2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yarin oglusumu gormeye gitcem insallah guzel guzel pozlar verecek annesine:)))

:2::2::2::2::2: selam kızlar bende temmuz annesiydim ama geçen hafta bebegin eşinin erken ayrılması sebebiyle acil sezeryana alındım bebegim şuan yogun bakımda dualarınıza ihtiyacım var :2::2::2:

Dualarim seninle canim,Allah yardimciniz olsun. En kisa zamanda bebisine kavusursun insallah.

Secret51 arkadasim, Allah sanada bebisinede saglik sihhat versin,en yakin zamanda kavusursunuz insallah.

Selamünaleyküm hanımlar nasılsınız..? Biz iyiyiz Elhamdulillah.. Dün akşamdan diş ağrım vardı sabaha kadar dinmedi.. sabah eşimi kaldırdım dedim doktora gidelim. oda sağolsun hemen götürdü.. Antibiyotik verdi.. eşim tedirgin oldu hemen doktoru aradı kullanabilir demiş.. Yarın da nasipse kızımı görmeye gideceğiz.. nasıl olduğunu çok merak ediyorum..
Erkenci bir bebeğimiz daha varmış heralde.. İnşaallah sağlığı sıhhati yerindedir..

:2::2::2::2::2: selam kızlar bende temmuz annesiydim ama geçen hafta bebegin eşinin erken ayrılması sebebiyle acil sezeryana alındım bebegim şuan yogun bakımda dualarınıza ihtiyacım var :2::2::2:

canım benım.inşallah bebeğine sağ salim kavuşursun çok üzüldüm.allah senınle olsun

Canım Allah yardımcınız olsun bir an evvel kavuşursun yavruna inşallah.gözlerim doldu satırları okurken...dediğin gibi her saniye her gün çok çok önemli, ama sağlıkla gelsinler de...bizim tek derdimiz bu

inşallah canım evet solunumu problemli oksijen alıyor şuanda biraz daha iyi plasentanın ayrılma sebebini söylemediler belli bir sebebi yok dedi doktor

Canım çok geçmiş olsun, ilk kez duyuyorum böyle bir şey olabileceğini.İnşallah sen ve bebeğin iyisinizdir. Kendine dikkat et Asillacığım. herşey Allahın izniyle yoluna girecek ve yakın zamanda bize güzel haberler yazacaksın ...

canım inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucaklarsın bebeğini...

ağlaya ağlaya okudum bende canım Allah analı babalı büyütsün.İnşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine

canım ezan okunuyor şu an da. Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah.
secret arkadaşa da aynı şekilde. dularım sizinle kızlar. Allah şifa versin bebeklerinize.

rabbim jerkesin bebeğini bağışlasın erkende doğsa geçde doğsa sağlıcakla kucağımıza almayı nasp etsin amin

selam kızlar :))
bugun dr a gıttım 32 haftalık bebısım 2 kılo 100 gram 42 cm olmus :)) temmuzun son haftası normal temmuzun 2. haftası da sezeryan için ideal gunler :)
o kadar ayrıntılı baktı ki dr umuz bebısımın burnunu agzını ve el parmaklarını bile keyıfle yavas yavas seyrettırdı bizee
dogum fıyatını da konustum normal 300 sezeryan 600 :))
kociş polis old . için anlasması varmıs emnıyet genel mud. bıze indirimli
promassssyonnn dogum yapcam kızlarrr:))))

maşallah bebişine,
doğum fiyatları da cok uygunmuş.
yarın benım de randevm var.çok heyecanlıyım.
allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsın bebışlerımızı

ıyı aksamlar kızlar,
bugun ablam ve kız kardeşimle birlikte kızımın kıyafetlerini yıkayıp utuledık. çoğu işi nlar yaptı ama nasıl yorldum anlatamam.
bugun doğurmazsam kolay kolay doğurmam heralde.
hastane çantamın içine de koyacaklarımı kenara ayırdım. yavaş yavaş onu da yaptım mı tamamdır.
nedense ıcımden bır ses bana 36. haftayı gecemeyeceğımı soyluyor.hazırlıklı olmakta fayda var.

Kızlar ben de çok fena sırt ve bel ağrısı var ya.Napcaz ?:26: Bir de benim yüzüm çok kötü oldu.Alnım pütür pütür oldu.Yanaklarımda sivilce lekesi kaldı.Pazar akşamı antibiyotik olayında çok korktuğum için sanırım ertsi gün alt dudağımda 2-3 uçuk çıktı.Çok çirkin oldum yani.Bi arkadaş var 37. haftasında onun kızı olacak.Onun yüzü çok güzel.Bana senin oğlan old. için böyle oldu yüzün diyorlar.Sizde durumlar nasıl ?:44:

Son düzenleme:
İsim konusunda yorum yapan arkadaslara tesekkurler bugun bebesimizi gorduk cok sukur hersey yolunda 35+0 dik ve kilosu 2885gram boyunu sormayi unuttum makat pozisyonda hala dahada donmez bence hayirlisi olsun Allah hepimize saglikli cocuklar nasip etsin maasallah bebislere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…