2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim çıtçıklı bodylerimizin çoğu kısa kollu uzun kollu bir tane var.. bak yelek hiç aklıma gelmemişti gerçi teyzem örmüştü ama o kış için olur.. ben kocacığıma pijama almamız lazım dediğimde bana tuhaf tuhaf bakmıştı.. battaniye 2 tane kayınvalidem dikti.. bir tanede biz alcaz.. birde kız kardeşim kurdela nakışından alt değiştirme bezi yapıyormuş.. tavsiyelerin için sağol.. emzik suluk falan aldınız mı peki..?

emzik aldım ben 1 tane bakalım alacakmı bebeler hepsini kabul etmiyor
suluk almadım ilk etap için ama iki adet biberon aldım biri sütlük biri suluk :)
battaniyem penyeden 2 adet var bide gezmlere giderken kullanmalık cici battaniyelerimiz var
badileride aylara göre uzun ve kısa kollu aldım
benim şuan 1 yaşa kadar alıncak bez harici bişeyim yok çok şükür
yelek örgüden çok yana değilim yünlü olduğundan çocuk ağzına sokuo fln
sevdiğim kişilerden gelen hediye olanlar var 1 tanede kayınvalidem ördürmüş onun dışında da penyeden 2 tane benim var farklı ebatlarda
pijamam hiç yok kanımca
3-9 ay arası eşofman tarzlarımız var 3 4 tane misafirliğe giderken giyer die
ben bebklere misafirlik gezmesinde cicili bicili giydirmeyi severim görünüm hoş ama bebeye sıkıntı olacak ondan eşofmanla rahat etsin D:
bu kış için mont almadım zati minnak olacak sar battaniyeye yeter gittiğimiz yerlerede arabayla gidicez sıkıntı olmaz inş.
biyerde indirim vardı mont aldım ama 1,5 yaş o

penye yelekler var onlardan alabilirsiniz. Kuzenim nisan'da doğum yaptı yelekleri çok kullanıyor. pijamalar rahat oluyormuş ayaklı tulumlar ayakları sıkıştığı için ve boyları çabuk uzadığı için hemen küçülüyormuş. o yüzden bizim ayaklı tulumumuz çok az.battaniyeleriniz yazlık için yeterli gibi. 0-3ay için emzik ve biberon aldım. emziricez biberona ne gerek var dersiniz ama ilk başta süt gelmezse biberon lazım olacak, her ihtimale karşın hazır olsun istedim. o an da telaş olmasın.suluk almadım, çünkü ilk 6ay sadece anne sütü vereceğiz,tabii inşallah. 3 ay sonrasında kullanacağımız şeyleri çoğunlukla almadım. bebeğime şimdilik oda yapmadık çünkü doğum zamanı gelenim gidenim çok olur. çünkü kendi ailem ve eşimin ailesi şehir dışında. bebek odası olarak kullanacağımız odada yatak filan var, orayı yatılı misafir olunca kullanıyorum. 3aydan sonra oda yapıcam dolap filan alıcam. o zamana kadar bizim dolabı işgal edicek küçük cimcimem. bu sebeple çok bişey alırsam koycak yerim yok. inşallah 3-4ay sonrada o zamana göre olan ihtiayaçları alırız.

ohh ohh sizin epey bitmiş alışverişiniz. alışveriş ve alınanaları yıkayıp ütüleme faslı çok keyifli. sanki kızımı sever gibi seviyorum kıyafetlerini. dolabı açıp açıp bakıyorum. çok tatlı herşeyleri. sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alırız inşallah

epey bitti değil benim bitti çok şükür :)
birtek tülüm kaldı
ben erkenden hallettmek istedim
sıcaklarda çıkamam birde annemin taşınma durumu vardı o zaman denk gelir diye :)
izne ayrılınca o fasla geçeceğim yani haziran başı gibi ama korkuom şidmi hemen mi yapsam die bakıom
tabi annemin dolap içlerini dikmesi lazım

odamıza yerleşmedik daha eşyalarımız orda burda
bende gördükçe seviyorum

Son düzenleme:
selam kızlar,bende sizler gibi temmuz annesi olucağım Allah kısmet ederse,,29.haftamdayım,yazdıklarınızı okudum biraz ,hemen hemen aynı duyguları yaşıyorum sizlerle,hazırlıklarımda aynı,Allah hepimizi kurtarsın

ben ayaklı patik aldım, cunki kullananlar memnundu. çorap çıkıyomuş bebeğin ayaklarında durmuyomuş, patikli rahat oluyo dediler.
kuculurse de kuculsun artık napalım :)

onun için de bişiy düşündüm aslında, patik kısımlarını kesip paçaların kenarlarını içe katlayıp dikersem patiksiz pijama olmuş olur, biraz da oyle kullanırız

canım hoşgeldin,hayırlı doğumlar olsun hepimize...

