- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.901
kızlar bebeklerinizi hıckırık tutuomu ay bizimkisi cok sık oluooo günlük bir iki defa mutlaka hıckıra yakalanıoruz ve bayada uzun sürüooo
ben bi takımımı lcw dan aldım birinide kompedan dan gecelik sabahlık pijama 104 milyona aldım pretty mom die bi markanınkızlar merhaba...
Lohusa pijama takımı aldınız mı? Ben bir türlü karar veremiyorum. Bir tane model arasında kaldım. pijama takımını alanlar nerelerden kaça aldı acaba?
Ben biberon olarak dr.browns un yenidogan icin olan cam biberonunu aldim tavsiyeler ustune,anne gogsune cok ykinmis ve bebekteki gaz olusumuna engel oluyormus.birde henuz almadim ama medela haberman die bir biberon varmis onunlada ilgili iyi yorumlar okudum.Canım biz kremlerimizi,şampuanımızı filan aldık markası bübchen,ama biberon konusunda kararsızım hatta bu konuyu size danışmak istiyodum, ben süt pompası kullanıcam nasipse (inş. sütüm çok olur),ve sağdığım sütü anne göğsüyle uyumlu bi biberondan içirmek istiyorum emmeyi bırakmasın diye,var mı şiddetle tavsiye ettiğiniz bi marka?
İnternetten araştırdım biraz yeni doğan biberon diyo ya da biberon emzikleri var yeni doğan yazıyo,bunlar anne göğsüyle uyumlu oluyo mu, kısacası hangi biberonu tavsiye edersiniz???
Valla cnm bnm oglum resmen yuzuyor icerde,bir sagda bir solda yukarda asagida heryerimde hissedebiliyorumbebisimi:) tekmeden cokda biryerden biryere kaydigini hissediyorum oglusumun:)canim sizin bebisler sabitmi duruyor ? benim kafasi bi sagda bi solda simdi hareketli haftalari diemi acaba 32 den sonra sakinliomus ya ??
birde bişey sorcam size bilginiz varmı bilmem ama
32. hafta raporunu sordum ben doktoruma
rapor veririm ama hastanemizin ssk anlaşması olmadğı için işyerin kabul etmeyebilir dedi
işyerime sordum nitekimde öyle dediler sonrada biz etsek bile ssk etmeyip doğum paranı vermez dediler şidmi başka hastaneden rapor alacağım
şimdi ben anlaşması olan bi hastaneden rapor alacağım bu sorun halloldu
ee doğum raporumu mecbur ordan alacağım o zaman sıkıntı olurmu ssk dan ?
arkadaşlar doğum izni konusunda yardımınıza ihtiyacam var. doktoruma çalışabilir raporu almak iiçin ne zaman gitmem gerek biliyomusunuz. bir de yıllık iznimi ücretli iznime bağlayıp sonrasında ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum bi sıkıntı çıkmaz inşallah. birde doğum parası diye bişey duydum. günlük çalışma ücretini 3e bölüp 2yle çarpınca çıkan miktar kadar bu aylarda ödemek durumundaymış kurumumuz. bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen
Aynen benimki de öyle dalga dalga hareket ediyor sanki içimde..Canim ben kizima hamileyken tekme seklinde vurmuyordu daha yumusak bir sekilde sanki icimde suzuluyor, kivriliyordu, hic yormuyordu. herkeste farkli olabilir tabiiki ama simdi bebisim erkek ve bir tekme atiyor resmen ciglik atasim geliyor. Bazen bir vuruyor haylaz afedersiniz uzerime cisimi yapicam saniyorum. Tabiiki bunlar canimizi acitsada guzel duygularAllahim butun isteyen herkese annelik duygularini nasip etsin insaallah.
benim de kızım olcak :) ve maşallah erkeği aratmayacak güçte bi kızım olcak sanırım. öyle güçlü tekmeleri var ki, o tekmeleyince ben gayrıihtiyari zıplıyorum yerimden
kızlar bebeklerinizi hıckırık tutuomu ay bizimkisi cok sık oluooo günlük bir iki defa mutlaka hıckıra yakalanıoruz ve bayada uzun sürüooo
kızlar az önce doktorumu aradım söyledm karnımda kasılmalar olduguunu yarın gıdıp bı nst cektrn dedi erken dogum sancısı olup olamadıgını anlayalım dedi.28 haftalıkken bebeğimin kilosunu söyledim bu kafardı dedım fazla dedi.seker yuklemesi sonucunuz nası cıkmıstı dedı normaldi dedim.o zaman bi sorun yok dedı ırı bı bebek olur sadec o kdr dedı.ama kafam takıldı kilosunun fazla olması acaba bi sorun teşkil edermi kızlar
Yok canım bence bisorun yoktur,önemli olan ölçümleri yaptırdık zaten zamanında,ayrıca her kontrolde kafa ölçümleri de yapılıyo,aklına kötü bişey gelmesin canım,genelde haftası önde giden bebbekler için de doktorlar aynı şeyi söylüyo iri olacak diye...Ne güzel işte ele gelen bi bebek olur kuzucuğun...
ne bılım korktum bıan walla çok pimpirikliyimde ya burda dewlet hastanesne gıdıorum kafa ölçümünü yapıomu bılmıom bna bişi demıo doktr sadece kılosunu soluo gelışımı ıyı dıyo saglıklı dıyo o kdr
merak etme cnm kafasında bı sorun olsa soylerler mutlaka zaten kafatası olcumu yapmak zorundalar
benım bebegımın kafasında sorun vardı hemen soyledıler mesela sıkıntı yapma
ayy benmde akıntım cok fazlaa normalden fazla hissediom bunu hatta karnımda cok assada herkes dio karnın aşşa inmiş bebegmi aşşada mı tasıorm acaba dicem ama korktum walla şimdi öle bacak aramda falan kasılma olmuo da karnımda oluo işte benm korktum şimdi aksam hemen arim doktorumu olmazsa bu hafta da gidim burdaki doktra :26:
Canım seninle günümüz aşağı yukarı aynı.Bende de aynı şikayetler var.1 haftadır bende bebeğin aşağı indiğini düşünüorm, eltim de karnın aşağı inmiş dedi.Kasılmalar ben de geçen hafta daha çoktu.Belki de alıştım...Yarın doktora gideceğim soraym inş. önemli bir şey değildir.
Bu aralar benim oğlanı da çok hıçkırık tutuyo teyzesi.10-15 dk falan sürüyo bazen
Bu aralar benim oğlanı da çok hıçkırık tutuyo teyzesi.10-15 dk falan sürüyo bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?