2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

tez zamanda sağlıkla kavuşmanız dileğiyle.dualarımız bebişinle.

tez zamanda sağlıkla kavuşmanız dileğiyle.dualarımız bebişinle.

canım ben de idareye verdim, sadece dosyama koydular. bir de 37de verilen raporu götürcem, o kadar. sonra doğuma kadar beklicem.
kızlar, park yatak bakıyorum netten.. boyutları büyük olsun istiyorum 70.110 var.
kraft 504 modelleri kafama yattı..
alanınız varsa, ne marka, nerden, kaça aldınız?

ben de kraftın 70*110 504 modelini aldım. mağazalarda hep 300-400 fiyat çektiler. ben minabebe internet sitesinden 214 tl ye aldım indirimliydi.şimdi 249 tl olmuş. kargo bedavaydı. bir sürü şey daha aldım. bir çok şeyde fiyatları uygun. bi göz at istersen. bir de cep tel. ulaşabiliyorsun. karşında muhatap da var.

kızlar bebek ne zaman aşağı iniyo benim henüz inmedi.inen varmı aranızda ve kaçıncı hafta indi
benimde inmedi bebekten beğege göre değişiyor cnm ama doktorum iki üç haftan var bu sürede dönmezse bebekler genelde dönmüyorlar dedi çünkü büyüdükçe alanı daralır dönmesi zorlaşır dedi. inş döner bi an önce artık dönme vakti geldi :) bende merak ediyorum bu sorunun cevabını..

:2::2::2::2::2: selam kızlar bende temmuz annesiydim ama geçen hafta bebegin eşinin erken ayrılması sebebiyle acil sezeryana alındım bebegim şuan yogun bakımda dualarınıza ihtiyacım var :2::2::2:

:2::2::2::2::2: selam kızlar bende temmuz annesiydim ama geçen hafta bebegin eşinin erken ayrılması sebebiyle acil sezeryana alındım bebegim şuan yogun bakımda dualarınıza ihtiyacım var :2::2::2:

Ayy inanmıyorum bir erkenci bebek daha.Solunumda mı problem var canım,eşinin erken ayrılmasının sebebi varmıymış?allah yardımcınız olsun,dua edicem senin ve bebeğin için bir an önce sağlığına kavuşur inşallah da kucağına alırsın annesi.

canım benim bebek döndü ama aşağı inecek dahada ben onu sordum yoksa ki şekil olarak bebeğin kafası aşağıda şuan.hani derlerya göbeğin aşağıya düşmüş doğum yakın galiba diye ben ondan bahsediyorum

1 aydır balon gibi geziyorum zaten.ama yavaş yavaş kilo alıyordum.3-4 hafta sonrasını düşünemiyorum.

anladım canım ama ödem var diye su içmeyi kesme sakın bol bol iç ki idrar yoluyla atılması sağlansın ödemin birde tuz vücutta su tutulumu yapar fazla tuzluda yeme benimde zaten artık yüzüklerim giydiğim ayakkabılarım olmuyor ama çok su içiyorum sabah şiş kalktıysam akşama doğru azalıyor şişlikler enteresan. bende toplamda 13 kilo aldım ama tabi önümde haftalar var umudum en fazla 16 ile kapamak mümkün mü bilmem ama

doğum kanalına girmesinden bahsediyorsan o zman senin haftanda bence çok erken. benim bebiş hala oturuyor içimde bende onu soruyorsun sandım :) peki baş aşağı pozisyonu kaçıncı haftada aldı senin bebişin öyle sorayım :)

inşallah canım evet solunumu problemli oksijen alıyor şuanda biraz daha iyi plasentanın ayrılma sebebini söylemediler belli bir sebebi yok dedi doktor

dualarımız seninle tez zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallh allah sağlık sıhhat versin bebeğine

geçmiş olsun tatlım allahtan kötü bişey olmammış
aman ne zor şeyler bunlar tek olsak iç bişe olsada umursamaz insan ama içinde o olunca herşey değişio
rabbim sağlık versin onlara

Zaten tek düşüncem buydu doktoru araken de acile giderken de.Ben önemli değilim , bebeğime birşey olur mu diye sürekli soruyorum doktora.Rabbim , bebeklerimize sağlık, sıhhat versin inş...

Amin , amin canım.

secret51 , canım gözlerimden yaş aktı bebeğine maske takıldığı kısmı okurken.Maşallah bebeğine de sana da tatlım in. en kısa zamanda bebeğini kucağına da alırsın.

kızlar bebek ne zaman aşağı iniyo benim henüz inmedi.inen varmı aranızda ve kaçıncı hafta indi

Sanırım benim 1 hafta önce indi ya doktor bişi demedi.2-3 haftadır da başı aşağıda.Önceden sırt üstü uzandığımda nefesim kesiliyordu, yemek yediğimde midem çatlıcak gibi baskı yapıyordu.Şimdilerde öyle bir sıkıntım yok çok şükür.Bir de görenler inmiş senin bebek diyorlar.

kızlar ben çok hızlı kilo almaya başladım.cuma günü 13 tü şimdi 14 kilo almışım

Ben de geçenlerde 2 gün arayla tartıldım ve 1 kilo almıştım bu arada.Sinir oldum o gün bu gündür tartılmıyorum :)

Geçmiş olsun canım.Vardır bunda da bir hayır , Rabbim bebeğine sağlık , sıhat versin inş. en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın...

kızlar bu haftada resmen süt doldum henüz erken değilmi? benım gibiolan varmı merak ettim

bebişine meleğine acil şifalar canım.

Resmen ağlattın beni.. Rabbim hayırlısıyla bebeğine kavuşmayı nasip etsin.. bizde seni ve bebişini çok çok öpüyoruz Allah'a emanet olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…