- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.761
Çok doğru ama bunlar ıher okuyuşumda kendimi çok suçlu hissediyorum bebeğime karşı.Balıktan çok tiksinmişim.1 ay önce çipura aldık, bol sebzeli fırın poşetinde pişirdim.Kokmasın belki yerim diye ama yine de balığı yiyemedim.Ancak sebzelerini yedim.Eşim her hafta balık alalım diyor ama görmek bile istemiyorum.Balık hapı kullandım 2 ay kadar o balıktan da beter.Her gün 2 ceviz ve bol bol yeşil salata yiyorum.Omega 3 bunlarda da bolmuş.İllaki balığın yerini tutmaz ama elimden gelen bu... Özür dilerim bebeğim.
Ben sadece hamsi seviyorum onun pek kokusu olmuyor.. Aynen bende süt içemiyorum içtiğim gibi midem bulamıyor.. Ama öğrendiğime göre yoğurtta sütten çok kalsiyum varmış ben şuan yoğurda yöneldim :) :) :) İnşaallah çok rahat geçer son ayın :) :)
gunaydın kızlar,
ben daha kıyafetlerı yıkamaya hıc baslamadım.
odası gelsın.mobılya kokuları gıtsın. öyle yıkayıp direk dolabına yerlestıreyım dıyorum. yanı hazıran ın 10 u gıbı yapabilirim.
acaba çok mu gec kalırım?
ben 0-3 ay 7-8 tane sıfır, yarım çıtçıtlı badi aldım.kızlar yazın burada klimasız durulmuyor. bebeğim temmuzda doğacak ne giydirmem gerekiyor kafam çok karışık. daha alışverişe çıkmadım. neler almam gerekiyor
bdt 12 temmuz benim. ama içimde bi his.. haziran sonu doğum yapıcan diyoSelamünaleyküm hanımlar.. bebişimin Tahmini doğum tarihi 02.08.2012 ama ben büyük ihtimalle temmuzda doğum yapacağım acaba temmuz annesi mi oluyorum ağustosmu.. ?:44: eğer temmuz isem aranızda bana da yer var mı?
slm kızlar..
yurtdışından misafirlerimiz vardı bugün akşam yemeğine. 11de aradıllar 2de ordayız dediler.. elim ayağım birbirine girdi..
bi yandan temizlik yapıyorum, bi yandan yemek
bin parçaya bölündüm. şimdi gittiler.. totom şimdi yer gördü
acayip yorgnum..:105:
bi geçmişe bakayım..
Çok doğru ama bunlar ıher okuyuşumda kendimi çok suçlu hissediyorum bebeğime karşı.Balıktan çok tiksinmişim.1 ay önce çipura aldık, bol sebzeli fırın poşetinde pişirdim.Kokmasın belki yerim diye ama yine de balığı yiyemedim.Ancak sebzelerini yedim.Eşim her hafta balık alalım diyor ama görmek bile istemiyorum.Balık hapı kullandım 2 ay kadar o balıktan da beter.Her gün 2 ceviz ve bol bol yeşil salata yiyorum.Omega 3 bunlarda da bolmuş.İllaki balığın yerini tutmaz ama elimden gelen bu... Özür dilerim bebeğim.
Hadi gecmis olsun canim. Bu aylarda artik ciddi anlamda enerjimiz tukeniyor ben 6. aya kadar iyiydim. bende az once temizlik yaptim sabahin isini bu saate biraktim insanin canida istemiyor yaa.:26:
ayy merhabaaa:)) konu balıktan açılmıs . hamılelıgımde sadece 6. haftada balık yedım ve yıyişim son oldu ..ben 8. haftada bi tiksindim balıktan.. benim için balık o an bitti..
ki ben balık çok severim. eşim de balık tutmaya ne kadar meraklı, bu sene haftanın 2-3 günü mutlaka balığa gitti.
her gittiğinde kiloyla istavrit ve en sevdiğim balık olan çinekop tutup getirdi..
gel gelelim. ben yemek bi yana, görmek bile istemedim. her seferinde kayınvalidemde pişirip yediler..
balık hapı da almadım. omega 3 için, sadece ceviz yedim diyebilirim. o da ne kadar yaradı bilmiyorum :26:
ama olan oldu.. çünkü hala tiksiniyorum balıktan..
mrb canım iyiyim sen nasılsın Bebekte iyidir umarımkusura bakma sabah görmemiştim mesajini
Canım bu güzel bilgiler için teşekkürler yalnız bende hamileliğinin ilk günlerinde tıksındim değil yemek görmeye bile tahammülüm yok ama her gün bir avuç ceviz yiyorum
kızlaaaaar!!!
benim göbek deliğim dışarı ''pırt''ladı
bu arada karnımda ufak ufak sivilceler çıkmış. sıcaktan.. bi de bi dadlı kaşınıyorlar kiiii
kızlaaaaar!!!
bu arada karnımda ufak ufak sivilceler çıkmış. sıcaktan.. bi de bi dadlı kaşınıyorlar kiiii
kızlaaaaar!!!
kizinmi olck canim kiz bebekte gobek deligi disari firlar diolar dogrumu?
benimkide kapakli oldu erkektede uzerinde minik kapak olurmus?
valla bi komik duruyor kiAynennn benim göbek deliği de fırladı.Ay bende de ufak ufak sivilceler 1 aydır falan.Niye oldu bunlar diye düşününüodm ama üstünde pek durmadm.Sıcaktanmıymış ki ?
tek benim göbek deliğim fırlamamış demekki
ben zayıflıyorum kızlar yaaaaaaaaaçok yediğim halde yazın normalde kilo verirdim ondanmı acaba
acep neden? :44:bende zayıflıyorum neden bilmiyorum dr a gidince sorcam 3 kilo vermişim2 haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?