2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam guzel anneler.bebeegimin kalp atislarinin azalmasindan dolayi bu gece saat 00.45 te sezeryan ile dunyaya getirdim bebegm suan kuvezde daha goremedim saglikla kucagima, kucagimizaaliriz ins

aaa cnm benım gecmıs olsun yaaa ıns saglıklısınızdır ıkınızde.Ins saglıkla alırsın bebısını kucagına
RABBIM yardım etsın sanaa.Nasıl oldu cnm bızıde aydınlatırmısın rıca etsem
yaranı desmek ıstemem amaa

Selam guzel anneler.bebeegimin kalp atislarinin azalmasindan dolayi bu gece saat 00.45 te sezeryan ile dunyaya getirdim bebegm suan kuvezde daha goremedim saglikla kucagima, kucagimizaaliriz ins

nasıl anladın canım kalbinin atışının azaldığını ay valla kusura bakma inan ben çok korkuyorum ondan soruyorum S:

NÜKLEER

canım çok geçmiş olsun neyseki farketmişsinde erkenden müdahele edilmiş umarım sende bebişinde biranönce toparlanırsınız ...peki nasıl farkettinde müdahele edildi kalp atışlarının azaldığını benimde bu 5. gebeliğim 4 tane kaybım var çok korkuyorum kızıma bişey olucak diye bilgilendirirsen sevinirim

Son düzenleme:
hepimiz istanbul avrupa yakasındayız sanırım
bi ben varım galiba anadolu yakasında

canım rabbim sana bağışlasın bebeğini.

hayirli ugurlu olsun canim allah anali babali saglicakla buyutsun bebesini cinsiyeti nedir ne kadar dogdu doktorlar ne dio

Çok çok tebrik ederim..Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşaallah...

hayırlı uğurlu olsun sağlığınız nasıl bebişinde sende kısa sürede toparlanırsınız inş.

ben de nasıl dogurucam dıyorum. normalı zorlayacak doktorlar. en son care sezaryen olacak. bır de unıversıte hastanesı, ıstege bağlı da yapmıyorlar. dogumu da baska bır hastanede yapamam. kan bankası olması lazım. gunduz normal yaparsam belkı bır ıhtımal epıdural yapılabılrımıs ama gece yapılmıyor dedı doktor. cok korkuyorum ya. bır de ben akıllı dogum vıdeoları ızledım netten. ıyıce korktum. (((

sen sezaryen mi istiyorsun canım?
kan bankası olması neden gerekiyor allah korusun bi durum mu var...

ya gercekten zaman gittkce azalıo bende inanılmaz derecede korkuyorum allahım diorm ben nası dogracam sonra diorm onca insan dogruyo hemde bi sürü cocuk dogruyolar diorm elbet bende dogrurum diorm ama cok korkuyorum bu korkudan nasıl kurtulcam ben

ıyı geceler guzel anneler nasılsınız ınsallah herkez cok ıyıdır bebıslerde saglıkla ıyıdır

nukler tatlım allah analı babalı buyutsun ınsallah en yakın zamanda
yavrunu alıp evıne donersın saglıkla sıhatle dualarımız senınle kensını hep guclu tut
sutunu sag buzdolabında bırıktır sana lazım olucak cok stres falan yapma bebegın hıseder hep pozıtıf ol allah yardımcın olsun

kızlar mide bulantısı ve kusmalardan bıktım bugün 3 oldu arkasındanda ufak çaplı burun kanaması oldu..ne oluyo bana ya tekrar başa döndüm ilk aylar feciydi benim şimdi yine mi sizce bunlar normal mi buna benzer olay yaşayanlar var mı içinizde???

canim bend iyiyim iyiyim diodum benimde mide yanmasi var ilac icmeme ragmen gecmedi bugun kizartma yedim sanirim ondan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…