- 2 Kasım 2011
- 692
- 0
- 316
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.441
selam kızlarrr
idrar yolu iltihabından bahsedilmiş. bendede en başından beri sürekli akıntım var hatta çoğu peynirimsi ve sümüğümsü afedersiniz... Dr fitil vermişti kısa süreli geçiyo ama yine başlıyo.. nerdeyse hiç bırakmadan fitil kullanmam lazım. Ama dr dedi ki sakın sabunla yıkama özel bölgeyi, 1 lt içme suyuna 1 kapak kadar sirke koy, her tuvalete gidişinde bu suyla taharetlen... ben üşengeçliğimden henüz denemedim bu arada(
defneeeeeee bende aynen ya korktum 10 gün sbah akşam iç dedi içsemmi
ama sınava gircem şimdi yan etki felan yapar 2 gün daha bekleyip kullanayım en iyisi
kızlarrr gunaydın 4. bebegımızde aramıza katıldı.Secret51 dun aksam saat 7.40 ta oglunu dunyaya getırdı.Erken dogum olmasına
ragmen hersey gayet yolunda 2.400 gr ve suanda kuvezde.ALLAH annesıne de mınık bebegınede yardım etsın ıns tez zamanda
ıkısıde cıksınlar hastaneden
selam kızlarrr
idrar yolu iltihabından bahsedilmiş. bendede en başından beri sürekli akıntım var hatta çoğu peynirimsi ve sümüğümsü afedersiniz... Dr fitil vermişti kısa süreli geçiyo ama yine başlıyo.. nerdeyse hiç bırakmadan fitil kullanmam lazım. Ama dr dedi ki sakın sabunla yıkama özel bölgeyi, 1 lt içme suyuna 1 kapak kadar sirke koy, her tuvalete gidişinde bu suyla taharetlen... ben üşengeçliğimden henüz denemedim bu arada(
evet banumm burdada gök yere indi desen olcak... fena yağmur var , sel oldu..
cnm zaten bu saatten doğsalar bile bizim korkmamızı gerektirecek bişi yok. Tabiki vakitlerini doldursunlar inşallah ama onlar başlarını çoktan kurtardı zaten. Vakit bir an evvel aksın, bebişlerimizi kucaklayalım pamuk pamukkk
kızlarrr gunaydın 4. bebegımızde aramıza katıldı.Secret51 dun aksam saat 7.40 ta oglunu dunyaya getırdı.Erken dogum olmasına
ragmen hersey gayet yolunda 2.400 gr ve suanda kuvezde.ALLAH annesıne de mınık bebegınede yardım etsın ıns tez zamanda
Kızlar yaa sanki biz çok fazla erken doğumdan konuşup gereksiz endişeler yapıyoruz, yani hergün de bahsetmeyelim, nerdeyse çok şükür bugün de doğmadılar, yaşasın bugünü de atlattı bebeğim gibi endişelere kapılcaz,artık büyüdü bebişler, Allah sağlıkla ne zman gelmelerini nasip ederse buyursunlar gelsinler ama temennimiz hepsi haftalarını doldursunlar...Yani hergün hergün bahsetmeyelim şu erken doğum riskinden,çoğumuz 9. ayımızdayız zaten...
herkese günaydın.. ya kızlar 2 gecedir bacağımda kasılmayla uyanıyorum çığlıkla sonra hareket ettiremiyorum yani tam kasılma değilde hani derler damar damar üstüne geliyo diye öyle oluyo çok canım yanıyo hep aynı bacakta oluyo sabah kalkınca bi süre tutuna tutuna yürüyorum ilerleyen saatlerde açılıyo bunun nedeni nedir acaba bilgisi olan varmı..doktora gidecek halim bile yok önce foruma bi sorayım fikir sahibi olan vardır diye düşündümkocam diyo bana kalp krizi geçirtmeden bi doğursaydın :26:haklı
dün gece 2,5da sancım tuttu uykumdan uyandım resmen evde dört döndüm çok korktum günü gelmeden bu ağrıda neyın nesi diye sonrasında bi istifra ettimki rahatlamaışım nedenını hala çözemedim
bol bol bol boooooll yoğurt yiyin kızlar, mantara cok iimiş, doktor söylemişti..
