2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr yaaa her an dogracakmısım gii hissetmeye basladım artık korkuormmmmm bennnn yalancı sancılar erken dogumlar derken sanki heran bende dogracakmısım gibi gelioyoooo

tatlım çok geçmiş olsun umarım kötü bişi olmaz şimdi ne durumdasın kendine çok dikkat et ALLAH yardımcın oldun cnm.

Geçmiş olsun canım iyice dinlen çok yorma kendini.:26:

canım gözünaydın sağ salim kavuşmuşsun ya merak etme 6 hafta hemen geçiverir sen kendinede çok dikkat et bu arada cerrahpaşada yenidoğan yoğun bakım ünitesi yokmuki başka hastaneye gönderdiler bebişini

canım gözünaydın sağ salim kavuşmuşsun ya merak etme 6 hafta hemen geçiverir sen kendinede çok dikkat et bu arada cerrahpaşada yenidoğan yoğun bakım ünitesi yokmuki başka hastaneye gönderdiler bebişini

canım çok geçmiş olsun.. allah şifa versin, inşallah herşey yoluna girer. aklına kötü şeyler getirme hiç.. allahın dediği olur sonuçta.. hepimiz için hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.. birbirimiz için dua ediyoruz hep, kabul olur inşallah..

merhaba güzel anneler ve melekleri. Bugün işlerin yoğunluğundan ancak girebiliyorum.Doktorumuza gittik 32. haftayı pazratesi bitiriyoruz. Bugün çalışabilir raporumu yazacak yarında alacağız.İnşallah 37. haftaya kadar bir aksilik çıkmazda devam ederim işime ondan sonra da izin. Dört gözle izinimi bekliyorum:)

İranda canım ama ben İzmirde olduğum için önce İstanbul a uçuş yapmam lazım 55 dk sürüo ordan İranda 2 saat 15 dk sürüo ama uçaklar büyük deil sende binme bence bunun riskle alakası yok basınç daha çok oluo zaten şehirler arası büyük uçak yok zaten İran a bile yok büyük uçak

Canım çok geçmiş olsun.

geçmiş olsun canım ya
aman ordan ora sürüklenmişsin iyiki eşin farketmiş güzelce dinlen

hanımlar size birşey soracağım.. bebişleniz için kaç tane tulum aldınız..? ben 6 zıbın 7 zıtcıtlı body çorap falan aldım.. ama tulum ne kadar alacağımı bilemedim.. 1 ayaklı bir tanede ayaksız tulumu var sadece.. ayrıca başka neler almam lazım bana yardımcı olurmusunz..?

Canım illa söledikleri tarihte hamile kaldın die bişey yok 2 hafta sonra hamile kalmışsındır 30 haftalıktır yumurtlama dönemini adet tarihi üzerinden hesaplıolar ama yanlış her kadında deişio hamile kaldıktan sonra aylarca adet görenler var benimde 3 hafta önden gidiyor bebeğim ama ilk yaptıkları ultrasona göre baktıklarında adet olmadan 1 hafta önce hamile olduğum çıkıyor burda bile bebeğimin doğum tarihini 19 temmuzken 12 temmuz yaptım belki bebeğim iri deildir 3 hafta önce hamile kalmışımdır allah bilir bence 2-3 haftalık fark gayet normal moralini bozucak bişey yok bunda

hanımlar size birşey soracağım.. bebişleniz için kaç tane tulum aldınız..? ben 6 zıbın 7 zıtcıtlı body çorap falan aldım.. ama tulum ne kadar alacağımı bilemedim.. 1 ayaklı bir tanede ayaksız tulumu var sadece.. ayrıca başka neler almam lazım bana yardımcı olurmusunz..?

hanımlar size birşey soracağım.. bebişleniz için kaç tane tulum aldınız..? ben 6 zıbın 7 zıtcıtlı body çorap falan aldım.. ama tulum ne kadar alacağımı bilemedim.. 1 ayaklı bir tanede ayaksız tulumu var sadece.. ayrıca başka neler almam lazım bana yardımcı olurmusunz..?:44:

hanımlar size birşey soracağım.. bebişleniz için kaç tane tulum aldınız..? ben 6 zıbın 7 zıtcıtlı body çorap falan aldım.. ama tulum ne kadar alacağımı bilemedim.. 1 ayaklı bir tanede ayaksız tulumu var sadece.. ayrıca başka neler almam lazım bana yardımcı olurmusunz..?:44:

Canım Ben 5-6 tane 0-3 ay çıtçıtlı badi aldım , 5-6 tane 3-6 ay aldım. Ayaklı pijamalardan aldım 4-5 tane 0-3 ay 6 tane de 3-6 ay aldım. Ayrıca 2 tane 0-3 ay için dediğin gibi tulumlardan aldım ama dışarıya falan giderken giydirmek için. Ben 3-6 ay fazla aldım.0-3 ay için zıbın ve patikli altlardan çok giderler dediler. ama eve gidince bakarım söylerim kıyafet olarak neler aldığımı.

0-3 olarak 2 3 tane diğer aylarda tam sayı bilmiyorum
ama patiksizlerin daha kullanışlı olduğu söylenmekte

ben bebeğime çıtçıtlı bodylerden 15tane filan aldım kısa ve uzun kollu olarak. Yaz bebeği olacaklar çünkü bol bol bunlardan giyerler. geceleri ya da hafif serin olduğunda da ayaklı ayaksız tulumları yahut pijamaları giydiririz. 2tane ayaklı 2tane ayaksız tulumu var. 7tane de pijaması var. Bu pijamalarını biraz süslü filan aldım, misafir geldiğinde de giydiririm. Yani ev kıyafeti gibi. penye battaniye çok önemli. bizim 2tane var şimdilik ama 1tane daha almayı düşünüyorum. Çünkü bir yere gittiğimizde yatırdığımız zaman birini altına birini üstüne sersek 1tanesi de yedek olur. Tüm deneyimli anneler fazla battaniyeden zarar gelmeyeceğini öneriyor. 4tanede kalın battaniyesi var. Birde uyandıkları zaman filan sırtları bebeklerin terli olur hep o yüzden üşütmesinler diye ince yelekler alınabilir. ben almadım ama sağolsun annem yeni doğana ve çeşitli boyutlarda bambu ve ince iplerden ne deniyor bilmiyorum:) yelekler ve hırkalar ördü. Bunlardan epey çok var. Bir de kızıma dışarı çıkarken giydirebileceğim 3tane cici kıyafet aldım. Ben artık 3-6aylık sonrasına alışveriş yapıcam. şimdilik yeterlidir diye düşünüyorum. Sadece yağmurluk ya da ince mont gibi birşey alıyım diyorum.

Teşekkür ederim cevap için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…