2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de bir kaç dükkan gezeyim diyordum ama artık evde bile hareket edesim gelmiyor.Eğer dışarı çıkamazsam ben de netten sipariş vermeyi düşünüyorum.
Koza Nikah Şekeri | Düğün Şekeri | Sünnet Şekeri | Mevlüt Şekeri | Bebek Şekeri | Koza Davetiye » Bebek Şekerleri

Senin verdiğin liktekilerde de hoşuma gidenler oldu.Bakalım işte uygun bi yerden sipariş veririm artık.Biraz önce farkettim ki kozanın netten siparişi yok sanırım

Son düzenleme:
kozmatk senin aldgn siteden bunu cok begendm ben de:

Ne kadarmış fiyatı?
Ya ben en çok fiyata bakıp karar verdim:)))
Eki Görüntüle 438477

bak şekerim içine sinsinde...

canım bu adreste bebk magnetleri var.benım cok hosuma gıtmıstı.arsima vermişti linki de istersen bi incele

Nikah ve Bebek şekeri magneti....

saol canım bende öyle düşündüm biraz daha kendimi geliştirip sipariş mi alsam ne yapsam internette 30 tanesi 125 tl ye kadar uçmuş fiyatlar... yazık valla 10 tlye hallettim:))

10 tl ye mi?? hadi yaaa çok iyi ben araştırırken 1 kg luk şeker hamurunun 15 tl old. gördüm baya pahalıydı... sen nasıl yaptın canım?? bu arada çok güzel olmuş gerçektende ellerine sağlık bencede kendini geliştirebilirsin:)

Alyacım benim anlamadığım bi iki nokta var tarifta bunları süsledikten sonra pişirmiyormusun?
Pişirince şekilleri bozulmuyormu::?
Kalıpları nereden aldın?

Canim kurabiye tarifindeki gb hazirlayip kaliplarla sekil verip bu sekilde pisiriyorsun. Firindan cikinca sogumasini bekledikten sonra seker hamuruyla susluyorsun. Zaten seker hamuru bu kurabiyeleri albenili yapan kismi. Seker hamurunu pastanelerden de alabilirsiniz hazir bir sekilde. Ama fiyatini bilmiyorum ben ilcede yasadigim icin kendim yaptim. İnternette seker hamuru tarifleri de var yararlanabilirsiniz. Kaliplara gelince ben ilk evlendigim zaman marketten almistim hic hatirlamiyorum ama marketlerde vardir bunlardan. Cok zor bulunacak kaliplar degil.

Seker hamurunu da kendim yaptim canim gecmis sayfalarda tarifi yazdim bakabilirsin internette de resimli sekilde aciklamislar
Boş Uğraşlar Müdürü: Marshmallowdan Şeker Hamuru Yapımı ve Kurabiyeler bu siteye de bi bakin burdan yapmistim

çok başarılı bir çalışma olmuş.tebrik ediyorum harika görünüyolar

Alyacm benm de sorularım var;

• gıda boyası yerine haribo mu kullanmış oldun?
  • pembe beyaz tamam da oyle ise mavi nerden çıktı :)

Benim evde kendi gida boyam vardi onlari da kullandim canim. Ama sizde yoksa ve kiziniz olacaksa haribonun icindeki sekerler yeterli olacaktir gida boyasi almaniza gerek kalmayacaktir.

saol cnm ya arada geziyim diyorum ama yok sağa sola bakıcak halim olmuyo çıktığım gibi eve dönüyorum:)

doktor raporlu 32.haftada yapabiliyorsun..... ben ilgi beklerim elimde olsa günlük gidicem yarın değilde ertesi gün doktora giderim kontrole kayseride ben sana yazarım hangisi iyi felan dediğim gibi aynur hanım yada zerrin hanım iyi

canııım elerine sağlık valla çok iyi bir düşünce harribo nerden geldi aklına ?? bu arada hamurun kıvamını pudra şekeriyle mi ayarlıcaz, hani yapış yapış olduğunda?

canııım elerine sağlık valla çok iyi bir düşünce harribo nerden geldi aklına ?? bu arada hamurun kıvamını pudra şekeriyle mi ayarlıcaz, hani yapış yapış olduğunda?

Evet hamurun kivamini pudra sekeri ile ayarliyoruz. İnternette de resimli tarifleri var oralardan da bakabilirsiniZ. Kolay seker hamuru yada marsmallow seker hamuru yapimi yazarsaniz googleye ordan cikiyor. Bir tavsiyem daha var ben tek basima kalkistim biraz sikildim biraz yoruldum. Bence arkadaslerinizi toplayip yaparsaniz hem eglenirsiniz hem sikilmazsiniz hemde daha yaratici seyler cikabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…