2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sağolun kızlar Kızçemde sabahtan beri kıpır kıpır o da kutluyo heralde beni Son günlerde hareketleri iyice belli oluyo çarşı pazarda karnım yamula yamula geziyorum Ama maşallah diyeyim hafif regl dönemi gibi bel ağrımdan başka hiçbi şikayetim yok kilolu hamile kaldığımdan diyodum kapılardan geçemem ama 8 kg aldım sadece zaten bebek 3200 suyu eşi derken ben 2-3 kg bişe almışımdır hemde acayip yiyorum. Ne ödem ne şişlik ne zorlanma eşimle bi çıkıyoruz saatlerce geziyoruz yollarda doğurcan diyolar bana Eşim bile diyo ne rahat hamilelik geçirdin diye yüzüm bile değişmedi o derece inşallah sezeryan ve sonrasıda rahat geçer:18:
Evi topladım 1 saat kadar sonra benim annemide alıp kahvaltıya gitcez çadır konseptli değişik biyer yapmışlar orman içinde. Babamın işi var o gelmicek sonra söylemesi ayıp bize mangallık bişeyler hazırlıcak gelince hep beraber yicez bide pasta keseriz yeter aileme yakın olmak bazen zor olsada bazen çok güzel
Yalnız hediye beklemiyorum çünkü bizim hiç öyle adetimiz yok eşimde annemlerde bişe alıp getirme işinden hoşlanmıyoruz eşim sordu ne alayım diye ben alıştırdım onu buna çünkü gereksiz bişe alınmasına sinir oluyorum bende herşeyim var hiçbişe istemem dedim yolda kesin çiçek falan toplar bana vardır öyle huyları o da bana yeter. Kıyafet istesem içine giremem, parfümüm çok fazla var, laptop lazımdı geçende süpriz yapıp aldı, cep tel.im yeni, mikrodalga istemiştim onuda aldık, altın falan olanları bile takmıyorum buranın adeti zaten çok altın almak gereksiz yere bisürü şey alınmıştı öyle duruyolar hiç heves edilcek bişe değil, eve bile hiçbişe lazım değil çok şükür şuan hem yazıp hem düşünüyorum cidden bişe lazım değil ya:44: Napalım bu doğum günümde hediyesiz geçsin hem benim hediyem karnımda

Ya kendimi okumuş gibi oldum, kiloluyum bende ama hamileliğim rahat geçti. benim de kızım olacak ve ben 12 kg aldım (( bende eşimden birşey istemedim hiç doğumgünümde. gerçi face olmasa benim kocam doğum günümü bile unutacak adamın işi sürekli vergilerle ödemelerle dolu olduğu için böyle günleri pek hatırlamaz. dra randevu alacak oluyorum haftabaşı olmaz cuma hiç olmaz deyip pazarlığa girişiyor. bende diyorum hangi gün doğuracağıma da sen karar ver
gülüyoruz bu defa . alem benim kocam ya çokta pimpiriklidir aslında. bende çok fazla şeye heves etmem. gereksiz eşyadan kurtulmak zor oluyor ...

hayırlı pazarlar kımsecıkler yok . dün gece bebegımı oyle bı hıckırık tuttu ki anlatamam .
yavrum hoplayıp duruyordu sabah ezanı okunuyordu . bende su içtım popkek yedım durmuyor devam edıyor .
bebek piş pişlermiş gıbı karnımı pişpişledım
kocam sen tam anne olmussun dedi . sonra uyumusumm elim karnımda .. ayy kurban olurum yavrumun hıckırıklarınaaa

Senin taze anneliğini yesinler emiii kıyılırımi hiç o Minnak kuzulara annesiiii bütün Temmuz annelerine ve bebislerine hayırlı pazarlar diliyorum

ya kızlar bu isim konusu beni bunalttı valla sürekli değiştirip duruyoruz adı bu olsun diyemedik bir türlü..
Düşündüğümüz isimler SEMİH, MELİH, KEREM
Kerem ismi arkadaşımın çocuğunun adı o yüzden biraz uzağız ama olabilirde sizinde fikirleriniz varsa yazarsanız sevinirim beğenmediklerinizide açıkça söyleyin lütfenn

melihh bence cok severım melıh ısmınııı elifnazzz

Kizlar napiyosunuz aksam sancilarim oldu dr gittim hastaneye yatirdilar sabaha kadar 4 sise serum 4 kerede nts cektiler rahimde 1,5 cm acilma varmis sabahta 1tane daha serum bagladilar taburcu ettiler sali gunu tekrardan gitcm dogum olabilirmis

geçmiş olsun.. bebiş sinyal veriyo geliyorum diye sanırım..
Allahın izniyle bu günlerden sonra bebişler sağlıkla doğabilirler..

