2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet sürekli bi evham,akıl hep onda.Aynıyım bende7 haftalıkken kanamam oldu düşük tehlikesiyle başladım yatmaya 2 aya yakın yattım sadece wcye izin vardı.Sonra 1 ay kalktım bu sefer yine kanama rahim açılması erken doğum tehlikesi denildi yine yatış hala yatış.O yüzden tadını anlayamadık hamileliğin allah beterinden korusun şimdi tek korkum erkenden gelmesi.Bugün odasını hazırladık oğlum sakın herşey hazır diye gelme ha diye uzun uzunnn konuştum sıpamla:)))

benım de 20 . haftamda rahmımde acılma oldu şok olduk bı anda agrı sancı yıkıyorum ortalıgı. dr a gıttık dedı kı rahmınde acılma var erken dogum riski .. haydeeeeee babam yat dınlen kalkma . ana yok abla yok komsu yok . karnım acıkıyor kalkıyorum yemek yapıyorum mecbur gurbetteyımm .. çok zordu yani çokkk .. tek maaşla gecınmek de cok zor ama mecbur hayat .. bebıs ıcın katlanmak zorundayız

yaaaa çok benziyor bizim hamilelik hikayelerimiz,haftalarda aynı ikiside erkek.Riskler bile aynıymış baksana:)bende görev icabı uzaktaydım çok şükür ikinci dönem tayinim çıktıda geldim.Bilirim gurbetliği yani,çok zordur allah yardımcın olsun o bi gelsin annesi de oralarda en büyük destekçin olcak inş.:)

ben hamılelıgımın 3 . ayında bıraktım sgarayı ama tam bagımlıydım anlatamam .ilk basta kesınlıkle bırakamadım .. hayatımın vazgecılmezı nescafe ve çayyy .. oğlusum ıcın vazgectımm . sıgara içen annelere cani anne gözuyle bakıyorlarr

burnuma gelio hala kokusu,çok özlüyorum sigarayı.Günde 1 pakete yakın içerdim bende.Çay,sigara,kahve...bunlardı bütün gün mideme girenler eee bunlar çıktı hayatımdan,süt girdi:))yemediğim şeyleri yedim.Yani bu kadar kilo almamız normal sigarayı bıraktık biz bide.Kıyamam ona ama ya nasıl içerim bi lokmacık daha ciğerleri yeni gelişio bencede canilik ama sabırla bekliyorum içeceğim günü :)

:)))) aynı ben yaaaw :))))))
kocam kendı kendını yıyordu içme su zıkkım sıgarayı nescafe kokusu alınca kusardı kocamm . hep kavga edıyorduk . ben sıgarayı bıraktımmm yemın ederım kocam ayagımı eğildi öptü.. sana kurban olurum ben getır ayagını öpcem dedi:))))))goguslerınden süt gelıyo mu kuzummmmm

Benim kocamda içiyor işte,bırakcaktı lafta ama beceremedi.İçmeyenede kötü oluyor be senin kocanda haklı:)))yok tatlım daha süt gelmedi ama korkumdan ellemiom hiç gelir melir diye:))senin gelio heralde ay ben korkarım gelmesin şimdiden erken doğum riskiymiş ya oda

Allah seni iyi etsın guldurdun beni valla . kız benım 5. ayımdan beri bısey gelıyo gogsumden ama tam olarak dna sını cozemedım ..
sıkınca çıkıyor ama beyaz süt rengı degıl . sarı renkte garip bişeyy .
ayrıca ne öğretmenisinn ?? bebısın ısmını ne koycann ..
benım adam her kokudan etkılenıyor . sankı hamıle o ?

kıss sıkma sıkmak iyi değilmiş elleme oynama:)))sınıf öğretmeniyim canım,oğlumun adı doruk olcak.Hatta konuşmuştuk senle kız olsaydı ikimizde derin koycakmışız ya:))Senin adam hassas demekki gerçi kanıtlanmış bi gerçek varki kadınlar hamileyken erkeklerde onların psikolojisine bürünürlermiş ay koktu canım çekti falan diye:)Benimkide başlarda ben ne yersem yiyodu da şimdi duruldu

Aaa evet sımdı hatırladım valla .) acayıp ortak yanımız var .. ögretmenlık bi kadına en cok yakısan meslek bence .. asill ve yüce:) benım kocamda her yedıgım seyı netten arastırırdı vıtamın mıneral vs herseyıne bakardı nerdeyse asidik bazik degerlerıne bakardı falann . bende üniversite kazandımm fakat tek bi aksamda okumama kararı verdimm ve evlendımm . Rabbım bunu nasıp etti ama bebegımı dogurduktan sonra uni sınavına girip aöf de olsa okuyacagımm .. heyecan basıyor dogumu dusundukceeee

inş. canım allah gönlüne göre versin oku tabi içinde kalmasın hiç bişey.Sorma banada afakanlar basıyor her gece kabusum oldu artık normal istiom diyorum ama tırsıyorumda,hakkımızda hayırlısı inş.Canımcım ben yatıorum artık,paşam uyanmadan uyuyayım yoksa tepelemekten uyutmuo beni,kaynatırıs yineii geceler öptümm

ıyı geceler bıtanemmm .. paşana daaa öpücüklerrr

cnm çok üzüldüm ya çok geçmiş olsun inş mr da kötü bişi çıkmaz kendine de çok dikkat et olurmu.

Canim bisey olmaz benim kiz arkadasim banyodan sonra sacini balkonda taradi islak sactan ondada oldu ama gecti tuzlu yemek yedirme duzelene kadar bide mumkun oldukca sakiz cignesin gecer

günaydın kızlar,dün nst bi de raporumu almak için doktora gittim.nst ye girdim ama yarım saatte 5 kasılmam cıktı.doktor yarm saat için fazla bu bi serum takıcaz sana dedi sonraa tekrar nst ye gireceksin dedi.eğer yine kasılmaların böle cıkarsa hastaneye yatısını yaparım dedi.takıldı nst ye girdim.yine kasılmalarım cıktı ama bir önceki kadar değil.doktorum t korkulcak bişi yok ama sakın izne ayrıldım diye ev işiyle kendini yorayım deme dedi.bu aralar bellki cok yorulmussun dedi.ki gercekten okul beni baya bi yoruyodu artık.
doktor yatısını yaparım hastaneye deyince öle korktum ki.bi an evi dusunuyorum o esnada.tüm kıyafetlerini aldık ama daha yıkayıp ütülemedim,yani cantam hazır değil.nası korktum anlatamam.

aa bu arada söylemeyi unutuyodum sezryan tarihim belli oldu.benim de doğum günüm olan 26 haziran.nasipse inşallah o gün dünyaya gelcek bebeğim.

Son düzenleme:

günaydın canım çok geçmiş olsun umarım şimdi bir sıkıntın yoktur sancıların nedeni neymş dr ne dedi?? seninle günlerimiz aynı neden 26 haziran hemde sezeryan olcan erken doğum riskin mi var???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…