2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar, bende bebişimin beşiklerini dolabını ekleyeyim dedim ama hata verdi yapamadım Biz iki beşik yaptırdık biri normal 70-130 cm diğeri daha küçük bir tarafı açık yatağımıza bitişik ilk aylar için iyi olacağını düşündüm. Sürekli kalkmaktansa bebğim yanımda yakınımda olacak. Uyku setini de funnababy den aldık normalde biraz pahalı ama gittigidiyordan baya uyguna aldık.. Sadece yatağımız kaldı alınacak başka eksiğimiz yok gibi.. Bu arada ben bankacıyım sürekli oturmaktan kaburgalarımda çok ağrı olduğu için doğum iznine ayrıldım. Bende isterdim sonradan kullanmayı ama maalesef dayanamadım.

Bir Hamileye Sorulmaması ve Söylenmemesi Gerekenler

Allah bunları top etsin :))))

ben 12 gün önce gitmiştim bugun birdaha gitcem ağrılarım aşırı ya

günaydın herkese

ağrınlar nerede canım ?

ay heyecanlandım

canım kacıncı haftanda ayrıldın tam olarak,yani 32. haftanı doldurdun mu, ha bir de raporu ne zaman aldın, ben de yakında ayrılcam da prosedür nasıl işliyo hiç bi fikrim yok, :26:

kızlar 2 kişi bornovadandı sanırım küçükparkta buluşsak nasıl olur?

super super superrr ben zaten baska bıyerı bılmıyom hos orayıda bılmıyom ama bornavadayım
ya bulurum

bu arada 2 tane grup var ben Kk 2012 temmuz annelerıne ıstek gonderdım
bı daha var 2012 temmuz annelerının bulusma noktası dıe onu kım acmıs kı
oda grup

canım kacıncı haftanda ayrıldın tam olarak,yani 32. haftanı doldurdun mu, ha bir de raporu ne zaman aldın, ben de yakında ayrılcam da prosedür nasıl işliyo hiç bi fikrim yok, :26:

Canım cuma günü yani ayın 11 inde 32 haftamı doldurdum. Raporu dün aldım Ayrılış tarihi:14.05.2012, İşe başlama tarihi :09.07.2012 olarak yazıyo. Bu doğum öncesi raporu, doğum olduğu tarihte bu rapor bitermiş ve kalan günler doğum sonrasına eklenirmiş.

Hala devam ediyor mu bilmiyorum ama Joker mağazalarında lansinoh ta indirim vardı. 19.90 a düşmüştü 56 gr lık olanı. Yakınınızda varsa bir bakın derim.

Merhaba cnm bendede tansiyon ve şeker var bi gece acile gittim onun yüzünden 15 9 falandı şekeri,mde yükleme yapılınca öğrendim 230 larda falan çıktı şu an diyet yapıyorum bebeğim 2 hafta kadar önde gidiyodu şimdilerde biraz daha iyi yememe dikkat edince tansiyon ve şeker normale döndü ama azcık kaçırınca hemen şeker tavan yapıyo.doğuma kadar diyete devam.

Kızlar bu arada ben de istanbul şişli deyim ZEYNEP de istanbul diye biliyorum yanlışmı biliyomuşum.Buluşma ayarlarsanız katılabilirim ama bence doğumdan sonra bebişlerle olursa daha iyi olur diye düşünüyorum :)))

bebişlerin kıyafetlerini yıkayanlaaar renkli olanları neyle yıkadınız?
ben yarın başlıcam da beyazları dalan roxy le yıkıcam ama renklilerde de dalanı kullanıyım mı?

bebişlerin kıyafetlerini yıkayanlaaar renkli olanları neyle yıkadınız?
ben yarın başlıcam da beyazları dalan roxy le yıkıcam ama renklilerde de dalanı kullanıyım mı?

ben hacı şakir toz sabun almıştım makine için, renkli beyaz hep onla yıkadım, renklilere farklı bişey kullanmak gerekir mi ki?

doktordan geldik magnezyum yazdı suda içilen
1380 gram olmuş kızım boyuda 40 cm su iç dedi günde 10 bardak
çok şükür iyiymişiz
kilo kaç aldın dedi 15 dedim senmi dedi eminmisin dedi
bende evet dedim :
kaçla hamile kaldın dedi 50 dedim sorun yok dedi normal dedi 4 kilo almışın say dedi normal kilondan 4 kilo fazlasın şuan dedi

izmirli annişlerim bulusma yerı ve saatı bellı oldu
ayın 26 sında cuma gunu ogleden sonra saat 14.00 da
küçükparkta ne dıyorsunuz kımler gelıyorrr

geçmiş olsun canım.ben pendikteyim,herkes avrupa yakasında galiba.bebeklerle de buluşabılırız.çunku böyle koca karınla istanbulun bi ucuna bıraz zor gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…