2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok beğendim aldıklarını,şerbet için aldığın bardak süsü fikri hoşuma gitti,nerden aldın canım onu ve bardak için nasıl kullanacaksın çözemedim,tarif edermisin....

MASALLAH de kız nazarın deycek kendıne havalardan mıdır nedır
acayıp kesıldı ıstahım yemek bıle gormek ıstemıyorum.İçim kıyılıyo aclıktan anca oyle bıseyler yıyorum

Ne güzel keşke benimde kesilse gerçi çok yiyemiyorum ama dikkat ediyorum o kadar genede şişiyorum ya ben alışkın değilim bu kaar şişmeye kocam bana artık patates gibi oldun ddiyo bende ''oğlum bak baban sana patates diyor'' deyince çıldırıyo ben oğluma demedim diye

benımkıde bana ayıcık dıyıp duruyodu ama sımdı yemıyorum dıye kızyo
napayım elımde dııl valla:)

tahlil sonuçlarına çok sevindim canım bak üzüldüğüne değmedi...Demir beyin çeyizide pek afilliymiş aldıklarını güle güle kullan tatlım herbiri çok güzel

geçmiş olsun diyeyim. sıvı azlığına dışarıdan müdahale ve tedavi yok bildiğim kadarıyla.
ama sen yine de su içmeye özen göster. ve mutlaka istirahat et.

doğurcaz biz bize para ver devlet
valla yurtdışındaki gibi devlet, doğumda para yardımı yapsa ne güzel olur.
eşimin bir buçuk aydır çalıştığı kurumun, personel kitapçığında okudum, doğumda bir maaş ikramiye veriliyormuş
çok sevindim. eşime söyledim, gerek yok falan dedi..
sen ne diyosun, o benim ve bebeğimin parası, alıcaz dedim.

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar.Uzun zamandır giremiyorum.Annemler ziyaretime geldiler ve bugün gittiler çok alışmışım kendimi kötü hissettim.Biraz yazılanlara baktım da ben de acıktığımı çok zor hissediyorum.Ama yemeğe oturdum mu maşallah kıtlıktan çıkmış gibi...Annem bebek midene baskı yaptığı için tok hissediyorsundur diyor.Bu arada kaçırdığım önemli bir haber yok değil mi ?

hayalımbenım doğurdu canım. onun dısında son zamanlarda odalarla ılgılendık. sen neler yaptın?

hayalımbenım doğurdu canım. onun dısında son zamanlarda odalarla ılgılendık. sen neler yaptın?

Geçen hafta doğum yapan arkadaş mı başkası mı ? Biz de anneannemiz teyzelerimiz gezdik tozduk...Anneannemiz bir valiz eşya getirmiş bi o kadar da gezerken aldık oğluşuma...Dedemiz bugün beşiğini aldı.Yarn getirip kuracaklar.Gardolap baktık ama takım satılıyormuş ayrı bulamadık.Dedemiz bulurum ben getiririm dedi.
Bu arada dün çok üzücü bir olay yaşadık Eşim dün sabah kahvaltıda dudağımı uyuşuk hissediyorum dedi.Biz de çürük bi dişi vardı ondan zannettik çok önemsemedik.Babam bi acile gidelim dedi.Gittiler yüz felci geçiriyormuş.Yeni başlamış.İğne falan vurmuşlar.İlaç vermiş.Bugün tekrar gitti cuma günü MR çektircek.Doktor tedavi 7 gün sürecek sonunda tamamen iyileşek demiş.Çok üzüldüm.Dua edin arkadaşlar inş. tamamen geçer...

:))öküzde fenaymış ya:))banada penguen diyorlar öle yürüyormuşum
iştah kesilmesi durumu bendede var,az yiyorum akşam yemeklerini filan.Ama meyvesiz yapamıyorum şimdide kiraza dadandım

saat 5 ten sonra yenen meyve kılo yapıyormus vucutta. dıyetısyen oyle demıstı bana. tabı benım umrmda degıl. ben de bu aralar meyve yıyorum. ama şişiriyor o zaman da hıc yemek yıyemıyorum. reflu falan oldu mu sende?

gecen hafta mıydı hatırlamıyorum ama benım bıldıgım bır kısı var.
eşin için üzüldüm. ama Allahtan erkenden fark etmıssınız. bır haftada ıyılesecek demıs doktor uzulme sakın sende. inşallah sorunsuz bı sekılde atlatırsınız canım.

inş. canım.İlk duyduğumda çok korktum ama şimdi rahatım biraz daha.Çok şükür eşimde herhangi bir farklılık yok.O da kendini iyi hissediyor.Çok çalışıyor eve gelip yatana kadar iş yapıyor.Biraz izin al diyorum almıyor.Stresten oldu gibi geliyor bana.Sinir ediyo beni...
Rabbim büyüktür inş. tamamen iyileşek...

zaten kilo almaya tam gaz devam ediyorum yemeği az yiyorum 1 saat sonra bir çanak meyve ne varsa artık içinde:)Yok canım reflü yok.Ülserim var ama çok şükür hamilelikten beri sağlıklı beslendiğim için oda zorlamadı beni.Tabi mide yanması çok oluyor arada soluk boruma kadar cayır cayır yanıyorum.Ama yemeğini yemeğe çalış bence canım az ye ekmeksiz ye yinede ye

çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlanır canım ama kesinlikle strestendir çevremde biri daha olmuştu ve doktoru kesinlikle canını hiç bişeye sıkmayacaksın demişti tabi ne mümkün hayat mücadelesi ama dikkat edin allah yardımcınız olsun

yusuf-defne cim,
çok geçmiş olsun canım,eşine acil şifalar diliyorum,bence de biraz dinlensin şakaya gelmez allah korusun...

:))) sana da geçmiş olsun canım. ben iştahtan da kesildim. nerdeyse hiçbir şey yemiyorum, yiyemiyorum. sanırım mide bulantılarım geri geldi. kilo bile almıyorum. sen ne alemdesin?
benim masallahim var yemek konusunda canim yiyorum ama mideme eksi dokunuo domates dokunuo vs rahatsiz oldugum seyleri yemiorum rahatsiz olursamda mide hapi iciorum arada ama iyiyim normalde cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…