2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkeseeeeee :) Geçmişi okudum herkes ii görünüyo maşallah Biz bu haftasonu biraz yorduk kendimizi ama evimiz tertemiz oldu, işlerimizin çoğu bitti. Arada temizliğe çağırdığım bi abla vardı, o geldi, bi baktı karnım burnumda şaşırdı Beraberce mutfağı, tülleri falan hallettik. Ben buzdolabı vs. yaptım o da evin derin temizliğini bitirdi derken birden tüm işler hafifledi sanki. Ufak tefek işler kaldı onlarıda ben yavaş yavaş yaparım artık.

Nst'ye bağlanan arkadaşlar sıklaşmış, e artık doğumlar yaklaşıyo tabi, biz topiğin en küçüklerinden olduğumuz için bekliyoruz daha, bi yaramazlığımız yok çok şükür, burda gittiğim doktora giden arkadaşlara soruyorum onları hiç nstye bağlamamış doktor. direkt sezeryan Yarın doktor kontrolümüz var bakalım bize napcak:44:

Cnm benimde tam börek tarifine ihtiyacım vardı cuk diye oturdu :) hatta okurken patateslisi olurmu diye sorayım diye düşünüyordum, okumaya devam ettikçe patatesli olduğunu da gördüm süpersin yaniiiii Yanlız bişi sorcam bu sirke elma sirkesi olurmu? Bide ben pek sirke kokusun sevmem ama herhalde kokusu kalmıyordur pişince dimi?

Aaa bişi daha var, sarıp dondurucuya koysam pişirmeden olur muuuu?
Bişi sorcam dedim kaç şey sordum bende dimiiii :26:

günaydın güzel anneler.Nasılsınız bakalım . Biz haftasonu doğum çantalarımızı da hazırladık. Artık oğlumun gelmesini bekliyoruz.Sizler nasılsınız

ya kızlar ben bişe sorcam ya bu usglerde bazen bi hafta önde yada geride görünüo ya ben son 2 aydr gitmemde he bir hafta önde çıkıo yani şuan 37haftalık görünüoo ama sata göre 36 olması lazım ben hangiisine gçre doğracammmm yaa :26:

herkese günaydın ve iyi haftalar diliyorum

anneler ve tatlı bebişler iyidir inş.
epeydir bakamadım geçmişte çoktu okuymadım sorun sıkıntı yok inş.
biz evde olmanın keyfini çıkartıyoruz geziyoruz tozuyoruz :)
hafta sonu bebişin giysilerini yıkadım bugün annem gelecekti odamızı yerleştirecektik ama dün çok yoruldum diye yarına erteledik :)
allah nasip ederse yarın hem odamız hem çantamız hazır olur
21 haziranda doktor kontrolümüz var ve doğum muaynesi yapılacak bakalım neler olacak :)
bizden haberler bu kadar

HAYIRLI SABAHLAR ZAMAN YAKLAŞTIKÇA KAÇAKLARDA TOPİĞİN YOLUNU BULMAYA BAŞLAMIŞ:d
ARSİMA,KARABÖCÜG EPEYDİR YOKLARDI ,,,KURABİYELERİNİ BİTİRENLERMİ DERSİNİZ ALYA GİBİ,SANCILARI TUTANLAR YUSUF-DEFNE GİBİ UYUYAMAYANLAR BURBUR GİBİ NESE KIZLAR HEPSİ YAKINDA BİTECEK ÇOOOK BAŞKA ŞEYLERDEN KONUŞUYOR OLACAĞIZ İNŞ.
BENDE 21 E RANDEVU ALIP OGÜN GİTCEM ZIRT PIRT GİTMEK İSTEMİYORUM,BEBEĞİM İYİ OSUNDA NE ÖNEMİ VAAR NST,USG
KASMAM BEN BEBİKİMİ AY ANNESİ TOTOSUNU,DÖTÜSÜNÜ YESİN ZZÜMRASININ HERSEYİNİ ALLAHIM ne olr sağ salim kucaklarımıza almayı nasip eyle

