2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Şu su-sirke karışımını deneyeyim bari ne de olsa doktor demiş.Ayy bıktım artık her idrar tahlilinde enfeksiyon çıkmasından...Sürekli de aklımda zaten...

defneeeeeee bende aynen ya korktum 10 gün sbah akşam iç dedi içsemmi
ama sınava gircem şimdi yan etki felan yapar 2 gün daha bekleyip kullanayım en iyisi

ben kullandım canım herhangi bir yan etkisini görmedim.Bence tedaviyi fazla geciktirme.yine de sen bilirsin.

ayy maşallah... Secret51 ve bebeğine geçmiş olsun diyelim.inş. en kısa zamanda evlerine dönerler sağlıkla...

secret canım hadi geçmiş olsun gözünüz aydın .... ayy bebişini aldın demek kucagına ne kadar, güzel sağlıklı olmasına sevindim......
off gidip çantamı hazırlasam bende :18: :18: acayip tembelleştim , kıyafetleri yıkamam lazım çantaları hazırlamam lazım ee birazcıkda temizlik yapsam iyi olacak ama off eve gidince ancak yatıyorum yemek bile zor hazırlıyorum....

evet sonunda yıkama işlemine başladım.
ilk olarak battaniyeleri attım. sonra sırayla diğerleri...
hadi yıkama işi kolay da ütü? yavaş yavaş yapacağız artık.

minicigimmm !!!! Biraz önce tartıldım da kaç kilo olmuşum biliyor musun ? 71,7 kg. 1 haftada 2,7 kg almışım herhalde hepsini kendime almamışımdır inş. bebeğim de almıştır

bol bol bol boooooll yoğurt yiyin kızlar, mantara cok iimiş, doktor söylemişti..
ilaç kullanın tabi ki de, tekrarlamasnı engellemek amaclı yiyin..

anammmmm, Rabbim yardımcıları olsun, noluyo yaaa

bugun de doğmadılar ama dun dogmuslar yaaa :18:

.

mecidiyekoyde yagmur yok, bu hangi istanbul yagmur yagan ?

ayyy bugun ben de bacagma saplanan bi krampla uyandım, çok canım yandı çook, korktum bi de..
bi de uykulu uykulu ne olup bittgni de anlayamadım tam, bi sure sonra farkettm kramp oldugnu..

hayırlı uğurlu gelsin bebiş annesine acil şifalar bebişimizede sağlık sıhat diliyoruz

4.bebegımızde gelmısss..Allah yardımcıları olsun insallah..valla bunları okuyunca agırlastıgımı daha cok anlıyorummm..son 3 gundur fena mıde yanması cekıyorumm bende..kılo olarakta 6 kg oldu bu hafta ıtıbarıyle hamılelık surecınde aldıgım..basket topu gıbı oldu gobegım bu arada:)onumuzdekı hafta 4 yada 5 de kontrolum var(bu arada Kozmatık sen ne zaman gıdıyosun kontrole?ayarlayabılırsek gunu hastanede gorusebılırız...) bakalımm ne olacak catı muayenesı olabılır dıye korkuyorumm forumda okumustum kanama olabılıyormus..

Bende evlenip buraya gelmeden once mecidiyekoyde oturuyordum, gulbagda, sen nerde oturuyorsun?

Kizlar bugun dr a gittim ama biraz canim sikkin dondum. bebegimin pozisyonu, yan yatiyormus bu yuzden normal dogum yapamazsin dedi cok uzuldum sezeryan sonrasi normal dogum yapmayi planlamistim kendimce. dr diyorki, elle duzeltmeye calisabiliriz 37. hafta ama bu biraz riskli olur suyun patlayabilir veya vucut dogum kasilmasi olarak algilayabilir, donduremezsek normal olarakda doguramazsin sezeryan icinde erken. bebegin bir hafta fazladan kalmasi onemli dedi. demekki kismet degilmis. temmuz 4 de sezeryan olucam kismetse.

Bende evlenip buraya gelmeden once mecidiyekoyde oturuyordum, gulbagda, sen nerde oturuyorsun?

cnm ben çalışıyorm, oturmuyorm mecdyekoyde.

daha 1 aydan fazla var, bebek döner ki belki?
son 2 haftada bile alabiliyomuş dogum pozisyonunu.

canım haklisin ama kimse alınmasın şimdi ki doktorların babası hipokrat değil Napolyon :))) benim arkadasım Şubat'ta dogum yaptı 37 haftada normal olarak,riskli gebelik geçirdi tansiyonu vardı,eşi urolog suni sancı ile yaptırdı devlet hastanesinde.sezeryanida tercih edebilirdi di mı?ben testlerimi devlette yaptırdım,nasıl davrandıkları belli,eğitimli insanlara,soru sormasını bilenlere böyle davranıyorlar,üzülüyorum dogrusu mecburiyetten gidenlere.ama öncelik normal dogum olmalı,son ana gelince sezeryan...biraz fiyat farkı için yazık dogrusu...annem dört tane cocuğu evde doğurmuş,çatı kontrolümü vardı diyo :))siz şimdi biraz tirsinca doktor ne desin diyor.anlayacağın doktor kesinlikle zaman ve maddiyati one almiyacak.bebeğim için mutlaka normal istiyorum.hamileliğimde normal seyrediyorken...

bebişimiz inşallah hemen toparlar.ben de artık her sabah bir günü daha atlattık diyerek kalkıyorum yataktan açıkçası.allah hepimize kolay doğum nasip etsin.

cnm ben yarın saat 10 da gidiyorum...
randevıum var...
senin ilk doğumunmuydu?

secret51-secret51
secrettttt da anneler kervanına karışmış....
Bebek çok iyi doğmuş 2700 çok çok iyi rabbim kucaklaşıp ,koklaşmak nasip etsin inş...

öncelikle sıkma canını ikiniz içinde hayırlısı olsun.birde neden bu kadar net konuştu acaba daha dönme olasılığı yokmu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…