2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet ağrı eşiğine göre değişio demekki. çünkü kimisi çok fazla kimisi daha az hissediyor. evet bende onu bir erde okumuştum elinizi karnınıza dayayın eğer bir toplanma oluyorsa sancı var demektir diodu. ama tabi ben bunu anlayamamıştım. demekki sancı halkası böyle birşeymiş....bende arada bir öyle adet sancısı gibi birşey oluyor ama ben pek önemsemiorum. yani çok uzun sürmüyor ve tabi daha var diye sanırım pek kulak asmıyorum:))

güldürebildiysem ne mutlu bana

benim ağrı eşiğim düşüktür canımda tatlıdır berbat bel ve kalça ağrılarım oluyo onları net hissediyorum ama bu yalancı doğum ağrı ve kasılmaları yook ama sen böyle anlatınca aynen dediğin gibi oluyo karnım taş kesiliyo bebiş boru gibi bir çıkıntı yapıyo sanıyordum bebeğim çok kasıyo kendini sürekli karnımda taş gibi bir his ama ağrı yok:26::26: sağol tatlım veriğin bilgiler için

ileri olması demek olması gerekenden biraz fazla gelişmiş demek (boy,kilo falan)doğum da sat a göre hesaplanıyor.

amanıııınnn ev ayakta(( kızımın karyolası ve şifonyeri iyice havalansın die bekliyorum. hala daha koku var gibi... ne zor şeyiş kokunun çıkması sinir sahibi oldum valla çekmeceleri çıkardım ayrı bir yerde, yatak bir yerde, bebeğimin eşyaları bir yerde.... yani şu mobilyalar bi hallolsaydı eşyalarda ortadan kalkardı... bu ay sonuna kadar beklicem sonrada artık yavaştan çantamı ve kızımın dolaplarını yerleştiricem. offf kızlar allah herkese kolaylık versin valla

cnm aynı sorun bendede vardı lavanta aldım ben odanın farklı yerlerıne koydum dolabının ıcıne falanda koydum bebek ıcınde sakıncası yokmus lavanta kokusu nefesıne ıyı bıle gelırmıs en son ıhtımal sende oyle yaparsın yoksa dedıgın gıbı mobılyanın kokusu ömürlük sanki hiç bitmiyor bıde baskaları sirkeli suyla sılıp bı kabın içine su koymuslar suyun ıcınede ortadan bolunmus sogan kokuyu alıyormus ben denemedım ama burda yapanlar vardı

ya kızlar doktor bana gunde 3 kez ıcmem için magnezyum verdı erken dogumu onlemek ıcın ama ben ıcmıyorumcok mıdemı bulandırıyor.zaten sureklı mıde problemı yasıyorum gecelerı uyku haram mıdem eksıdıkce yandıkca ıctıgım renının hesabı yok.cok moralım bozuk.ama ıcmedende durmama ımkaan yok reniyi.sizzın mıdelerde benımkı gıbımı benmı bıraz fazla nazlanıyorum.ama gecelerı afedersıznız ama mıdemden gelen su genzıme kaçıyo oksurerek uyanıyorum bogulucam bıgun.utuzden bıde magzezyumu ıcıp mıdemı bulandırmak ıstemıyorum napcam bılemedım

ayyy yaptım ben onları da yaptım soğan alıyor gibi ama bir müddet sonra da soğan kokusu başlıyor( hatta daha dün yine sirkeli suyla sildim ama o anlık gidiyor gibi bir bakıosun yine oluyor.. yada artık bana öyle geliyor gidip gelip kokluyorum resmen( eşimin kardeşi de lavantayı söylemişti. birde onu deniyeyim ben... yani bu lavanta kokuyu alıyor mu acaba yoksa sadece odanın havasını mı değiştiriyor??

