2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese günaydın!! Bi bebişimiz daha gelmiş.. Asilla tebrikler cnm, allah sağlık versin.. Inşallah bi an önce bebeğini kucağına alırsın da evinize dönersiniz.. Hava bugün de inanılmaz sıcak.. şöyle şakır şakır bi yağmur yağsa Dayanamıyorum sıcaklara çok kötü durumdayım.. Eve girer girmez soyunup oturuyorum, gece de donla yatıyorum walla, ama okulda çok perişanım.. Bi an önce bitse artık..

Dayanamıyorum sıcaklara çok kötü durumdayım.. Eve girer girmez soyunup oturuyorum, gece de donla yatıyorum walla.

şuan üstümdekile görsen var ya.. gülmekten kırılırsın.. iç çamaşırıyla duruyorum.. karşımda vantilatör açık..
az önce bi şeyler atıştırdım, üstüme döküldü.. gerçek manada üstüme

gunaydın kızlar sabaha kadar sancım vardı bi ara uyudum onda da kabus gormüşüm çırlayarak kocama sarılıp aglamısımmm ... korkudan titrıyormusummm
neyse siz ıyısınız ınsallahh bebısler de ıyı cok sıcak yhaww ben cok bunalıyorumm:78::78:

hayırdır cnm nie sancın var ki acaba, kasıkların mı agrıyo?

karikatörlerdeki hamile tiplemeleri gbi olmuşsun yani

cnm Allah yardımcın olsun cok zor vallahi, sıcaklar basladı bu hafta mafoldm ben. sıcaklar cok fena sıcaklar..
şimdiye kadar hiç sıkıntm yoktu, gidp geliyodum işe ama bu hafta bi zor geldi artık.

benm son haftam zaten inşallah, 37 ye kadar çalışcak mısn?

şimdi okudum iki farklı sitede..
36. haftanın sonuna doğru bebeğin başı leğen kemigine yaklaşır ve kanala girmeye başlar diyoo:18::26::78:

Aysuncum,
5 dk buzlukta bekletp çıkarnca tamam bitmiş mi oluyo işlem? buzluktan cıkınca erime dağılma filan olmuyo d mi?
kalıplarla pişirmiyoruz sanırım, sadece şekil veriyoruz ve buzlukran cıkarınca tamam, oyle mi?

.

kız çatlak, çocuğun üstüne döküp saçma:)
ben de öyle don paça gezıyorum evde:))durulmuyo anacım oyle kıyafetle falan

evet canım 37 ye kadar çalışabilirsin raporu aldık ama 37. ye kadar ne olur durumlar bılemıyorum valla:18:

valla pamuklu bol t-shirtler, kapriler giyiyordum.. onlar da artık kesmiyoo.
ben de attım onları.. ohhhh. efil efil püfür püfür geziyom.. :124::118:

slm kızlar.. off sıcak çok sıcak.. Burdada yok yağmurr ahh bi yağsaa da rahatlasa hava. Dün akşam şimşekler çakıyordu yakınlarda bi yerlerde ama yağmur yoktu yaa...

gece uyurken ne yapacağımı şaşırıyorum ben de.Askılılarla yatsam üstümü açtığım için üşüyorum.Kollu bişiler giysem terliyorum.Suyum çıkıyor.
Gündüz evde oturduğum yerde suyum çıkıyor.Duş alıyorum yine terliyorum.Çok sıcaaaak!

Ben de ağlıcam böyle...

gunaydın kızlar ve meleklerı

dun gıremedık ılk once gecmısı okuyayım sonra selam verırım dedım öğlen oldu :)

havalar gercekten cok sıcak dun dr gıttım verdıgı ılac benı balon gıbı sısırdı kestı dr da 2 gun ılac almayacam sonra acılma varmı diye bakacak ay son 1 hafta daha gecse ondan sonra huzura kavussak kızım ıstedıgı zaman dogsa

bu arada sıcak dıye sık sık dusa gırmeyın dogumu tetıklıyormus oda (

ayy çok haklısınız kızlar bende sıcaktan bayılmak üzereyim ütüler birikti ütü yapayım dedim 3 penye ütüledim fenalık geldi bıraktım yapmamda lazım çok birikti ah ah allahtan bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütülemiştim serinlerde sıcaklarda hiç bişey yapasım yokk

günaydın mı deyim tünaydın mı deyim kalktık kahvaltıyı yaptık kızımla sıcaklardan bunaldım uyuyamıyorum kaç gündür hortlak gibi dolanıp duruyorum geceleri sabaha karşı dalıyorum uykuya
kızımın ciclerini ütülüycem kısmetse ama belli de olmaz içimde bi eminönüne gidesimde var şekerdi kapı süsüydü bakmak için bilemedim yani
sizler neler yapıyorsunuz Allah çalışanlara sabır versin bu sıcakta hamile hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…