- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.481
Arya, ada, alya, esmira aklimizda kalanlar... Secim yapamadik bende size soruyordum. Bunlarin disinda da yeni isimlere acigim:)
biz kızımıza Ayça koyduk mesela. Alya da güzel isimmiş anlamı ne?
kızlarrr gunaydın 4. bebegımızde aramıza katıldı.Secret51 dun aksam saat 7.40 ta oglunu dunyaya getırdı.Erken dogum olmasına
ragmen hersey gayet yolunda 2.400 gr ve suanda kuvezde.ALLAH annesıne de mınık bebegınede yardım etsın ıns tez zamanda
ıkısıde cıksınlar hastaneden
ben de kızım olsaydı Berra ismini koyacaktımArya ve Ada isimleri bence cok guzel, benim kizim olsaydi kesinlikle Berra koyardim:)
Yarınmı gıdıyosunn.. hadı hayırlısı..benden once bıraz arastırma yaparsın hastaneyle..hatta daha cok yenı dogan servısyle alakalı..ben kımı gorsem soracam valla gıdısımde..)ıl dogumum olacak inşAllah..paşamm formundaa smdı karnıma durup bakıyorum dakıkalarca sekılden sekıle gırıyor..yarın umarım ıyı haberler alırsın doktorunda..dönuste yazarsın bakarım mutlaka..bugun bıraz temızlık yaptımm belım tutulmus gıbı agrıyorr yarın tum gun yatmaayı planlıyorumm bakalımmm...sanırım herkesın muzdarıp oldugu ıdrar yolu enfeksyonundan bende nasıbımı alıyorumm..uzun zamandır yoktu yıne nuksettı..bol su ıcecemm ılac kullanmayı dusnmuyorumm sımdılık..
Canim dr diyor zor biraz bu haldeyken donmesi kafasi kasigimda, bosluktaymis kendi basina cikmasi zor diyor. cikarsa deneriz normal dogumu dedi.
az değil ya, son 4 haftada 1 kilo alıyolarmış zaten, herrkes oyle diyo. 900 gr alsa 3500 gr bereket versn, daha ne olsun ki zatenbugun benım de kontrolüm vardı.35+3 üm bebeğim 2600 gr 47 cm.bana biraz kılosu az gıbı gelıyor nıyeyse.nst ye girdim her sey normal cıktı.bebeğimin pozisyonu normal dogum pozisyonunda dedi doktorum.nst içiğn doğumhaneye gonderdi doktor.bi hoş oldum
Bizde isim konusunda epey kararsız kaldık.. herkes birşey söyledi.. yok o olmasın bu olsun falan diye benimde tepem attı.. kocama dedim bu çocuk bizim.. kendi çocuğumuza biz isim koyalım herkes karışmasın dedim.. oda haklısın dedi.. Ben Ebrar istedim.. Kocam da Elif istedi.. Son olarak Elif Ebrar oldu.. Herkesinde çenesi kapandı..
ada güzel, esmiraya benziyo esra da güzel bence.Arya, ada, alya, esmira aklimizda kalanlar... Secim yapamadik bende size soruyordum. Bunlarin disinda da yeni isimlere acigim:)
5 - 10 arası da bi epidural yaptırsak hafifinden, onu da cekmeyz aslndaaa.. bu epidural in az dozlusu yok mu acaba, yani ıkınmayı etkilemicek kadar verseler agrı kesciyi.arkadaşlar normal doğumdaki kesiden dolayı çekinen arkadaşlar var sanırım.hiç korkmayın ne kesiden,ne dikişten..doğumun tek zor yanı 10 cm açıklığa ulaşana kadar o sancıyı çekmek.sonrasında ne doğum anı ne o anda yapılan kesi ne de sonrasındaki dikişte acı hissedilmiyor.emin olabilirsiniz.ve vücudunuz aynen eskisi gibi oluyor sonrasında merak etmeyin.5 cm den 10 cm e ulaşana kadar zor oluyor sancılar tabı.e okadar da olsun..eğer herşey yolundaysa normal dogumdan vazgecmeyın derim.
bizimki de hala belli değil ada,arya,alya,ömür,irem arasında gidip geliyorum sizce hangisi?
kızlarrr gunaydın 4. bebegımızde aramıza katıldı.Secret51 dun aksam saat 7.40 ta oglunu dunyaya getırdı.Erken dogum olmasına
ragmen hersey gayet yolunda 2.400 gr ve suanda kuvezde.ALLAH annesıne de mınık bebegınede yardım etsın ıns tez zamanda
ıkısıde cıksınlar hastaneden
bugun benım de kontrolüm vardı.35+3 üm bebeğim 2600 gr 47 cm.bana biraz kılosu az gıbı gelıyor nıyeyse.nst ye girdim her sey normal cıktı.bebeğimin pozisyonu normal dogum pozisyonunda dedi doktorum.nst içiğn doğumhaneye gonderdi doktor.bi hoş oldum
Günaydın Temmuz anneleri. neredeyse hergün yeni bir doğum haberi aldıkça beni korkuyla karışık heyecan basıyor. Benim de bugün 18:30 da randevum var. Bakalım tombul oğluşum nasılmış. Hepinize allah kolaylıklar versin.
bugun benım de kontrolüm vardı.35+3 üm bebeğim 2600 gr 47 cm.bana biraz kılosu az gıbı gelıyor nıyeyse.nst ye girdim her sey normal cıktı.bebeğimin pozisyonu normal dogum pozisyonunda dedi doktorum.nst içiğn doğumhaneye gonderdi doktor.bi hoş oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?