2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım söylemedi o hafta 35. haftaydı 3 hafta sonra gel dedi ama benim ilk doğumum olcak belki ondandır yinede çok sık vermedi randevuları ne kadar az o kadar iyi mantığı halbuki burda sağlık hizmetleri çooook pahalı istese para için yapabilirdi o yüzden güvenim tam dr...ewet canım burda da öyle rahat rahat bebişi göstermiyolar en fazla 2 dk rüya gibi geliyo bana bide benim dr resim çekme özürlü şöyle adam gibi bir resmi yok yavrumun doktorum isviçreli hekimliğine diyecek yok ama bir resim çekme kursuna gitmeli bence Amin canım inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişleri

Secreeett51 Allah minik yavrunu sana bağışlasın tez zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

allahııım yağmur yağıyor nasıl serinledi ortalık, çok şükür

anam nerde yagıyo, kadıköy gunluk guneslik..

valla pamuklu bol t-shirtler, kapriler giyiyordum.. onlar da artık kesmiyoo. ben de attım onları.. ohhhh. efil efil püfür püfür geziyom.. :124::118:

ben giymeynce daha terlyorm, kendi kendime yapışıyorm sanki, bol atlet şort en rahatı

bu arada sıcak dıye sık sık dusa gırmeyın dogumu tetıklıyormus oda (

cinsel ilişki de tetkliyormuş kızlar, yani erkeğin korunması lazımmış :26:
bi an önce dogurmak istiyenler için de doğumu hızlandırcak bi yöntem tabi

gebelik.org dan alıntı:

erkek orgazmıyla birlikte vajinaya boşalan meninin içinde bulunan prostaglandin adlı maddeler rahimğzının olgunlaşmasına ve kasılmalara duyarlı hale gelmesine neden olabilmektedir. Bu iki faktör miyadına gelmiş bir gebelikte beraberce etki ederek zaten yakında başlayacak olan doğumu tetikleyebilir ve çoğu durumda da öyle olmaktadır. Bizim cinsel yaşamı bazı durumlarda kısıtlamamızın nedeni işte bu. Çoğul gebelik taşıyan, erken doğum riski yüksek olan, kanaması olan, suyu gelmiş olan anne adaylarında bu iki mekanizma (kadın orgazmının rahimde kasılma yaratması ve erkek orgazmıyla birlikte meniden vajinaya geçen prostaglandin maddeleri) doğum eyleminin başlamasına neden olabilmektedir.

.

Son düzenleme:

balıkesirde yağdı arkadaşlar.. ama nazar ettiniz sanırım azcık yağdı geçti.. şu an yine çok sıkıntılı bi hava var. ama kısa da olsa değdi doğrusu.. bi an buz gibi olmuştu ortalık... şu an yine yanıyorummm

Biz çoktaaan jübilemizi yaptık bıraktık o işleri Haftasonu çok şükür annemler gelecek, bende kendi çantamı hazırladım da bebişiminkini hazırlamak için annemi bekliyorum. Herşeyi yıkadım ütüledim sadece çantaya konulacak.
Benim bebeğim de 31. haftada tersti ben müzik dinlettim. Kulaklıkları kasıklarıma doğru koydum bebekler sese yönelirmiş ve 32 de bebişim dönmüştü. Bilmem müziğin faydası oldu mu ama zararlı bişey olmadığı için denemekte fayda var.

:2::2::2::2::2: selam kızlar bende temmuz annesiydim ama geçen hafta bebegin eşinin erken ayrılması sebebiyle acil sezeryana alındım bebegim şuan yogun bakımda dualarınıza ihtiyacım var :2::2::2:

Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin canim insallah tez zamanda alirsin bebegini kucagina

Hayırlı günler anneler ve bebekleri.. :) bugün kızımı görmeye gittik Başı aşağıya gelmiş ters durmuyor dedi dr. kilomuz 1.868 gr boyumuz 40 cm suyumuz falan gayet iyiymiş.. 32. haftamıza da girdik bugün.. dr.a sordum kilosu boyu iyimi diye.. oda çok büyük değil ama normal dedi.. bende üzüldüm.. günde 2 bardak süt bir büyük kase yoğurt yememi söyledi..bol meyve ye zaten çok kilolu değilsin ddedi.. kızım çokmu zayıf sizce..?:18::26:

canim benim oglum olcak 32. haftada 2 kilo 36 gr di fazla fark yok hem kiz bebisler daha zayif olur kilosu normal bence boyuda iyi sut ve yogurdunda sana faydasi var kramplarin az olur bebek kendine ne lazimsa anneden somuruo zaten anne gucsuz kalio

canim benim oglum olcak 32. haftada 2 kilo 36 gr di fazla fark yok hem kiz bebisler daha zayif olur kilosu normal bence boyuda iyi sut ve yogurdunda sana faydasi var kramplarin az olur bebek kendine ne lazimsa anneden somuruo zaten anne gucsuz kalio

genede üzüldüm işte.. eşimde bebeğe iyi bakmamışsın bak zayıf dedi..
ama alttaki çizelgede 1.780 gr bebeğiniz yazıyor o daha az sölüyor ona kıyasla iyi gibi.. :44:

