- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.581
bugün kızımın cicilerini yıkadım minicik minicik eldivenleri çorapları için mandallı çamaşır askısı < PRESSA | IKEA Türkiye bu ürünü almıştım çok işme yaradı yarında ütülüycem inş.
Arkadaslar dun bebisin eksiklerini tamamlamak icin esimle cok kosturduk, sabaha karsi 3:30 da wc ye kalktim idrarimi yaptim tam kalkiyordum ki , icimde bisey lök etti ve 1 cay bard. Yakin kan bosaldi, hemen doktorumun oldugu hastaneye gittik, ne tesadufki dr. um da baska hasta icin osaatte oradaydi . Hemen muayene etti 2-3 cm acik var dua edelim suyun gelmesin dedi. Bir cok igne, serumdan sonra bizim pasayi frenledik nihayet ama simdi wc ye bile gitmem yasakbir sure hastanedesin dedi. Doktorumu cok seviyorum cok ilgili biri hemsireler de oyle , sizden ricam bana dua edin ve lutfen aceleci olmayin , temizligi vs bos verin hic bisey sizden ve bebeginizden onemli degil! Hepimize kolay ve saglikli zamaninda dogumlar insallah
Kİzlar ne yedigigimi sormussunuz hergun mutlaka sut yumurta
Peynir et sebze yemegi yogurt mutlaka yiyorum haftada 2 gun
Balik yiyorum tatliya dadandim. Bu aralar 20 kiloya ulastim tabi
:)) esim dr erken dogarmi deyince dr dogarsa toplar kendini bu kiloyla dedi
Kizini tombik oldugunun farkinda degil boyuda esime cekmis heralde 187 boyu
Esimin saglikli olsunlarda gerisi onemli degil kizlar bebislerimizz
Vee size soruyodum kiyafetlerini degistireyim mi diye iyiki degistirmisim yoksa
Kucuk gelcekmis kizlar hepinize ayni anda msj yazdim telden yaziyorum
Annemdeyim net yok burda opuldunuzzz:))
secret51 dogum yapmıs:)) arkadasımıza gecmısler olsun bebegı ıcınde hayırlı olsun dıyeyım
nasılsınız kızlar ıyısınız ınş..:))
yok ya,80 değildir o zamaan,ben yanlış görmüşümdüür.yoksa doğururdum şimdiye80 değildir canım yaa .... yanlış bilmiyorsam 80lerde doğum baslıyor... ama 80 sede dr un normal demiş ayy bilemedim...
onunla gecmiş olsun canım dikkat et kendine ....
merhaba hanımlar... catı muayenesini soranlar olmus. 3 gün önce oldum. doktor 2 parmagını sokuyor :) ayrıca alttan muayene hiçmi olmadınız neden cekiniyorsunuz. herhangi bir acı duymadım ve normal doguma cok uygun oldugumu soyledi doktorum. eşinizle birlikte olurken canınız acıyorsa catı muayenesindede acıyabilir bilemiyorum. ben hiç bir acı görmedim. bana doktorumun erken muayene etme sebebi bebemin kilosunun önde olmasıydı. su an 32 haftadayım 2.440 gram ve boyuda 45 cm. bakalım allah ne yazdıysa o olacak. doktorum normal olabilir diyor ama bebemin kilosuna baglı birazcıkta cünkü ben cok minyon tipliyim
catlak kremine gelince bende bella b kullanıyorum dayım eczacı ve kesinlikle en iyisinin o oldıugunu söyledi evet biraz yapıskan ama ben catlamadım.
Slm kizlar dr geldik hersey yolunda amaaa kizimiz zeyna olcak heralde
Kilosu 3024 gr boyuda 51 cm mis tombik kizim benim) masallah deyin
Merhaba kızlar, doktordan geldik şimdi.Çok moralim bozuk , çok sinirliyim.Saat 11 de randevum vardı.10:30 gibi hastanedeydim.Hemşire önce nst ye gitmemi söyledi.Saat 11:30 a kadar sıra bekledim sonra nst ye girdim.Sonuç kağıdını aldım doktor öğle yemeğindeymiş saat 1 de gelecek dedi hemşire.Nst sonucuna baktım sancı bir ara 50'lere falan çıkmış endişelendim.Sonra doktor geldi girdim.Sonucu masanın üzerine bıraktım ultrason için uzandım.Bu arada doktor nst sonucuna baktı mı haberim yok.Geldi bebeğin kalp atışlarına ve kan akışına baktı gayet sağlıklı dedi.Sonra kalkabilirsin dedi.Ben şaşkın şaşkın suratına bakınca da bu sefer kilosunu ölçemeyeceğim çünkü otobüse yetişmem lazm dedi.Sinirlendim bişi diyemedim peki dedim.Sonra sağlık ocağından aldığım idrar tahlili sonucunu söyledim , acaba bu sancılar enfeksiyondanmıdır dedim olabilir dedi.Baktım beni göndercek hemen dedim sağlık ocağı doktoru bu ilacı yazmıştı enfeksiyon için bunu mu alayım dedim.Kitaptan ilaca baktı sonra onu alabilirsin dedi.Haftaya perşembe, cuma, cumartesi uygunum gelebilirsin dedi.Adama bişi demedim ama çok sinirlendim.Hiç ilgilenmedi.Haftaya randevu alacağım ama başka bir doktor daha var o hastanede bu doktordan daha iyi olduğunu duydum bir kaç kişiden acaba ona mı randevu alsam.Bu saatten sonra doktor değiştirmek doğru olur mu ?
Uzun oldu ama...
bende catladım kızlarrr hemde hergun gurescıler gıbı yaglandıma ama fayda etmedı malesef((
secret51 dogum yapmıs:)) arkadasımıza gecmısler olsun bebegı ıcınde hayırlı olsun dıyeyım
nasılsınız kızlar ıyısınız ınş..:))
gecmis olsun canim umarim kisa surede toparlanirsin
Bende evde tek başıma doğurcam diye korkuyorumEşim bazen o kadar yoğun oluyo ki telefonumu açamıyor, ayın 15 günü nöbetçi, köylere gidiyor telefonu çekmiyor,evet yakınlarımız var ama herkes işinde gücünde ha deyince gelemez. Annem yeni yurtdışından geldi memlekette ortalığı toparlayıp gelecek. 15 inde filan gel diyodum şimdi 10 unda gel diyorum, yarın 5 inde gel diyebilirim :))) Napalım artık 112 yi ararım eşime ulaşamazsam. Memleketinde olanlar değerini bilsinler...
kontrolümüzü olduk bugün.kızım 2400 olmuş.benim gibi minyon olacak galiba.ben de top.13 kilo almışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?