- 11 Aralık 2009
- 2.528
- 653
- 163
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.981
Tesekkurler canlarim. Pazar gecesi belimden kasiklarima
Vuran bir sanciyla acile gittim. Bugune kadar haftasila uyumlu
Olan bebegim gerilemeye bslamis ve ciddi derecede suyu azalmis
Suyumun gelip gelmdigini sordular bende gelmedigini ama cok sk tuvalete
Cktigimi soyledim. Nst ye bagladilar bebegimin kalp atislari 60 a kdr dusmustu. Ccok korktum.
Egitim ve arastirma hastanesine gitmemi soylediler. Cok zor sabah ettim hemen kendi druma
Gittim oda ayni seyleri soyleedi beni artik o hastanede takip edemeyecegini 30 haftalik bebek kabul eden
Dogumeevi yada egitim ve arastirmalara gitmemi sooyledi. Apar topar cerrahpasaya gidip nstyi gosterip sancimin oldugnu soyledim. Yatis verdiler bir ay kdr misafirimiz olucaksin dediler ama oyle olmadi bebegmin kalp atislarinda dahada dusme olunca sezeryana aldilar. Gece dogum yaptim. Babasiyla birlikte yenidogan yogun bakimi olan baska bir hastaneye sevk edildi. Ultrason 1300 gr gorunuyordu ama 1120 gr 38 cm dunyaya geldi bebegimi daha goremedim hala uyandigimda bebegimi ariyorum karnimda. Babacigina solunumu gayet iyi oldugunu kendi kendine nees alabildigini ama kilosunun az oldugu icin 6 hafta sonra cikacagini solemisler. Sagsaglim kavuslimda 6 hafta su gibi gecer ins.
geçmiş olsun canım.ben pendikteyim,herkes avrupa yakasında galiba.bebeklerle de buluşabılırız.çunku böyle koca karınla istanbulun bi ucuna bıraz zor gideriz
göğüs ucu için annem hamişken ablama bi kadın demişki badem yağı sür sürekli
bebek emerkende bişe olmaz emsin öle ablamda hiç bişi olmamış
bende sürmemiş annem zıplaya zıplaya emziriyordum seni acıdan der
badem yağı sürerim ben
5. aydan beride bebek yağı sürüom hem büyümeden ötürü çatlak olmasın die hemde ucu için
bu ara mustelanın çatlak kremindende sürüom ara ara
birde bilirmisiniz bilmiyorum ama kudret narı diye birşey var
bu bir bitki anneannem yetiştirirdi önceden çok çünkü her derde deva
önce yeşildir sonra bu hali alır Eki Görüntüle 417344
bir süre sonra patlar bu şekilde Eki Görüntüle 417345
anneanenm kavanoza koyar kendi yağını salar fln bunu sür demişti bana öle bi kavanozum var
bağsurum var onun içinde bi ara kullanıyordum iyi geldi ama devam etmeyince bir süre aynı oldu
Tesekkurler canlarim. Pazar gecesi belimden kasiklarima
Vuran bir sanciyla acile gittim. Bugune kadar haftasila uyumlu
Olan bebegim gerilemeye bslamis ve ciddi derecede suyu azalmis
Suyumun gelip gelmdigini sordular bende gelmedigini ama cok sk tuvalete
Cktigimi soyledim. Nst ye bagladilar bebegimin kalp atislari 60 a kdr dusmustu. Ccok korktum.
Egitim ve arastirma hastanesine gitmemi soylediler. Cok zor sabah ettim hemen kendi druma
Gittim oda ayni seyleri soyleedi beni artik o hastanede takip edemeyecegini 30 haftalik bebek kabul eden
Dogumeevi yada egitim ve arastirmalara gitmemi sooyledi. Apar topar cerrahpasaya gidip nstyi gosterip sancimin oldugnu soyledim. Yatis verdiler bir ay kdr misafirimiz olucaksin dediler ama oyle olmadi bebegmin kalp atislarinda dahada dusme olunca sezeryana aldilar. Gece dogum yaptim. Babasiyla birlikte yenidogan yogun bakimi olan baska bir hastaneye sevk edildi. Ultrason 1300 gr gorunuyordu ama 1120 gr 38 cm dunyaya geldi bebegimi daha goremedim hala uyandigimda bebegimi ariyorum karnimda. Babacigina solunumu gayet iyi oldugunu kendi kendine nees alabildigini ama kilosunun az oldugu icin 6 hafta sonra cikacagini solemisler. Sagsaglim kavuslimda 6 hafta su gibi gecer ins.
kızlar çatlaklarınız başladı mı karnınızda. benim ailemde herkes harita gibi çatlıyo, iki aydır lierac kullanıyorum çatlağım şu an yok ama çok gerildiğimi ve bikaç gün sonra çatlamaya başlayacağımı hissediyorum nedense,,, bir de tatil için muğlaya gitcez, yolculuğun yasaklandığı bi hamişimiz var mı hiç, haftaya da kendi doktoruma danışayım diyorum, yasaklayabilirmi ne dersiniz ??
kızlar çatlaklarınız başladı mı karnınızda. benim ailemde herkes harita gibi çatlıyo, iki aydır lierac kullanıyorum çatlağım şu an yok ama çok gerildiğimi ve bikaç gün sonra çatlamaya başlayacağımı hissediyorum nedense,,, bir de tatil için muğlaya gitcez, yolculuğun yasaklandığı bi hamişimiz var mı hiç, haftaya da kendi doktoruma danışayım diyorum, yasaklayabilirmi ne dersiniz ??
Bende ümraniyedeyim ama pendik'e taşınacağız İnşaallah.. :)
Hayırlı sabahlar annişler..:) Yeni doğum yapan arkadaşımıza Allah kolaylık versin en hayırlı zamanda Rabbim evladına kavuştursun İnşaallah..
iyi hatırlattın annem kavonazda kudret narı hazırlamıştı kullan diye unutmuştum aklıma geldi çok faydalıymış. Göğüs ucu için lansinoh aldım ama henüz kullanmaya başlamadım şimdilik sadece çatlakları engellemek için lierac ve bebe yağı kullanıyorum.
Günaydın kızlaar nasılsınız bende yarın bebişimin kıyafetlerini yıkayıp hazırlıycam haziranda yapmayı düşünüyordum ama erken doğumlar başlamış gözüm korktu benim yanımda kimsede yok iş başa düşüyobirde bebefon almayı düşünüyorum ama hangi marka alsam bilemedim bu konuda araştırması ,bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi tavsiyeler neler
aşı için doktora gittiğimde sorcam bakalım ne dicek yolculukla ilgili.... çatlaklar alınan kilolarla da ilişkiliymiş , yani ne kadar kilo alırsan o kadar çok çatlarsın demişlerdi bana da, gerçi 7 buçuk kilo falan aldık kızımla, şimdilik çok şişmeyeceğe benziyoruz ama bakalım önümüzdeki aylarda kaç kilo alcaz
aşı için doktora gittiğimde sorcam bakalım ne dicek yolculukla ilgili.... çatlaklar alınan kilolarla da ilişkiliymiş , yani ne kadar kilo alırsan o kadar çok çatlarsın demişlerdi bana da, gerçi 7 buçuk kilo falan aldık kızımla, şimdilik çok şişmeyeceğe benziyoruz ama bakalım önümüzdeki aylarda kaç kilo alcaz
catlak alınan kıloylada alakalı ama en cok derının nemını kaybetmesı ile alakalı bol su içen birinde daha az catlak oluyo bırazda genetık bir olaymıs. yani catlağı onlemek için bol bol su içilmeliymiş doktumun bana soyledıgı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?