- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.501
Gunaydin kizlar..
İsim konusunda fikir oldu en azindan sagolun..
Bu arada bugun son is gunum. Hem huzun hem mutluluk karisik duygular yasiyorum.. Kizim gelsede artik onunla ugrassam yaa..
ben de kızım olsaydı Berra ismini koyacaktımZümra ismini de beğeniyorum güzel,iyi ahlaklı,zeki,bilgili kadın anlamına geliyor.
ooohh.. darısı basımaaa, darısı basımaaaa
anket acabilirsn aslında, bazıları oyle yapıyolar, isimler anketi. bak bakalm hangisi cok oy alcak.
.
cnm nst de degerın kac cıktı benım kı gercekten cokmu merak edıyorum da
canım doktorum sadece normal dedi bana,nst sonucuma bakıyorum ama bi değer göremedim.yalnız nst ye bağlıyken arada bi makınaya bakıyodum.147 rakamını göruyodum
147 bebişin kalp atım hızı canım ....
ben 32.haftamda girdiğimde nst em 20lerdeydi önce sonra 10lu rakamlara indi...bu değerlerde normal , sancı varlığını göstermıyor....
ben 32.haftamda girdiğimde nst em 20lerdeydi önce sonra 10lu rakamlara indi...bu değerlerde normal , sancı varlığını göstermıyor....
147 nin yanında bi değer daha vardı makinede ama onun kaç olduğunu hatırlayamıyorum
Yok canim oyle dusunme saglikli olsun kilo onemli deil ayrica bu dr dan dr a bile degisiyor sonucta az one tiklasa zayif diyebiliyor bide hic bir dr ultrasonda olculen boyutta dogurtmuyor hep farkli cikiyor rabbim saglik versin[
ayyy canım benim benim inşallah dediğin gibi olur,sağlıklı olsunlar da hepimizin bebği başka bişey istemem,teşekkür ederim.haftaya cuma tekrar gidecez doktora bakalım değişim olacak mı.
yok canım ya 2500 de çok nerde okudun onu,bencede normal annesi hem önemli olan sağlıklı olmaları bu arada illa yok biraz daha şişsin dersen ayranı tavsiye ederim:))
:) yok istemem şişmesin de sağlıklı olur inşallah,benim takıntım oldu son günlerde galiba biraz,sağlıklı mı nasıl doğacak ne olacak diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?