- 10 Kasım 2011
- 493
- 72
- 118
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.541
benım doktorum hiç vajinal muayeneden bahsetmedı.ben 36 ıncı haftamdayım.gerçi doktorum erkek.çatı muyanesı yapmasın dıye dua edıyorum.nasıl açacam yoksa.bi de her kontrole eşimle gidiyorum.
bence bu saatten sonra sakın değiştirme. senin ve bebeğin gelişimini en başından beri kim biliyorsa doğumu o yaptırmalı. ben bunu 32. hafta raporumu almaya gittiğim farklı doktorun söylediği abuk subuk şeylerde iyice anladım.
Merhaba kızlar, doktordan geldik şimdi.Çok moralim bozuk , çok sinirliyim.Saat 11 de randevum vardı.10:30 gibi hastanedeydim.Hemşire önce nst ye gitmemi söyledi.Saat 11:30 a kadar sıra bekledim sonra nst ye girdim.Sonuç kağıdını aldım doktor öğle yemeğindeymiş saat 1 de gelecek dedi hemşire.Nst sonucuna baktım sancı bir ara 50'lere falan çıkmış endişelendim.Sonra doktor geldi girdim.Sonucu masanın üzerine bıraktım ultrason için uzandım.Bu arada doktor nst sonucuna baktı mı haberim yok.Geldi bebeğin kalp atışlarına ve kan akışına baktı gayet sağlıklı dedi.Sonra kalkabilirsin dedi.Ben şaşkın şaşkın suratına bakınca da bu sefer kilosunu ölçemeyeceğim çünkü otobüse yetişmem lazm dedi.Sinirlendim bişi diyemedim peki dedim.Sonra sağlık ocağından aldığım idrar tahlili sonucunu söyledim , acaba bu sancılar enfeksiyondanmıdır dedim olabilir dedi.Baktım beni göndercek hemen dedim sağlık ocağı doktoru bu ilacı yazmıştı enfeksiyon için bunu mu alayım dedim.Kitaptan ilaca baktı sonra onu alabilirsin dedi.Haftaya perşembe, cuma, cumartesi uygunum gelebilirsin dedi.Adama bişi demedim ama çok sinirlendim.Hiç ilgilenmedi.Haftaya randevu alacağım ama başka bir doktor daha var o hastanede bu doktordan daha iyi olduğunu duydum bir kaç kişiden acaba ona mı randevu alsam.Bu saatten sonra doktor değiştirmek doğru olur mu ?
Uzun oldu ama...
kızlar çatlak kremi kullananlar hangi markanınkini kullanıyorlar.Bende 14 15. haftamdan beri bella b yi kullanıyordum ama yinede çatladım,o kadar para vermenin anlamı olmadığını geçte olsa anladım ama yinede nemlendirmek için bişiler sürmem gerekiyor çünkü cildim çok kuru dahada çatlayabilirim.Bella b tamamen organikti.Varmı önerebileceğiniz bişişer?chicco nunkine baktım mamma donna iyi gibi hem fiyatıda ucuz
cnm aynen ne bu yaa madem bakamayacaksın randevu verme.....Merhaba kızlar, doktordan geldik şimdi.Çok moralim bozuk , çok sinirliyim.Saat 11 de randevum vardı.10:30 gibi hastanedeydim.Hemşire önce nst ye gitmemi söyledi.Saat 11:30 a kadar sıra bekledim sonra nst ye girdim.Sonuç kağıdını aldım doktor öğle yemeğindeymiş saat 1 de gelecek dedi hemşire.Nst sonucuna baktım sancı bir ara 50'lere falan çıkmış endişelendim.Sonra doktor geldi girdim.Sonucu masanın üzerine bıraktım ultrason için uzandım.Bu arada doktor nst sonucuna baktı mı haberim yok.Geldi bebeğin kalp atışlarına ve kan akışına baktı gayet sağlıklı dedi.Sonra kalkabilirsin dedi.Ben şaşkın şaşkın suratına bakınca da bu sefer kilosunu ölçemeyeceğim çünkü otobüse yetişmem lazm dedi.Sinirlendim bişi diyemedim peki dedim.Sonra sağlık ocağından aldığım idrar tahlili sonucunu söyledim , acaba bu sancılar enfeksiyondanmıdır dedim olabilir dedi.Baktım beni göndercek hemen dedim sağlık ocağı doktoru bu ilacı yazmıştı enfeksiyon için bunu mu alayım dedim.Kitaptan ilaca baktı sonra onu alabilirsin dedi.Haftaya perşembe, cuma, cumartesi uygunum gelebilirsin dedi.Adama bişi demedim ama çok sinirlendim.Hiç ilgilenmedi.Haftaya randevu alacağım ama başka bir doktor daha var o hastanede bu doktordan daha iyi olduğunu duydum bir kaç kişiden acaba ona mı randevu alsam.Bu saatten sonra doktor değiştirmek doğru olur mu ?
