2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada diyetimi soranlar olmuştu buradan paylaşmak istiyorum sizinle

sabah 8de 1 yumurta 2 dilim ekmek 1.5 kibrit beyaz peynir 2 ceviz 3-4 zeytin yeşillk

9.30 gibi 1 su bardağı yoğurt
11 gibi 1 meyve

öğlen ızgarada et yada balık (tavuktan kaçın zorda kalmadıkça dedi)
zeytinyaplı sebze salata 1 bardak yoğurt 1 dilim ekmek
ekmek yemezsem 4 kaşık bulgur pilavı

2 gibi 1 meyve
3.30 gbi 10 badem yada fındık
5 gibi tost

akşam etli kurubaklagil 6 7 kaşık 4 kaşık bulgur pilavı salata ve yoğurt
yada
ızgara balık et 180 gr kadar zeytinyağlı sebze salata ekmek

yemekten 1 2 saat sonrada yoğurt sonra meyve sonra 1 2 grissini

amacımız seni acıkmamaya sevk etmek dedi
ben kiilo almazsam ii dedim :) almazsın dedi

öğlenleri yemek sonrası 10 dk yürü akşamları min. 30 dk yürü dedi
yemek sonrası yürümek şeker artışını engellermiş

suyumada cıbık tarcın attım öle içiom

arkadaşlar doğum izni konusunda yardımınıza ihtiyacam var. doktoruma çalışabilir raporu almak iiçin ne zaman gitmem gerek biliyomusunuz. bir de yıllık iznimi ücretli iznime bağlayıp sonrasında ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum bi sıkıntı çıkmaz inşallah. birde doğum parası diye bişey duydum. günlük çalışma ücretini 3e bölüp 2yle çarpınca çıkan miktar kadar bu aylarda ödemek durumundaymış kurumumuz. bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen

Arsimacim ben anladim neden bu kadar kilo aldigimi Canim sen neden diyetisyene gittin cokmu kilolusun yada kilo almamak icinmi gittin?

çok bilmemekle birlikte
31+6 yad a32de doktora gideceksin canım
32den sonra çalışabilira raporu alıp iş yerine vereceksin
hastanenin ssk ile anlaşmalı olması gerekmiş
en iyi bilgiyi ik dan alırsın yada muhasebeden

Arsimacim ben anladim neden bu kadar kilo aldigimi Canim sen neden diyetisyene gittin cokmu kilolusun yada kilo almamak icinmi gittin?

nedenmiş canım :)
benim şekerim yüksek çıtkı biraz diyet ve egzersiz ile düşüreceğiz dedi doktor ve böyle bir diyet verdi
bunun yanında sabah açlk kahvaltıdan, öğle yemeğinden ve akşam yemeklerinden 1 saat sora kan şekerimi ölçüyrm
kiloma gelince 58,4 ile hamile kaldım şuan 69,3 üm
doktoruma göre limit 9kilo idi hadi sana 10 olsun demişti ona göre aştım :)

yemeğin üzerne az önce 2 tane baklava 2 tane de fıstıklı ezme yedm :S

Son düzenleme:

Bence çok güzel bir liste vermiş, insan epey doyar bu yedikleriyle zaten. birde kilo almazsın bence uyarsan. bu arada ben kilo rekorumu kırdım eski kıyafetlere nasıl sığacağım bilmiyorum.92 ile hamile kalmıştım 100ü geçeceğim galiba.32nci haftaya girdim şimdilik 7 kilo aldım ama altyapı vardı zaten. tam kilo vermeye başlamıştım hamile kaldım. offf offf çok dertliyim

Gecmis olsun canim. kilo cok almamissin ama isin icinde saglik sorunu varsa dikkat edilmeli elbette.

yemeğin üzerne az önce 2 tane baklava 2 tane de fıstıklı ezme yedm :S

ohh yarasın :)

çok aşırı bence :)
dertlenme boşver herşeyin başı sağlık o ii olsun gerisi olur
karbonhidrat az protein çok diyeti :)

Gecmis olsun canim. kilo cok almamissin ama isin icinde saglik sorunu varsa dikkat edilmeli elbette.

sağol
kendim için olsa etmem belki ama onu tehdit eden durumlar olunca inanılmaz ediyorum vede üzülüyorum
bu diyete uyarım uymama durumum sadece az yemekle olur :)))))

Canim 2 ayimiz kaldi belki dahada erken kim bilir. insaallah daha fazla almayiz diycemde herkes tam tersi olur diyor asil bu son aylarda kilo aliniyormus. yapilacak birsey yok sabredelim birde dua edelim daha fazla kilo almamak icin. Ayy aksi gibi hep canim tatli istiyor hadi gelde alma kilolari.

sağol canım,biz dün kurduk kullanışlı gibi duruyor bakalım sallanıyor titreşimi,müziği filanda var...İyi günlerde yatsın inş. bebişlerimiz

Çok ilginç gelecek belki size ama kimse o kadar tahmin etmiyor, vücudumun her yerine yayılmış kilolar ondan galiba. hani kimisinin genelde basenlerinde toplanır yada göğüs göbek olur ya, bendeki gayet dağınık bir kilo olduğundan o kadar çok olduğumu tartıda görünce şaşırıyorlar bu bakımdan şanslıyım. evlilik bana yaradı
Herşey bir yana bebeişim iyi olsun da. Çok şükür şeker ve tansiyon yok, ödem de olmadı, varis de yok. inşallah doğum da rahat olur bakalım normal olsun istiyorum...

canim ben isvicredeyim.. iyi bulmussun zaten pahali bir urun burdaki fiyati bile 49 tl ye geliyor al istersen yada baska sitelerdende arastir sana en uygunu hangisiyse bakarsin tatlim

buda bizim beşiğimiz kızlar bizde tercıhımızı park beşikten yana kullandık .ben ahsap tarzı modelleri pek sewemedim nedense bunlar daha cok hosuma gitti :))) ya kızlar bide bişi sorcam ya benm karnımda kasılmalar cok fazla olmya basladı ve inanılmaz derecede tuvalete cıkıorum özellkle geceleri deli olcam normalmı ya doktr kontrolumuz haftya daha.:26:

mrb kızlar hava çok sıcak diye mutsuzum sanırm bide hamillelk hormanı deprasyona girmeni engellermiş beni engelmeiyr(

medusaaaa ben kilolu hamile kaldım 83 le şimde 95 olmustum bakalım nolcak daha???
bide park yatak için yorum yapayım :))
sadece görüntüsüü beğendim..güzel mi sizce

Eklentiler

• $park yatak.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 27

Sorma gitsin bende dondurma tutkunuyum birde sütlü tatlı tercihim hep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…