2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende catladım kızlarrr hemde hergun gurescıler gıbı yaglandıma ama fayda etmedı malesef ((

aynen aynen aynen..:))sürekli sürdüm ya 14. haftada falan başladım krem 75 lira 20 günde bitti yani harcadığım paranında haddi hesabı yok.Sağ ve sol yanım çatladı yani belim,kıpkırmızı.Chicconunkini sipariş verdim hepsi buradada indirimde benimkinin dörtte bir fiyatı.Zaten az kaldı bundan sonra bunu kullanırım bide bebek yağı sürüyorum.Ah annem ahh:))

Cnm bende bella b kullanıyorum, ama düzenli olduğunu söyleyemem. sende de aynı mı oluyo bilmiyorum ama ben sürünce ince ama öyle bi tabaka halinde kalıyo ki atletim yapışıyo çekiştirdikçe sinirime dokunuyo diye pek düzenli kullanamadım, bide pahalı geldiği için arada bella b, arada jansın beybi bebek yağı kullandım. Doktorum bu ikisini söylemişti. ucuz olsun istiyorsan jansın, ii bişi olsun istiyorsan bella b dedi. Yanlız herkeste şu düşünce var çatlayan ne yapsa gene çatlar, çatlamaya meyilli olmayanda çatlamaz zaten falan deniyor. Ama bence bi üçüncü grup daha var cilt tipi ikisinin arası olanlar, yani çatlamaya az meyilli olanlar cildini nemli tutarak çatlamanın önüne geçebilir bence. Bu yüzden şansa bırakmak istemedim bella b yi aldım, ama bitiyo ikinci kutuyu almakta kararsızım aynı işi bebe yağıda görür gibi geliyo. Tek sorun sık sürmek, bella b yi sürünce uzun müddet o yağlı doku cildimde kalıyo ama bebe yağı çabuk kayboluyo ve sık sürmek gerekiyor. Üşenmesemde şu bebe yağını sık süremeye başlasam ii olcak galiba

Cnm dualarımız seninle, inşallah hayırlı zamanda sağlıkla alırsın bebişini kucağına Allah yardımcın olsun kolay doğumlar nasip etsin inş.

Son düzenleme:

Kizlar ben catlaklar icin badem yagi, susam yagi ve kakao yagini karistirip kullanmistim 5.aya kadar. Sonra cildimin bu yaglari hemen emdigini ve 2 saat sonra kupkuru oluyordu cildim. Tavsiye uzerine bildigimiz vazelin kullanmaya basladim. Cildimin baya uzun sure nemli kaldigini fark ettim. Ve karnim surekli gunes yanigi olmus gb aciyor bazen dokunamiyorum gobegimin ust kisimlarina. Ama vazelin surunce baya rahatlatiyor. Henuz bir catlama yok. İnsallah boyle gider.. Sizde deneyebilirsiniz....

Selam kızlar burada aynı zamanda aşağı yukarı aynı şeyleri yaşayan kadınlarla birlikte olmak çok güzel.Yakında birer ikişer doğum haberlerimiz yazacak burada inşallah.Çatladık mı çatlamadık mı,hastane çantası,çatı muayenesi derken günler geçip gidecek ve gün gelecek doğum hikayelerimizi yazacağız.

Ben çok heyecanlıyım.Hastane çantamızı hazırladım.Daha ufak tefek eksiklerim var ama nasıl olsa alırım diye acele etmiyorum fazla.Umarım hepimiz bebeciklerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görürüz.

Hepinize sevgiler

canım cok geçmiş olsun...dikkat et kendine hastanede olman en azından kaygını azaltır emin ellerdesin...Allah yardımcımız olsun

merhaba hanımlar... catı muayenesini soranlar olmus. 3 gün önce oldum. doktor 2 parmagını sokuyor :) ayrıca alttan muayene hiçmi olmadınız neden cekiniyorsunuz. herhangi bir acı duymadım ve normal doguma cok uygun oldugumu soyledi doktorum. eşinizle birlikte olurken canınız acıyorsa catı muayenesindede acıyabilir bilemiyorum. ben hiç bir acı görmedim. bana doktorumun erken muayene etme sebebi bebemin kilosunun önde olmasıydı. su an 32 haftadayım 2.440 gram ve boyuda 45 cm. bakalım allah ne yazdıysa o olacak. doktorum normal olabilir diyor ama bebemin kilosuna baglı birazcıkta cünkü ben cok minyon tipliyim

catlak kremine gelince bende bella b kullanıyorum dayım eczacı ve kesinlikle en iyisinin o oldıugunu söyledi evet biraz yapıskan ama ben catlamadım.

ben palmers cocoa butter formula kulandim daha catlak olmadim bilmem nekadar faydasi oldu ama zaten sak sakda kulanmadim usendim dogrusu ve heryerim yagli duramiyorum rahat degilim diye az kulandim,ama herkezinde yazdigi gibi bence genetik bu catl;aklar ve sursende surmesende birseyler faydasiz olcaksa oluyo bence bol su icilmeli vucut esnesin ve kuru kalmasin diye ben hergun 2lt su iciyorum zaten.

