2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende dondurucuya bişeyler atmaya başladım.sarma sarsım .siğara böreği koydum.arkadaşla çörek otlu kurabiye,hindistan cevizli kurabiye mantar kurabiye yaptık koyduk.ben yine un kurabiyesi atıcam.kek yapıp atıcaç bide hahhleyli pasya yapıp koyucam bunu ilk defa denicem.17 aylık kızım var doğumdan sonra vakit bulamma yapmaya

kızlar nasılsınız bugün ben yarın 37.haftama girecem insallah vakit hızlı geçiyor valla
bazı arkadaslar diyor ki bebişimiz 37 38 haftalarda gelsin
bebiş gelsin ama keşke istemekle olsa
ben bir sey sormak istiyorum hep diyorlar ki erkek bebekler gününü doldurup hatta geçiyormuş öyle duydum hep. çevremde de simdi birkac erkek bebek oldu bu aralar.. genelde günleri geçti siz de duydunuz mu var mı erkek bebeklerle ilgili böyle bir durum
bilgisi olan bana yazabilir mi

ya bu arada sayfanın en üstünde pide reklamı yapılıyor
allahım kıymalı pideyi koymuşlar oraya bi güzel kesip evdeyim tekim gidip alma ihtimalim de yok
off yaaa yapılır mı bu aksamüstü yaaa

genelde kız erken doğar diyorlar :)

evet kızlar da erken doğuyormuş ne güzel valla
insallah bi tane de kızım olur ilerde
aslında erkek erken doğmalıbebişimi cok özledim cünkü.. bu arada kızlar ben hep oğlumuzu eşime benziyor diye hayal ediyordum haftasonu doktor ultrasonda ilkkez yüzünü bu kadar net ve detaylı gösterdi
allahımmm resmen BENNNN !
COK SEVİNDİM ama insallah biraz da eşime benzerüzülmesin yazık

inşallahhhhh olur canım benimki kız :)
inşallah benmkide bana benzer
gözleri babasının ela babasına benzesin baası kumral oda ona benzesin burnuda ona benzesin boyu posu fiziği bana benzesin inşallah

inşallahhhhh olur canım benimki kız :)
inşallah benmkide bana benzer
gözleri babasının ela babasına benzesin baası kumral oda ona benzesin burnuda ona benzesin boyu posu fiziği bana benzesin inşallah

ayy valla dediğin gibi olursa afet-i devran bir kızın olur masallah nazar değmesin insallah simdiden
esim de bende esmeriz güya karadenizliyiz ama gören doğulu filan mısınız diyor
ama eşimin kardesi tam tersi sapppsarı
belki rengi amcasına benzer dedeleri de renkli gözlü bakalım gözleri nası olacak ayyy iyice sabırsızlanıyorumm

geçmiş olsun tatlım allahtan kötü bişey olmammış
aman ne zor şeyler bunlar tek olsak iç bişe olsada umursamaz insan ama içinde o olunca herşey değişio
rabbim sağlık versin onlara

geçmiş olsun canım tez zaamanda iyileşsin ikiside
ucak seni alıyrmu ?

ya bu arada sayfanın en üstünde pide reklamı yapılıyor
allahım kıymalı pideyi koymuşlar oraya bi güzel kesip evdeyim tekim gidip alma ihtimalim de yok
off yaaa yapılır mı bu aksamüstü yaaa

ayy bu mesajı yazarken yine cıkıyo yaaa
ne güzel senin en azında elektrik lambası var canın cekmez offff of.....

ah canım ya üzüldüm bak şimdi sana,baya canın istedi demekki.Yokmu dışarıdan sipariş verebileceğin bir yer yada akşama eşin yaptırıp getirsin ii değil öyle canın isteyipte yememek bebişte istemiştir şimdi

benm eşimde zonguldaklı ama sanarsın ingiliz sarışın bende iç anadolu kara kaş kara göz

inşallah hep istediimiz gibi olur

geçmiş olsun canım tez zaamanda iyileşsin ikiside
ucak seni alıyrmu ?

31 inde gittimde 31+5 dim doktor 30 hafta raporu verdi satıma göre bir hafta ilerden gdiyorum işte raporda 1 hafta geçerli inşallah giderim dün doktor 32+3 dedi 33.hafta içindeyim son 32.haftaya kadar alıyorlar bakalım inş sıkıntı olmaz

valla söyledim eşime gelirken getirsin
üşenmesem gitmeyi de göze alırım ama yorulurum mecbur bekliyim aksamı
genelde meyve cekiyor canım ama üst üste cıkınca sürekli midem de bi tuhaf oldu sanki açlık krizine girdim

benimde mesaim bitmek üzere...belimde kopuyor zor oturuyorum ....
eve gideyim de kızımın kalanlarını yıkayayım ütülediklerimi yerleştirememiştim onları yerleştireyim.... hiç yemek yapasımda yok yiyesim de yok eşimde yok boşvercam onun için benim karnım tok nasılsa
herkes kendine ve bebişlerine iyi baksın....görüşmek üzere

yeni işten geldim.umarım dünden beri doğuran yoktur:)

canım 36. haftada ve hala calısıyor musun inanmıyorum nasıl dayanıyosun daha doğrusu ne iş yapıyorsun:44:
ben öğretmenim ama subat tatilinden sonra ücretsiz izne ayrıldım seneye de insallah evdeyim bebişime insallah kendim bakmak istiyoum

genellikle erkek bebekler geç geliyormuş.benim oğlum da 39+2 de doğmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…