- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.901
ben bakırköy tarafındayım toplanırsanız bana uyar kızlar
kızlarr bu arada ne dicem bi buluşma ayarlayalım mı nasıl olur sizce izmirli annişler
Bir Hamileye Sorulmaması ve Söylenmemesi Gerekenler
ben 12 gün önce gitmiştim bugun birdaha gitcem ağrılarım aşırı ya
günaydın herkese
Ben 10 kasimda öğrendim normal günden bı farkı yoktu kiz arkadaşımın kına gecesiydi kuaföre gittim sacımı makyajımı yaptırdım neyse orda çalışan kiz o gun hamile olduğunu öğrenmiş yeni evlenmiş borçları varmış isteklimiomus kiz sok olmuş neyse orda dua ettim Allah'ım benimde olsun die zaten istioduk eve giderken 2 tane test aldım dedim nasılsa hamile deilimdir biride sonraya kalsın bı baktım 2. Çizgi çıktı başladım hungur hungur ağlamaya böle bı mutluluk olamaz elim ayağım titriodu o gun gece kıyafetimi utulemeden giydim:))
Selam kızlar, bende bebişimin beşiklerini dolabını ekleyeyim dedim ama hata verdi yapamadımBiz iki beşik yaptırdık biri normal 70-130 cm diğeri daha küçük bir tarafı açık yatağımıza bitişik ilk aylar için iyi olacağını düşündüm. Sürekli kalkmaktansa bebğim yanımda yakınımda olacak. Uyku setini de funnababy den aldık normalde biraz pahalı ama gittigidiyordan baya uyguna aldık.. Sadece yatağımız kaldı alınacak başka eksiğimiz yok gibi.. Bu arada ben bankacıyım sürekli oturmaktan kaburgalarımda çok ağrı olduğu için doğum iznine ayrıldım. Bende isterdim sonradan kullanmayı ama maalesef dayanamadım.
kızlar 2 kişi bornovadandı sanırım küçükparkta buluşsak nasıl olur?
canım kacıncı haftanda ayrıldın tam olarak,yani 32. haftanı doldurdun mu, ha bir de raporu ne zaman aldın, ben de yakında ayrılcam da prosedür nasıl işliyo hiç bi fikrim yok, :26:
kucuk park bana cok yakın. haftaya bırgun bulusalım o halde????
Canım ben göğüs pedi, lansinoch göğüs kremi 56 gr yanında da 6 lı göğüs pedi, chicconun burun aspratörü vs.. ereyondan aldım. Diğer sitelere göre çok uygundu. Lansinoh 56 gr olanını 23 tl ye aldı idim. Düşünürseniz bilginiz olsun bu siteden de..
Kizkar selam. Benim erkegimde bana anneler gunu hediyesi verdi.sabah bi uyandim.karnim one dogru cikmid bi sislik var.esim cok korktu once.sonra anladikki kafasi.yada poposu.bi guzel oksadik tum gun benim kafa burda dedi kuzum.bu arada bendede tansiyon sorunu var.calisiyorum. Ogretmenim.okuldan geldim saglikocaginda kontrolum vardi.tansiyon 7-5.aksam gene olctur dedi hemsire. Bende dinlend dokim 3-4 saat sonra acile olcturdum ki 15-9.doktor hamileler icin ust sinir dedi.o gun bugun devamli olcturuyorum.bi gun iyi bi gun14-9.sizdede tansiyon sorunu olan varmi. Allah korusun erken dogum felan olabiliyormus.bugun kontrolum var umarim benim pasa donmustur bu arada.gecen hafta gittigimde haci yatmaz gibi poposunun ustundeydi :))
bebişlerin kıyafetlerini yıkayanlaaar renkli olanları neyle yıkadınız?
ben yarın başlıcam da beyazları dalan roxy le yıkıcam ama renklilerde de dalanı kullanıyım mı?
Merhaba cnm bendede tansiyon ve şeker var bi gece acile gittim onun yüzünden 15 9 falandı şekeri,mde yükleme yapılınca öğrendim 230 larda falan çıktı şu an diyet yapıyorum bebeğim 2 hafta kadar önde gidiyodu şimdilerde biraz daha iyi yememe dikkat edince tansiyon ve şeker normale döndü ama azcık kaçırınca hemen şeker tavan yapıyo.doğuma kadar diyete devam.
Kızlar bu arada ben de istanbul şişli deyim ZEYNEP de istanbul diye biliyorum yanlışmı biliyomuşum.Buluşma ayarlarsanız katılabilirim ama bence doğumdan sonra bebişlerle olursa daha iyi olur diye düşünüyorum :)))
merhaba güzel anneler ben ağustos annesiyim ama sizede merhaba diyeyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?