benim ayaklar da fena şiş.. ama doktor baktı normal dedi, aldığım kiloya ve sıcağa bağladı..
su içmeye devam.. gerçekten hava çok sıcak ve 30 dereceyi biz 40 derece gibi hissediyoruz.. benim de randevular haftada bire düştü..

gunaydın herkese,
kalktığım gibi boncuk boncuk terlemeye başladım yine...

çok sıcakkk off

vantilatör karşısında oturuyorum valla.. ama
yarın bundan 8-10 derece daha yüksek olacakmış sıcaklık..
salondan çıkmamayı düşünüyorum, açıcam klimayı.. yoksa çekilmez..
çok önemli ve acil işiniz yoksa, sakın dışarı çıkmayın derim, ne bugün ne yarın..
ama Allaha şükrediyorum, ya ağustosta olsaydı doğumlarımız.. buharlaşıp uçardık vallaa

kızlar size nefis çıtır çıtır bir börek tarifi vereyim.bugun yaptım sabah kahvaltıya.kocam bayıldı bana yenıden aşık oldu

4 adet yufka
1 su bardağı sıvı yağ
1 yemek kaşığı sirke
3 yemek kaşığı un
yarım çay kaşığı tuz
İç Harcı için:

lor peyniri
maydonoz
Üzeri için:

1 adet yumurta

Sıvı yağ, sirke, un ve tuzu iyice çırparak boza kıvamında sos hazırlayın.

Yufkalardan bir tanesini serin ve üzerine hazırladığınız sostan 3-4 yemek kaşığı dökerek fırça ile yayın. 2. yufkayı da üzerine sererek aynı şekilde sosunuzu bu yufkanın üzerine de sürüyorsunuz.2 kat serdiğiniz yufkaları pizza dilimi şeklinde 12 parça kesiyordunuz ve üçgenlerin kaşın kısımlarına iç harcından koyarak sigara böreği sarar gibi sarıyorsunuz. Tüm malzemeleri aynı şekilde yaptıktan sonra üzerine yumurta sarısı sürerek 180 derece ısıttığınız fırında börekler kızarana kadar pişiriyorsunuz. Afiyet olsun..

Patatesli Çıtır Börek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

tarifi burdan aldım.orda patatesli yapmışlar ben peynirli yaptım.kesınlıkle denemelisiniz.bundan sonra favori börek tariflerimin arasında.

ya sorma canım benim evim de bir güneş alıyo ki.nereye kaçacağımı bilmiyorum.sabahtan bir giriyo yatak odasından.akşam mutfaktan cıkıyo güneş.artık apartman boşluğuna oturcam kı.ımı falan açıp.anca soğurum herhalde.

benim ayaklar da nanay canım.bi görsen.topalak topalak.ayaklarıma bakmaya korkuyorum.ama benım 6. aydan ıtıbaren şişmeye başlamıştı.doktor tahlıl yaptıgında bir sey cıkmamıstı.tamamen gebelıge baglı demıştı.önceden sabah uyandıgımda ınmış oluyodu ayaklarım.ama artık hıc ınmıyolar.kocamanlar ya

aynen ya.. sabah bi güneş doğuyor. sırasıyla, küçük oda,yatakodası, banyo, mutfak en son salonda batıyo..
güneş benim etrafımda dönüyoo resmen

anammm bu ne sıcak yawww .. bidaha cocuk yaparsam tam sohbaharda doguracagım yada kışş.
Allahım yagmur duası edıyorum şimşekler caksın yagmurlar yagsınn

Iyi pazarlar kizlar biz annemle bebek kurabiyelerini yapiyoruz bugun ama cok zaman aliyor 11 de basladik daha 10 tane bitti ben soyleyeyim ona gore yapini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…