2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benım doktorum hiç vajinal muayeneden bahsetmedı.ben 36 ıncı haftamdayım.gerçi doktorum erkek.çatı muyanesı yapmasın dıye dua edıyorum.nasıl açacam yoksa.bi de her kontrole eşimle gidiyorum.

ya şu çatı muayenesi olanlar bi ne hissettiler anlatıverseler! sanki kolaydı deseler diye bekler gibiyim en hassas bölge... epilasyon yapmak iyice zorlaştı... üstelik benim de erkek doktorum:S sanki çok kasıcam kendimi ama normal doğum için sıkıcam dişimi Allah yardımcımız olsun.!

yok canım en başından beri takip etmiyor bu 2. doktorum.6 aylıkken geldik bu doktora.Adamdan o zamanlarda da iyi elektrik alamadım ama bir arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim herhalde iyi adamdır diye düşünüyordum ama bugün yaptığına çok sinirlendim.

nasılsınız kızlar ben 3 gün griple uğraştım şimdi kızıma geçti 2 gündürde onla uğraşıyorum yavrucum salya sümük devamlı takiphalindeyim burnu aktımı diye azcık farketmesem hemen yalıyo sıpa ben ney sede en zoruda çocuklarımızı hasta görmek.2 gecedir doğru düzgün uyuamadık kumsalda uyuyamadı burnu falan tıkandı devamlı uyandı ağladı ama atlatıyruz galiba bugün daha iyi uyuyor bende int fırsatı buldum allahtan annem geliyor hergün yanımada yoksa çok zorlanırdım

kızlar çatlak kremi kullananlar hangi markanınkini kullanıyorlar.Bende 14 15. haftamdan beri bella b yi kullanıyordum ama yinede çatladım,o kadar para vermenin anlamı olmadığını geçte olsa anladım ama yinede nemlendirmek için bişiler sürmem gerekiyor çünkü cildim çok kuru dahada çatlayabilirim.Bella b tamamen organikti.Varmı önerebileceğiniz bişişer?chicco nunkine baktım mamma donna iyi gibi hem fiyatıda ucuz

gerçekten cok sinir bozucu.sürekli gittiğin doktormuydu

çatlaklarla ilgili bir yazı okumuştum çatlaklar anne olmanın bir bedeli diyordu.yanı bunun bir çözümü yok tamamen genetik. ilk hamileliğimde o günden sonra ben krem falan kullanmadım.neyseki hiç çatlamadım.bu gebeliğimde de şimdiye kadar hiçbirşey kullanmadım ve şimdilik çatlak yok.ama annemde olduğu için bu ay çatlayabilirim diye düşünüyorum.

cnm aynen ne bu yaa madem bakamayacaksın randevu verme.....
insan valla içten içe kuduruyor...
neyse bence sen iyi bi dr bulursan değiştir dru bu son anda belli olmaz işim var fln der doğumada gelmez...

cnm bence çatlağa çare olsaydı benim çatlağım olmazdı oğlumda neler yapmadım bissürü şey kullandım ama 9 aya girmemle çatır çatır çatladım...
annemdede var zaten genetik bence şimdi sadece bebe yağı kullanıyorum bunda zaten çatlağım olduğundanmı ne ilkteki kadar gözüme batmıyor napalım anne olmak böyle bişi:)

giittik gördük geldik...
bebişimi görmeye gittim bugun yavrum doğum pozisyonu almış ama malesef çıkacağı yer orası değil:)))
drun yanında eşime bak bana benziyo dedim drumda babaya baktı ve sana değil babasına benziyo baksana burnuna tokmak gibi dedi yattığım yerden gülmekten bi hal oldumDDD
kuzum uyuyodu eli ağzında:)
33+4 itibari ile 2500 kg 46 cm dedi suyumuz fln güzeldi
nst de sancı çıktı 60 100 arası , ama hiç doğurmaya niyetim yok işlerim anca bitti dinlencem 1 ay:)))
drum normal dedi telaşa değer bişi değil dedi...
beşiğimiz odamız fln hazır doğum çantamız kaldı onuda bu önümüzdek hafta inş hallederim...
o değilde acaip masraf yaptık, ALLAH KOLAYLIK versin tüm bebeği olacaklara ve bana...
bu ayıda atlatırsak ,doğum, doğumdan sonra RAMAZAN, kışa ancak rahatlıycaz herhalde...
evim temizlendi,
badana,
boya,
duşakabin,fln derken bebek şekeri,bezi gibi şeyleride halledersem şükür namazı kılcam :)))
bu arda topiğimizin bebişleri tombiş valla normal doğum yapacaklar 3200 ü geçmesin diye dua etsinler...yoksa

