- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.461
öncelikle sıkma canını ikiniz içinde hayırlısı olsun.birde neden bu kadar net konuştu acaba daha dönme olasılığı yokmu ki
ayyy bugun ben de bacagma saplanan bi krampla uyandım, çok canım yandı çook, korktum bi de..
bi de uykulu uykulu ne olup bittgni de anlayamadım tam, bi sure sonra farkettm kramp oldugnu..
Kizlar meraba ben surekli takipteyim yazdiklarinizi okuyorum ama pek yazamiyorum. Bu arda dogum yapan secret ve pinarali arkadaslarimiza gecmis olsun hayirlisiyla taburcu olurlar insallah..
Kizlar benim acilen yardima ihtiyacim var. Gordugum kadariyla isim konusunda sikinti yasayan yok ama bizim hala bi ismimiz yok yahu( esimle bir turlu uzlasamadik. Sizlerinde fikrini almak istiyorum bu konuda. Su ana kadar alya, ada, esmira, arya elimizde kalan isimler bunlar.. Ama daha baska isimler de varsa begendiginiz onlari da alabilirim. Ozellikle " a " harfi ile baslayan varsa bildiginiz??? Lutfen yardim ediinnn
ayyy bugun ben de bacagma saplanan bi krampla uyandım, çok canım yandı çook, korktum bi de..
bi de uykulu uykulu ne olup bittgni de anlayamadım tam, bi sure sonra farkettm kramp oldugnu..
cnm ben yarın saat 10 da gidiyorum...
randevıum var...
senin ilk doğumunmuydu?
Kizlar meraba ben surekli takipteyim yazdiklarinizi okuyorum ama pek yazamiyorum. Bu arda dogum yapan secret ve pinarali arkadaslarimiza gecmis olsun hayirlisiyla taburcu olurlar insallah..
Kizlar benim acilen yardima ihtiyacim var. Gordugum kadariyla isim konusunda sikinti yasayan yok ama bizim hala bi ismimiz yok yahu( esimle bir turlu uzlasamadik. Sizlerinde fikrini almak istiyorum bu konuda. Su ana kadar alya, ada, esmira, arya elimizde kalan isimler bunlar.. Ama daha baska isimler de varsa begendiginiz onlari da alabilirim. Ozellikle " a " harfi ile baslayan varsa bildiginiz??? Lutfen yardim ediinnn
Tesekkurler ama isimlerle ilgili degil sanki bu link??LeiLeo Mom&Baby - Hamile Giyim, Emzirme Kıyafetleri, Organik Bebek Ürünleri, Bebek Hediye
bu sitededende faydalanabilirsin
Tesekkurler ama isimlerle ilgili degil sanki bu link??
olsun hamilelik ve bebeklerimizle ilgili her şey konuşulabilir isim de dahil ne olacak ki
Arya, ada, alya, esmira aklimizda kalanlar... Secim yapamadik bende size soruyordum. Bunlarin disinda da yeni isimlere acigim:)
Tesekkurler ama isimlerle ilgili degil sanki bu link??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?