Uzun oldu ama...
cnm bence çatlağa çare olsaydı benim çatlağım olmazdı oğlumda neler yapmadım bissürü şey kullandım ama 9 aya girmemle çatır çatır çatladım...kızlar çatlak kremi kullananlar hangi markanınkini kullanıyorlar.Bende 14 15. haftamdan beri bella b yi kullanıyordum ama yinede çatladım,o kadar para vermenin anlamı olmadığını geçte olsa anladım ama yinede nemlendirmek için bişiler sürmem gerekiyor çünkü cildim çok kuru dahada çatlayabilirim.Bella b tamamen organikti.Varmı önerebileceğiniz bişişer?chicco nunkine baktım mamma donna iyi gibi hem fiyatıda ucuz
gerçekten cok sinir bozucu.sürekli gittiğin doktormuydu
cnm aynen ne bu yaa madem bakamayacaksın randevu verme.....
insan valla içten içe kuduruyor...
neyse bence sen iyi bi dr bulursan değiştir dru bu son anda belli olmaz işim var fln der doğumada gelmez...
kızlar pazartesi kontrolüm var sizce çatı muaynesi falan yaparmı doktor ona göre ağdaya gidicem..keşke çatı muaynesi olmasa daha 34+4 teyim şimdi epilasyon olsam doğuma kadar çıkacak alınacak boydada olmıcak napcam offf
selam kızlarr , hepinize hayırlı cumalar...
Bendede biraz mide bulantısı oluyor ve de eğer midemin alacağından fazla yemişsem fazla olan kısmını geri çıkartıyorum. Bide acayip mide yanması var, hazımsızlıkda var ayrıca.. rennie duo şurup içtim iyi geldi.
Mide yanmasi bende surekli var bnde rennie duo kullaniyorum gayet iyi geliyor. Midemin aLacagndan fazlasini birak ben hic aclik hissetmiyorum cogu zaman. Zorla yedigim icin cikariyorum sanirim
canım doktorum sadece normal dedi bana,nst sonucuma bakıyorum ama bi değer göremedim.yalnız nst ye bağlıyken arada bi makınaya bakıyodum.147 rakamını göruyodum
Merhaba kızlar, doktordan geldik şimdi.Çok moralim bozuk , çok sinirliyim.Saat 11 de randevum vardı.10:30 gibi hastanedeydim.Hemşire önce nst ye gitmemi söyledi.Saat 11:30 a kadar sıra bekledim sonra nst ye girdim.Sonuç kağıdını aldım doktor öğle yemeğindeymiş saat 1 de gelecek dedi hemşire.Nst sonucuna baktım sancı bir ara 50'lere falan çıkmış endişelendim.Sonra doktor geldi girdim.Sonucu masanın üzerine bıraktım ultrason için uzandım.Bu arada doktor nst sonucuna baktı mı haberim yok.Geldi bebeğin kalp atışlarına ve kan akışına baktı gayet sağlıklı dedi.Sonra kalkabilirsin dedi.Ben şaşkın şaşkın suratına bakınca da bu sefer kilosunu ölçemeyeceğim çünkü otobüse yetişmem lazm dedi.Sinirlendim bişi diyemedim peki dedim.Sonra sağlık ocağından aldığım idrar tahlili sonucunu söyledim , acaba bu sancılar enfeksiyondanmıdır dedim olabilir dedi.Baktım beni göndercek hemen dedim sağlık ocağı doktoru bu ilacı yazmıştı enfeksiyon için bunu mu alayım dedim.Kitaptan ilaca baktı sonra onu alabilirsin dedi.Haftaya perşembe, cuma, cumartesi uygunum gelebilirsin dedi.Adama bişi demedim ama çok sinirlendim.Hiç ilgilenmedi.Haftaya randevu alacağım ama başka bir doktor daha var o hastanede bu doktordan daha iyi olduğunu duydum bir kaç kişiden acaba ona mı randevu alsam.Bu saatten sonra doktor değiştirmek doğru olur mu ?
