- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #25.601
yok ya,80 değildir o zamaan,ben yanlış görmüşümdüür.yoksa doğururdum şimdiye
kızlar çatlağa çare olmadığını biliyorum zaten doktorumda ne kullanırsan kullan çatlayacağın varsa çatlarsın dedi ama yinede kullanmadan yapamam ben cildim çok kuru o yüzden chicconun kini sordum ama kullanan yok sanırım:/
gunaydın kızlar, ben dun geceden berı nefes almakta zorlanıyorum.
boyle bı sey yasayan var mı?
cnm banada oluyor arada ama geçici bişey,korkutsada geçiyor...gunaydın kızlar, ben dun geceden berı nefes almakta zorlanıyorum.
Boyle bı sey yasayan var mı?
mama donna yı ben kullanıyorum. dogal yaglardan yapıldıgı yazıyo. zaten aynı zeytinyagı, ayçiçek yagı gbi kokuyo. sürdüğüm zaman kendimi ev poğcası hamuru gbi hissediyorum
ben memnunum, yapış yapış bişi de değil, sürünce rahatlatıyo. gerci azcık alttan baslamış çatlagm ama yapcak bişi yokmuş zati, herkes oyle diyo. çatlicaı varsa catlıyomuş. ama ben yine de sonradan vicdan azabı duymamak için kullanıyorm.
bende 4. ayımdan beri aktardan aldığım akzer hamile çatlak yağı karışımını kullanıyordum ve 7. aya kadar hiç çatlağım olmamıştıı. annemin çatlakları çok kötüydü ve bende olmasın diye baya pehlivan gibi dolaştığım çok oldu. amma velakin buna rağmen 7. aydan sonra çatır çatır çatladımpembe pembee, kırmızı kırmızıı ühühüh. göbeğimin altı , yan taraflarım, popom... nette araştırma yaptım ve forumda, nette palmer's kakao yağı özlü kremin çok işe yaradığını hatta var olan çatlakların bile ten rengiyle aynı renge dönüştürerek görünme durumunu azalttığını yazıyordu kullananlar.. bende bi ümit bu kremden aldım.. 2 haftadır kullanıyorum. Henüz var olan çatlaklarda değişiklik yok ama en azından daha fazla çatlağım olmasa bari şu ana kadar toplam 19 kilo aldımmmmmm!!
Birrdeee ; eğer çatlayacağı varsa, sen ne yaparsan yap çatlıyosun... Napalım artık, sonrasında sporla falan toparlamaya çalışıcaz.
Bende aktardan Badem yağı almıştım.. onu kullanıyorum şu ana kadar da çatlağım olmadı.. İnşaallah olmaz.. bende toplamda 7 kilo almışım ama karnım kocaman oldu.. acaba az kilo aldığım içinmi çatlağım olmuyor..?
ayy ne güzel cnm yaa. yapı meselesi tabi vücut ve karın esnekse çatlak olmuyor. 7 kilo çok az geldi bana :) ama kocamann maşallaahhh diyeyim sanabelkide az kilo aldığın için diyeceğim ama karın genişliyor sonuçta. Bence senin cildin esnektir..
slm kızlar, iyi hafta sonları. :) biz bugün bebek şekerlerine bakmaya gidicez eminönüne. Kızımızın adı Melek Naz olacak; o yüzden melekli bişiler bakacağız :) Bu arada eminönüne gidecek olan var ise; nette araştırmalarım sonucunda er-pa jolie bebek dünyası diye bi yer varmış. Hem çeşit çok fazlaymış, hemde fiyatları çok uygunmuş. yeni camiinin ordan mısır çarşısına girip tam çıkılan yerde narin dövizin karşısındaymış.. "'Moda(e)rator- Moda, Stil, Moda Blogları, Moda Haberleri, Moda Trendleri: Jolie Bebek Şekeri, Eminönü Gidelim bakalım gerçekten içimize sinen uygun bişey bulabilecez mi :)
Bende aktardan Badem yağı almıştım.. onu kullanıyorum şu ana kadar da çatlağım olmadı.. İnşaallah olmaz.. bende toplamda 7 kilo almışım ama karnım kocaman oldu.. acaba az kilo aldığım içinmi çatlağım olmuyor..?
merhaba uzun zamandır sizleri takip ediyorum ama bir türlü üye olamamıştım:) bende inş. temmuz'da anneyim :)) eminönü diyince ilgimi çekti. bizde yarın gidicez. ama nasıl bir bebek şekeri alalım karar veremedikbebek çikolatası yaptırıcaz. acaba ayrıca hatıra kalması için de magnet tarzı birşeyler yaptırmalı mı??? siz nasıl yapmayı düşündünüz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?