- 13 Kasım 2011
- 591
- 161
- 83
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.781
selam kizlar cok mutluyum 100 luk seker yuklemem super cikti ama 4 saat boyunca saatte bir kan verdim ve ac bekledim ama degdi:)))
artik cikolata serbest:))
gecen gun aldigim gunluk vebugun mevlut sekerimiz serbet icin bardak susumuz oda susumuz bide dr un bana onerdigi gunes kremi
MASALLAH de kız nazarın deycek kendıne havalardan mıdır nedır
acayıp kesıldı ıstahım yemek bıle gormek ıstemıyorum.İçim kıyılıyo aclıktan anca oyle bıseyler yıyorum
Ne güzel keşke benimde kesilse gerçi çok yiyemiyorum ama dikkat ediyorum o kadar genede şişiyorum ya ben alışkın değilim bu kaar şişmeyekocam bana artık patates gibi oldun ddiyo bende ''oğlum bak baban sana patates diyor'' deyince çıldırıyo ben oğluma demedim diye
selam kizlar cok mutluyum 100 luk seker yuklemem super cikti ama 4 saat boyunca saatte bir kan verdim ve ac bekledim ama degdi:)))
artik cikolata serbest:))
gecen gun aldigim gunluk vebugun mevlut sekerimiz serbet icin bardak susumuz oda susumuz bide dr un bana onerdigi gunes kremi
Herkesin gecmis anneler gunü kutlu olsun arkadaslar...
Bu hafta kontrolum vardı.31+1 doktor amnion sıvısının azaldığını söyledi.3 hafta sonra tekrar kontrole gidicem,takip edilmesi gerektiğini söyledi.Bundan bir ay önce 2-3 kasık kadar su gibi çamaşırında islanma olmuştu.O zamana kadar akıntım falanda yoktu.1 ay sonra kontrolde haftamıza göre sıvının azaldığını söyledi.Akıntı ile ilişkili olabilir mı dedim,ilgisi yok dedi.Sıvı tuketimininde bununla ilgisi yok dedi,birkaç yerde okudum bebeğin böbrek ve idrar yolları ile ilgisi olabilir yazıyor ama tarama testlerimiz normaldi.Hafta sonundan beri huzursuzum.Bebeğimin ölçümleri iyi,1804 gr ağırlığı,haftasına göre gelişimi 9 gün onde gidiyor.Cokkkkk stresliyim,böyle iste...
geçmiş olsun diyeyim. sıvı azlığına dışarıdan müdahale ve tedavi yok bildiğim kadarıyla.Ben ilk akıntının ve sıvının geldigi zamanda griptim ateşim çıkmıştı.Doktoru aradım gel bakalım dedi.Alttan kontrol yaptı,sıvı miktarına baktı,akıntının kokusuna falan bile baktı.Hersey normal dedi.Bir sonra ki kontrolde haftamıza göre suyumuz azalmış dedi,yapacak birsey yok düzenli takip etmemiz gerekiyor dedi.3 hafta sonra bakalım...ayrıca akıntı su seklinde oluyor ve beyazimsi küçük parça oluyor.Tahlillerde enfeksiyon falanda çıkmadı,kaşıntı,koku,yanma falanda yok.İyi düşünmeye çalışıyorum teşekkür ederim...
valla yurtdışındaki gibi devlet, doğumda para yardımı yapsa ne güzel olur.doğurcaz biz bize para ver devlet
MASALLAH de kız nazarın deycek kendıne havalardan mıdır nedır
acayıp kesıldı ıstahım yemek bıle gormek ıstemıyorum.İçim kıyılıyo aclıktan anca oyle bıseyler yıyorum
sen izine ayrıldın mı canım
İyi akşamlar kızlar.Uzun zamandır giremiyorum.Annemler ziyaretime geldiler ve bugün gittiler çok alışmışım kendimi kötü hissettim. Biraz yazılanlara baktım da ben de acıktığımı çok zor hissediyorum.Ama yemeğe oturdum mu maşallah kıtlıktan çıkmış gibi...Annem bebek midene baskı yaptığı için tok hissediyorsundur diyor.Bu arada kaçırdığım önemli bir haber yok değil mi ?
benımkıde bana ayıcık dıyıp duruyodu ama sımdı yemıyorum dıye kızyo
napayım elımde dııl valla:)
:))))) benım de bır suru lakabım var. tosun, öküz v.s. senınkı gene ıyıymıs.
hayalımbenım doğurdu canım. onun dısında son zamanlarda odalarla ılgılendık. sen neler yaptın?
