2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kasıklarımda ağrı oluyor ara ara.. cuma günü doktora gideceğim diye onu bekliyorum ama yinede öncesinde gitsem mi acaba...

Acaba benim doktor mu çok abartıyo ya...Benim bebeğim haftasına göre 1 hafta küçük şu an 2518 gr mış.Eğer 2-3 hafta daha beklerse 3 kilodan fazla olur dedi.İnş. benim ki de bekler...

Benim Dr. da illaki gelcem derse bu hafta da olabilir ama bekletebilirsek beklediği kadar iyi olur diyor.Dediğin gibi canım inş. sağlıklı sıhhatli olsunlar da erken - geç farketmez.Hayırlısı Allah'ın dediği olur.Rabbim herşeyin hayırlısını bilir.

Isır da gelmesin teyzesiiii yaaa! :) Ya bir de kuzenim rüyasında beni doğum yapmış görmüş.Ben de doktora gitmeden önceki gece doğum yapmışım rüyamda.Doktor yatış verip erken doğum sancıları falan deyince noluyozzz lenn dedim kendi kendime...

Çok ama çoookk geçmiş olsun canım ufaklık baya bi korkutmuş anlaşılan neyse ki şimdi sancılar durdurulmuş dileğim Rabbimden en hayırlı zamanda nasip olunan vakitte gelmesi yavrunun

selam annecikler,biz yine gece kuşluğu yapıyoruz sabahın köründede hortluyoruz.Deliksiz uykular bitti.Oğluma telsiz almıştık 2 kanallı 100 mydi ama geri verdik cızırtılıydı ve ses kesiliyordu.Telsiz alan varsa neye göre aldınız önemli olan kanal sayısı mı metresi mi??

geçmiş olsun canım.. biraz sıkıntılı bi gün geçirmişsin.. ama hamdolsun geçti..
37. haftadasın nasılsa, bence bebiş gelecek diye çok korkma.. doktorun dediği doğru, ne kadar kalsa içerde o kadar iyi..
ama gelecekse.. doktorun bile durdurumaz onuu sağlıkla gelsin de artık ne zaman gelirse gelsin..

açıklığın da yokmuş, sancılar işaret ama henüz tam zamanı gelmemiş demek. inş bugün iyi haberler alırsın..
perşembe benim de sancılar çıkmıştı, 40 ve 60larda. bugün hiç yaşamadığım adet sancısı gibi bi ağrıyla uyandım,
ara ara hala vuruyor.. sanırım bunlar da işaret. cuma randvevum var.. bakalım ne olacak?

Geçmiş olsun canım inşallahh acele etmez zamanında gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…