2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar..
İsim konusunda fikir oldu en azindan sagolun..

Bu arada bugun son is gunum. Hem huzun hem mutluluk karisik duygular yasiyorum.. Kizim gelsede artik onunla ugrassam yaa..

ooohh.. darısı basımaaa, darısı basımaaaa
anket acabilirsn aslında, bazıları oyle yapıyolar, isimler anketi. bak bakalm hangisi cok oy alcak.
.

Hayırlı cumalar hanımlar.SECRET 51 de anneler kervanına katıldı çok şükür.ALLAH hayırlı uzun ve bereketli ömürler nasip etsin inş. darısı bizim başımıza hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi inş.

Gunaydin kizlarr,herkese hayirli cumalar. Rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah.

ben de kızım olsaydı Berra ismini koyacaktım Zümra ismini de beğeniyorum güzel,iyi ahlaklı,zeki,bilgili kadın anlamına geliyor.

kismet artik ikincilere tatlim kizim olursa Berra ismi aklimda o zamana koyarim insallah

gunaydın herkese,
bugun 33+ 0 oduk.
ne az kaldı. zaman ne çabuk geçiyor? umarım bebeklerimiz 36 haftadan önce gelmez . allah hepimizin yardımcısı olsun.

ben 32.haftamda girdiğimde nst em 20lerdeydi önce sonra 10lu rakamlara indi...bu değerlerde normal , sancı varlığını göstermıyor....

bence bozuna üzülüyosn, senn takvimnde bak ne yazıyo:

Bebeğiniz inanılmaz bir hızla büyümeye devam ediyor. Bebeğinizin boyu yaklaşık 29-31 cm oldu. Kısaca klasik bir cetvel kadar oldu :) Bebeğinizin ağırlığı ise yaklaşık 1700-1900 gr arasında. Bu hafta bittiğinde bebeğiniz yaklaşık 1 cm. daha uzamış olacak

doğru haklısın,ama ayrıntılı ultrasonda bebek küçük kalmış demişlerdi ondan beri takıntı oldu galiba bende kilosu boyu.

içim sıkılıyor yahu,izine ayrılmasamıydım ne,anacım gülben esra erol kek kısır bi yere kadar yav,düşündümde ev hanımlığı o kadar da iyi bir şey değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…