- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.801
ye bebısım kurban bogazınabenim masallahim var yemek konusunda canim yiyorum ama mideme eksi dokunuo domates dokunuo vs rahatsiz oldugum seyleri yemiorum rahatsiz olursamda mide hapi iciorum arada ama iyiyim normalde cok gecmis olsun
Canım çok beğendim aldıklarını,şerbet için aldığın bardak süsü fikri hoşuma gitti,nerden aldın canım onu ve bardak için nasıl kullanacaksın çözemedim,tarif edermisin....
valla ole canim bebisin kilosu sekerdende deilmis cok sukur 3 hafta onden gidioduk bu cuma ozelde randevumuz var bakalim boyumuz kilomuz ne olduye bebısım kurban bogazına
tosun gelecek tosunnnnnnn ..
kuzum benımmm kurban olsun teyzesı ona :)) kılo fazla olunca bebkte hemen sekerden suphelenıyolar gıcık oluyorummm. bende 2 defa seker yuklettım . o gunden sora sekerlı cay bıle ıcemıyorummmvalla ole canim bebisin kilosu sekerdende deilmis cok sukur 3 hafta onden gidioduk bu cuma ozelde randevumuz var bakalim boyumuz kilomuz ne oldu)
bu arada kontollerim 2 haftada 1 e dustu
tesekkurler canim en kolay olanini aldim bebek sekerinde biberonlarin icine aticam badem sekerini bitti dierlerinin yok tulunu ayri takiosun magnetlerin miknatisi yok yok miknatis ayri satiliomus silikon tabancasi alip onunla yapistircakmisin hep evde ugrastircak seylerdi bi onda tembellik yaptim dierlerini severek aldim:)tahlil sonuçlarına çok sevindim canım bak üzüldüğüne değmedi...Demir beyin çeyizide pek afilliymişaldıklarını güle güle kullan tatlım herbiri çok güzel
kuzum benımmm kurban olsun teyzesı ona :)) kılo fazla olunca bebkte hemen sekerden suphelenıyolar gıcık oluyorummm. bende 2 defa seker yuklettım . o gunden sora sekerlı cay bıle ıcemıyorummmmıdem kalkıyor sekerdenn
benım halen ayda 1 ... en son ne kadardı bebısınnn .. boyu kılosu[/QUOT
gecen ayin 18 inde yani 1 ay kadar once 1250 civari kilosu 39-40 cm boyu vardi kiloluyuz ama boyumuzda var bakalim simdi ne kadar olduk:))
huuu huu varmi benim gibi uykusu kaçan yattim yine kalktım
yaa göbeğimin kaşıntısından uyuyamadım resmen deli gibi kaşınıyor,2 kere krem sürdüm geçmediçok fena çatlıcam ben galiba ya ((
ben hıc uyumadım kuzum halen ayaktayım eşimde yok yaaa .. yatak boşş :)) mıdem süzülüyor gecelerii atıstırmak da ıstemıyorummmmm şiştım cok ilossumbende yorulmusum aksam bi uyudum gece uyandim simdi uyu uyuyabilirsen :))
benım belimm ve dız kapaklarımın arkası fecii catladı uyuz gıbı kasınıyorum anlatamam .. bıde ıstahım acıldı ki sorma gıtsınnn .. kıloyla hamıle kaldın sımdı kacsın ????
ben 1 gecede catladım bılıyon mu sabah kalktım belim fay hattı gibi olmus .. kasımak derin catlaklara sebep oluyormus .. hamılelıgın bu kadar zor oldugunu gercekten bılmıyordumm benyazdım yazdım silindi ya54le kaldım canım şimdi 69um çatlak habercisi işte bu uyuz gibi kaşıntılar,bütün göbeğim kaşınıyor ama ya bide gece yattıktan sonra oluyor hep
ben 1 gecede catladım bılıyon mu sabah kalktım belim fay hattı gibi olmus .. kasımak derin catlaklara sebep oluyormus .. hamılelıgın bu kadar zor oldugunu gercekten bılmıyordumm ben
bende fazla erken davrandımm :) ben daha 20 yimmmm .. erken anne olmak guzel bısey ama sımdıden pes etmek uzereyım dogunca artık ısyan bayraklarını cıkarmamak icin mucadele edecegımmmevet şimdi araştırdım biraz her kaşınan yerde çatlak oluşur diye bişey yokmuş ama kaşırsak çatlak oluyormuş o yüzden ellememek lazımmış.Aynen canım ya çok zormuş gerçekten ama 30 oldum artık doğurmam lazımdı:)))allah bunları sağlıklarınla kucağımıza almayı nasip etsinde 2.çocuk filan hak getire tövbe bi daha:=))
bende fazla erken davrandımm :) ben daha 20 yimmmm .. erken anne olmak guzel bısey ama sımdıden pes etmek uzereyım dogunca artık ısyan bayraklarını cıkarmamak icin mucadele edecegımmm
bebısın kız erkek ?? bıde ben 19 kılo aldımmm oğlum sa olsujn
cok duymussundur amann karnında dursun dogunca gorursun uykusuz geceler vs ... anlatıyor tecrubelı olanlarrerkek canım,bu erkekler biraz fazla şişiriyor galiba analarını.Valla ben bi doğsunda razıyım diyorum bu hamilelik stresi yetti çünkü,yok düşük tehlikesi yok erken doğum riski 2 aydır çalışamıyorum doktorum yatacaksın dedi.Benim paşamın kafası kasıklarımda geziyoruz:))o yüzden sağlığınla gelsinde uyutmasın ağlasın zırlasın razıyım:)Olsun erken anne olmakta güzel,annemde beni erkende yapmış biz arkadaş gibiyiz benimki ilkokula gidince ben 40a merdiven dayıcam ( :)
ben hıc uyumadım kuzum halen ayaktayım eşimde yok yaaa .. yatak boşş :)) mıdem süzülüyor gecelerii atıstırmak da ıstemıyorummmmm şiştım cok ilossum
bıtanem ben cok nescafe ıcmek ıstıyorumm zararlı mıdır cok bebıslereeeeee:44::44::44:be sabah 2-3 saatlik uykuyla ciktim evden doktora orda isim bitincede gezdim mevlut sekeri icin eve bi geldim ayaklarim davul gibi gozlerim kapanio yemek yedim oyalandim biraz sonra bi uyumsum tv ye bakarken koltukta :)) bende git gel bakiniorum dolaba simdi bi kahve iciom :) ye zeynepcim sende ama azcik bisey ye bi dilim peynir bi parca cikolata vs nefsin korelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?