- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.761
kızlar kafam çok karışık hala mobilya konusunda.. sabah link atmıştım beğendiğimiz bebek odasının.. görmeyenler için bi daha atayım.
bi bakar mısınız nasıl sizce?? nasıldan ziyade mdf mobilya önermiyor bazı mobilyacılar çok ağır olurmuş ne gerek varmış, yerinden oynatamazsın falan diyorlar. bi de bu baktığımız takımın gerçeğini görmedim henüz ama mdf lake diyor. lake mobilya çizilirmiş hemen. çok kullanışlı olmaz diyenler var. yumuşak bezle silmen gerekirmiş sürekli. çocuk elinde oyuncakla filan kesin çizer rezil olur mobilyalar diyorlar. doğru mu sizce?? suntalem olanlardan alın diyorlar.. fikri olan, bebişine oda almış olan varsa lütfen bi yardımcı olurmusunuz??
gecen haftaydı kontrolumuz zaten doktra gıdene kdr böle bi sorunum yoktuu adam tahlilleri yaptı ılacları yazdı benm afedersiniz genital bölgemde agrı olmaya başladı[/QUOTE
Cati acilmasiymis dr bana oyle dedi ben kizimda yuryus yapmadim bunda yapiyorum arada ve evde hersey bana bakiyor kiziminda istekleri hic bitmez sagolsun. Demekki hareket etmenin baya bir faydasi var normal doguma.
Eki Görüntüle 415697 Eki Görüntüle 415698 Eki Görüntüle 415699 Eki Görüntüle 415700 Eki Görüntüle 415704 Eki Görüntüle 415702 Eki Görüntüle 415703 Eki Görüntüle 415705
bunlarda bizim cicilerimiz teyzelerimiz:)
canım iyi günlerde kullanın inşallah ..hepsi pek güzeller maşallahboncuğumuda takıyım
maşallah
güle güle kullansın odasını bıdık:)
çok hoş olmuş
gecmis olsun canim bende bugun cok yurudum ayaklarim agiriyor ama ben ayaklarimin yer degistirmedigine eminim :)))midem ağrıyor. gerçi orası midem mi bilmiyorum. her organım yer değiştirdi sanki. nerem ağrıyor yaaa?
gecmis olsun canim bende bugun cok yurudum ayaklarim agiriyor ama ben ayaklarimin yer degistirmedigine eminim :)))
gecen haftaydı kontrolumuz zaten doktra gıdene kdr böle bi sorunum yoktuu adam tahlilleri yaptı ılacları yazdı benm afedersiniz genital bölgemde agrı olmaya başladı[/QUOTE
Cati acilmasiymis dr bana oyle dedi ben kizimda yuryus yapmadim bunda yapiyorum arada ve evde hersey bana bakiyor kiziminda istekleri hic bitmez sagolsun. Demekki hareket etmenin baya bir faydasi var normal doguma.
yok canım yok öyle bişe deil genital mantarmı neyse o benmki şişmiş böle oturamıorm bile iki tane ilaç verdi biri fitil biri antbiyotik onları içicem inş gecer gercekten cok kötü bi durum allah kimsenin basına vermesin
çok yorgunum artık,sanki karnımda gülle taşıyorum.sürekli oturmak ıstıyorum
aynen canım aynenn
yaa kızlar benımde artık hiç iştahım yok hiç birsey yıyesım gelmıyo kılo alımımda durdu
önceden asırı tatlı yıyodum sımdı hıc bısey yemıyorum acaba bebişim alıyomudur kı kılo.
sanırım hepımız aynı seylerı yasıyoruz assagı yukarı
yoook ben gayet iştahlıyım,tam gaz devam homini gırtlak:)
bir insan günde 5 kere wc gidermi deli olcam
ben de gece 3-4 kez rutin kalkıyorum.ben sadece gece 5 kere kalkiorum canim:))
sen ne diyosun yaa!Selam kizlarrrr napiosunuzzz:)) ben iyice sistim gbi geliyor karnim top yutmus gbi birde iyice gergin artik oturup kalkarken destek aliyorum.,sizinde oylemiiii
hay maşallah, benim de randevum 21inde.Slm temmuz anneleri ve bebisleri ne haber biz iyiyiz dun kontrolumuz vardi ona gittik 31.4 teydik bebis 1950 gram 42 cm olmus annesi yesin onu bide esnerken yakaladik superdi
:))) sana da geçmiş olsun canım. ben iştahtan da kesildim. nerdeyse hiçbir şey yemiyorum, yiyemiyorum. sanırım mide bulantılarım geri geldi. kilo bile almıyorum. sen ne alemdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?