yok canım yaa nazla alakası yok gerçekten benimde öyle oluyor. resmen yediklerim ağzıma geliyor, mide suyu bile ağzımda yani özellikle akşam yemekleri benim için kabus diyebilirim( o nedenle çok az yiyorum akşamları, bol su içiyorum ve yemekten sonra hemen uzanmıyorum oturur biçimdeyim ... gece de mutlaka 2 yastıkla yatıyorum oturur gibi resmen... magnezyumu da bilmiyorum ama hamileliğin ilk zamanlarında doktorumun verdiği vitamin de benim mahvediyordu söyledim başka bir ilaç verişti bence sende sor doktoruna belki aynı özellikte fakat mideni bulandırmayacak bir ilaç verebilir..

merhaba herkese....
ben hala işteyim ( neyseki 2 haftam kaldı 3.haftanın 2.gününde eyvallah diyeceğim artık :))
Herkese günaydınlar yaavv bir de ben anlayabilsem şu kasılmalar nasıl bişey ben de mi tık yok varda ben mi anlamıyorum çözemedim gitti:44::44: bilen varsa biri tari etsiiinn:26:
tek değilsin bende varım....bilmiyorum nasıl birşey.. ama nst de de çıkmıyor sancı ondandır herhalde...

benim de aynen tarif ettiğin gibi günde 5-10 kez oluyor canım

bendede var o iğne batması gidince sorucam bende bi anda sancı giriyor alttan,sızlıyor resmen.Sebebini öğrenirseniz yazın kızlarrrr..

canım magnezyumu mutlaka iç!bendede vardı risk günde 1 taneden 2 taneye çıkardı.Çok zor içiyorum bende midem çok bulanıyor dedim istifra ediyorum onu içince dedim o zaman 1 tane iç dedi ama bu sefer daha çok baskı hissetmedim yürüyüşüm bile zorlandı.Midem yanmalarım benimde çok gaviscon içiyorum süt yada soda içiyorum anlıkta olsa rahatlatıyor.Ama magnezyum çok önemli ihmal etme derim ben yanınca çerez falan yiyip kaydırmaya çalışıyorum...:))

merhabalarr..dogum tarıhımıze gore 1 aydan fazla var(14 temmuz verıldı tarıh olarak)ama banada hazıranı cıkarmam gbı gelıyor valla..hakkımızda hayırlısı olsun insallah..ben en son doktora kontorle gıttıgımde nst ye gırdım ben sancılarım 50 gıbı cıktı sonuna dogru..doktorum bısey demedı ama burda okuduklarıma goe sancım varmıs demekkı..ben paşam gerılıyor dıyordumm..basını ayagını elımle hıssedıyorum o kadar gerılyor yanı:)cuma gunu doktorum yıne cagırdı kontrol ıcın korktum tabı nıye cagırıyosunuz ne var n eyapacaksınız dedım:)bısey yok kısa aralıklarla kontrol edecegız artık dedı..bakalımm nıyeyse ıcımde dogum sekıl ve zamanımıza karar verecekmıs gıbı bı hıs var..calısmayı bıtırdım artık evdeyımm bende..mobılyamız kuruldu..eksıklerımızı tamamlıyacagız artık..bu arada Kozmatık (Zümracıgın annesıı:)ısmını bılmıyorumm..) hastaneye gıttıgımde yenıdogan katına cıktımm ..hemsıreye sordum dogum cantamda eksık varmı ekstradan bısey ıstıyormusunuz dıye bı brosur verdı bana ve bebek gobek bakım setı ıstenecegını soyledı..dogum zamanında eczane kosusturması olmasın dıye erkenden almakta fayda var..gıttıgınde sorarsın sende..
mıe eksımesı vs zaman zaman oluyorr borsa gıbı saglık durumlarmızda yukselıp alcalıyor Allah beterınden korusunn..az kaldı sabırrrr...bütün annelerı opuyorumm..Allah yardımcımız olsunn

ya bu kasılma dediğiniz şey nası bende anlamadım bende oluyor mu onuda anlamadım.Kasıklarımda ağrı oluyor ara ara ama kasılma nasıl ki?Karnımın bi yerine toplanıyor oğlum arada ama pozisyon değiştirince yada sevince düzeliyor:))karnım feci geriliyor özellikle gece gaz sancısı gibi oluyor hani affedersiniz pırt yapsam rahatlıcam gibi:)))acaba o mu ki kasılma dediğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…