:))öküzde fenaymış ya:))banada penguen diyorlar öle yürüyormuşum
iştah kesilmesi durumu bendede var,az yiyorum akşam yemeklerini filan.Ama meyvesiz yapamıyorum şimdide kiraza dadandım
Geçen hafta doğum yapan arkadaş mı başkası mı ? Biz de anneannemiz teyzelerimiz gezdik tozduk...Anneannemiz bir valiz eşya getirmiş bi o kadar da gezerken aldık oğluşuma...Dedemiz bugün beşiğini aldı.Yarn getirip kuracaklar.Gardolap baktık ama takım satılıyormuş ayrı bulamadık.Dedemiz bulurum ben getiririm dedi.
Bu arada dün çok üzücü bir olay yaşadıkEşim dün sabah kahvaltıda dudağımı uyuşuk hissediyorum dedi.Biz de çürük bi dişi vardı ondan zannettik çok önemsemedik.Babam bi acile gidelim dedi.Gittiler yüz felci geçiriyormuş.Yeni başlamış.İğne falan vurmuşlar.İlaç vermiş.Bugün tekrar gitti cuma günü MR çektircek.Doktor tedavi 7 gün sürecek sonunda tamamen iyileşek demiş.Çok üzüldüm.Dua edin arkadaşlar inş. tamamen geçer...
gecen hafta mıydı hatırlamıyorum ama benım bıldıgım bır kısı var.
eşin için üzüldüm. ama Allahtan erkenden fark etmıssınız. bır haftada ıyılesecek demıs doktor uzulme sakın sende. inşallah sorunsuz bı sekılde atlatırsınız canım.
hayalımbenım doğurdu canım. onun dısında son zamanlarda odalarla ılgılendık. sen neler yaptın?
saat 5 ten sonra yenen meyve kılo yapıyormus vucutta. dıyetısyen oyle demıstı bana. tabı benım umrmda degıl. ben de bu aralar meyve yıyorum. ama şişiriyor o zaman da hıc yemek yıyemıyorum. reflu falan oldu mu sende?
Geçen hafta doğum yapan arkadaş mı başkası mı ? Biz de anneannemiz teyzelerimiz gezdik tozduk...Anneannemiz bir valiz eşya getirmiş bi o kadar da gezerken aldık oğluşuma...Dedemiz bugün beşiğini aldı.Yarn getirip kuracaklar.Gardolap baktık ama takım satılıyormuş ayrı bulamadık.Dedemiz bulurum ben getiririm dedi.
Bu arada dün çok üzücü bir olay yaşadıkEşim dün sabah kahvaltıda dudağımı uyuşuk hissediyorum dedi.Biz de çürük bi dişi vardı ondan zannettik çok önemsemedik.Babam bi acile gidelim dedi.Gittiler yüz felci geçiriyormuş.Yeni başlamış.İğne falan vurmuşlar.İlaç vermiş.Bugün tekrar gitti cuma günü MR çektircek.Doktor tedavi 7 gün sürecek sonunda tamamen iyileşek demiş.Çok üzüldüm.Dua edin arkadaşlar inş. tamamen geçer...
benim masallahim var yemek konusunda canim yiyorum ama mideme eksi dokunuo domates dokunuo vs rahatsiz oldugum seyleri yemiorum rahatsiz olursamda mide hapi iciorum arada ama iyiyim normalde cok gecmis olsun:))) sana da geçmiş olsun canım. ben iştahtan da kesildim. nerdeyse hiçbir şey yemiyorum, yiyemiyorum. sanırım mide bulantılarım geri geldi. kilo bile almıyorum. sen ne alemdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?