2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim canım cok acıyor son bir kaç zamandır sizde ne şikayetler var çok sürmez doğururum diyorum ya otururken ahada deldi beni geçti zannediyorum hopluyorum yerimden acıyla hah diyorum doğum sancısı başladı galiba okadar ağrım oluyor. utanmasa göbek deliğimden çıkacak dışarı.sanki ayagıyla aşağıyı törpülüyor sinirleniyorum ara sıra

bacım sen 36 haftayı devırmıssın senınkısı yakın zamanda gelirr
cıkar benı anne sen 3+1 evlerde otururken benı sıkıstırdın buracıklara dıyordur

bacım sen 36 haftayı devırmıssın senınkısı yakın zamanda gelirr
cıkar benı anne sen 3+1 evlerde otururken benı sıkıstırdın buracıklara dıyordur

heya doğru diyorsun ben dayanamaz oldum doğsun diye gaza getirmeye çalışıyorum ama tepinip duruyor ancak.böyle ılık duşlar alıyorum hergün belki işe yarar diye amma yok anam banamısın demiyor uykusuda gelmiyor bir yaramaz son zamanlarda az hareket eder diyorlar ama benimkine uğramamış sanırım bu az hareket durumları bırakmıyor bir uyuyayım bi ayaklarımı uzatıp rahat bi oturayım bir tepiniyor hayyydddddiiiiiii wc yoluna ama olmaz ki bukadar yaramazlık çok sinirlendirdi beni

selam güzel anneler,

korkmayın erken doğmasından bu haftalardan sonra yaşama sınırını çoktan geçtiler. hamileliğin tadını bol bol çıkartın.

bizde iyiyiz Allah'a şükürler olsun. miniğim biberonla süt içmeye başladı çıkması için gram sayıyorum. hergün gidip özlem gidermeye çalışıyorum bir kaç dakika içinde. bugünümüze binlerce kez şükürler olsun. Toprak'ıma ve bütün bebişlere dualarınızı eksik etmeyin. Biran önce annelere kavuşurlar inş.

Allah daha iyi etsin..daim olsun herkeze nasip etsin sağlıcakla kucaklarımıza almayı.

duaların içi tşkler tatlım bebişinin ve senin iyi olmanıza çok sevindim umarım en kısa zamanda hastanedende çıkar yavrun Allah'a emanet olun

kesınlıkle katılıyorum. mecbur kalmadıkça çıkmamalıyız. ben evde oturduğu yerde boncuk boncuk terliyorum.bu yaz hayatımızın hem en güzel hem de en kavurucu yazı olacak anlaşışan.
Evet kesinlikle cok guzel duygular yasayacagimiz bir yaz olcak insallah, siccaklarada katlancaz artik. Bebislerde bunalmaz insallah sicaklardan, heralde cok kat kat giydirmeyiz dmi, bir badi bir tulum yada ayakli alt yeter sanki
Kizlar napiyosunuz aksam sancilarim oldu dr gittim hastaneye yatirdilar sabaha kadar 4 sise serum 4 kerede nts cektiler rahimde 1,5 cm acilma varmis sabahta 1tane daha serum bagladilar taburcu ettiler sali gunu tekrardan gitcm dogum olabilirmis
Allah sifa versin cnm, hersey yolunda gider ins. Saglikla kucagina al ins yavrunu
İnsallah en yakin zamanda kavusursunuz cnm, biran evvel toparlar insallah bebisde.

Günaydın kızlar... Bugün benim doğum günüm aynı zamanda kızıma kavuşmam içinde geri sayım başladı son 10 gün...Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...

Günaydın kızlar... Bugün benim doğum günüm aynı zamanda kızıma kavuşmam içinde geri sayım başladı son 10 gün...Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...

Allah bebişinle kocanla hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin canım nice mutlu yıllara.son 10 gün demek yavruna kavuşucan ne güzel

cahit bey gerçekten işinin ehli çok iyi bir insandır gözünüz kapalı gidebilirsiniz canım yok bayan olsun diyosanızda sevgi hastanesinde bihter hanım var oda çok iyidir tavsiye ederim

sizleri görünce o kadar imrendimki rabbim hayırlısıyla 37 haftaları banada gösterir inşallah.hepinize hayırlı doğumlarrr

Doğum günün kutlu olsun arkadaşım. inşallah her doğum günün güzel geçer sevdiklerin de hep seninle olur. Allah evladını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. güzel güzel hediyeler alırsın umarim

günaydın kızlar:) dün doktora gittim. ayaklarımdaki ödem son haddinde. ayaklarım 36dan 38e çıktı. tansiyonum da 2 derece artmış. doktor kan ve idrar tahlili istedi. pazartesi belli olacak. gebelik zehirlenmesinden şüpheleniyor galiba bebeğinin hareketlerini takip et, sürekli tansiyonunu ölç. bol su iç dedi. ama ben zaten günde 4 litre su içiyorum. amniyo sıvımda hep sınırda çıkıyor. bilmiyorum kafam karıştı biraz. bundan sonra her hafta gel dedi. bakalım:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…