemeyi birak ayda bir yersem anca. ama Omega 3 kullaniyorum ve cevizde yiyorum neredeyse hergun. dr diyor Omega 3 kullaniyorsan balik yemek onemli degil. sende uzulme canim herseyin bir kolayi var cok sukur.

ben hamile klmadan önce hamsiyi çok severdm en sevdgm balıktı ama hamile kaldıktan sonra hamsinin kokusundan çok tksindm.
karadeniz somonu alıyo annem, biz gideceğimiz zaman pişiriyo sağolsun arada bi, o balıgı sevdm, et gbi zaten tadı, balık gbi kokmuyo pek. onu yiyebliyorm bi.

slm kızlar..
yurtdışından misafirlerimiz vardı bugün akşam yemeğine. 11de aradıllar 2de ordayız dediler.. elim ayağım birbirine girdi..
bi yandan temizlik yapıyorum, bi yandan yemek
bin parçaya bölündüm. şimdi gittiler.. totom şimdi yer gördü
acayip yorgnum..:105:
bi geçmişe bakayım..

canderincim, bebişlerin ne yapacağı belli olmaz. bana kalırsa haziran 10 geç.
sen kıyafetlerini en geç bu ay sonuna yıka ütüle hazır olsun. Allah korusun sürpriz bi durum olur. en azından giyecekleri hazır olur..
odası gelince de havalandırdıktan sonra yerleştirirsin..
bence tedbirli olmakta fayda var..

kızlar yazın burada klimasız durulmuyor. bebeğim temmuzda doğacak ne giydirmem gerekiyor kafam çok karışık. daha alışverişe çıkmadım. neler almam gerekiyor
ben 0-3 ay 7-8 tane sıfır, yarım çıtçıtlı badi aldım.
birkaç tane ince ayaklı ayaksız alt.
ve olmazsa olmaz ince pamuklu penye battaniyeler almanı tavsiye ediyorum, nacizane

bdt 12 temmuz benim. ama içimde bi his.. haziran sonu doğum yapıcan diyo
sen de bebişinle hoşgeldiniz..

Hadi gecmis olsun canim. Bu aylarda artik ciddi anlamda enerjimiz tukeniyor ben 6. aya kadar iyiydim. bende az once temizlik yaptim sabahin isini bu saate biraktim insanin canida istemiyor yaa.:26:

ben 8. haftada bi tiksindim balıktan.. benim için balık o an bitti..
ki ben balık çok severim. eşim de balık tutmaya ne kadar meraklı, bu sene haftanın 2-3 günü mutlaka balığa gitti.
her gittiğinde kiloyla istavrit ve en sevdiğim balık olan çinekop tutup getirdi..
gel gelelim. ben yemek bi yana, görmek bile istemedim. her seferinde kayınvalidemde pişirip yediler..

balık hapı da almadım. omega 3 için, sadece ceviz yedim diyebilirim. o da ne kadar yaradı bilmiyorum :26:
ama olan oldu.. çünkü hala tiksiniyorum balıktan..

Hadi gecmis olsun canim. Bu aylarda artik ciddi anlamda enerjimiz tukeniyor ben 6. aya kadar iyiydim. bende az once temizlik yaptim sabahin isini bu saate biraktim insanin canida istemiyor yaa.:26:

kesinlikle aynı fikirdeyim.. ben de birkaç hafta önce enerji patlaması vardı..
şimdi o kadar çabuk yoruluyorum ki.. ağırlaştım iyice.. daha da iki ayım var bilmiyorum napcazzz:44:

ayy merhabaaa:)) konu balıktan açılmıs . hamılelıgımde sadece 6. haftada balık yedım ve yıyişim son oldu ..
görünce bıle mdem bulanıyor .. kocam alalım ye dıyor ben cevız yemeyi tercih edıyorum

Ah canim aynen bende yiyemiyorum esim ayiklayip kizartirsa hazir olursa yiyorum aslinda buranin baliklarida cok iyi degil birazda o yuzden baliga uzagim. Omega 3 karsiliyordur umarim eksiklerimizi

selam kizlar bende balik cok seviyordum halada seviyorum tiksinmedim allahtan somon ve sardalya da en cok omega 3 olan baliklar ben ayrica cipura ve mercanda seviyorum haftada 2 gun balik 2 gun kuru bakliyat yememiz lazim

Bende eskisen bu kadar sık yemezdim ama hamileligimin basindan beri haftada 2 gun balik yemeye calisiyoruz,saolsun esim aliyor evdede fırında pisiriyorz cok kokusuda olmuyor. Bebisime faydasi olsunda insallah:) doktorum yemezsem takviye hap veririm demsti ama baliktan direk aldigimiz gbide haptan gerekli olan vitamini alamayabilirmisiz, o yzden yiyebilenler mutlaka balik tuketsinler. İsteyenlere guzel tariflerde verebilirim

bide size eskiden balik tutarken fotomu koyuyorum demirin dogmasini oglusumla balik tutmak icin dort gozle bekliyorum babasi ona minik oltada almis hayatimda en cok keyif aldigim seylerden biri balik tutmak herkeze tavsiye ederim:)) bu arada olta atarken cok gerildigim icin simdi tutamiorum bu fotoyu cesmede gecen yaz cekildim

kızlaaaaar!!!
benim göbek deliğim dışarı ''pırt''ladı

bu arada karnımda ufak ufak sivilceler çıkmış. sıcaktan.. bi de bi dadlı kaşınıyorlar kiiii

kızlaaaaar!!!

bu arada karnımda ufak ufak sivilceler çıkmış. sıcaktan.. bi de bi dadlı kaşınıyorlar kiiii

kizinmi olck canim kiz bebekte gobek deligi disari firlar diolar dogrumu?
benimkide kapakli oldu erkektede uzerinde minik kapak olurmus?

kızlaaaaar!!!

Aynennn benim göbek deliği de fırladı.Ay bende de ufak ufak sivilceler 1 aydır falan.Niye oldu bunlar diye düşününüodm ama üstünde pek durmadm.Sıcaktanmıymış ki ?

tek benim göbek deliğim fırlamamış demekki

ben zayıflıyorum kızlar yaaaaaaaaa çok yediğim halde yazın normalde kilo verirdim ondanmı acaba

kizinmi olck canim kiz bebekte gobek deligi disari firlar diolar dogrumu?
benimkide kapakli oldu erkektede uzerinde minik kapak olurmus?
Aynennn benim göbek deliği de fırladı.Ay bende de ufak ufak sivilceler 1 aydır falan.Niye oldu bunlar diye düşününüodm ama üstünde pek durmadm.Sıcaktanmıymış ki ?
valla bi komik duruyor ki eşime göstermiyorum dalga geçer diye
tam delik kısmı ve etrafı yumuşacık
bu arada, evet bebişim kız
ama kız bebeklerde böyle olduğunu sizden duyuyorum.
sivilceler de tek tük.. dün çok terledim bunaldım.. akşam epey kaşındılar.. şuan daha sönükler.. yerleri zor belli oluyo

tek benim göbek deliğim fırlamamış demekki
ben zayıflıyorum kızlar yaaaaaaaaa çok yediğim halde yazın normalde kilo verirdim ondanmı acaba
bende zayıflıyorum neden bilmiyorum dr a gidince sorcam 3 kilo vermişim2 haftada
acep neden? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…