ilaç kullanın tabi ki de, tekrarlamasnı engellemek amaclı yiyin..
anammmmm, Rabbim yardımcıları olsun, noluyo yaaa
bugun de doğmadılar ama dun dogmuslar yaaa :18:
.
mecidiyekoyde yagmur yok, bu hangi istanbul yagmur yagan ?
Bende evlenip buraya gelmeden once mecidiyekoyde oturuyordum, gulbagda, sen nerde oturuyorsun?
Kizlar bugun dr a gittim ama biraz canim sikkin dondum. bebegimin pozisyonu, yan yatiyormus bu yuzden normal dogum yapamazsin dedi cok uzuldum sezeryan sonrasi normal dogum yapmayi planlamistim kendimce. dr diyorki, elle duzeltmeye calisabiliriz 37. hafta ama bu biraz riskli olur suyun patlayabilir veya vucut dogum kasilmasi olarak algilayabilir, donduremezsek normal olarakda doguramazsin sezeryan icinde erken. bebegin bir hafta fazladan kalmasi onemli dedi. demekki kismet degilmis. temmuz 4 de sezeryan olucam kismetse.
doktorun doğru şeyler söylemiş. şuanki kilosuna bakarak 4 kg'ı zikretmiş,
ama bu 40 haftaya göre tahmin.. sonuçta bebişin ne zaman geleceği belli olmaz..
bence de 33-34. haftalar doğum şeklini konuşmak için erken. hani özel bi durum olur evvelden beri süregelen bi risk ya da hal,
belli bi sezaryan operasyonu konuşulur, ama özel bi durum yoksa doğal doğumun nesini konucağız di mi
hakikaten birçok etken var normal doğum için, çatı esnekliği, bebeğin ağırlığı bunların birbirine uygunluğu, plasentanın konumu..
kuzenim bir hafta önce doğum yaptı. çatısı ve bebeğin kilosu uygun olmasına rağmen sezaryan oldu,
sebebi tansiyon yüksekliği.
bence şimdiden vesveselenme derim. biraz daha zaman geçsin.. duruma göre hareket edersin..[/B][/FONT]
cnm ben çalışıyorm, oturmuyorm mecdyekoyde.
daha 1 aydan fazla var, bebek döner ki belki?
son 2 haftada bile alabiliyomuş dogum pozisyonunu.
4.bebegımızde gelmısss..Allah yardımcıları olsun insallah..valla bunları okuyunca agırlastıgımı daha cok anlıyorummm..son 3 gundur fena mıde yanması cekıyorumm bende..kılo olarakta 6 kg oldu bu hafta ıtıbarıyle hamılelık surecınde aldıgım..basket topu gıbı oldu gobegım bu arada:)onumuzdekı hafta 4 yada 5 de kontrolum var(bu arada Kozmatık sen ne zaman gıdıyosun kontrole?ayarlayabılırsek gunu hastanede gorusebılırız...) bakalımm ne olacak catı muayenesı olabılır dıye korkuyorumm forumda okumustum kanama olabılıyormus..
Kizlar bugun dr a gittim ama biraz canim sikkin dondum. bebegimin pozisyonu, yan yatiyormus bu yuzden normal dogum yapamazsin dedi cok uzuldum sezeryan sonrasi normal dogum yapmayi planlamistim kendimce. dr diyorki, elle duzeltmeye calisabiliriz 37. hafta ama bu biraz riskli olur suyun patlayabilir veya vucut dogum kasilmasi olarak algilayabilir, donduremezsek normal olarakda doguramazsin sezeryan icinde erken. bebegin bir hafta fazladan kalmasi onemli dedi. demekki kismet degilmis. temmuz 4 de sezeryan olucam kismetse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?