Kızlarr doktordan geldik iyiymişiz,başımız çok aşağıdaydı oda biraz yukarı çıkmış erken doğum riskimiz geçmiş şükürler olsun çok sevindimmm çok rahatladık.Oğlum 1449 gr olmuş ultrasona göre birebir gidiyoruz dedi doktor,ne ileri ne geri böyle giderse 3500 falan doğar dedi:)

gözün aydın darısı başıma inş.
bende gidip görene kadar korkum dvm edecek
randevumuz teee 31 mayısta

hoşbulduk canım,amin inşallah,erken doğum riskinmi vardı?sorun neydi?ama çok şükür risk kalmamış,maşallah,
benimde haftaya kontrolüm var,bende de şeker fazla çıkıyor diyet yapıyorum,inşallah geçmiş olur

gözün aydın darısı başıma inş.
bende gidip görene kadar korkum dvm edecek
randevumuz teee 31 mayısta

canım bekleme o kadar sende,git bi görün için rahat etsin.Zaten iyice büyüdü bebişlerimiz 2 haftada bire inmesi lazım kontrollerin.Korktum bende burdaki kızlara bişiler oldukça evham yaptım

sanada geçmiş olsun canım.Evet vardı başı aşağıda olduğu için rahim boyu kısa çıkıyordu baskı yapıyordu 5,5 ayda nerdeyse erkenden geliyordu.Çok şükür şimdi tehlike kalmamış yalnız kordonu boynundaydı ama kurtulur dedi dolanmamış

çok sevindim canım yaa,çok zor günler geçirmişindir,ama atlatmışsın,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,,normal doğummu istiyorsn

canım bekleme o kadar sende,git bi görün için rahat etsin.Zaten iyice büyüdü bebişlerimiz 2 haftada bire inmesi lazım kontrollerin.Korktum bende burdaki kızlara bişiler oldukça evham yaptım

takıyorum die eşim çok sık gitmek istemiyor
işte haftaya cumartesi rapor için başka doktora gidicem o zaman bakınca biraz rhatlarım D:

çok sevindim canım yaa,çok zor günler geçirmişindir,ama atlatmışsın,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,,normal doğummu istiyorsn

sağol canım çok teşekkür ederim,çok zor günlerdi gerçekten.Aminnn allah hepimizin bebeklerine sağlıklı doğumlar nasip etsin,normal istiyorum canım bakalım tabi aksi bişi olmassa doktorumda o yönde konuşuyor şimdilik ama herhangi bir müdahale gerekirse suni sancı epidural falan istemem o zaman direkt beni bayıltsınlar alsınlar diyorum

ben de normal doğumdan hep korkmuşumdur,gerçi sezeryandan da korkuyorum ama :)biraz geçmişi okudum,erken doğum olmuş sanırım bir arkadaşın,bir kaç kişide de erken doğum belirtisi,biraz korktum açıkçası,inşallah herkez vaktinde doğum yapar

Saygıdeğer anne adayları kızımın odasını satmak istiyorum yeni çocuk odası almaya gücü olmayan uygun fiyata almak isteyen arkadaşların dikkatine! Hemen hemen hiç kullanılmadı diyebilirim 4-5 aylığa kadar tüllü beşikte yattı sonrada hep yanımızda yattığı için karyolası öylece kaldı. Turuncu ve krem iki renk kız çocuğunada erkek çocuğunada kullanılır.sallanan karyola yatağıyla beraber- 2 kapılı 2 çekmeceli modelli dolap ve kitaplıklı bilgisayar masasını 650 tl ye vereceğim almaya yaptırmaya kalksanız 1.500 tl . Adana da oturmaktayım almak isteyen 0535 896 07 57 noyu arayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…