2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende arabayla 31. haftamda marmarise gitmek istemiştim hiç bir erken doğum tehlikem olmadığı halde kesinlikle olmaz demişti uçağı da zor verdi bence gitmemelisin demişti ama ben ısrar etmiştim...

Canım bende gecen gungezerken gördüm media markette en iyisi beurer gibi duruyodu ben almadım anneler gunü die indirimde vardı şimdi kararsızım

Gunaydin kizlarrr, bir saga bir sola doneyim derken sabahin korunde uyandik oglumla simdi de feci bir uyku bastrdi ama ben gun icinde hic uyuyamiyorum

ben 29 haftalikken ucaga bindim doktordan rapor alip,hicbir sakincasi olmadgini soledi. Benimde riskli bir durumum yoktu, tehlikeli bir durumun olmadikca doktorunda izin verir bnce.

Canım bizim Burdada onu hakiki zeytin yağında bekletirler her derde deva çatlaklara da iyi gelir

Günaydın Kızlar...
Uyuyamıyorum gece 1 de yatıp 3,30 da uyandım.artık uykusuzluğa hazır bnm vücudum....

Bende şimdiden uyuyamıyorum yaa..
kocama da diyorum ki bu kız beni şimdiden uykusuzluğa alıştırıyor..

ümraniyenin neresinde oturuyorsun

Alemdağ cad üzerinde oturuyorum şuan.. :) :)

Canım benim doktorum 28. Haftaya kadar izin verdi oda sadece büyük uçak sol kanat üstü olması şartıyla izin verdi bende gidemedim esimin yanına

Uyku sorunu bir tek bende var sanıyordum gece çok geç yatıp sabah 7,30 da ayaktayım gece uyanmaları saymıyorum bile doğumdan sonrasına hazırlık olabilir

canı magnezyum takviyesi alıyormusun?bendede oluo kalçama birden ağrı girer ve kasığım ağrır doktorum bu zamanlarda normal dedi ama magnezyumu günde 2ye çıkardı

cildimi her gün kremliyorum su içmeye çalışıyorum beslenme desen maşallahım var.Bende 5 ay boyunca her gün portakal suyumu içtim şimdide çilek falan yiyorum.Ama göbeğim deli gib kaşınıyor günlerdir kaşımamaya çalışıyorum ama çıldırcam

Canım benim doktorum 28. Haftaya kadar izin verdi oda sadece büyük uçak sol kanat üstü olması şartıyla izin verdi bende gidemedim esimin yanına

28. Haftadan sonra rapor istiyor hava yollari, doktorum hic bir problem yok dunyanin oteki ucuna bile ucabilirsin dedi,tbi benim riskli bir durumum yok die. Ucaktaki basincin falan bebege bir zarari yokmus,sadece hava yollari hamile yolcu alip risk almak istemiyormus herhangibir erken dogum riski olursa ucagi indirmek zorunda kalirlar die.
Eşin cok mu uzakta cnm,yni ucaklada uzun bir yolmu suruyor?

canım çok üzüldüm,ama solunumu iyiyse bi problem olmaz inşallah.Allah size bağışlasın canım

ben 20 kılo aldım suan.annemın ve kardeşimin göbekleri harita gibi,kesin ben de çatlarım diyodum ama maşallahım var hala öyle bi çatlak göremiyorum.doktorum pragnacare diye bir krem vermişti 4. aydan berı onu kullanıyorum.öncesinde de niveanın badem yağlı bebe yağını kullanmıştım.çok da dikkat etmiyorum açıkçası.kremi bile 2 -3 gun sürmediğim oluyor

Slm kizlar dr kontrolumuz vardi az once geldik 32 hafta calisabilir raporumuda aldim suyum iyiymis kizimin boyu 42 cm kilosu 2000 gr olmus dr hersey yolunda 34. Haftadan sonra cinsel iliskiye izin vermiyoruz dedi bide haberiniz olsun

Aman canım sakın kaşıma kaşıntı olduğunda kremle masaj yap biraz rahatlatıyo...

kızlar dun gece acıle gıttım 10 gıbı. her tarafım delik deşik oldu. çamasırımda ıslanma var dıye gıtmıstım. dogumevındekı doktor muayende suyun ıyı ama enfeksıyonun var dedı. sonra nst ye bagladı. kan ve ıdrar alındı. nst de bebegımde taşikardi cıktı. kalbı cok hızlı atıyor. 1-2 gune cok duserse sezaryene alıcaz dedı. yatıs yazdı bende de takıplerımın yapıldıgı unıversıte hastanesıne gıdeyım o halde dedım. gece 12 gıbı ege unıversıtesıne gıttık. asıstan doktor baktı. catı muayenesı yaptı once. hem demır bır aletle hem de parmaklarıyla. canım yandı. suyun gelmıyor, acılman da yok dedı. sonra nst ye bagladı. bebek ıyı yatmana gerek yok dedı. kan tahlılı ıstedı. onun sonucunda da enfeksıyon cıktı. bırakmadılar, aynı zamanda cok beklettıler. en son sabah 5 bucukta polıklınıge gıt deyıp cıkıs verdıler. ben de eve geldım. sonra tekrar gıttım hastaneye. yorgunluktan bıttım resmen. en son sanırım 4 bucuk gıbıydı merdıvenlerde yıgıldım Allahtan esım yakaladı yuvarlanmadım çok şukur. çatı muayenesınden sonra kanamam oldu. sımdı de lekelenme seklınde devam edıyor. aksam tekrar doktora gıdıcem. bende haberle bu sekılde...

Mrb arkadaşlar çok uzun zamandan sonra bir can sıkıntımı paylaşmak için buraya geldim. 32+2 günlüğüm dünkü dr kontrolünden sonra bebeğimin boyu ile ilgili endişelerim arttı. Dr kilosunun 1800 boyunun 33 cm olduğunu söyledi. Bacak boyu (FL) usg ölçümüne göre 2 hafta geri olarak görünüyo. İnternet verilerine göre de çok geride. Bebeklerinizin boyu ne kadar? Benzer durumda olan veya duyumu olan var mı? Bacak boyu önemli üstelik. Çok moralim bozuk ya.!

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım ya
offff iyice gerildim herkeste birşeyler başladı Allah sonumuzu hayırlı etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…