2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hım solugum falan kesilmioo o zamn sığışmaya calışıo bnm oğlan

ewe cnm bnde bılemıorum işte bide cok hareketli bnmki iki dakka durmuyo ya ne gece ne gunduz sürekli hareket halinde

hareket etmeyip sadece sertlik olsa ve de sadece bir bölgede olmasa daha çok kasılmadan şüpheleneceğimde hareket edince sanki kasılma değil gibi geliyor. orayı elleyince hemen tepki veriyor.

oh ne güzel :)
benimde şuan aldığım kiloyu duyunca insanlar inanmıo

moralini bozma
ikinci kez test yapma gereğini neden duydu doktorun ?
benimde 50grlıkta şekerim 147 çıktı
sonra 3 gün bi diyet yaptım 100 lük yapıldı 4 kez kan verdim 1 saat ara ile
ve şidmi diyetisyene gittim başka bi diyet verdi bol proteinli ve sürekli kanımı ölçüyorum
keşke banada çiko yasak deseydi keşke dondurma yiyebilirsin deseydi
bana o tarz şeyler yasak ve sürekli elimi deliyorum
glisemik endeks die bi listeden bahsetti orada hangi yicekler şekerimi birden yükseltip düşürür hangileri normal ayarda götürür onların listesi var
dondurma yasak birden yükseltirmiş

yok cnm sureklı hareket halınde ama durdugu yer sabıt
yanı kafası aynı yerde poposu aynı yerde ellerı kolları oynıyo sureklı bacakları
oynıyo gerınıyo fallan ama durdugu yer sabıt

anladim canim benim 1.5 ay once oyleydi hep ayni yerde duruodu sag kaburgamda hatta oydu orayi bide ters duruodu dedim bu cocuk donmicek die ama sonra kendiliginden yerini degistirdi
simdi hic durmuo bi saga bi sola bazi yerler rahat gelio bebislere demekki dinleniolar oralarda kafalarina esincede yer degistiriolar

aynen cnm bende oyle dusunuyorum doktorum dedıkı bu aydan sonra pek oyle donmez dedı
sabıt kalır ama hareketlerı devam eder dedı.Tabıı her bebek ıcın gecerlı dıılmıs onuda dıp not dustu
hayırlısıyla bu haftaları bı atlatalımda 35 ı doldurdukmu rahat ederız ıns.

canim benim kiyamam senin durumun daha zor ama benim daha yuksek 50 likte 186 benim anne tarafimda annanem teyzem annem hepsinde seker var doktor sormustu ailende sekeri olan varmi die bende var dedim 30. haftada bidaha gel dedi gittim yuksek cikti simdi haftaya pazartesi 100 luk yapilcak banada ondan sonra karar vercekler duserse iyi ama dusmezsse bende diete gircem sanirim

:)) aynen cnm bende sana katıloyorum o toplanmalar kafasıyla be totsuyla ıttırmeleri

hım solugum falan kesilmioo o zamn sığışmaya calışıo bnm oğlan

hehe yerim onların kafalarınıda totolarınıda:))kafanıza çok takmayın bence kızlar,çok dinlemeyelim kendimizi allahın izniyle büyüyecekler 40.haftaya kadar sonra annelerine merhaba diyecekler allaha emanet hepsi...

inş hayırlısı ilesag sağlim kucaklarımzaalmayı nasip etsin allahım

valla her türlüsü zor
benim sadece annemde var ırsi deil anneminki strese dayalı 2 senelik bişi
o 50likte 140 altı çıkması lazımmış benim 147 çok önemsemz dedim ama önemsedi
işte 100 lük yapıldı
açlık 91 çıktı normali <95
1. saat 189 çıktı normali <190
2. saat 178 normali <165
3. saat 148 normali <145

ben şimdi diyet yapıyorum ama çok yediriyor bu diyet:)
tabi hamur işi tatlı vs. yok
bide bilgin varmı ben bilmiyorumda benim sabah açlığım 89 çıktı <95 die doktor kağıda yazmıştı açlık için bunu biliom normal
ama yemeklerden 1. sat sonrasını ölç dedi onun değerini bilmiom kahvaltı sonrası 104 öğlen sonrası 113 çıktı normalmi acaba
eşimde çok kızıo ölçme diyette böle deil kendince dikkat et kafanı takacan die
sabah zati ölçerken zorlandım 2 kez denedim fln ölçtüm
tokluğu ölçerken baya uğraltım olmuo gittim eczaneye aadama derdimi anlattım o baktı etti fln bekleyin az dedi ölçmek için oturdum koltuğa başladım ağlamaya sinirim bozuldu
bugünde keyifsizim S:

