- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.941
Selam guzel anneler.bebeegimin kalp atislarinin azalmasindan dolayi bu gece saat 00.45 te sezeryan ile dunyaya getirdim bebegm suan kuvezde daha goremedim saglikla kucagima, kucagimizaaliriz ins
aaa kızlar kıskanmayın yaaa :)) ıstanbulu avcumun ıcı gıbı bılırım ben saat 1 de bulusmak ıcın 11 de
evden cıkmanız lazımhele bıde farklı tarflardaysanız
Selam guzel anneler.bebeegimin kalp atislarinin azalmasindan dolayi bu gece saat 00.45 te sezeryan ile dunyaya getirdim bebegm suan kuvezde daha goremedim saglikla kucagima, kucagimizaaliriz ins
bi ben varım galiba anadolu yakasındahepimiz istanbul avrupa yakasındayız sanırım
hayirli ugurlu olsun canim allah anali babali saglicakla buyutsun bebesini cinsiyeti nedir ne kadar dogdu doktorlar ne dioSelam guzel anneler.bebeegimin kalp atislarinin azalmasindan dolayi bu gece saat 00.45 te sezeryan ile dunyaya getirdim bebegm suan kuvezde daha goremedim saglikla kucagima, kucagimizaaliriz ins
hayırlı uğurlu olsun sağlığınız nasıl bebişinde sende kısa sürede toparlanırsınız inş.Selam guzel anneler.bebeegimin kalp atislarinin azalmasindan dolayi bu gece saat 00.45 te sezeryan ile dunyaya getirdim bebegm suan kuvezde daha goremedim saglikla kucagima, kucagimizaaliriz ins
2. bebegimizde dogdu allah ikisinede saglik sihhat versin insallah bole olunca bana daha cok heyecan basiyo dogum korkusu basliyo
bende korkudan ziyade heyecan oluo dusununce tatlimağlayasım geliyor yorumlara baktımda tek korkan benim sanırım :18::18:
ben de nasıl dogurucam dıyorum. normalı zorlayacak doktorlar. en son care sezaryen olacak. bır de unıversıte hastanesı, ıstege bağlı da yapmıyorlar. dogumu da baska bır hastanede yapamam. kan bankası olması lazım. gunduz normal yaparsam belkı bır ıhtımal epıdural yapılabılrımıs ama gece yapılmıyor dedı doktor. cok korkuyorum ya. bır de ben akıllı dogum vıdeoları ızledım netten. ıyıce korktum.(((
İnsallah saglikla kucagina alirsin bebegini cnm Allah anali babali buyutsun insallahhSelam guzel anneler.bebeegimin kalp atislarinin azalmasindan dolayi bu gece saat 00.45 te sezeryan ile dunyaya getirdim bebegm suan kuvezde daha goremedim saglikla kucagima, kucagimizaaliriz ins
kızlar mide bulantısı ve kusmalardan bıktım bugün 3 oldu arkasındanda ufak çaplı burun kanaması oldu..ne oluyo bana ya tekrar başa döndüm ilk aylar feciydi benim şimdi yine misizce bunlar normal mi buna benzer olay yaşayanlar var mı içinizde???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?