- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #26.421
Bi insanın 3.5 yaşında bi oğlu 8 aylık bi kızı varken ve görümcesinin bugun kına ve düğünün tüm telaşı ev bark,gelen giden derdi, yemek derdi, tasası arasında... Bide gününün geçmesi sebebiyle test yapıp, yine hamile olduğunu öğrenmesi karşıdan nasıl görünüyor bilmiyorum ama...
Içime öyle bi sıkıntı oturdu ki o kızcağız ne yapsın!!!
Dua edin kızlar bu kızcağız habire ağlıyor ,kına ve düğün arefesi ay yaaa kimi hamileliğe sevinir ,kimisi hüngür hümgür ağlar dünya hali....
allah yardımcısı olsun oldukça zor bir durum gerçekten. Ben şimdiden doğum kontrol yöntemi aramaya başladım.hap olmaz kilo sorunum var çünkü. Bakalım doktorumla bu konuyu da konuşmam gerekecek....
evt cnm kızın annesi kız ağladıkça habire ben sana dedim çaresine baksaydın,(afedersiniz)g.tüne güvenen çıkmış mantar dağına diyip kızı iyice strese sokuyo,kaynanası bende dedim bende tuba git hap al dedim diyo ayy sinir oldum ikisinede ...kız zaten perişan sanki o cümlelerin faydası var...
Hap oda emziriyorum diye kullanmıyodu spral de çok aşırı kanama yaptı çıkartmıştı iişte o ara hamile kalmış...
Döndüm dedim kaynanasına(ki kaynanası benim yakın akrabam)senin oğlunda hata allah allah kızın ne suçu var baksaymış çaresine...
Gerçi kocası bi sevindi sanki sanarsın ilk çocuk....
Kız kaynanası ile birlikte oturuyo,evde bi bekar görümce(kınası olan)bi bekar kaynı,normalde 10 da evli görümcesi var ama bugun iş var hiçbiri yoktu ortada hepsi misafir gibi gelip kına yapıp ,düğün bizim derler....
Bu durumda yapılacak fazla bir şey yok, üzülecek mutlaka. bende spirali düşünüyorum aslında ya, kanama kısmını duymuştum bazılarında yapabiliyormuş. beden kendini toparlamadan tekrar hamile kalmak kadın vücudu için de çok iyi değil. en azından 2 sene geçmesi gerek. annem de ben 8-9 aylıkken yeniden hamile kalmış, ölmüş bitmiş biz büyüyene kadar. birde almanyadaydık o zamanlar ne ana var ne kardeş tek başına bakmış ikimize de...çok zor zamanlar geçirmiş doğumun birine yalnız gitmek zorunda kalmış almanyada kimseye dert anatamzsın karım doğuruyor desende izin vermemişler,hoşgörülü davranmıyorlar kolay kolay
kocam korunmazsa çok bekler yatağına gelirim diye.hap falan alamam emziriyo olacam.spiral falan da korkuyorum.kocama şimdiden söyluyorum sen korunacaksın yoksa kurt uluma pozisyonunda devam edersin dedim.biraz açık oldu ama afedersiniz bacım
Bu durumda yapılacak fazla bir şey yok, üzülecek mutlaka. bende spirali düşünüyorum aslında ya, kanama kısmını duymuştum bazılarında yapabiliyormuş. beden kendini toparlamadan tekrar hamile kalmak kadın vücudu için de çok iyi değil. en azından 2 sene geçmesi gerek. annem de ben 8-9 aylıkken yeniden hamile kalmış, ölmüş bitmiş biz büyüyene kadar. birde almanyadaydık o zamanlar ne ana var ne kardeş tek başına bakmış ikimize de...çok zor zamanlar geçirmiş doğumun birine yalnız gitmek zorunda kalmış almanyada kimseye dert anatamzsın karım doğuruyor desende izin vermemişler,hoşgörülü davranmıyorlar kolay kolay
Kac senedir gidiyorsun canim dil kursuna ve ne kadar sonra diplamani alacaksin? bende gidiyordum 2 hafta once son sinavimi verdim gecmisim cok sukur simdi sirada konusma sinavi var. onun icinde bugun aradilar ben hamile oldugum icin beni erkenden alacaklarini soylediler cok mutlu oldum vallahisenin dedigin gibi cok zor yaa bu halde gidip gelmek. benim kursta normalde temmuzun 3 nde bitecekti sagolsunlar kurtardilar beni darisi basina
ıyı aksamlar kızlar,
yıne kımsecıkler yok. sımdı haberlerı dınlıyorum. sıcaklıklar 12 derece artacakmış. biz ne yapacağız?
kesınlıkle katılıyorum. mecbur kalmadıkça çıkmamalıyız. ben evde oturduğu yerde boncuk boncuk terliyorum.bu yaz hayatımızın hem en güzel hem de en kavurucu yazı olacak anlaşışan.Bugunde cok sicakti arabada 34 dereceyi gorduk, fenalik gecirecektim nerdeyse.artik bizim bu sicaklarda hic cikmamamiz gerek sanirim, en guzeli evde ayaklari uzatip yatmak zorunlu bir durumolmadikcada cikmamak
Ayyy çok heyecanlandım şimdi seninle BDT miz aynı. Hakkında hayırlısı olsun canım,inşallah hayırlı zamanda alırız bebişleri kucağımıza. Salı günü hazırlıklı git yinede duşunu filan al eşyalarını hazırla nolur nolmaz.. Benim de arada sancılarım oluyor ama geçiyor hiç nst ye de girmedim. Allah yardımcın olsun tatlım..Kizlar napiyosunuz aksam sancilarim oldu dr gittim hastaneye yatirdilar sabaha kadar 4 sise serum 4 kerede nts cektiler rahimde 1,5 cm acilma varmis sabahta 1tane daha serum bagladilar taburcu ettiler sali gunu tekrardan gitcm dogum olabilirmis
Kizlar napiyosunuz aksam sancilarim oldu dr gittim hastaneye yatirdilar sabaha kadar 4 sise serum 4 kerede nts cektiler rahimde 1,5 cm acilma varmis sabahta 1tane daha serum bagladilar taburcu ettiler sali gunu tekrardan gitcm dogum olabilirmis
Kizlar napiyosunuz aksam sancilarim oldu dr gittim hastaneye yatirdilar sabaha kadar 4 sise serum 4 kerede nts cektiler rahimde 1,5 cm acilma varmis sabahta 1tane daha serum bagladilar taburcu ettiler sali gunu tekrardan gitcm dogum olabilirmis
artık usg ye gırmek ıcın basta surekli ayy sancım var ayy cok kotuyum deyıp yerlere yatıyordum. o kadar masraflı olmaya baslamıstım kı kocam portatif usg cıhazı bakıyordu internetten hahahahahah :))Seni güldürdüğüme sevindim çünkü sen yorumlarınla beni hep güldürüyosun, en zor zamanlarında bile neşeli yorumlarına imreniyorum :) Benim eşim doktor kullanılmayan bi usg varmış bulmuş getirmiş öyle şimdikiler gibi değil küçük taşınabiliyo , 4 aylıkken falan getirdi o zamanlar çok güzel bakıyoduk anlıyoduk şimdi büyüdüler ya ekrana sığmıyolar,kolumu bacağımı anlayana kadar hoop dönüveriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?