2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende boregımı bu sekılde pısırıyorum cnm benımde favorı tarıfımdır bu enfes oluyo valla

anammm bu ne sıcak yawww .. bidaha cocuk yaparsam tam sohbaharda doguracagım yada kışş.
Allahım yagmur duası edıyorum şimşekler caksın yagmurlar yagsınn

aynen zeynepcım aynen bı yagsada hava serınlese dıe bakıyorum valla

bebeğimin hastaneden çıkışına bende kurabiye yapmak istiyorum daha kurabiyeyi hangi şekilde yapıcağıma karar veremedim. yapanlar hangi kurabiye kalıbıyla yaptınız birde şeker hamuruyla mı yoksa royal icing ile mi yapıyorsunuz

Ben biraz denemek icin seker hamuruyla yaptim Onun devamini getirecegim. Bence daha sevimli oluyor. Ama gercekten cok ugrastiriyor. Arkadaslari toplayip girgir samata yapip cikmak lazim yoksa bu sicakta cekilecek dert degil

aynen canım aynen, hiç bir şey fayda etmiyor artık. benim de 1 ay önce yaptı ama bir daha bakacak. tansiyonuna dikkat et sen de.
Eki Görüntüle 441164 Eki Görüntüle 441166 Eki Görüntüle 441167 Eki Görüntüle 441168
bunlar da benim bebek şekerlerim... şekerlerin tülünü, kelebeğini, emziğini sömestrde almıştım.kendim yaptım. ekmek sepetini kocişin eski gömleklerinden biriyle kapladım. hediye çiçeklerin tülünü saklamıştım. tavşanın altındaki tül ordan. tavşan anahtarlıktı, koparıp oraya oturttum. evdeki artık kurdelelerle ve eski bir tokamın boncuklarıyla süsledim. böyle bir şey çıktı. bana fena görünmedi, herhalde kullanırım. bir de küçük bebek biblolarından almıştım. çikolata alıp onların üstüne oturtacağım. yeter herhalde. çok ucuza mal ettim

bır de ben okulum etkılenmesın dıye temmuzu ayarlayarak hamıle kaldım.şimdiki aklım olsa kara kışta doğuracak sekılde ayarlardım. ah ah...

ilk doğumum kasımda olmuştu.o zaman da aman bebek üşümesin hasta olmasınlarla uğraşıyorsunuz.10 günlükken grip olmuştuk biz.bende o zaman bir dahakini yazın doğuracam demiştim.bu sefer de ben yanıyorum....

bende kizimi eylulde dogurmustum, oyle sicaklari yasadimki olecegimi zannediyordum. bu sefer cok sukur rahatim.

Sivas'a daha yaz gelmedi buralar serin çok şükür annem İst.da hava sıcak durulmuyo burda diyo ben Allah'ın izniyle zorlanmıycam inş. temmuzda bile çok aşırı bi sıcak olmuyo buralar :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…