2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebeklerinizi hıckırık tutuomu ay bizimkisi cok sık oluooo günlük bir iki defa mutlaka hıckıra yakalanıoruz ve bayada uzun sürüooo

onun hıçkırığına ben krize giriyorum
wenice(daha çoğunlukla kız bebişlere) ve bücürükde indirim var gördüğüm kadarıyla

kızlar merhaba...

Lohusa pijama takımı aldınız mı? Ben bir türlü karar veremiyorum. Bir tane model arasında kaldım. pijama takımını alanlar nerelerden kaça aldı acaba?
ben bi takımımı lcw dan aldım birinide kompedan dan gecelik sabahlık pijama 104 milyona aldım pretty mom die bi markanın

Ben biberon olarak dr.browns un yenidogan icin olan cam biberonunu aldim tavsiyeler ustune,anne gogsune cok ykinmis ve bebekteki gaz olusumuna engel oluyormus.birde henuz almadim ama medela haberman die bir biberon varmis onunlada ilgili iyi yorumlar okudum.
canim sizin bebisler sabitmi duruyor ? benim kafasi bi sagda bi solda simdi hareketli haftalari diemi acaba 32 den sonra sakinliomus ya ??
Valla cnm bnm oglum resmen yuzuyor icerde,bir sagda bir solda yukarda asagida heryerimde hissedebiliyorumbebisimi:) tekmeden cokda biryerden biryere kaydigini hissediyorum oglusumun:)

Bu arada teyzeleri babamiz bizi tatile getirdi,dogumdan once ufak bir kacamak yapalim dedik Hapsuucm senin memleketteyiz eger yanlis htrlamiyorsam:))

Canım doğum raporunda yine aynı sıkıntıyı yaşayabilirsin,ama sen bugüne kadar indirimli muayene olmamışmıydın yani keşke en başında hastaneni ya da doktorunu değiştirseydin diye düşündüm,ama belki de sorun çıkmaz,ben de öğretmenim canım haftaya 32. hafta raporumu alıcam,doğum ücreti toplamda kaç tl alıyoruz biliyomusun canım ?

Canım doğum iznini 32+ lı günlerde çalışabilir raporu alarak 37. haftaya kadar uzatabilirsin.Bende doğum izni sonrasında diğer izin haklarımı kullanıp ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum canım.Ama doğum parasıyla ilgili hiç bi bilgim yok öğrenince bana yazarsan bilmek istiyorum canım...

selam kızlar tatlı annişler kıymetli bebişleri nezamandır yazamıyorum okuyrum sizleri ama ....

c.tesi 29+1 de 1380 gr 42 cm olmuşmaşallah

herkes iyimi?

kızlar az önce doktorumu aradım söyledm karnımda kasılmalar olduguunu yarın gıdıp bı nst cektrn dedi erken dogum sancısı olup olamadıgını anlayalım dedi.28 haftalıkken bebeğimin kilosunu söyledim bu kafardı dedım fazla dedi.seker yuklemesi sonucunuz nası cıkmıstı dedı normaldi dedim.o zaman bi sorun yok dedı ırı bı bebek olur sadec o kdr dedı.ama kafam takıldı kilosunun fazla olması acaba bi sorun teşkil edermi kızlar

Aynen benimki de öyle dalga dalga hareket ediyor sanki içimde.. ama geceleri yattığımda tekmeler başlıyor.. Bir keresinde gece yattım zaten zor uyuyorum tam dalmışım bir tekme salladı sağ taraftan bir sıçradım eşimde korktu gözümden yaş geldi resmen.. Allah iyiliğini versin "Bazen bir vuruyor haylaz afedersiniz uzerime cisimi yapicam saniyorum" çok güldüm bu cümleye..

benim de kızım olcak :) ve maşallah erkeği aratmayacak güçte bi kızım olcak sanırım. öyle güçlü tekmeleri var ki, o tekmeleyince ben gayrıihtiyari zıplıyorum yerimden

Desene biz bu kızlardan süper futbol takımı kurarız

kızlar bebeklerinizi hıckırık tutuomu ay bizimkisi cok sık oluooo günlük bir iki defa mutlaka hıckıra yakalanıoruz ve bayada uzun sürüooo

Hıçkırık mı? Onu nasıl anlıyorsunuz..?
:44:

Yok canım bence bisorun yoktur,önemli olan ölçümleri yaptırdık zaten zamanında,ayrıca her kontrolde kafa ölçümleri de yapılıyo,aklına kötü bişey gelmesin canım,genelde haftası önde giden bebbekler için de doktorlar aynı şeyi söylüyo iri olacak diye...Ne güzel işte ele gelen bi bebek olur kuzucuğun...

ne bılım korktum bıan walla çok pimpirikliyimde ya burda dewlet hastanesne gıdıorum kafa ölçümünü yapıomu bılmıom bna bişi demıo doktr sadece kılosunu soluo gelışımı ıyı dıyo saglıklı dıyo o kdr

merak etme cnm kafasında bı sorun olsa soylerler mutlaka zaten kafatası olcumu yapmak zorundalar
benım bebegımın kafasında sorun vardı hemen soyledıler mesela sıkıntı yapma

merak etme cnm kafasında bı sorun olsa soylerler mutlaka zaten kafatası olcumu yapmak zorundalar
benım bebegımın kafasında sorun vardı hemen soyledıler mesela sıkıntı yapma

ayrıntılıya gırdım 4 boyutluya gırdımm cok şükür her seyı normal çıktı ne bılım annelik bu olsa gerek korkuo işte insan

Canım seninle günümüz aşağı yukarı aynı.Bende de aynı şikayetler var.1 haftadır bende bebeğin aşağı indiğini düşünüorm, eltim de karnın aşağı inmiş dedi.Kasılmalar ben de geçen hafta daha çoktu.Belki de alıştım...Yarın doktora gideceğim soraym inş. önemli bir şey değildir.

bende yarın gidicem bakalım ne dicek doktor kndi doktorum git bi nst cektir dedi burdaki doktor ne dicek bakalım

Kızlar afedersiniz dün sabah tuvalete gittiğimde tuvalet kağıdında kahverengi bir leke gördüm.Anlam veremedim.Sonra aklıma geldi aynı adet olmadan önce gelen kahverengi akıntıya benziyordu.Bugün doktorumu aradım.Yarın gel bi bakalım böyle durumların altında düşünmediğimiz şeyler çıkabiliyor dedi.Haliyle endişelendim.Çok şükür bebeğimin hareketleri geyet iyi.Sadece bugun karnımın alt kısmında biraz ağrı hissettim.Bir kaç gündür aşağı doğru baskı hissediyorum.Bir de geçen hafta daha fazla hissediyodum ama hala ara ara kasılma hissediyorum.Dua edin inş. bir sorun çıkmaz...:26:Yarın gideceğim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…