Herkese günaydınlar yaavv bir de ben anlayabilsem şu kasılmalar nasıl bişey ben de mi tık yok varda ben mi anlamıyorum çözemedim gitti:44::44: bilen varsa biri tari etsiiinn:26:

Günaydın kızlar
her şey yolundadır inşallah. bende genital bölgemde ve göğüs altlarımda acaip kaşıntı oluyor terleyince ve banyo sonrası kuruluktan da oluyor. ne yapacağımı şaşırdım. en sonunda kanatıyorum hep. berbat bir hale geldi cildim hastalıklı gibi.benzer durum yaşayan var mı, gece resmen uyutmadı kaşıntı. mahvoldum cildim zaten hassas gebelikten öncede yaşamıştım ama bu derece değil....

gunaydın butun annişler ve melekleri evdeki ilk gunum bugun kalkalı 1 saati gecti ama daha kahvaltı yapamadım (

canım takma kafanı sen o bdt yada sat a gore deil canı ne zaman ısterse o zaman gelecek rabbım saglıkla getirsin

Sağol canım...Hastaneye gitmeye korkuyorum valla yine yatış verirse diye.İnş. herşey yolunda gider de geri gelirim.Sancıları o kadar az hissediyorum ki , çünkü benim adet sancılar çok çok şiddetli olduğundan benim için bu hissettiklerim devede kulak.Ama doktora göre daha doğrusu nst çıktısına göre doğum sancısıymış.Böyle olursa ben kolay doğururum diyorum kendi kendime. inş. yani... Canım sancın çok şiddetli olduysa doktorunu bir ara da söyle.Nst ye girmesem ben bu hafta doğurcakmışım demek ki Bu arada ebe eliyle açıklık olup olmadığını kontrol etti.Çok korkuyordum kimi çok kötü oldum falan diye anlatınca.Eğer derin derin nefes alıp verirseniz o kadar acımıyor.Sonrasında da hiç acı hissetmiyorsun.Korkmayın yani arkadaşlar...

öylemiiiii ne güzel:)) evet bebek figürleri de vardı ama oldum olası kelebekleri çooook severim kelebek olsun dedik :)) güle güle kullanın canım. evet evet fiyatları diğer yerlere göre çok uygun. yani biz 120 tane aldık 140'a mal ettik. (tabi biz silikon tabancası, silikon falan aldık) diğer taraflardan ancak 280'e çıkardık en az bu da...

benim de aynen tarif ettiğin gibi günde 5-10 kez oluyor canım

Ayy yalnız değilmişim!5 aylıkkenden itibaren aşağı doğru baskı hissediyorum.Son 2 aydır falan acıma(sanki aşağı tarafıma iğne batıyor gibi) da hissetmeye başlamıştım.Etrafımda kime sordam bilmiyor.Doktora sordum bi cevap alamadım.Ben de bir gariplik var herhalde diye düşünüyordum artık.Allah aşkına sebebini bulursanız çok sevineceğim!

Günaydın kızlar

Canım benim ki hediye geldi yurtdışından tek kanal var,200m alan genişliği.sanırım metre ile alakalı,çünkü duvarlar araya girince wirelesste olduğu gibi cekim gücü düşüyor, bağlantı iyi olmuyor.bizim ki görüntülü,gece görüşü falan var,ben alsaydım böyle birsey alamazdim herhalde burda uçuk fiyatları,varsa yurt dısında tanıdığınız bence bu sekilde temin edınız.

