- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #24.001
aşı için doktora gittiğimde sorcam bakalım ne dicek yolculukla ilgili.... çatlaklar alınan kilolarla da ilişkiliymiş , yani ne kadar kilo alırsan o kadar çok çatlarsın demişlerdi bana da, gerçi 7 buçuk kilo falan aldık kızımla, şimdilik çok şişmeyeceğe benziyoruz ama bakalım önümüzdeki aylarda kaç kilo alcaz
Günaydın Kızlar...
Uyuyamıyorumgece 1 de yatıp 3,30 da uyandım.artık uykusuzluğa hazır bnm vücudum....
ben de uyuyamıyorum, sürekli aklıma doğum geliyor
Günaydın kızlaar nasılsınız bende yarın bebişimin kıyafetlerini yıkayıp hazırlıycam haziranda yapmayı düşünüyordum ama erken doğumlar başlamış gözüm korktu benim yanımda kimsede yok iş başa düşüyobirde bebefon almayı düşünüyorum ama hangi marka alsam bilemedim bu konuda araştırması ,bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi tavsiyeler neler
kızlar çatlaklarınız başladı mı karnınızda. benim ailemde herkes harita gibi çatlıyo, iki aydır lierac kullanıyorum çatlağım şu an yok ama çok gerildiğimi ve bikaç gün sonra çatlamaya başlayacağımı hissediyorum nedense,,, bir de tatil için muğlaya gitcez, yolculuğun yasaklandığı bi hamişimiz var mı hiç, haftaya da kendi doktoruma danışayım diyorum, yasaklayabilirmi ne dersiniz ??
Canım bizim Burdada onu hakiki zeytin yağında bekletirler her derde deva çatlaklara da iyi gelirgöğüs ucu için annem hamişken ablama bi kadın demişki badem yağı sür sürekli
bebek emerkende bişe olmaz emsin öle ablamda hiç bişi olmamış
bende sürmemiş annem zıplaya zıplaya emziriyordum seni acıdan der
badem yağı sürerim ben
5. aydan beride bebek yağı sürüom hem büyümeden ötürü çatlak olmasın die hemde ucu için
bu ara mustelanın çatlak kremindende sürüom ara ara
birde bilirmisiniz bilmiyorum ama kudret narı diye birşey var
bu bir bitki anneannem yetiştirirdi önceden çok çünkü her derde deva
önce yeşildir sonra bu hali alır Eki Görüntüle 417344
bir süre sonra patlar bu şekilde Eki Görüntüle 417345
anneanenm kavanoza koyar kendi yağını salar fln bunu sür demişti bana öle bi kavanozum var
bağsurum var onun içinde bi ara kullanıyordum iyi geldi ama devam etmeyince bir süre aynı oldu
Günaydın Kızlar...
Uyuyamıyorumgece 1 de yatıp 3,30 da uyandım.artık uykusuzluğa hazır bnm vücudum....
ümraniyenin neresinde oturuyorsun
Gunaydin kizlarrr, bir saga bir sola doneyim derken sabahin korunde uyandik oglumla simdi de feci bir uyku bastrdi ama ben gun icinde hic uyuyamiyorum
ben 29 haftalikken ucaga bindim doktordan rapor alip,hicbir sakincasi olmadgini soledi. Benimde riskli bir durumum yoktu, tehlikeli bir durumun olmadikca doktorunda izin verir bnce.
Alemdağ cad üzerinde oturuyorum şuan.. :) :)
Kızlar günaydın,
doğum bundan sonra ne kadar yakın. Her an olabilir. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Ben bugün büyük bir korku içindeyim.
Ara ara sol kalçama ağrı giriyor. çok uzun sürmüyor. Ara ara da otururken bacak aramda hafif bir ağrı oluyor.
Bugün yazılanları okuyunca ya suyu bitmişse ya olumsuz bir şey varsa diye çok panik oldum ve okul çıkışı hemen doktora gitmeye karar verdim.
Çatlak oluşumu:
1)nemsiz cilt
2)Birden hızlı kilo alma
3)Yeteriz Beslenme
kızlar çatlaklar genetiğe bağlıdır ama dikkat edilirse bişey olmaz benim ergenlikten kalma vardı biraz kalçalarda ama şimdi gebelikten dolayı oluşmadı çok şükür ama gebeliğimin başından beri çok su içiyorum kilo alımım düzenliydi kremlerimi hep kullandım ve en önemlisi C vitamini aldım hergün ilaçlarla değil besinlerle taze portakal suyu içtim hergün şimdi çilek yiyorum...