Minikprensimibekliyorum kullanıcısından alıntı
Arkadaslar dun bebisin eksiklerini tamamlamak icin esimle cok kosturduk, sabaha karsi 3:30 da wc ye kalktim idrarimi yaptim tam kalkiyordum ki , icimde bisey lök etti ve 1 cay bard. Yakin kan bosaldi, hemen doktorumun oldugu hastaneye gittik, ne tesadufki dr. um da baska hasta icin osaatte oradaydi . Hemen muayene etti 2-3 cm acik var dua edelim suyun gelmesin dedi. Bir cok igne, serumdan sonra bizim pasayi frenledik nihayet ama simdi wc ye bile gitmem yasak bir sure hastanedesin dedi. Doktorumu cok seviyorum cok ilgili biri hemsireler de oyle , sizden ricam bana dua edin ve lutfen aceleci olmayin , temizligi vs bos verin hic bisey sizden ve bebeginizden onemli degil! Hepimize kolay ve saglikli zamaninda dogumlar insallah

Gecmis olsun canim ya. Allahtan ucuz atlatmissin durdurmuslar bebisi. Artik hicbirseyi dusunme ikinize de iyi bakmaya calis bence:)). Bende alisveris yuzunden yaklasik3 hafta once baya sikintilar yasadim. İgneler.. Serumlar.. Sancilar.. Ama dinlendikce 2 haftaya kadar kendimi toparladim insallah sende toparlarsin.

Slm kizlar dr geldik hersey yolunda amaaa kizimiz zeyna olcak heralde
Kilosu 3024 gr boyuda 51 cm mis tombik kizim benim ) masallah deyin

maşallah maşallah neyle besledin annesi sen bu kızı:)
aldığın bebek kıyafetlerine bi bak tatlım 0 aylıklar senin kıza olmaz 52cmliklerde tam oturur 0 3aylık götürürsün sen hastaneye

İnsallah arkadasm aman sende dikkat et bir suprizle karsilasmayalim

cnm aman ALLAH korusun ya ,dikkat et valla ...
yüzdük yüzdük kuyruğunda pırtlamasınlar dursunlar durdukları yeerde:))
bende boya badana derken korktum, temizlikte fln, ama mecbur insan yapmak zorundaysa yapıyo, ama dinlene dinlene zaten tam anlamıyla 1 haftada herşeyimi ancak bitirdim...
gözdenur MAŞALLAH TEBAREKALLAH 51 cm 3042 normal doğumda azcık zor olur ama olsun glmt de dediği gibi hastaneye götüreceklerine bi bak sen:)))
pnrali ve secret dan haberi olan varmı almışlarmı bebişlerini kucaklarına?
BU ANADOLU HASTANESİNE GİDEN ARKADAŞ KİMDİ?
ben bugun bi hasta ile konuştum, çok memnundu ...sezeryan olmuş ...
sadece sipinal olduğu için başı çok ağrımış...

kıs sankı ben onu 80 falan gördüm makınada.anam doğurmam lazım ozzaman hemen dı mı,ağrı eşiğim okadar da yuksek olamaz dı mı

80 değildir canım yaa .... yanlış bilmiyorsam 80lerde doğum baslıyor... ama 80 sede dr un normal demiş ayy bilemedim...

onunla gecmiş olsun canım dikkat et kendine ....

Minikprensimibekliyorum arkadasim gecmis osun,hastanedeymissin icinide rahat tut emin ellerdesin.hayirlisiyla zamaninda dogumunu yaparsin insallah
Gozdenur masallah bebisine,neyle besledin sen bu kizi masallah valla ele avuca gelecek bisey olck dogdugundada:))
selam kızlarr , hepinize hayırlı cumalar...
bizde 32+1 olduk bugün :) günler nasıl geçti anlamadım. İlk öğrendiğimde 6 haftalıktı, vayy beee.. :)
Evet , en azından 35 haftayı sağ salim atlatsak..
Tarihlerimiz ayniymis cnm,bizde bugun 32+1 olduk bugun ayni seyi dusundum zaman ne cabuk geciyor die:)
Ben basta mustela kullaniyordum,o bitti simdi kakaolu vucut losyonu kullaniyorum,birde bugun bebek yagi aldim.katnim degil ama goguslerim hep catladi malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…