2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcısı olsun oldukça zor bir durum gerçekten. ben şimdiden doğum kontrol yöntemi aramaya başladım.hap olmaz kilo sorunum var çünkü. bakalım doktorumla bu konuyu da konuşmam gerekecek....

selam kızlar herkesler gezmelerde galiba dün akşamdan beri ilerlememiş bile sayfalar,burada hava çok sıcak dışarı çıkılacak gibi değil.Gezen hamişler dikkat edin başınıza güneş geçmesin:)

allah yardımcısı olsun oldukça zor bir durum gerçekten. Ben şimdiden doğum kontrol yöntemi aramaya başladım.hap olmaz kilo sorunum var çünkü. Bakalım doktorumla bu konuyu da konuşmam gerekecek....

evt cnm kızın annesi kız ağladıkça habire ben sana dedim çaresine baksaydın,(afedersiniz)g.tüne güvenen çıkmış mantar dağına diyip kızı iyice strese sokuyo,kaynanası bende dedim bende tuba git hap al dedim diyo ayy sinir oldum ikisinede ...kız zaten perişan sanki o cümlelerin faydası var...
Hap oda emziriyorum diye kullanmıyodu spral de çok aşırı kanama yaptı çıkartmıştı iişte o ara hamile kalmış...
Döndüm dedim kaynanasına(ki kaynanası benim yakın akrabam)senin oğlunda hata allah allah kızın ne suçu var baksaymış çaresine...
Gerçi kocası bi sevindi sanki sanarsın ilk çocuk....
Kız kaynanası ile birlikte oturuyo,evde bi bekar görümce(kınası olan)bi bekar kaynı,normalde 10 da evli görümcesi var ama bugun iş var hiçbiri yoktu ortada hepsi misafir gibi gelip kına yapıp ,düğün bizim derler....

Bu durumda yapılacak fazla bir şey yok, üzülecek mutlaka. bende spirali düşünüyorum aslında ya, kanama kısmını duymuştum bazılarında yapabiliyormuş. beden kendini toparlamadan tekrar hamile kalmak kadın vücudu için de çok iyi değil. en azından 2 sene geçmesi gerek. annem de ben 8-9 aylıkken yeniden hamile kalmış, ölmüş bitmiş biz büyüyene kadar. birde almanyadaydık o zamanlar ne ana var ne kardeş tek başına bakmış ikimize de...çok zor zamanlar geçirmiş doğumun birine yalnız gitmek zorunda kalmış almanyada kimseye dert anatamzsın karım doğuruyor desende izin vermemişler,hoşgörülü davranmıyorlar kolay kolay

kocam korunmazsa çok bekler yatağına gelirim diye.hap falan alamam emziriyo olacam.spiral falan da korkuyorum.kocama şimdiden söyluyorum sen korunacaksın yoksa kurt uluma pozisyonunda devam edersin dedim.biraz açık oldu ama afedersiniz bacım

Tamamen haklısın, sonuçta onlardan ziyade bizler çekiyor olacağız tüm stresi.onların da bu konuda bir şeyler yapması gerekir. bizim erkekler de hiç sevmez sanırım korunma olayını,bu kısmını hep kadın düşünsün üstlensin isterler. hapları kullansan şişmanlar hormonlarının dengesi bozulur, spiral taktırırsın kanaman olur. :26: Bakalım bekleyip göreceğiz

YA GERÇEKTEN DEDİĞİN GİBİ BÖYLE ŞEYLERİ BİDE DESTEKSİZ YAŞAMAK VAR...
DESTİNY VALLA AYNEN, O NE KENDİLERİ DÜŞÜNSÜNLER ...
GERÇİ BENİM EŞİM PEK ÇOCUK SEVMEZ,BAKMAKTAN FLN HİÇ HAZ ETMEZ O YÜZDEN KORKUYO ÇOCUK DENİLİNCE ...
EL MAHKUM ÇARESİNEDE BAKACAK:d

canım ben evleneli ve buraya geleli 1 sene oldu bir üç ay gittim sonra türkiye ye izne gittim 5 hafta
dönddükten sonra bir üç aylık daha vardı kursum şimdi o da bitince diplomamı alcam ama çabuk öğrendiğim için sınıf atladım o yüzden bu ddiploma önemli iyi dereceyle bitircem inşallah...Senide tebrik ederim canım darısı başıma

hanımlar slm.Ev temizliği ile uğraşmaktan uzun zamandr giremiyrum geçmişede bakamadım önemli bişi yoktur umarım erken doğuran falan olammıştr.kendinize çok yii bakın byy :)

ıyı aksamlar kızlar,
yıne kımsecıkler yok. sımdı haberlerı dınlıyorum. sıcaklıklar 12 derece artacakmış. biz ne yapacağız?

Selaamm aman sıcaklar geliyooo walla hiç bilmiyorum tatlım bunun birde lohusalığı var malum ateş basması meşhurdur :18::18:

Bugunde cok sicakti arabada 34 dereceyi gorduk, fenalik gecirecektim nerdeyse.artik bizim bu sicaklarda hic cikmamamiz gerek sanirim, en guzeli evde ayaklari uzatip yatmak zorunlu bir durumolmadikcada cikmamak

Bugunde cok sicakti arabada 34 dereceyi gorduk, fenalik gecirecektim nerdeyse.artik bizim bu sicaklarda hic cikmamamiz gerek sanirim, en guzeli evde ayaklari uzatip yatmak zorunlu bir durumolmadikcada cikmamak
kesınlıkle katılıyorum. mecbur kalmadıkça çıkmamalıyız. ben evde oturduğu yerde boncuk boncuk terliyorum.bu yaz hayatımızın hem en güzel hem de en kavurucu yazı olacak anlaşışan.

Kizlar napiyosunuz aksam sancilarim oldu dr gittim hastaneye yatirdilar sabaha kadar 4 sise serum 4 kerede nts cektiler rahimde 1,5 cm acilma varmis sabahta 1tane daha serum bagladilar taburcu ettiler sali gunu tekrardan gitcm dogum olabilirmis

Kizlar napiyosunuz aksam sancilarim oldu dr gittim hastaneye yatirdilar sabaha kadar 4 sise serum 4 kerede nts cektiler rahimde 1,5 cm acilma varmis sabahta 1tane daha serum bagladilar taburcu ettiler sali gunu tekrardan gitcm dogum olabilirmis
Ayyy çok heyecanlandım şimdi seninle BDT miz aynı. Hakkında hayırlısı olsun canım,inşallah hayırlı zamanda alırız bebişleri kucağımıza. Salı günü hazırlıklı git yinede duşunu filan al eşyalarını hazırla nolur nolmaz.. Benim de arada sancılarım oluyor ama geçiyor hiç nst ye de girmedim. Allah yardımcın olsun tatlım..

canım hayırlı zamanda gelsin bebişin sağlıkla inşallah

artık usg ye gırmek ıcın basta surekli ayy sancım var ayy cok kotuyum deyıp yerlere yatıyordum. o kadar masraflı olmaya baslamıstım kı kocam portatif usg cıhazı bakıyordu internetten hahahahahah :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…