2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arya, ada, alya, esmira aklimizda kalanlar... Secim yapamadik bende size soruyordum. Bunlarin disinda da yeni isimlere acigim:)

Çok değişik isimlermiş.. aryanın anlamı çok değişik geldi bana.. isim konusunda çok dikkatlı olmak lazım.. anlamı güzel bir isim koymak çocuğumuzun bizim üzerimizdeki hakkı..

Anaaammm bebek gelmiiiişş bir gün girmedim topiğine neler olmuş Secret' ı tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütmek nasip etsin Hayırlı kul, Hayırlı evlat olur inşallah iyi olmalarına çok sevindim

arkadaşlar normal doğumdaki kesiden dolayı çekinen arkadaşlar var sanırım.hiç korkmayın ne kesiden,ne dikişten..doğumun tek zor yanı 10 cm açıklığa ulaşana kadar o sancıyı çekmek.sonrasında ne doğum anı ne o anda yapılan kesi ne de sonrasındaki dikişte acı hissedilmiyor.emin olabilirsiniz.ve vücudunuz aynen eskisi gibi oluyor sonrasında merak etmeyin.5 cm den 10 cm e ulaşana kadar zor oluyor sancılar tabı.e okadar da olsun..eğer herşey yolundaysa normal dogumdan vazgecmeyın derim.

evt cnm 10da randevum...
ben çokda araştırmayı düşünmüyorum arkadaşlarım memnun bende onlara bakarak ALLAHA ement ediyorum...
çok fazla kurcalamak insanı daha fazla endişeye sevk ediyo...
BENCE BİRAZ DA BÜNYE MESELESİ...

ALYACIM ,BEN SANA ÇOK SEVDİĞİM Bİ İSMİ ÖNEREYİM AMİNE...
BEN KIZIMIN İSMİ İÇİN ZÜMRA ZÜLAL DÜŞÜNÜYORUM AMA HALA EŞİM "HE" DEMEDİ...

gunaydın kızlaaar.. hayırlı cumalar.. bugun yeni doğuran var mı?

bu arada zeynep nerelerde gören oldu mu, 3,4 gundur yok. o boyle uzak kalamzdı pek. acaba yeni evlerine internet mi baglanmadı ?

Canim dr diyor zor biraz bu haldeyken donmesi kafasi kasigimda, bosluktaymis kendi basina cikmasi zor diyor. cikarsa deneriz normal dogumu dedi.

cnm bak bu sitede bebeği döndürmek için yöntemler varmış, onlarla ilgili açıklamalar var.
yurtdışında bebek ters die sezeryan yapılmıyomuş pat diye. o kadar ki, bebek döndürme merkezleri flan varmış yani bu alanda uzmanların çalıştıgı..
Bir bebeğin dönme öyküsü « Pozitif Doğum Hikâyeleri

az değil ya, son 4 haftada 1 kilo alıyolarmış zaten, herrkes oyle diyo. 900 gr alsa 3500 gr bereket versn, daha ne olsun ki zaten

elif cok güzel bi isim bence.. ben cok begeniyorm cok kibar..

Arya, ada, alya, esmira aklimizda kalanlar... Secim yapamadik bende size soruyordum. Bunlarin disinda da yeni isimlere acigim:)
ada güzel, esmiraya benziyo esra da güzel bence.

5 - 10 arası da bi epidural yaptırsak hafifinden, onu da cekmeyz aslndaaa.. bu epidural in az dozlusu yok mu acaba, yani ıkınmayı etkilemicek kadar verseler agrı kesciyi.

Günaydın Temmuz anneleri. neredeyse hergün yeni bir doğum haberi aldıkça beni korkuyla karışık heyecan basıyor. Benim de bugün 18:30 da randevum var. Bakalım tombul oğluşum nasılmış. Hepinize allah kolaylıklar versin.

aynı hastanedeki doktorların ücretleri bile farklı olamaz böle birşey
ozaman niye çalıştırıyorsunuz diğerlerini paraya gremi sağlık hizmeti veriyorsunuz

bizimki de hala belli değil ada,arya,alya,ömür,irem arasında gidip geliyorum sizce hangisi?

bence irem.

herkese günaydın bayanlar.. hayırlısıyla bu sabaha da çıktık bakalım.. artık her an tetikte bekler gibiyim yarın 9.30 da randevum var çok heyecanlıyım bakalım oğluş ne yapıyor?? doğum yapan arkadaşlardan haber var mı?? pınarın bebişi yanına geldi mi acaba?? başka hastaneye gitmiş demişlerdi en son..

hayırlı olsun yeni bebeğimizsağlıklı bir şekilde en yakın zamanda annesi ve minik prensi evlerine döner inş

Gunaydin kizlar..
İsim konusunda fikir oldu en azindan sagolun..

Bu arada bugun son is gunum. Hem huzun hem mutluluk karisik duygular yasiyorum.. Kizim gelsede artik onunla ugrassam yaa..

MASALLAH cnm bebegıne benımle assagı yukarı aynısın sende.bende pazartesı gunu
gıdıcem ıns bakalım bana ne dıcekler bence kılosu ve boyu gayet ıyı cnm benıde acılma varmı dıye bakmak ıcın dogumhaneye almıslardı
cok korkmustum

cnmm sende hayırlı haberlerle gel ıns RABBIm hepımıze kolaylık versın sabır versın ıns.
hergun yenı haberlelrle bırlıkte korku ve heyecan kaplıyo benıde:))

cnm nst de degerın kac cıktı benım kı gercekten cokmu merak edıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…