Canım ben ebebekten 2-3 hafta önce dr browns cam biberonun 250 ml olanını almıştım indirimdeydi 23,5 fiyatıydı.Dr browns ta cam olanın dış kutusu yeşil bilgin olsun.Gögüs pompasınıda 2 gün önce eşim aventten almış, ilk anneler günü hediyem baya manalı olmuş şuanda anneler günü nedeniyle kampanyada haberin olsun.Hediye çeki ile ben bugün gidip başka eksiklerimizi aldık :) Bende doğumdan sonra çalışıcam malesef Nasıl bırakıp gidicem bilmiyorum,ben nereye,bebeğim oraya şimdi..

benim ilk gittigimde acken 77 glikozla 115 ti simdi gittgimde aclik 74 glikozla 186 cikti 40 gun once yaptirmistim 40 gunde hemoglobin 5.7 artmis benim moralim yerle bir oldu tabi aglamamak icin eve kadar zor tuttum evde agladim rahatladim simdi:) doktorada dedim moralim cok bozuldu die oda dedi uzulcek baska bisey bulamadinmi o kadar cok tatli yemissin bu kadar yukselmesi normal haftaya gel bakariz dedi bide yuruyus yap bisey olmaz dedi onun oyle konusmasi beni biraz rahatlatti bakalim haftaya ne olcak

ay, ensesini seveyim onun.. bebişlerin enseleri başka bi dadlu oluyo zatii
sen diyet listene uyarak, ölç şekerini düzene girdiğini görünce şevklenirsin bak

bıde cok rahat uyuyorum gece 4 kere cıse kalkıyorum sadece :))
ben de bu dertten muzdaribim
7 saatlik uykuda rutin 4 kez tuvalete kalkıyorum ya.. bin parçaya bölünüyor uykum.. gündüz de aynı şekilde..
bebişin başı fena bası yapıyor idrar kesesine..

Allah iyiliğini versin bacım. tamam hamileyiz de.. günde 5-6 çikolata ne demek
bir tane ye, nefsini körelt.. kandır kendini.. bebişini düşün..

canım nerede var bu kampanya??bende aventinkini istiyorum.Anneler günü içinde anlamlı olmuş,güle güle kullan:)

benim açlığma bakmamışlardı
doktorm kahvaltını yap 2 saat sonra git demişti
gidince glikoz içtim 50grm lık 1 saat geçti kan vermiştim
ay kıyamam sana ağlama ya bbebelerimiz etkilenio ama elindende gelmio insanın
evet yürüyüş iimiş
banada diyetisyen her yemek sonrası 10 akşamları ise 30dk yürü ii gelecek dedi
suyunada çubuk tarçın at oda düşürür dedi

ay, ensesini seveyim onun.. bebişlerin enseleri başka bi dadlu oluyo zatii
sen diyet listene uyarak, ölç şekerini düzene girdiğini görünce şevklenirsin bak

aynen öle ya
yapıoz işte

kızlar merhaba...

Lohusa pijama takımı aldınız mı? Ben bir türlü karar veremiyorum. Bir tane model arasında kaldım. pijama takımını alanlar nerelerden kaça aldı acaba?

kızlar merhaba...

Lohusa pijama takımı aldınız mı? Ben bir türlü karar veremiyorum. Bir tane model arasında kaldım. pijama takımını alanlar nerelerden kaça aldı acaba?

canım ben aldım ewet ikili takımlarından aldım sabahlıgı yok istnbuldan bi arkadasım hediye yollamış saolsun bana ne kadara aldı bilmiorm walla

Allah iyiliğini versin bacım. tamam hamileyiz de.. günde 5-6 çikolata ne demek
bir tane ye, nefsini körelt.. kandır kendini.. bebişini düşün..
[/QUOTE]

valla sekerim dusuk cikmisti canimda hep tatli istio ole sutlu tatli hamurisi tatli vs deilde cikolata yerim bisey olmaz dedim bide hamilelikten once kola cok iciodum simdi icmiomda arada 1 kutu diet kola iciom meyvaylada aram yok muz yiyorum oda arada kavun canim cok cekmisti onuda zor bulmustum simdi artik var yiyorum anlicagin bitek sutlu cikolata vardi severek yedigim dier tattli dondurma meyve kola meyva suyu ne canim ceker nede isterdim bi cikolatam vardi oda gitti

canım nerede var bu kampanya??bende aventinkini istiyorum.Anneler günü içinde anlamlı olmuş,güle güle kullan:)

Canım biz alışverişe yeni yeni başladık, joker magazalarında, sanırım online satışıda var.50 tl hediye çeki ile bugün kendim gidip gögüs pedi ve süt poşeti aldım onlarda indirimdeydi.Lansinoh 60lık gögüs pedi 10 tl inmiş.%50 indirim fena değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…