kızlar pazartesi kontrolüm var sizce çatı muaynesi falan yaparmı doktor ona göre ağdaya gidicem..keşke çatı muaynesi olmasa daha 34+4 teyim şimdi epilasyon olsam doğuma kadar çıkacak alınacak boydada olmıcak napcam offf

gerçekten cok sinir bozucu.sürekli gittiğin doktormuydu

6. ayda başladık bu doktora işte bu 4. gelişimiz falan...

cnm aynen ne bu yaa madem bakamayacaksın randevu verme.....
insan valla içten içe kuduruyor...
neyse bence sen iyi bi dr bulursan değiştir dru bu son anda belli olmaz işim var fln der doğumada gelmez...

Evet canım düşünüyorum ama ya sonraki bunu da aratırsa diye de korkmuyor değilim.Bu doktora da tavsiye ile gelmiştim. :44:

yok canım yapmaz ben doktoruma sorduğumda 37. haftada çatı muayenesi yapıcağını söyledi. çatı muayenesi sonuçta doğumu tetikleyebiliyormus

Arkadaslar dun bebisin eksiklerini tamamlamak icin esimle cok kosturduk, sabaha karsi 3:30 da wc ye kalktim idrarimi yaptim tam kalkiyordum ki , icimde bisey lök etti ve 1 cay bard. Yakin kan bosaldi, hemen doktorumun oldugu hastaneye gittik, ne tesadufki dr. um da baska hasta icin osaatte oradaydi . Hemen muayene etti 2-3 cm acik var dua edelim suyun gelmesin dedi. Bir cok igne, serumdan sonra bizim pasayi frenledik nihayet ama simdi wc ye bile gitmem yasak bir sure hastanedesin dedi. Doktorumu cok seviyorum cok ilgili biri hemsireler de oyle , sizden ricam bana dua edin ve lutfen aceleci olmayin , temizligi vs bos verin hic bisey sizden ve bebeginizden onemli degil! Hepimize kolay ve saglikli zamaninda dogumlar insallah

canım doktorum sadece normal dedi bana,nst sonucuma bakıyorum ama bi değer göremedim.yalnız nst ye bağlıyken arada bi makınaya bakıyodum.147 rakamını göruyodum

Hmm saol cnm benimki yuksek o zaman bebisimin kalbi 160 sancida 60 lardaydi 0 dan 100 kadar bi grafik var o sanciyi gosteren

canım içine sinmiyorsa değiştir bence erken geç düşünme ilgisiz bir doktorla doğuma girmektense...Ben 6 aya kadar aynı doktora gittim ama hep bişiler eksik gibi geliyordu özeline gidiyordum istediğim gibi ilgide yoktu ve başka doktora gitmeye başladım şimdi memnunum allah bozmasın:)

kızlar çatlağa çare olmadığını biliyorum zaten doktorumda ne kullanırsan kullan çatlayacağın varsa çatlarsın dedi ama yinede kullanmadan yapamam ben cildim çok kuru o yüzden chicconun kini sordum ama kullanan yok sanırım:/

ben bebek yağı kullanıyorum ama çatlamaya başladı bile vücudum.. tek yapabileceğimiz doğumdan 6 ay sonra lazer tedavi yaptırmak... onu da göze alabilirsek çok can yakıyormuş...

geçmiş olsun tatlım.İnş. bir sorun olmadan çıkarsın hastaneden.doktorunun hastanede olması da çok iyi denk gelmiş.

alttan

yok cnm herhangı bı etken olmadıktan sonra yapmazlar catı muyanesı cunku tetıuklıo dogumu
zaten gerekmedıkcede yaptırmayın benım erken dogum olduu ıcın yapılması lazımdı

Canım ben ilk chicco mammadona kullandım,kardesim Londra'dan palmers diye Cocoa butter formülü oranın en cok kullanılan çatlak kremini getirdi,pehlivan gibi yaglandim ama oda fayda etmedi.Sag karın altım çatladı,bebisim hep sag tarafta.yani genetik,pek bir espirisi yok,ama benimde cildim kuru kaşıntı olmuyor kullanınca,bende kayısı yağı denicem bu bitince :))ne yaptıysam fayda etmedi diyenler grubundanim,genlerime karsı koyamiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…