benim bebiş 2 hafta önden gidiyordu. doktora sordum geçen.
ölçümlerde büyük çıkıyor, bu durumda bdt öne 2 hafta önemi geliyor diye.
onunla bi alakası yok. bu sadece bebeğin gelişimini gösterir, doğum tarihi sat'tır.
değişmez. sat'a göre önce veya sonra gelir ama dediğinle alakası yok dedi..:44:

doktorun bana verdiği kitapçıkta şöyle yazıyor.
''GEBELİĞİN SON İLERLEYEN DÖNEMLERİNDE KASIK BÖLGESİNDEKİ GERİLMELER SONUCU KAŞINTI HİSSİ OLUŞACAKTIR.
BUNU ENGELLEMEK İÇİN NEMLENDİRİCİ KREMLER KULLANMAK GEREKMEKTEDİR.
BU KREMLER KAŞINTIYI AZALTACAĞI GİBİ BÖLGEDE OLUŞABİLECEK CİLT YIRTIKLARINI DA AZALTACAKTIR.''

bence ilk randevunda yada arayıp sor doktoruna..

şuanda hissettiğim ağrı adet sancısı gibi..böyle arada bi vurup geçiyor.
demek sancı böyle oluyormuş.. :44: nst'deki doktorun sancı diye gösterdiği şeyleri ben de senin gibi pek hissetmedim.
okuduğuma göre, bu sancılar düzenli hale gelirse, yarım saatte bir gibi.. ve giderek şiddetleniyorsa hastaneye gitmek gerekmiş..

Son düzenleme:

hayırlı sabahlar canıımm:)) evet bende okuyunca topikleri zamanı yaklaşanlarda sürekli bir atraksiyon var:)) inş. herkes sağlıkla bebişlerini kucaklarına alır AMİİİİNNNN

kızlar bugün randevum var 2 haftadır yatıyorum bebek iyice aşağıda kasılmalarım da var hayırlısı artık çok korkuyorum

canııım çok dikkat et kendine gördüğüme göre daha var bebişinin gelmesine ama hiç belli olmuo tabi bu işler.... korkma allahın izniyle geçicek ve tam zamanında alıcaksın bebeğini kucağına....

Kızlar bizde gittik Eminönü havuzlu hana ama fiyatlar o kadar uygun değil,sadece her istediğin bir arada bulabileceğin biryer.ben internette ihtiyaclarıma göre fiyat listesi yapıp gitmiştim,bana internet daha uygun geldi.sadece tekstil ürünleri uygun, dokunup,kontrol edebiliyorsun.hastane çıkışını 10 lu 60 tl aldık mesela.ama biberon,emzik,bebek arabasını ben hep internetten aldım.hediye ceki olayı var.hediye ceki ilede banyo malzemelerini aldık mesela.bebek şekerleri uygun ama tanesi 1 liradan aldık biz.bence araştırın derim,havuzluhan cok cazip gelmedi bana adı duyulmuş.mesela biz chicco littleway glam pusetten internet üzerinden 400 aldık hemde 500 tl ve üzerine 100 lira hediye ceki vardı.orada bize 600 peşin fiyat verdiler kaldı ki %10 indirimliymis nakitte,tabii son karar sizin.

Herkese günaydınlar yaavv bir de ben anlayabilsem şu kasılmalar nasıl bişey ben de mi tık yok varda ben mi anlamıyorum çözemedim gitti:44::44: bilen varsa biri tari etsiiinn:26:

günaydın canıııımm valla güldürdün beni:)) çünkü bende tam bu sorunun cevabını düşünüodum... bu kasılmalar nasıl bir şey oluo acaba die bende bakınıodum. sanırım adet sancısı gibi diyorlar...

canım herkes farklı hıssedıyor sanırım agrı esıgı cok onemlı bendede sancı 80 cıktıgında bende bısey hıssetmıyordum ama gecen gun netten baktım adet sancısının bıraz fazlası sıklasmadıkca zaten sorun yaratacak sekılde olmuyormus ama gecen dr muayenemde dr karnımı gorunce elledı sasırdım sancı halkası olusuyormus karında ılk defa fark ettım ben bebegın durusuyla alakalı sanıyordum sertlesıp on tarafta uzunlamasına boru gıbı oldu bende arada oluyor yıne bide havalar sıcak ayaklarınızı usutmeyın kızlar adet zamanındada üşütünce agrıyı daha cok hıssederız unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…