- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.921
coumuz ole olcak gibi canim :))hoşgeldin canım,ben de basından beri temmuz annelerine yazıyorum ama haziran da doğurcam galiba:)
coumuz ole olcak gibi canim :))
coumuz ole olcak gibi canim :))
Biz istanbullular biraz zor bulusuruz sanirim cok daginik ve ytrafik bide benim gibi arabaya uzun sure binme yasaginiz varsa isten eve kadar yalniz anca geliyorum yolda bisey olur diye korkum var dr da araba kullanma demisti zaten yani bulusursak esim birakacak sonrada alacak beni
Evet bence de..mesela haziran annelerinin ilk doğumu bugün gerçekleşti..Mayıs annelerinin de çoğu Nisan'da doğurdu..
Bende bgn lansinohun kremini aldim,son 1 ay kala kullanmaya baslamayi dusunuyorum. Onceden baslamak iyi diyorlar:)sLMM günaydın kızlarrr bebişler nasıl bebişlerrrrkızlar göğüs ucları çatlamasın diyee krem kullanmaya baslayan varmı yoksa daha erkenmi :26:
ben bakırköy tarafındayım toplanırsanız bana uyar kızlar
secret51 canim ozeldende yazdim ses yok haftaya cuma saat 14 kucukpark uygunmu sana?
Selam guzel anneler.bebeegimin kalp atislarinin azalmasindan dolayi bu gece saat 00.45 te sezeryan ile dunyaya getirdim bebegm suan kuvezde daha goremedim saglikla kucagima, kucagimizaaliriz ins
Selam guzel anneler.bebeegimin kalp atislarinin azalmasindan dolayi bu gece saat 00.45 te sezeryan ile dunyaya getirdim bebegm suan kuvezde daha goremedim saglikla kucagima, kucagimizaaliriz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?