2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy bugun ben de bacagma saplanan bi krampla uyandım, çok canım yandı çook, korktum bi de..
bi de uykulu uykulu ne olup bittgni de anlayamadım tam, bi sure sonra farkettm kramp oldugnu..

Arkadaslar bende de cok oluyordu bi ara. Doktor bol bol kalsiyum ve magnezyum almami onerdi. Hatta kalsiyum ve magnezyum ilaclari yazdi ama dogal yollardan bunlari almak daha iyi tabi. Ayrica aklinizda bulunsun roka ve dereotunda bol miktarda magnezyum varmis onlari onermisti. Kalsiyum ve magnezyum eksikligi sadece bacak kramplari icin gecerli degil karin kramplarinda da ise yariyor tavsiye ederim. Ben artik bacaklarima kramp girince anliyorum ki o donem aldigim kalsiyum bana yetmiyor.

Kizlar meraba ben surekli takipteyim yazdiklarinizi okuyorum ama pek yazamiyorum. Bu arda dogum yapan secret ve pinarali arkadaslarimiza gecmis olsun hayirlisiyla taburcu olurlar insallah..

Kizlar benim acilen yardima ihtiyacim var. Gordugum kadariyla isim konusunda sikinti yasayan yok ama bizim hala bi ismimiz yok yahu( esimle bir turlu uzlasamadik. Sizlerinde fikrini almak istiyorum bu konuda. Su ana kadar alya, ada, esmira, arya elimizde kalan isimler bunlar.. Ama daha baska isimler de varsa begendiginiz onlari da alabilirim. Ozellikle " a " harfi ile baslayan varsa bildiginiz??? Lutfen yardim ediinnn

ben müziği çok sevdiğim için arya yı seçerdim.

ayyy bugun ben de bacagma saplanan bi krampla uyandım, çok canım yandı çook, korktum bi de..
bi de uykulu uykulu ne olup bittgni de anlayamadım tam, bi sure sonra farkettm kramp oldugnu..

Arkadaslar bende de cok oluyordu bi ara. Doktor bol bol kalsiyum ve magnezyum almami onerdi. Hatta kalsiyum ve magnezyum ilaclari yazdi ama dogal yollardan bunlari almak daha iyi tabi. Ayrica aklinizda bulunsun roka ve dereotunda bol miktarda magnezyum varmis onlari onermisti. Kalsiyum ve magnezyum eksikligi sadece bacak kramplari icin gecerli degil karin kramplarinda da ise yariyor tavsiye ederim. Ben artik bacaklarima kramp girince anliyorum ki o donem aldigim kalsiyum bana yetmiyor.

Secret51 canım benm yaa bebişi hayırlı olsun inşallah bize hayırı normal doğumlar olur
kaçıncı haftasında yaptı :44:

bu arada ben bugun den itibaren az ve sık yiyeceğim doktor öle dedi 2
aydır özele gitmiyordum 67 kiloyum bebişim 1780 bundan sonra aldığım her kilo bebişimin olcak inşallah :78:

ama yemek yedikten iki dakka sonra acıkıyorum nasıl olcak bu bilemedim :95::95::95::95::95:

vayy be,secret da mı doğurmuş,normal doğum mu olmuş acaba.böyle dooğum haberlerini aldıkça beni afakanlar basıyor korkudan.yusuf yusuf durumları

cnm ben yarın saat 10 da gidiyorum...
randevıum var...
senin ilk doğumunmuydu?

Yarınmı gıdıyosunn.. hadı hayırlısı..benden once bıraz arastırma yaparsın hastaneyle..hatta daha cok yenı dogan servısyle alakalı..ben kımı gorsem soracam valla gıdısımde..)ıl dogumum olacak inşAllah..paşamm formundaa smdı karnıma durup bakıyorum dakıkalarca sekılden sekıle gırıyor..yarın umarım ıyı haberler alırsın doktorunda..dönuste yazarsın bakarım mutlaka..bugun bıraz temızlık yaptımm belım tutulmus gıbı agrıyorr yarın tum gun yatmaayı planlıyorumm bakalımmm...sanırım herkesın muzdarıp oldugu ıdrar yolu enfeksyonundan bende nasıbımı alıyorumm..uzun zamandır yoktu yıne nuksettı..bol su ıcecemm ılac kullanmayı dusnmuyorumm sımdılık..

bugun benım de kontrolüm vardı.35+3 üm bebeğim 2600 gr 47 cm.bana biraz kılosu az gıbı gelıyor nıyeyse.nst ye girdim her sey normal cıktı.bebeğimin pozisyonu normal dogum pozisyonunda dedi doktorum.nst içiğn doğumhaneye gonderdi doktor.bi hoş oldum

LeiLeo Mom&Baby - Hamile Giyim, Emzirme Kıyafetleri, Organik Bebek Ürünleri, Bebek Hediye
bu sitededende faydalanabilirsin

bizimki de hala belli değil ada,arya,alya,ömür,irem arasında gidip geliyorum sizce hangisi?

4.Bebeğimiz de gelmiş Annesine geçmiş olsun.Çabuk toparlanıp kavuşsunlar hayırlısıyla aramıza dönsün arkadaşımız...

Bizde isim konusunda epey kararsız kaldık.. herkes birşey söyledi.. yok o olmasın bu olsun falan diye benimde tepem attı.. kocama dedim bu çocuk bizim.. kendi çocuğumuza biz isim koyalım herkes karışmasın dedim.. oda haklısın dedi.. Ben Ebrar istedim.. Kocam da Elif istedi.. Son olarak Elif Ebrar oldu.. Herkesinde çenesi kapandı..

benim kızçemin adı elif arya olacak b
en çok sevdim arya ismini elifide çok severim ikisini birden koyacağız inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…