2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben 12 gün önce gitmiştim bugun birdaha gitcem ağrılarım aşırı ya

günaydın herkese

Doktora gitte ultrasona girme canım sık girmek bebise zararlı bende en ufak bişeyde doktora gidiyorum ama ayda 1 kez ultrAsonda bebeğimi görüyorum zaten artık muayneler 2 haftada bire düştü nst ye baglicaklar her gittiğimizde onda bile korkuyorum bebeğin kalbini o kadar uzun dinlemek zararlimidir die

sLMM günaydın kızlarrr bebişler nasıl bebişlerrrr kızlar göğüs ucları çatlamasın diyee krem kullanmaya baslayan varmı yoksa daha erkenmi :26:

arkadaşlar gebelikten şüphelendiğinizde yaşadığınız ilk belirtiler nelerdi?? normal günlerden farkı neydi??

arkadaşlar gebelikten şüphelendiğinizde yaşadığınız ilk belirtiler nelerdi?? normal günlerden farkı neydi??

Ben 10 kasimda öğrendim normal günden bı farkı yoktu kiz arkadaşımın kına gecesiydi kuaföre gittim sacımı makyajımı yaptırdım neyse orda çalışan kiz o gun hamile olduğunu öğrenmiş yeni evlenmiş borçları varmış isteklimiomus kiz sok olmuş neyse orda dua ettim Allah'ım benimde olsun die zaten istioduk eve giderken 2 tane test aldım dedim nasılsa hamile deilimdir biride sonraya kalsın bı baktım 2. Çizgi çıktı başladım hungur hungur ağlamaya böle bı mutluluk olamaz elim ayağım titriodu o gun gece kıyafetimi utulemeden giydim:))

iimiş :)) peki adet gecikmesi falan yaşadınmı? idrar testi yapmadan?

benimde 20sinde denesem çok erken mi ki?? yoksa kan tahlili yaptırdım yarın öğleden sonra çıkacak sabretsemmi ayy sabredemicem mi ne?? :)))

5 gun var hamissen çıkma ihtimali yüksek Yanliz o ayın basında bende bı yorgunluk vardı hastanede serum falan yedim bilmiorum hala hamileliktenmiydi yoksa gercekten hastamiydim

5 gun var hamissen çıkma ihtimali yüksek Yanliz o ayın basında bende bı yorgunluk vardı hastanede serum falan yedim bilmiorum hala hamileliktenmiydi yoksa gercekten hastamiydim

aynen bnde de bir yorgunluk vardı geçen hafta iki gün işten geldim yemek yaptım uyudum. dünde aynı şekilde ufak bi baş ağrımda vardı. dün sabah kasık ağrım ve bel ağrımda oldu ama bugün geçti.. şişkinliğim hala devam ediyor bazen rahatsız edici bazen normal oluyor... ben en iyisi idrar testini deneyeyim :))

Dene tatlım cikmassada 5 gun sonra belli olucak nasilsa

cnmmm gecmıs olsun cok cok dıkkat edın yaa ılerlemesın zaten onlemı alınmıs erkenden ıyı olmus

valla ole canim bebisin kilosu sekerdende deilmis cok sukur 3 hafta onden gidioduk bu cuma ozelde randevumuz var bakalim boyumuz kilomuz ne oldu)
bu arada kontollerim 2 haftada 1 e dustu

MAŞŞALLAH MAALLAH ooo tosuncuk valla bu ay

ayyy oku oku bıtıremedım ay bı gun gec gıreyım bu topıge yetısemıyorum valla MASALLAH
herkesler nasıl bakalım bız ıyız galıba :)) bılemıyorumda artık valla ıyımıyım nasılım kafam karısıo bazen hamıslıgımı unutuyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…