2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın hanımlar bizde dün kontolümüze gittik oğluşumu büyüdüğü için net göremedim yüzünü de göremedim bu sefer.Fotogramız da yok

doğumun hayırlı olsun canım inşallah 6 haftayı da iyi bir şekilde atlatıp bebeğinizi sağlıklı olarak kucağınıza alırsınız.

göğüs ucu için annem hamişken ablama bi kadın demişki badem yağı sür sürekli
bebek emerkende bişe olmaz emsin öle ablamda hiç bişi olmamış
bende sürmemiş annem zıplaya zıplaya emziriyordum seni acıdan der
badem yağı sürerim ben
5. aydan beride bebek yağı sürüom hem büyümeden ötürü çatlak olmasın die hemde ucu için
bu ara mustelanın çatlak kremindende sürüom ara ara

birde bilirmisiniz bilmiyorum ama kudret narı diye birşey var
bu bir bitki anneannem yetiştirirdi önceden çok çünkü her derde deva
önce yeşildir sonra bu hali alır
bir süre sonra patlar bu şekilde
anneanenm kavanoza koyar kendi yağını salar fln bunu sür demişti bana öle bi kavanozum var
bağsurum var onun içinde bi ara kullanıyordum iyi geldi ama devam etmeyince bir süre aynı oldu

geçmiş olsun canım.ben pendikteyim,herkes avrupa yakasında galiba.bebeklerle de buluşabılırız.çunku böyle koca karınla istanbulun bi ucuna bıraz zor gideriz

Bende ümraniyedeyim ama pendik'e taşınacağız İnşaallah.. :)

Hayırlı sabahlar annişler..:) Yeni doğum yapan arkadaşımıza Allah kolaylık versin en hayırlı zamanda Rabbim evladına kavuştursun İnşaallah..

iyi hatırlattın annem kavonazda kudret narı hazırlamıştı kullan diye unutmuştum aklıma geldi çok faydalıymış. Göğüs ucu için lansinoh aldım ama henüz kullanmaya başlamadım şimdilik sadece çatlakları engellemek için lierac ve bebe yağı kullanıyorum.

hayırlı uğurlu olsun canım Allah bebeğinizi size bağışlasın en kısa zamanda kucağına alman dileğiyle

gunaydın Güzel anneler ve bebişleri.Dogum yapan arkadasıma ALLAH sabır versın
yar ve yardımcısı olsun ıns.Bende bende bu gun bebişimin kıyafetlerını yıkayım
dıyorum aradan cıksın bu hafta sonuda dogum cantamı hazırlıcam ıns
sızde neler var neler yok

kızlar çatlaklarınız başladı mı karnınızda. benim ailemde herkes harita gibi çatlıyo, iki aydır lierac kullanıyorum çatlağım şu an yok ama çok gerildiğimi ve bikaç gün sonra çatlamaya başlayacağımı hissediyorum nedense,,, bir de tatil için muğlaya gitcez, yolculuğun yasaklandığı bi hamişimiz var mı hiç, haftaya da kendi doktoruma danışayım diyorum, yasaklayabilirmi ne dersiniz ??

Günaydın kızlaar nasılsınız bende yarın bebişimin kıyafetlerini yıkayıp hazırlıycam haziranda yapmayı düşünüyordum ama erken doğumlar başlamış gözüm korktu benim yanımda kimsede yok iş başa düşüyo birde bebefon almayı düşünüyorum ama hangi marka alsam bilemedim bu konuda araştırması ,bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi tavsiyeler neler

Bende haftasonu ankaraya gittim 3 saatlik yol olmasina vesahsi aracla gitmemize ragmen hicbirsey anlamadimyorgunluk ve sikintidan baska.geldim hasta oldum zaten. Yine sen bilirsin yolculuk seni nasil etkiler bilemem :))

valla bende ankaraya gıtmek ıstıyorum memlekete ama doktoruma sormadım cuma gunu
randevum var ıns ozaman sorucam bakalım ne dıcek ama buyuk ıhtımalle ızın vermıcek gıbıme gelıyor benım cunku maksımum
7. aya kadar cıkabılıyosun yolculuga oyle dıye bılıyorum

ümraniyenin neresinde oturuyorsun ?

oh hatırlattımsa ne mutlu :)

bende henüz yok çatlak
ama ablam dediki varsada doğumdan sonra ortaya çıkar ama ortaya çıkan bu halde de çıkıyor bakcez artık napalım furkan paşam için herşey değer :)
ben tatili sordum doktor 36ya kadar yapabilrisin dedi 36dan sonrada yaparsın ama biz doğum yapacağın yede kalmanı isteriz dedi
ucakla gidiceksen 28-32 haftalarda ucaağa binebilir raporu ile binebilirsin sonrasında raporda kar etmiyor
araba ile gidersen 2 saatte bir durup yürüyerek olabilir
ben geçen hafta sonu gidicektim kısa süreli bu hafta sonuda bodruma gidicektim
ama geçen cuma gelen leke ve istirahatten ötürü gidemedim bu haftada yemedi acıkcası

ya korkutmayın beni :))))
ben weewell aldım

aşı için doktora gittiğimde sorcam bakalım ne dicek yolculukla ilgili.... çatlaklar alınan kilolarla da ilişkiliymiş , yani ne kadar kilo alırsan o kadar çok çatlarsın demişlerdi bana da, gerçi 7 buçuk kilo falan aldık kızımla, şimdilik çok şişmeyeceğe benziyoruz ama bakalım önümüzdeki aylarda kaç kilo alcaz

catlak alınan kıloylada alakalı ama en cok derının nemını kaybetmesı ile alakalı bol su içen birinde daha az catlak oluyo bırazda genetık bir olaymıs. yani catlağı onlemek için bol bol su içilmeliymiş doktumun bana soyledıgı bu

ne aşısı canım ?
ben 14 kilo aldım ama sonra verdim şuan 10,600gr almış durumdayım
krem sürmeyide öyle hergün yapmadım iki günde bir sürdüm :)

Demek ki bende o yuzden catlak faln yok :) ictigim suyun arkasi kesilmiyor. Heryerde elimde siseyle geziyorum :)

Çatlak oluşumu:

1)nemsiz cilt
2)Birden hızlı kilo alma
3)Yeteriz Beslenme

kızlar çatlaklar genetiğe bağlıdır ama dikkat edilirse bişey olmaz benim ergenlikten kalma vardı biraz kalçalarda ama şimdi gebelikten dolayı oluşmadı çok şükür ama gebeliğimin başından beri çok su içiyorum kilo alımım düzenliydi kremlerimi hep kullandım ve en önemlisi C vitamini aldım hergün ilaçlarla değil besinlerle taze portakal suyu içtim hergün şimdi çilek yiyorum...
C vitamini cilt için çok önemlidir cildin elastikiyetini güçlenndirir dolayısıyla cilt çatlamaya karşı direnç kazanır...çatlaksız güler hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…