2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ya bacaklarımda kasıklarmda yok ama karnımda oluyo hissediorm cok bariz bi şekilde kasılıoo böle bebişim oraya toplanıo yusyuvarlak oluyo sanki :26:

Benimde ayni sekilde oluyordu dr a sordum gun icinde kac kere oluyor kac saat aralikla oluyor say dedi 2 gundur saymaya calisiyorum ama anlayamiyorum su siralarda cok cabuk yoruluyorum ve uzaniyorum ben uzaninca kasilma hissetmiyorum. Bilmiyorum nasil hesapliycam haftaya kontrolum var bakalim ne diycek. Canim sen uzaninca devam ediyormu kasilmalarin?

cnmmm hiç çikolata yemesek aslında daha ıyı ama malesef yapamıyoruz işte
sütlü dondurmaya cok yuklen olmassa o sekılde tatlı ıhtıyacını gıder ben oyle yapıyorum

kızlar karnınızda kasılma hıssettıgınız anda kasılmalar bı gelıo bı gıdıo
benım kasılmam oluyo duruyo ve tekrar oluyodu mısal 5 dkk boyunca
sonra bı saat sonra aynı sekılde tekrar oluyodu

uzanıncamı bilmem dikkat etmedim hiç ama gün içinde cok sık oluo sanki ya böyle kasılma de tabir ediorum ama acaba aynı seymi benmi yanlş tabir ediorm bi tarif edim bak böle karnımın bi yerinde bebegim hem hareket edio hiseediorm hareket ettıgını hemde bi tarafta toplanıo böle o taraf şişio yani orda yusyuvarlak oluo sanki bu sekldemi oluo sendede

ne alıcan peki??ben chicconun kini düşündüm onun boyutuda çok küçük müş karar veremiyrm anlayacağın...

mrb canım nasılsın bizim çapkın denizci neler yapıyo hayırlı sonuçlar al inşallah ama sen daha gün yaptırmadın mı şeker yüklemeni:44:

capkinim iyi tekmelio teyzesi ama benim moralim bozuldu sekerim firlamis haftaya bidaha 100 luk yapicaklar senin capkin denizci nasil umarim hersey iyidir

Benim sanki karnim iyice geriliyor patliycam simdi diyorum ve aciyorda gerilirken ve kisa surmuyor ben uzanip dinlenince geciyor anca.

cnmmm hiç çikolata yemesek aslında daha ıyı ama malesef yapamıyoruz işte
sütlü dondurmaya cok yuklen olmassa o sekılde tatlı ıhtıyacını gıder ben oyle yapıyorum

evet ama bu seferde elim ayagim titrio yemesem dondurma yicem bende bide pastane dondurmasi ye dedi doktor o hazir dondurmalardan yeme dedi bakalim haftaya ne olcak

Benim sanki karnim iyice geriliyor patliycam simdi diyorum ve aciyorda gerilirken ve kisa surmuyor ben uzanip dinlenince geciyor anca.

evet gerılıyor ama benm kısa sürüo aralıklarla oluo uzun sürmüo ama oluo işte korktum bak şimdi 35 haftayı bi dewirseydik hayrlısıyla sonra gelmek istiosa gelsin bebşlerimiz şimdi cok erken

merhaba
bende de aynısı oluyor bir tarafıma toplanıyor sertlik hissediyorum ve aynı zamanda hareketde ediyor, onun için acaba bu kasılma değilde bebeğin bir yerini dayaması mı bilmiyorum. çünkü oraya dokununca sanki bebek rahatsız olup hareeket ediyor. bana da ilk defa haftasonu oldu, özellikle dün daha sık oldu.

kızlar karnınızda kasılma hıssettıgınız anda kasılmalar bı gelıo bı gıdıo
benım kasılmam oluyo duruyo ve tekrar oluyodu mısal 5 dkk boyunca
sonra bı saat sonra aynı sekılde tekrar oluyodu

canim sizin bebisler sabitmi duruyor ? benim kafasi bi sagda bi solda simdi hareketli haftalari diemi acaba 32 den sonra sakinliomus ya ??

ewe cnm bnde bılemıorum işte bide cok hareketli bnmki iki dakka durmuyo ya ne gece ne gunduz sürekli hareket halinde

evet gerılıyor ama benm kısa sürüo aralıklarla oluo uzun sürmüo ama oluo işte korktum bak şimdi 35 haftayı bi dewirseydik hayrlısıyla sonra gelmek istiosa gelsin bebşlerimiz şimdi cok erken

insaallah 35 gecer canim yaa 37 haftadan erken olanlar premature bebek oluyormus.:18: Allah hepimize hayirli dogumlar versin zaman cabucak aksin bizim icin. Bu aylarimiz sikintili gececek belli. Ben kizimda o kadar rahattimki simdi inanamiyorum bu halime. Doguma kadar superdi performansim. Daha 2 ayim var ama pilim bitti gibi hissediyorum.
Sen vitamin demir ve omega3 kullaniyormusun?

yok canm kullanmıyorum ben kendimi iyi hissediorum her aksam yuruyusumu yapıyorum ılk bebegim 6 ayın sonuna kdr demir ilacı kullndım ama şimd bıraktm kasılmalar dısında bı sıkıntım yok çok şükür

benimde aynı canım tam sağ kasığımın üstünde oğlum,doktorum baya aşağıda dedi istirahat etceksin dedi.Sol tarafımda bacak aramdada ağrı oluyor ayağa kalkınca,yürüyünce ama normal bu dönemlerde dedi

canım kasılma böyle gaz sancısı gibi bir yere girer bi anda soluğunu keser diye biliyorum.Toplanıp şişiriyor diyosun kafasıyla totosuyla ittirio olmasın annesi:)

canim sizin bebisler sabitmi duruyor ? benim kafasi bi sagda bi solda simdi hareketli haftalari diemi acaba 32 den sonra sakinliomus ya ??

yok cnm sureklı hareket halınde ama durdugu yer sabıt
yanı kafası aynı yerde poposu aynı yerde ellerı kolları oynıyo sureklı bacakları
oynıyo gerınıyo fallan ama durdugu yer sabıt

ewe cnm bnde bılemıorum işte bide cok hareketli bnmki iki dakka durmuyo ya ne gece ne gunduz sürekli hareket halinde

hareket etmeyip sadece sertlik olsa ve de sadece bir bölgede olmasa daha çok kasılmadan şüpheleneceğimde hareket edince sanki kasılma değil gibi geliyor. orayı elleyince hemen tepki veriyor.

:)) aynen cnm bende sana katıloyorum o toplanmalar kafasıyla be totsuyla ıttırmeleri

hareket etmeyip sadece sertlik olsa ve de sadece bir bölgede olmasa daha çok kasılmadan şüpheleneceğimde hareket edince sanki kasılma değil gibi geliyor. orayı elleyince hemen tepki veriyor.

:)) aynen cnm bende sana katıloyorum o toplanmalar kafasıyla be totsuyla ıttırmeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…