- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #26.461
Günaydın kızlar... Bugün benim doğum günüm aynı zamanda kızıma kavuşmam içinde geri sayım başladı son 10 gün...Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...
Sağolun kızlarKızçemde sabahtan beri kıpır kıpır o da kutluyo heralde beni Son günlerde hareketleri iyice belli oluyo çarşı pazarda karnım yamula yamula geziyorum Ama maşallah diyeyim hafif regl dönemi gibi bel ağrımdan başka hiçbi şikayetim yok kilolu hamile kaldığımdan diyodum kapılardan geçemem ama 8 kg aldım sadece zaten bebek 3200 suyu eşi derken ben 2-3 kg bişe almışımdır hemde acayip yiyorum. Ne ödem ne şişlik ne zorlanma eşimle bi çıkıyoruz saatlerce geziyoruz yollarda doğurcan diyolar bana Eşim bile diyo ne rahat hamilelik geçirdin diye yüzüm bile değişmedi o derece inşallah sezeryan ve sonrasıda rahat geçer:18:
Evi topladım 1 saat kadar sonra benim annemide alıp kahvaltıya gitcez çadır konseptli değişik biyer yapmışlar orman içinde. Babamın işi var o gelmicek sonra söylemesi ayıp bize mangallık bişeyler hazırlıcak gelince hep beraber yicez bide pasta keseriz yeter aileme yakın olmak bazen zor olsada bazen çok güzel
Yalnız hediye beklemiyorum çünkü bizim hiç öyle adetimiz yok eşimde annemlerde bişe alıp getirme işinden hoşlanmıyoruz eşim sordu ne alayım diye ben alıştırdım onu buna çünkü gereksiz bişe alınmasına sinir oluyorum bende herşeyim var hiçbişe istemem dedim yolda kesin çiçek falan toplar bana vardır öyle huyları o da bana yeter. Kıyafet istesem içine giremem, parfümüm çok fazla var, laptop lazımdı geçende süpriz yapıp aldı, cep tel.im yeni, mikrodalga istemiştim onuda aldık, altın falan olanları bile takmıyorum buranın adeti zaten çok altın almak gereksiz yere bisürü şey alınmıştı öyle duruyolar hiç heves edilcek bişe değil, eve bile hiçbişe lazım değil çok şükür şuan hem yazıp hem düşünüyorum cidden bişe lazım değil ya:44: Napalım bu doğum günümde hediyesiz geçsin hem benim hediyem karnımda
sizleri görünce o kadar imrendimki rabbim hayırlısıyla 37 haftaları banada gösterir inşallah.hepinize hayırlı doğumlarrr
hayırlı pazarlar kımsecıkler yok . dün gece bebegımı oyle bı hıckırık tuttu ki anlatamam .
yavrum hoplayıp duruyordu sabah ezanı okunuyordu . bende su içtım popkek yedım durmuyor devam edıyor .
bebek piş pişlermiş gıbı karnımı pişpişledım
kocam sen tam anne olmussun dedi . sonra uyumusumm elim karnımda .. ayy kurban olurum yavrumun hıckırıklarınaaa
Günaydın kızlar... Bugün benim doğum günüm aynı zamanda kızıma kavuşmam içinde geri sayım başladı son 10 gün...Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...
melihh bence cok severım melıh ısmınııı elifnazzzya kızlar bu isim konusu beni bunalttı valla sürekli değiştirip duruyoruz adı bu olsun diyemedik bir türlü..
Düşündüğümüz isimler SEMİH, MELİH, KEREM
Kerem ismi arkadaşımın çocuğunun adı o yüzden biraz uzağız ama olabilirde sizinde fikirleriniz varsa yazarsanız sevinirim beğenmediklerinizide açıkça söyleyin lütfenn
Kizlar napiyosunuz aksam sancilarim oldu dr gittim hastaneye yatirdilar sabaha kadar 4 sise serum 4 kerede nts cektiler rahimde 1,5 cm acilma varmis sabahta 1tane daha serum bagladilar taburcu ettiler sali gunu tekrardan gitcm dogum olabilirmis
günaydın kızlar:) dün doktora gittim. ayaklarımdaki ödem son haddinde. ayaklarım 36dan 38e çıktı. tansiyonum da 2 derece artmış. doktor kan ve idrar tahlili istedi. pazartesi belli olacak. gebelik zehirlenmesinden şüpheleniyor galibabebeğinin hareketlerini takip et, sürekli tansiyonunu ölç. bol su iç dedi. ama ben zaten günde 4 litre su içiyorum. amniyo sıvımda hep sınırda çıkıyor. bilmiyorum kafam karıştı biraz. bundan sonra her hafta gel dedi. bakalım:18:
gunaydın herkese,
kalktığım gibi boncuk boncuk terlemeye başladım yine...
çok sıcakkk off
vantilatör karşısında oturuyorum valla..ama
yarın bundan 8-10 derece daha yüksek olacakmış sıcaklık..
salondan çıkmamayı düşünüyorum, açıcam klimayı..yoksa çekilmez..
çok önemli ve acil işiniz yoksa, sakın dışarı çıkmayın derim, ne bugün ne yarın..
ama Allaha şükrediyorum, ya ağustosta olsaydı doğumlarımız..buharlaşıp uçardık vallaa
geçmiş olsun.. bebiş sinyal veriyo geliyorum diye sanırım..
Allahın izniyle bu günlerden sonra bebişler sağlıkla doğabilirler..
benim ayaklar da fena şiş.. ama doktor baktı normal dedi, aldığım kiloyave sıcağa bağladı..
su içmeye devam..gerçekten hava çok sıcak ve 30 dereceyi biz 40 derece gibi hissediyoruz.. benim de randevular haftada bire düştü..
ya sorma canım benim evim de bir güneş alıyo ki.nereye kaçacağımı bilmiyorum.sabahtan bir giriyo yatak odasından.akşam mutfaktan cıkıyo güneş.artık apartman boşluğuna oturcam kı.ımı falan açıp.anca soğurum herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?