2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

mama donna yı ben kullanıyorum. dogal yaglardan yapıldıgı yazıyo. zaten aynı zeytinyagı, ayçiçek yagı gbi kokuyo. sürdüğüm zaman kendimi ev poğcası hamuru gbi hissediyorum
ben memnunum, yapış yapış bişi de değil, sürünce rahatlatıyo. gerci azcık alttan baslamış çatlagm ama yapcak bişi yokmuş zati, herkes oyle diyo. çatlicaı varsa catlıyomuş. ama ben yine de sonradan vicdan azabı duymamak için kullanıyorm.

Son düzenleme:
gunaydın kızlaaaaaaaaaaaaaar dun gece sırt tarafıma,belime oyle bir ağrı girdi ki ikiye ayrılıp kopacaktı nerdeyse.
yarım saate yakın sürdü. şimdi hiçbirşeyim yok.acaba bebek mi sıkıştırdı?
doğuruyorum diye çok korktum ama annem "doğum sancısı adet sancısı gibi olur" deyince rahatladım

gunaydın kızlar, ben dun geceden berı nefes almakta zorlanıyorum.
boyle bı sey yasayan var mı?

bebek göğüs kafesini sıkıştırınca oluyormuş canım,benimki çok aşağıda duruyor göğsüme pek baskı yapmıyor

Son düzenleme:
günaydın güzel anneler... Nasılsınız bugün. Bugün hava sıcak istanbul da dışarıya pek çıkmamak lazım. Dün akşam ilk defa uyku problemi yaşadım. Saat 12 de yattım 3 de uyuyabildim. Sabahta kalkıp işe geldim. Yorgunluktan da sağ bacağımda ağrı vardı, yürürken bayağı zorladı beni.Bu arada dün boyamızın yarısını yaptık. Babamızın işi nedeniyle ya yarın ya da pazartesi günü kalan yerleri halledeceğiz ama en güzeli oğlumun odası bitti. Bugün kıyafetlerimizi yıkayıp yerleştireceğiz.İşlerimizi bitirip hayırlısıyla dinlenmeye geçebilsem süper olcak.

Gunaydin kizlar hava cok guzel biz dr a gidecez yine sanciya bakacak dr eger sancimiz yoksa bugun gezip kendime guzel bi lohusa taci almak istiyorum

slm kızlar, iyi hafta sonları. :) biz bugün bebek şekerlerine bakmaya gidicez eminönüne. Kızımızın adı Melek Naz olacak; o yüzden melekli bişiler bakacağız :) Bu arada eminönüne gidecek olan var ise; nette araştırmalarım sonucunda er-pa jolie bebek dünyası diye bi yer varmış. Hem çeşit çok fazlaymış, hemde fiyatları çok uygunmuş. yeni camiinin ordan mısır çarşısına girip tam çıkılan yerde narin dövizin karşısındaymış.. "'Moda(e)rator- Moda, Stil, Moda Blogları, Moda Haberleri, Moda Trendleri: Jolie Bebek Şekeri, Eminönü Gidelim bakalım gerçekten içimize sinen uygun bişey bulabilecez mi :)

bende 4. ayımdan beri aktardan aldığım akzer hamile çatlak yağı karışımını kullanıyordum ve 7. aya kadar hiç çatlağım olmamıştıı. annemin çatlakları çok kötüydü ve bende olmasın diye baya pehlivan gibi dolaştığım çok oldu. amma velakin buna rağmen 7. aydan sonra çatır çatır çatladım pembe pembee, kırmızı kırmızıı ühühüh. göbeğimin altı , yan taraflarım, popom... nette araştırma yaptım ve forumda, nette palmer's kakao yağı özlü kremin çok işe yaradığını hatta var olan çatlakların bile ten rengiyle aynı renge dönüştürerek görünme durumunu azalttığını yazıyordu kullananlar.. bende bi ümit bu kremden aldım.. 2 haftadır kullanıyorum. Henüz var olan çatlaklarda değişiklik yok ama en azından daha fazla çatlağım olmasa bari şu ana kadar toplam 19 kilo aldımmmmmm!!
Birrdeee ; eğer çatlayacağı varsa, sen ne yaparsan yap çatlıyosun... Napalım artık, sonrasında sporla falan toparlamaya çalışıcaz.

Bende aktardan Badem yağı almıştım.. onu kullanıyorum şu ana kadar da çatlağım olmadı.. İnşaallah olmaz.. bende toplamda 7 kilo almışım ama karnım kocaman oldu.. acaba az kilo aldığım içinmi çatlağım olmuyor..?

ayy ne güzel cnm yaa. yapı meselesi tabi vücut ve karın esnekse çatlak olmuyor. 7 kilo çok az geldi bana :) ama kocamann maşallaahhh diyeyim sana belkide az kilo aldığın için diyeceğim ama karın genişliyor sonuçta. Bence senin cildin esnektir..

evet bencede az almışım duyan çok şaşırıyor..Teşekkür ederim canım belkide gerçekten esnektir.. :) :)

merhaba uzun zamandır sizleri takip ediyorum ama bir türlü üye olamamıştım:) bende inş. temmuz'da anneyim :)) eminönü diyince ilgimi çekti. bizde yarın gidicez. ama nasıl bir bebek şekeri alalım karar veremedik bebek çikolatası yaptırıcaz. acaba ayrıca hatıra kalması için de magnet tarzı birşeyler yaptırmalı mı??? siz nasıl yapmayı düşündünüz??

bende 7 kilo aldım ama göbek 2 metre önden gidiyor maşallah :))) ama doktorum 10-11 olmalısın dedi. bakalım bu ay ne kadar aldım bakıciz:) bu arada bende de çatlak oluşmadı. alpin premama diye bir krem kullandım ama hiç düzenli sürmüyorıum. annemde de hiç olmamış sanırım genlerden :))

benim kızım da 30. haftasında kontrole gittiğimizde 1640 gr'dı... normal dedi doktorum ama yine de insana kilo hep mi az gelir :) şu an 32. haftayı bitirmek üzereyiz acaba kızım büyümüş müdür diye habire düşünmekten kendimi alamıorum.(

Hosgeldin cnm,hyrlisiyla sende bebegini kucagina al insallah.Pazar gunu gideceksen eminonune oralar kapali olur. Ben hatirada kalan bisey olsun istiyorum,mesela magnetlerin arkasina badem sekeri ilave ediyorlar, zaten eminobune gittiginde goreveksin o kadar cok cesit varki sana guzel fikir olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…