- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #26.441
bacım sen 36 haftayı devırmıssın senınkısı yakın zamanda gelirrkızlar benim canım cok acıyor son bir kaç zamandır sizde ne şikayetler var çok sürmez doğururum diyorum ya otururken ahada deldi beni geçti zannediyorum hopluyorum yerimden acıyla hah diyorum doğum sancısı başladı galiba okadar ağrım oluyor. utanmasa göbek deliğimden çıkacak dışarı.sanki ayagıyla aşağıyı törpülüyorsinirleniyorum ara sıra
bacım sen 36 haftayı devırmıssın senınkısı yakın zamanda gelirr
cıkar benı anne sen 3+1 evlerde otururken benı sıkıstırdın buracıklara dıyordur
Sagolun kizlar insallah saglikli olur beblslerimiz benim korkum var sagliginda problem olur diye nede olsa daha var insallah ii olur
selam güzel anneler,
korkmayın erken doğmasından bu haftalardan sonra yaşama sınırını çoktan geçtiler. hamileliğin tadını bol bol çıkartın.
bizde iyiyiz Allah'a şükürler olsun. miniğim biberonla süt içmeye başladı çıkması için gram sayıyorum. hergün gidip özlem gidermeye çalışıyorum bir kaç dakika içinde. bugünümüze binlerce kez şükürler olsun. Toprak'ıma ve bütün bebişlere dualarınızı eksik etmeyin. Biran önce annelere kavuşurlar inş.
selam güzel anneler,
korkmayın erken doğmasından bu haftalardan sonra yaşama sınırını çoktan geçtiler. hamileliğin tadını bol bol çıkartın.
bizde iyiyiz Allah'a şükürler olsun. miniğim biberonla süt içmeye başladı çıkması için gram sayıyorum. hergün gidip özlem gidermeye çalışıyorum bir kaç dakika içinde. bugünümüze binlerce kez şükürler olsun. Toprak'ıma ve bütün bebişlere dualarınızı eksik etmeyin. Biran önce annelere kavuşurlar inş.
sigara ıcmeyı özledım ve nescafe içmeyiiii
Evet kesinlikle cok guzel duygular yasayacagimiz bir yaz olcak insallah, siccaklarada katlancaz artik. Bebislerde bunalmaz insallah sicaklardan, heralde cok kat kat giydirmeyiz dmi, bir badi bir tulum yada ayakli alt yeter sankikesınlıkle katılıyorum. mecbur kalmadıkça çıkmamalıyız. ben evde oturduğu yerde boncuk boncuk terliyorum.bu yaz hayatımızın hem en güzel hem de en kavurucu yazı olacak anlaşışan.
Allah sifa versin cnm, hersey yolunda gider ins. Saglikla kucagina al ins yavrunuKizlar napiyosunuz aksam sancilarim oldu dr gittim hastaneye yatirdilar sabaha kadar 4 sise serum 4 kerede nts cektiler rahimde 1,5 cm acilma varmis sabahta 1tane daha serum bagladilar taburcu ettiler sali gunu tekrardan gitcm dogum olabilirmis
İnsallah en yakin zamanda kavusursunuz cnm, biran evvel toparlar insallah bebisde.selam güzel anneler,
Günaydın kızlar... Bugün benim doğum günüm aynı zamanda kızıma kavuşmam içinde geri sayım başladı son 10 gün...Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...
Canim moralini bozma hemen erkek doktor olmasin konusundafikrini degistirdiysen beenim dedigim doktoru da deneyebilirsin( humada cahit bey) ayakta karsiliyormus hastasini. Benimde doktor konusunda icim rahat degil ama 3 hafta once arkadasim benim doktorda dogum yapti cok dua ediyor doktora. Bende bi bildigi vardir diyorum.( ki oda benim gb ilgisizlikten sikayetciydi) bence sen bi kac doktora daha gorun derim ben.
Bebisi de zamaninda gelmeye ikna et. Benim de erken dogum riskim var. Serumlar igneler yedim. Ama psikolojik olarak dogmayacak henuz erken diye sartlandigim zaman hafifledi sancilarim. Olumlu dusun yani
sizleri görünce o kadar imrendimki rabbim hayırlısıyla 37 haftaları banada gösterir inşallah.hepinize hayırlı doğumlarrr
biz iyiyz siz nasılsınız kızınla?Gunaydin temmuz anneleri.nasilsinz?
Günaydın kızlar... Bugün benim doğum günüm aynı zamanda kızıma kavuşmam içinde geri sayım başladı son 10 gün...Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?