2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kİzlar ne yedigigimi sormussunuz hergun mutlaka sut yumurta
Peynir et sebze yemegi yogurt mutlaka yiyorum haftada 2 gun
Balik yiyorum tatliya dadandim. Bu aralar 20 kiloya ulastim tabi
:)) esim dr erken dogarmi deyince dr dogarsa toplar kendini bu kiloyla dedi
Kizini tombik oldugunun farkinda degil boyuda esime cekmis heralde 187 boyu
Esimin saglikli olsunlarda gerisi onemli degil kizlar bebislerimizz

Vee size soruyodum kiyafetlerini degistireyim mi diye iyiki degistirmisim yoksa
Kucuk gelcekmis kizlar hepinize ayni anda msj yazdim telden yaziyorum
Annemdeyim net yok burda opuldunuzzz:))

gecmis olsun canim umarim kisa surede toparlanirsin

secret51 dogum yapmıs:)) arkadasımıza gecmısler olsun bebegı ıcınde hayırlı olsun dıyeyım
nasılsınız kızlar ıyısınız ınş..:))

maaşallah nazar değmesin kuzuna

2 parmak mı,ne kadar sokuyor o ıkı parmağı.alttan muayene hıç olmadım tabi.yandı gülüm keten helvam:18:

için rahat değilse değiştir ben kızımda değiştirmiştim hiç bir sorunda yaşamadım. önemli olan senin kendini rahat hissetmen.

bende catladım kızlarrr hemde hergun gurescıler gıbı yaglandıma ama fayda etmedı malesef ((

canım ne kadar yağlanırsan yağlan bu iş genetik.benım annem de kardeşimde çatladı.bende o kadar çatlak yok.krem kullandım ama kreme bağlamıyorum.çunku haftalarca surmedıgım oldu.bır de annem hep bana senın karnın babannene benzıyor sen catlamazsın derdı.dediği gibi oldu.çatlamadım pek.genetik bence.krem falan fasa fiso.

bu arada ben çatlak ıcın pragna care kullanmıstım.40 lıra cıvarında bır kremdı

Bende evde tek başıma doğurcam diye korkuyorum Eşim bazen o kadar yoğun oluyo ki telefonumu açamıyor, ayın 15 günü nöbetçi, köylere gidiyor telefonu çekmiyor,evet yakınlarımız var ama herkes işinde gücünde ha deyince gelemez. Annem yeni yurtdışından geldi memlekette ortalığı toparlayıp gelecek. 15 inde filan gel diyodum şimdi 10 unda gel diyorum, yarın 5 inde gel diyebilirim :))) Napalım artık 112 yi ararım eşime ulaşamazsam. Memleketinde olanlar değerini bilsinler...

Bencede olan biz gurbettekilere oluyo içinizi ferah tutun kızlar Allah'ın izniyle sağ sağlim doğurcan inşallah bebişleri...
Erken doğumlar psikolojinizi mi bozdu nee

kontrolümüzü olduk bugün.kızım 2400 olmuş.benim gibi minyon olacak galiba.ben de top.13 kilo almışım.

kontrolümüzü olduk bugün.kızım 2400 olmuş.benim gibi minyon olacak galiba.ben de top.13 kilo almışım.

Maşaallah çok iyi almışsın bundan sonra almamaya çalış bence.. ben daha toplamda 7- 8 almışım ilerleyen haftalarda neler olur bilemem.. bebeğine de maşaallah.. doğuma kadar biraz daha büyür İnşaallah.. :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…