2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle mdf suntalamdan cok daha dayanikli ve saglamdir,tercihin mdf den yana olmali. Cogu mobilyacida mdf kullaniyor zten bebek odalarinda, suntalamdan olanlar basit ve dayaniksiz. Uzerine surulen boyanin kursunsuz ve cocuk sagligina uygun olmasina dikkat et cnm. Orjinal lake olacagini zannetmiyorum, belki boyasi ona yakin bseydir. Meslegimiz oldugu icin biliyorum bende bunlari:)

burbur82 sizde odanizi gule gule kullanin cnm,fotograflari bekliyoruzz:)

selam kizlar cok mutluyum 100 luk seker yuklemem super cikti ama 4 saat boyunca saatte bir kan verdim ve ac bekledim ama degdi:)))
artik cikolata serbest:))
gecen gun aldigim gunluk vebugun mevlut sekerimiz serbet icin bardak susumuz oda susumuz bide dr un bana onerdigi gunes kremi

Eklentiler

• $IMG_0476.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 63
  • $IMG_0486.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 81
  • $IMG_0491.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 64
  • $IMG_0492.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 66
  • $IMG_0485.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 55

yaa kızlar benımde artık hiç iştahım yok hiç birsey yıyesım gelmıyo kılo alımımda durdu
önceden asırı tatlı yıyodum sımdı hıc bısey yemıyorum acaba bebişim alıyomudur kı kılo.
sanırım hepımız aynı seylerı yasıyoruz assagı yukarı

yoook ben gayet iştahlıyım,tam gaz devam homini gırtlak:)

bir insan günde 5 kere wc gidermi deli olcam
ben sadece gece 5 kere kalkiorum canim:))
ben de gece 3-4 kez rutin kalkıyorum.
akşam belli bi saatten sonra su içmemeye çalışıyorum ama nafile.. yine de kalkıyorum.
çünkü bebişin başı idrar kesesine fena baskı yapıyor.. az da olsa uyandırıyor beni uykumdan..
gündüz de keza öyle.. kaç kere gittiğimi sayamıyorum.

Selam kizlarrrr napiosunuzzz:)) ben iyice sistim gbi geliyor karnim top yutmus gbi birde iyice gergin artik oturup kalkarken destek aliyorum.,sizinde oylemiiii
sen ne diyosun yaa!
ben ters dönen böcekler gibi, sırtüstü yatınca bi daha dönemiyom

Slm temmuz anneleri ve bebisleri ne haber biz iyiyiz dun kontrolumuz vardi ona gittik 31.4 teydik bebis 1950 gram 42 cm olmus annesi yesin onu bide esnerken yakaladik superdi
hay maşallah, benim de randevum 21inde.
o zaman 32artı4 olucam, heralde 2 kiloyu görürüm ben de

:))) sana da geçmiş olsun canım. ben iştahtan da kesildim. nerdeyse hiçbir şey yemiyorum, yiyemiyorum. sanırım mide bulantılarım geri geldi. kilo bile almıyorum. sen ne alemdesin?

Benim de iştahım kesildi..Yemek yemek istemiyorum fakat bu sefer de abur cubura dadandığım için zorla düzgün birseyler yemeye çalısıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…