2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biz istanbullular biraz zor bulusuruz sanirim cok daginik ve ytrafik bide benim gibi arabaya uzun sure binme yasaginiz varsa isten eve kadar yalniz anca geliyorum yolda bisey olur diye korkum var dr da araba kullanma demisti zaten yani bulusursak esim birakacak sonrada alacak beni

ben izmirlileri kıskanıp ortaya bi laf attım buluşalım diye ama ,biraz zor senın dediğin gibi

sLMM günaydın kızlarrr bebişler nasıl bebişlerrrr kızlar göğüs ucları çatlamasın diyee krem kullanmaya baslayan varmı yoksa daha erkenmi :26:
Bende bgn lansinohun kremini aldim,son 1 ay kala kullanmaya baslamayi dusunuyorum. Onceden baslamak iyi diyorlar:)
ben bakırköy tarafındayım toplanırsanız bana uyar kızlar

Bende bakirkoy tarafindayim cnm yakinmisiz:) ama istanbul buyuk yer sanirim hepimiz frkli yerlerdeyiz aslinda bulussak ne guzel olurdu tanisirdik:)

Kizlar pisik kremi almadiysaniz kuzenim cocuk doktoru pisik icin neo plus i tavsiye ediyor digerleri kozmetik diye dusunuyor dr genel olarak haberiniz olsun istedim

aaa kızlar kıskanmayın yaaa :)) ıstanbulu avcumun ıcı gıbı bılırım ben saat 1 de bulusmak ıcın 11 de
evden cıkmanız lazımhele bıde farklı tarflardaysanız

bende öle sandıydım uyardım sizi bende uyarı aldım diye kaçıncı aya kadar aldın kız hayırlı olsun

secret51 canim ozeldende yazdim ses yok haftaya cuma saat 14 kucukpark uygunmu sana?

canım haftaya cuma saat 3 te doktorda olucam alsancakta. muayene olu yanınıza gelmem 4 bucugu bulur o zmanda ben azcık durmus olurum yanınızda. persembe uyar mı ki size? ya da carsamba ya da salı ya da pazartesı ya da pazar ya da cumartesi...... boyle gıdıyor işte. yanı cuma dısında herhangı bır gun.

Selam guzel anneler.bebeegimin kalp atislarinin azalmasindan dolayi bu gece saat 00.45 te sezeryan ile dunyaya getirdim bebegm suan kuvezde daha goremedim saglikla kucagima, kucagimizaaliriz ins

Selam guzel anneler.bebeegimin kalp atislarinin azalmasindan dolayi bu gece saat 00.45 te sezeryan ile dunyaya getirdim bebegm suan kuvezde daha goremedim saglikla kucagima, kucagimizaaliriz ins

ayy canım benimmm inş sağlıkla alırsın kucagınaaa dualarımız sizinle allah analı babalı büyütsün inş.

Allah analı babalı büyütsün canım bi sıkıntı sorun yok inşallah :18:

kaç haftalıktı tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…