Son düzenleme:

genede üzüldüm işte.. eşimde bebeğe iyi bakmamışsın bak zayıf dedi..
ama alttaki çizelgede 1.780 gr bebeğiniz yazıyor o daha az sölüyor ona kıyasla iyi gibi.. :44:

yok canim zayif falan degil gayet iyi benim bebek iri bide seninkinin benden kalir yani yok doktorun bebege zayif diosa doktorunu degistir bence esinede soyle bebegin kilosu senin yediklerinle alakali deil sen hicbisey yemesen bile bebek senin vucudunu yiyor resmen :)
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 27.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
esine burdaki haftanin onerisini okut oda anliyacaktir bebegin kilosu genelde genetik oluo ama saglikli olmasi icin bizim saglikli beslenmemizde fayda var tabi

bu doktorum yeni zaten çok zayıf demedi normal dedi ama yinede eşim öyle anladı heralde.. doğru bizden geçiniyor bebekler beleş beleş.
. ben çok kalsiyum alamıyorum heralde ondan da olabilir.. eşim hazır yoğurt ve süt yiyip içmemi istemiyor ama kendimde yapamıyorum sütçü bulamadık çünkü.. bende ne yapacağımı şaşırdım artık.. :18:

ye canim yogurt ayran tuket en azindan hadi sut icmiosun sende esine soylemeden ye ic olmaz oyle sonra kemiklerin gucsuz kalir

ye canim yogurt ayran tuket en azindan hadi sut icmiosun sende esine soylemeden ye ic olmaz oyle sonra kemiklerin gucsuz kalir

haklısın sanırım ben o yüzden kendimi güçsüz hissediyorum.. hazır yoğurt bile olsa yemeliyim gerçekten.. dr.um süt içemiyorsan ayran iç dedi çok iyi olur benim için.. :)

kızlaaaaaar bebek şekerini netten alan birileri bana link atsın lütfen gitti gidiyordan bakıyorum ama benim dükkanın numarasına da ihtiyacım var.o yüzden sizin netten varsa alışveriş yaptıgınız bi yer bekliyorum linkleri.bugun hallederim diyodum halledemedim yahu

kızlar bugun sabah kalktım doguma daha var ama su bebek kurabiyeleri nasıl yapılıyor bi deneyim birazcık diye heveslendim. saat 9 bucuktan 2'ye kadar ugrastım. işte sonuçlar.... deneme amaçlı yapmıştım ama baya da çıktı. aslında çok keyifli yapması ama hamile olunca çabuk yoruluyor insan.. kurabiyelerin fotoğraflarını ekliyorum bakmak isterseniz...

libyanacım, neden böyle evham yaptın anlamadım.
her bebek 4 kilo mu doğuyor ki, sen şuan bebeğinin zayıf olduğunu düşünüyorsun..
doktorun zayıf falan da dememiş zaten.. eşin nereden ne anladı da sana öyle söyledi.. onu hiiiiç anlamadım.. :44:

ben bir bardak süt içmedim hamileliğimde, peynir ve yoğurtla kalsiyum ihtiyacını karşılamaya çalıştım.
doktorum benim zorumla hap verdi, bi dahaki ay bebek iri bırak dedi.. ki toplam 10 tane falan içmiştim..
yani %100 yediklerimizle ya da yemediklerimizle alakalı değil. hiçbirşey yemezsen senin kemiklerinden alır bebişin..

32. haftadan itibaren bebekler kilo almaya başlıyor zaten. haftada 200 gr kadar ağırlık kazanıyorlar..
boyları da daha hızlı uzuyor.. bence sen yoğurda önem ver bu ara.. bol bol ayran iç şöyle soğuk soğuk..
ve kaşar da ye.. tecrübelilerden duydum gerçekten çok iyiymiş..
[/B]

Canım harika olmuşlar ellerine sağlık. hepsi süper görünüyor.sipariş kabul eder misin
Tekrar tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…