2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ahhh canim seni nasil anliyorum yazdiklarinda kendimi buldum resmen benim sipada cok iri degil o yuzden bu ay kendimi besiye cektim hergun 2 yumurta tahin pekmez ve bol ayran tuketiyorum yiyesim yoksada zorluyorum..ama korkma cok da kucuk degiller doguma kadar 3 kiloyu buldurursak ne mutlu bize yeter ki saglikli olsunlar

Canım harika olmuşlar ellerine sağlık. hepsi süper görünüyor.sipariş kabul eder misin
Tekrar tebrikler

saol canım bende öyle düşündüm biraz daha kendimi geliştirip sipariş mi alsam ne yapsam internette 30 tanesi 125 tl ye kadar uçmuş fiyatlar... yazık valla 10 tlye hallettim:))

oohh ellerine sağlık canım. ne güzel halletmişsin sen maşallah.... ben daha yeni başlıcam. keke bir şey olmaz değil mi yaa. taze gibi olur mu ki???bende çörek otlu zeytin ezmeli poğaca yapıcam. ama iyi akıl ettin kurabiyede yapıp koymak lazım...

saol canım bende öyle düşündüm biraz daha kendimi geliştirip sipariş mi alsam ne yapsam internette 30 tanesi 125 tl ye kadar uçmuş fiyatlar... yazık valla 10 tlye hallettim:))

Haklısın tam kazık pazarı olmuş internet. hem elimizden geliyorsa ne gerek var içimize siner temiz temiz.bende yapsam diyorum ama hala işteyim çalışıyorum offff izne çıkar çıkmaz yapsam olur aslında.

Sevgili Alya şekeriniz de pek şeker tam tadındaymış kurabiyenin tarifini bizimle paylaşabilir misin acaba?tadı nasıl güzel miiiiii? tarifi nerden buldun?

ŞEKER HAMURU TARİFİ;

BİM marketten haribo marka pembe ve beyaz karışık olan marsmallow şeker yazıyor onlardan aldım 1 paket
1 çimdik tuz
2 paket pudra şekeri
1 bucuk yemek kaşığı su

beyaz şekerleri ve pembe şekerleri ayrı ayrı kaplarda benmari usulu erittim. eriyince içine suyu tuzu atıp sıvılaşmasını sağladım. sonra ocaktan alıp yavas yavas içine pudra şekerini kattım. elinize yapısmayana kadar( bu kısımda gözünüz korkabilir yapış yapış oluyor bu işe neden kalkıştığınızı anlamaya çalışıyorsunuz.) kıvamını ayarlıyorsunuz kulak memesi yumuşaklıgında olacak. sonra sıvı yag ile dışını yaplayıp (streç filme yapışmaması için) hava almayacak şekilde streçe sarıyorsunuz. bir gün oda sıcaklıgında bekletince hazır oluyor. ertesi gün biraz sertleşmiş gibi oluyor ama hamurla oynadıkca yumusuyor. istediğiniz renkleri gıda boyası katarak ta yapabilirsiniz...

KURABİYESİ İÇİN;

125 gr tereyağ
1 su bardağı pudra şekeri
1 paket hamur kabartma tozu
1 paket vanilya
1 yumurta
1 tatlı kaşığı tarcın
hepsini normal kurabiye gb yoğurdum ve kalıplarla şekil verip yağlanmıs tepsiye dizdim. 180 derece ısıtılmış fırında 15 dk falan pişirdim.soguyuncada seker hamurlarını merdane ile acıp kalıplarla kesip süsledim. seker hamurlarını kurabiyelere yapıştırmak için balı sulandırıp yapıştırdım. hamurların üstüne de tekrar hamur yapıstırmak içinde yine ballı su kullandım. gerisi hayal gücünüze kalmıs....

bunları küçük posetlere koyup renkli kurdelelerle bağlıyıp sepete koycam. ama ne kadar dayanır nasıl saklanır onu bende bilmiyorum.deneyip görcez..

Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım.. yoğurt yemeği severim.. ayranda iyi gider serin serin.. dr. dondurmada yiyebilirsin kalsiyum için dedi.. eşim yüzünden evham yaptım sanki çok anlıyormuş gibi birde öyle söylüyor..
biraz evvel bir kupa süt içtim.. İnşaallah ne ben nede bebişim kalsiyumsuz ve vitaminsiz kalmayız.. :) :)

bende peynir ve yumurta yiyorum canım.. geçen gün yumurta 3 tane yumurta haşladım kahvaltıya evde 2 kişiyiz.. eşim bana 2 yumurta çok gelir dedi bende o sana değim bana değince tuhaf tuhaf baktı bana
öyle bakma yemem gerekiyor deyince sustu.. İnşaallah canım İnşaallah..

hahaha çok güldüm, jübile yaptnız demek
işe yarıyo olabilir, bi de buna benzer olarak karanlık bi odada, el fenerini kasıklarınıza tutun gbi bişeyler okmuştum bi yerde. ışıa da yöneliyolarmış sese oldugu gbi.

benim ki de 31+2 de 1825 ti, aynı benmki de zayıf biraz sanırım, topictekilere bakıyorm, en az bi 400 gr zayıf benmki
ben çok kilo da aldım, pek yememem de lazım,
napalm sağlıklı olsunlar da artık..

ağlattın hepimizi bende 34. haftamdayım senin oğluşun erken gelmeye karar vermiş annesi üzme kendini biran önce kucağına almayı Allah nasip eder inşallah acil şifalar dilerim hem sana hem oğluna

bugün hangi sitede okudum bilmiyorum.
çoğunlukla 32-36 arası dönüyormuş bebekler..
37de hala dönmediyse, doğuma kadar dönüş ihtimali azalır diyordu..
[/B]

evet yeri daraldıkça dönmesi daha zor oluyormuş.benimki döndü de şimdi aşağı inmesini bekliyorum

Teşekkürler tarifini deneyeceğim. Buzluğa atacağım sonra. Kurabiye kek vs saklanabiliyormuş buzlukta bilmiyordum daha doğrusu hiç denemedim. bence de kendini geliştir evden pastane işine atılırsın belki

CNM BAK BENİM ALDIĞIM BEBEK ŞEKERLERİ ÇOK UCUZ KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM ÜSTELİK KARŞINDA MUHATTAPDA BULABİLİYORSUN SİTENİN LİNKİ

SEKERALP NIKAH SEKERLERI
BENİM SİPARİŞ ETTİĞİMDE BU TÜLÜNÜ KAR TÜL İSTEDİM SADECE..
SEKERALP NIKAH SEKERLERI

CNM ÇOK GÜZEL OLMUŞLAR ELLERİNE SAĞLIK...

Alyacım benim anlamadığım bi iki nokta var tarifta bunları süsledikten sonra pişirmiyormusun?
Pişirince şekilleri bozulmuyormu::?
Kalıpları nereden aldın?

valla bravo çok güzel olmuş ellerine sağlık

kızlar gecenlerde aysun5538 bi kurabiye tarifi vermişti onu denemek ıstıyorum ama resımlerını bulamadım bı turlu hangı sayfada bılen varsa yardım etsın 2 saattır onu arıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…