2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar slm nasılsınız ? melekleriniz bebekleriniz nasıll ? ay şükür hava biraz açtıda bizimde keyfimiz yerine geldii .bizde perşembe gidicez nasippse meleğimi görmeye. inşallah herşey yolundadır .rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsinn inşallah ..biz buralardayızz öptük sizi oğlumun teyzeleri

arkadaşlar gebelikten şüphelendiğinizde yaşadığınız ilk belirtiler nelerdi?? normal günlerden farkı neydi??

1- yumurtlama tarıhımın ertesı gunu mercımek tanesınden daha kucuk pembe et parcası geldı benden
2- aynı zamanlarda gogus ucumdan tek sefere mahsus olmak uzere sıvı
3- goguslerım curumus gıbı sızladı( normaldede adet zamanı agrırdı ama bu tamamen farklı kıyafet degınce bıle acıyor)
4- sol bacagım yerınden cıkmıs gıbı agrıdı en onemlı belırtı bende buydu cunku bu agrıyı dındırmek ıcın acıle gıttık esımle ve gebelık testı ıstedı doktor sonuc 3,83 cıktı yumurtlamadan 5 gun sonra oluyor buda ve deger sureklı katlayarak devam ettı rabbım yuzumuze guldu allah sanada en kısa zamanda nasıp etsın

manavkuyu mıgrostan aldım ben 2 hafta once. yumusatıcı hedıyelı. ya da bayraklıda hello baby var. orda da bulabılırsın.

ahaaaa benım evımın orası kızzzz ayy cok ıyı oldu bu valla.Ayarlayalımda bıyerde bulusma yapalım hem tanısır kaynasırız
bn cok ıstıyorum yaa nasıl yapalım organızasyonu fıkrın varmı

ahaaaa benım evımın orası kızzzz ayy cok ıyı oldu bu valla.Ayarlayalımda bıyerde bulusma yapalım hem tanısır kaynasırız
bn cok ıstıyorum yaa nasıl yapalım organızasyonu fıkrın varmı

bence önce kımler izmirden onu bı belırleyım. sımdı aklıma gelen sen, ben bır de ılosdemır burda. onun dısında bıldıgın var mı?

Son düzenleme:
yanlıs bılmıyorsam
zeynep
ıllosdemir
GOZDENUR
secret51
medusaa
yusuf_defne
bırde bennnnn
daha vardır heralde once onlara ulasmak lazımm

Son düzenleme:
İnşallah ne diyeyim. şimdilik bir zaman vermem güç,çünkü memurum ve son 3 haftaya kadar çalışacağım. keşke bu buluşmayı daha evvelden yapabilseydik :26: önümüzde daha zaman var nasılsa, belki buluşmayı bebeklerle de yapabiliriz ileride

sLMM günaydın kızlarrr bebişler nasıl bebişlerrrr kızlar göğüs ucları çatlamasın diyee krem kullanmaya baslayan varmı yoksa daha erkenmi :26:

Ben 3 gündür kullanmaya başladım. ( önceden Normal nemlendirici kullanıyordum ,çatlaklar başlayınca lansinoh a geçtim ) Çünkü göğüs uçlarımda çatlaklar oluşmaya başladı halbuki ben hep emzirirken olacağını düşünmüştüm :S

çok güzel anlatmışsın canım ya :) Maalesef hayatımızda çok fazla olmasa da böyle insanlar olabiliyor. Yapacak bişi yok

canım e-bebek.com a da bakabilirsin.ben bir cok şeyi piyasa fiyatının daha altında bulldum orda.mesela lansınoh krem eczanede 22 lıraydı orda 18 e buldum.

Canım ben göğüs pedi, lansinoch göğüs kremi 56 gr yanında da 6 lı göğüs pedi, chicconun burun aspratörü vs.. ereyondan aldım. Diğer sitelere göre çok uygundu. Lansinoh 56 gr olanını 23 tl ye aldı idim. Düşünürseniz bilginiz olsun bu siteden de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…