Uzun oldu ama...
çatlaklarla ilgili bir yazı okumuştum çatlaklar anne olmanın bir bedeli diyordu.yanı bunun bir çözümü yok tamamen genetik. ilk hamileliğimde o günden sonra ben krem falan kullanmadım.neyseki hiç çatlamadım.bu gebeliğimde de şimdiye kadar hiçbirşey kullanmadım ve şimdilik çatlak yok.ama annemde olduğu için bu ay çatlayabilirim diye düşünüyorum.
cnm aynen ne bu yaa madem bakamayacaksın randevu verme.....
insan valla içten içe kuduruyor...
neyse bence sen iyi bi dr bulursan değiştir dru bu son anda belli olmaz işim var fln der doğumada gelmez...
cnm bence çatlağa çare olsaydı benim çatlağım olmazdı oğlumda neler yapmadım bissürü şey kullandım ama 9 aya girmemle çatır çatır çatladım...
annemdede var zaten genetik bence şimdi sadece bebe yağı kullanıyorum bunda zaten çatlağım olduğundanmı ne ilkteki kadar gözüme batmıyor napalım anne olmak böyle bişi:)
kızlar çatlak kremi kullananlar hangi markanınkini kullanıyorlar.Bende 14 15. haftamdan beri bella b yi kullanıyordum ama yinede çatladım,o kadar para vermenin anlamı olmadığını geçte olsa anladım ama yinede nemlendirmek için bişiler sürmem gerekiyor çünkü cildim çok kuru dahada çatlayabilirim.Bella b tamamen organikti.Varmı önerebileceğiniz bişişer?chicco nunkine baktım mamma donna iyi gibi hem fiyatıda ucuz
Arkadaslar dun bebisin eksiklerini tamamlamak icin esimle cok kosturduk, sabaha karsi 3:30 da wc ye kalktim idrarimi yaptim tam kalkiyordum ki , icimde bisey lök etti ve 1 cay bard. Yakin kan bosaldi, hemen doktorumun oldugu hastaneye gittik, ne tesadufki dr. um da baska hasta icin osaatte oradaydi . Hemen muayene etti 2-3 cm acik var dua edelim suyun gelmesin dedi. Bir cok igne, serumdan sonra bizim pasayi frenledik nihayet ama simdi wc ye bile gitmem yasakbir sure hastanedesin dedi. Doktorumu cok seviyorum cok ilgili biri hemsireler de oyle , sizden ricam bana dua edin ve lutfen aceleci olmayin , temizligi vs bos verin hic bisey sizden ve bebeginizden onemli degil! Hepimize kolay ve saglikli zamaninda dogumlar insallah
ya şu çatı muayenesi olanlar bi ne hissettiler anlatıverseler! sanki kolaydı deseler diye bekler gibiyimen hassas bölge... epilasyon yapmak iyice zorlaştı... üstelik benim de erkek doktorum:S sanki çok kasıcam kendimi ama normal doğum için sıkıcam dişimi Allah yardımcımız olsun.!
kızlar pazartesi kontrolüm var sizce çatı muaynesi falan yaparmı doktor ona göre ağdaya gidicem..keşke çatı muaynesi olmasa daha 34+4 teyim şimdi epilasyon olsam doğuma kadar çıkacak alınacak boydada olmıcak napcam offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?