C vitamini cilt için çok önemlidir cildin elastikiyetini güçlenndirir dolayısıyla cilt çatlamaya karşı direnç kazanır...çatlaksız güler hepimize
Canım benim doktorum 28. Haftaya kadar izin verdi oda sadece büyük uçak sol kanat üstü olması şartıyla izin verdi bende gidemedim esimin yanına
canım çok üzüldüm,ama solunumu iyiyse bi problem olmaz inşallah.Allah size bağışlasın canımTesekkurler canlarim. Pazar gecesi belimden kasiklarima
Vuran bir sanciyla acile gittim. Bugune kadar haftasila uyumlu
Olan bebegim gerilemeye bslamis ve ciddi derecede suyu azalmis
Suyumun gelip gelmdigini sordular bende gelmedigini ama cok sk tuvalete
Cktigimi soyledim. Nst ye bagladilar bebegimin kalp atislari 60 a kdr dusmustu. Ccok korktum.
Egitim ve arastirma hastanesine gitmemi soylediler. Cok zor sabah ettim hemen kendi druma
Gittim oda ayni seyleri soyleedi beni artik o hastanede takip edemeyecegini 30 haftalik bebek kabul eden
Dogumeevi yada egitim ve arastirmalara gitmemi sooyledi. Apar topar cerrahpasaya gidip nstyi gosterip sancimin oldugnu soyledim. Yatis verdiler bir ay kdr misafirimiz olucaksin dediler ama oyle olmadi bebegmin kalp atislarinda dahada dusme olunca sezeryana aldilar. Gece dogum yaptim. Babasiyla birlikte yenidogan yogun bakimi olan baska bir hastaneye sevk edildi. Ultrason 1300 gr gorunuyordu ama 1120 gr 38 cm dunyaya geldi bebegimi daha goremedim hala uyandigimda bebegimi ariyorum karnimda. Babacigina solunumu gayet iyi oldugunu kendi kendine nees alabildigini ama kilosunun az oldugu icin 6 hafta sonra cikacagini solemisler. Sagsaglim kavuslimda 6 hafta su gibi gecer ins.
Bende ümraniyedeyim ama pendik'e taşınacağız İnşaallah.. :)
pendiğin neresine taşınacaksın canım,ben de pendikteyim
Hayırlı sabahlar annişler..:) Yeni doğum yapan arkadaşımıza Allah kolaylık versin en hayırlı zamanda Rabbim evladına kavuştursun İnşaallah..
kızlar çatlaklarınız başladı mı karnınızda. benim ailemde herkes harita gibi çatlıyo, iki aydır lierac kullanıyorum çatlağım şu an yok ama çok gerildiğimi ve bikaç gün sonra çatlamaya başlayacağımı hissediyorum nedense,,, bir de tatil için muğlaya gitcez, yolculuğun yasaklandığı bi hamişimiz var mı hiç, haftaya da kendi doktoruma danışayım diyorum, yasaklayabilirmi ne dersiniz ??
Bende ümraniyedeyim ama pendik'e taşınacağız İnşaallah.. :)
Hayırlı sabahlar annişler..:) Yeni doğum yapan arkadaşımıza Allah kolaylık versin en hayırlı zamanda Rabbim evladına kavuştursun İnşaallah..
canım ben de pendikteyim.pendiğin neresine taşınacaksın
canı magnezyum takviyesi alıyormusun?bendede oluo kalçama birden ağrı girer ve kasığım ağrır doktorum bu zamanlarda normal dedi ama magnezyumu günde 2ye çıkardı
cildimi her gün kremliyorum su içmeye çalışıyorum beslenme desen maşallahım var.Bende 5 ay boyunca her gün portakal suyumu içtim şimdide çilek falan yiyorum.Ama göbeğim deli gib kaşınıyor günlerdir kaşımamaya çalışıyorum ama çıldırcam
geçmiş olsun canım yakızlar dun gece acıle gıttım 10 gıbı. her tarafım delik deşik oldu. çamasırımda ıslanma var dıye gıtmıstım. dogumevındekı doktor muayende suyun ıyı ama enfeksıyonun var dedı. sonra nst ye bagladı. kan ve ıdrar alındı. nst de bebegımde taşikardi cıktı. kalbı cok hızlı atıyor. 1-2 gune cok duserse sezaryene alıcaz dedı. yatıs yazdı bende de takıplerımın yapıldıgı unıversıte hastanesıne gıdeyım o halde dedım. gece 12 gıbı ege unıversıtesıne gıttık. asıstan doktor baktı. catı muayenesı yaptı once. hem demır bır aletle hem de parmaklarıyla. canım yandı. suyun gelmıyor, acılman da yok dedı. sonra nst ye bagladı. bebek ıyı yatmana gerek yok dedı. kan tahlılı ıstedı. onun sonucunda da enfeksıyon cıktı. bırakmadılar, aynı zamanda cok beklettıler. en son sabah 5 bucukta polıklınıge gıt deyıp cıkıs verdıler. ben de eve geldım. sonra tekrar gıttım hastaneye. yorgunluktan bıttım resmen. en son sanırım 4 bucuk gıbıydı merdıvenlerde yıgıldım Allahtan esım yakaladı yuvarlanmadım çok şukur. çatı muayenesınden sonra kanamam oldu. sımdı de lekelenme seklınde devam edıyor. aksam tekrar doktora gıdıcem. bende haberle bu sekılde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?