2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

nasıl anlıyorsunuz hıçkırdığını..?:44:

Aynı soruyu 2 hafta önce ben de sormuştum.Karnında bişeyin pıt pıt diye attığını hissediyormusun ? Ben ilk hissettiğimde tekmeliyo zannetmiştim hatta ne kadar ritmik tekmeliyo bu böyle demiştim.Meğersem hıçkııryormuş.Elini koyarsan da hissedersin, baktığında da farkediyorsun zaten.Anneme bunu anlattığımda 5 tane çocuk doğurdum anne karnında çocuğun hıçkırdığını ilk defa duyuyorum, körü körüne hamlilelik geçirmişim diyo.

Kızlar hepinizee selamlar... İyi akşamlar ve iyi haftalar :) Biz artık gün içinde giremiyoruz oğluşumla patronumuz forum sitelerini de yasaklamış sonunda ( Biz de bugün dr.amcamıza ve sağlık ocağına gittik. 1750 gr olmuşuz çok şükür. Herşey yolunda dedi dr.umuz. 2 hafta sonra çalışabilir raporumuzu almaya gideceğiz. Bu arada bu raporu sağlık ocağından da alabiliyormuşuz bir arkadaşımız sormuş herhalde.Bugün hemşire istersen raporunu buradan da alabilirsin dedi bana:)) Ve doğum parasına gelince brüt maaşımızın 3/2 sini hesaplayıp 30a bölüyormuşsunuz. Sonra da 112 ile çarpıyormuşsunuz. Onu da bir arkadaş sormuş yanlış görmediysem. Hepinizi çook öpüyoruz oğluşumla. Artık girebildiğimiz akşamlar yazarız size. Bebilerinize ve kendinze çokk iyi bakın...

Kızlar hepinizee selamlar... İyi akşamlar ve iyi haftalar :) Biz artık gün içinde giremiyoruz oğluşumla patronumuz forum sitelerini de yasaklamış sonunda ( Biz de bugün dr.amcamıza ve sağlık ocağına gittik. 1750 gr olmuşuz çok şükür. Herşey yolunda dedi dr.umuz. 2 hafta sonra çalışabilir raporumuzu almaya gideceğiz. Bu arada bu raporu sağlık ocağından da alabiliyormuşuz bir arkadaşımız sormuş herhalde.Bugün hemşire istersen raporunu buradan da alabilirsin dedi bana:)) Ve doğum parasına gelince brüt maaşımızın 3/2 sini hesaplayıp 30a bölüyormuşsunuz. Sonra da 112 ile çarpıyormuşsunuz. Onu da bir arkadaş sormuş yanlış görmediysem. Hepinizi çook öpüyoruz oğluşumla. Artık girebildiğimiz akşamlar yazarız size. Bebişlerinize ve kendinize çokk iyi bakın...

capkinim iyi tekmelio teyzesi ama benim moralim bozuldu sekerim firlamis haftaya bidaha 100 luk yapicaklar senin capkin denizci nasil umarim hersey iyidir

Oy oy oy teyzesi öpsün o minik ayaklarını üzülme tatlım ya biraz dikkat edersin çok şükür bebiş iyiymiş bak birazda biz fedakarlık yaparız onlar için zaten herşey..benim sıpa iyi maşallah ben o kadar dikkat ediyorum abur cubur yememeye çalışıyorum yinede 11 kilo almışım benim dr şeker yüklemesi yapmadı nedenini anlayamadım

Dualarımız seninle canım dr gelince haberdar et bizi merak ederiz hayırlı haberlerle gel inşallah

yusuf_defnecim geçmiş olsun canım. bir şeyiniz yoktur inşallah. benden de o kadar çok geldiki o lekelerden.her seferinde doktora gittim. önemli bir şey çıkmadı çok şükür. yarın mutlaka yaz bize. Allah yardımcınız olsun.

Amin canım inş. altından birşey çıkmaz.Neden olmuştu ki sendeki lekeler? Doktor bişey dedi miydi ?

Amin canım inş. altından birşey çıkmaz.Neden olmuştu ki sendeki lekeler? Doktor bişey dedi miydi ?

ilk 2 ayımda kesede problem vardı. düşük tehlikem varmış. yattım evde 15-20 gün. sonra sanırım 5 buçuk 6 aylık olana kadar ara ara kan kahverengilik falan oldu. polip varmış rahımde. o bebek buyudukce asağı ınıyormuş. ondan dedı doktor. telaş yapmamaya çalış. belkı bambaşka bıseydır. bebek hareketlı demıssın sıkıntı yoktur o halde.

canım geçmiş olsun benimde başta hep kahverengi lekelenmem vardı düşük tehlikesiyle yattım 2 ay boyunca,hiç kalkmadan.Sonra bebek büyüdü ama lekelenmem ara ara devam etti 5,5 aya kadarda vardı.Benim eşi yani plasenta aşağıdaymış acaba sendede öyle bişeymi??belki daha bebekle yer değişmemişlerdir ve aşağıdadır oda kanama yapıyor en ufak bi sarsıntıda bile.Moralini bozma sakın doktorun ne dicek bakalım hayırlı haberlerle dönersin inş.

benimde ilk ayda oldu canim bildigim kirmizi kan geliodu ama az az irandaydim mecbur evde is guc bana bakiodu dinlenemedim bide ordaki doktorlara guvenemedim izmire geldim dr kizdi o halde ucaga bindim die 10 gun yattim evde annem bakti ama hic kalkmadan yattim sonra cok sikildim eski isyerimde ise basladim o gun bugundurde git gel annemin basindayim alistim naz yapmaya :) insallah onemli bisi yoktur bebegin durusuyla alakali biseydir belki dinlenmek cok iyi geliyor bisey olmaz hayirlsiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…