- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.861
ya bacaklarımda kasıklarmda yok ama karnımda oluyo hissediorm cok bariz bi şekilde kasılıoo böle bebişim oraya toplanıo yusyuvarlak oluyo sanki :26:
selam kizlar doktordan geldim moralim bozuldu agladim sekerim 115 ten 186 ya cikmis(((
haftaya pazartesi 100 luk yuklemem var gunde 5-6 tane cikolata yiyodum yasaklandi biitter cikolata 20-30 gram bide sade dondurma yiyebilirmisim bitter cikolatdan hic hoslanmiorum((
Benimde ayni sekilde oluyordu dr a sordum gun icinde kac kere oluyor kac saat aralikla oluyor say dedi 2 gundur saymaya calisiyorum ama anlayamiyorum su siralarda cok cabuk yoruluyorum ve uzaniyorum ben uzaninca kasilma hissetmiyorum. Bilmiyorum nasil hesapliycam haftaya kontrolum var bakalim ne diycek. Canim sen uzaninca devam ediyormu kasilmalarin?
canım görüntü olarak güzel ama kullanan varsa onların yorumlarını almak daha faydalı...ben kraftta karar kılmışken kullanıcı yorumlarından dolayı vazgeçtim...şuan bende park yatak arayışındayım....
mrb canım nasılsın bizim çapkın denizci neler yapıyohayırlı sonuçlar al inşallah ama sen daha gün yaptırmadın mı şeker yüklemeni:44:
uzanıncamı bilmem dikkat etmedim hiç ama gün içinde cok sık oluo sanki ya böyle kasılma de tabir ediorum ama acaba aynı seymi benmi yanlş tabir ediorm bi tarif edim bak böle karnımın bi yerinde bebegim hem hareket edio hiseediorm hareket ettıgını hemde bi tarafta toplanıo böle o taraf şişio yani orda yusyuvarlak oluo sanki bu sekldemi oluo sendede
cnmmm hiç çikolata yemesek aslında daha ıyıama malesef yapamıyoruz işte
sütlü dondurmaya cok yuklen olmassa o sekılde tatlı ıhtıyacını gıder ben oyle yapıyorum
Benim sanki karnim iyice geriliyor patliycam simdi diyorumve aciyorda gerilirken ve kisa surmuyor ben uzanip dinlenince geciyor anca.
uzanıncamı bilmem dikkat etmedim hiç ama gün içinde cok sık oluo sanki ya böyle kasılma de tabir ediorum ama acaba aynı seymi benmi yanlş tabir ediorm bi tarif edim bak böle karnımın bi yerinde bebegim hem hareket edio hiseediorm hareket ettıgını hemde bi tarafta toplanıo böle o taraf şişio yani orda yusyuvarlak oluo sanki bu sekldemi oluo sendede
kızlar karnınızda kasılma hıssettıgınız anda kasılmalar bı gelıo bı gıdıo
benım kasılmam oluyo duruyo ve tekrar oluyodu mısal 5 dkk boyunca
sonra bı saat sonra aynı sekılde tekrar oluyodu
merhaba
bende de aynısı oluyor bir tarafıma toplanıyor sertlik hissediyorum ve aynı zamanda hareketde ediyor, onun için acaba bu kasılma değilde bebeğin bir yerini dayaması mı bilmiyorum. çünkü oraya dokununca sanki bebek rahatsız olup hareeket ediyor. bana da ilk defa haftasonu oldu, özellikle dün daha sık oldu.
evet gerılıyor ama benm kısa sürüo aralıklarla oluo uzun sürmüo ama oluo işte korktum bak şimdi 35 haftayı bi dewirseydik hayrlısıyla sonra gelmek istiosa gelsin bebşlerimiz şimdi cok erken
insaallah 35 gecer canim yaa 37 haftadan erken olanlar premature bebek oluyormus.:18: Allah hepimize hayirli dogumlar versin zaman cabucak aksin bizim icin. Bu aylarimiz sikintili gececek belli. Ben kizimda o kadar rahattimki simdi inanamiyorum bu halime. Doguma kadar superdi performansim. Daha 2 ayim var ama pilim bitti gibi hissediyorum.
Sen vitamin demir ve omega3 kullaniyormusun?
ben once saglık ocagındakı hemsıreyı aradım soyledım o demeseydı gıt dıye gıtmıcektım valla
hemsıre mutlaka gıt dedı.Iyıkıde gıtmısım yanı kızlar hatta doktor ölçüm yaparken dedıkı
suankı ölçümleri dıkkate alma cunku kafası cok assagıda detaylı olcemıyorum demişti
benım kızım tam sag kasıgımın ustunde
canim sizin bebisler sabitmi duruyor ? benim kafasi bi sagda bi solda simdi hareketli haftalari diemi acaba 32 den sonra sakinliomus ya ??
ewe cnm bnde bılemıorum işte bide cok hareketli bnmki iki dakka durmuyo ya ne gece ne gunduz sürekli hareket halinde
benimde aynı canım tam sağ kasığımın üstünde oğlum,doktorum baya aşağıda dedi istirahat etceksin dedi.Sol tarafımda bacak aramdada ağrı oluyor ayağa kalkınca,yürüyünce ama normal bu dönemlerde dedi
evet cnm banada bol ıstrhat dedı.Kesınlıkle ıs guc yok dedı sureklı dınlenceksın dedı
aynı zamanda cok kansızım ben ıkıye cıkardı kan hapımı yınede banamısın demıo
canım kasılma böyle gaz sancısı gibi bir yere girer bi anda soluğunu keser diye biliyorum.Toplanıp şişiriyor diyosun kafasıyla totosuyla ittirio olmasın annesi:)
ewe cnm bnde bılemıorum işte bide cok hareketli bnmki iki dakka durmuyo ya ne gece ne gunduz sürekli hareket halinde
benimde aynı canım tam sağ kasığımın üstünde oğlum,doktorum baya aşağıda dedi istirahat etceksin dedi.Sol tarafımda bacak aramdada ağrı oluyor ayağa kalkınca,yürüyünce ama normal bu dönemlerde dedi
evet cnm banada bol ıstrhat dedı.Kesınlıkle ıs guc yok dedı sureklı dınlenceksın dedı
aynı zamanda cok kansızım ben ıkıye cıkardı kan hapımı yınede banamısın demıo
canım kasılma böyle gaz sancısı gibi bir yere girer bi anda soluğunu keser diye biliyorum.Toplanıp şişiriyor diyosun kafasıyla totosuyla ittirio olmasın annesi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?