- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #26.561
canım herkes farklı hıssedıyor sanırım agrı esıgı cok onemlı bendede sancı 80 cıktıgında bende bısey hıssetmıyordum ama gecen gun netten baktım adet sancısının bıraz fazlası sıklasmadıkca zaten sorun yaratacak sekılde olmuyormus ama gecen dr muayenemde dr karnımı gorunce elledı sasırdım sancı halkası olusuyormus karında ılk defa fark ettım ben bebegın durusuyla alakalı sanıyordum sertlesıp on tarafta uzunlamasına boru gıbı oldu bende arada oluyor yıne bide havalar sıcak ayaklarınızı usutmeyın kızlar adet zamanındada üşütünce agrıyı daha cok hıssederız unutmayın
günaydın canıııımm valla güldürdün beni:)) çünkü bende tam bu sorunun cevabını düşünüodum... bu kasılmalar nasıl bir şey oluo acaba die bende bakınıodum. sanırım adet sancısı gibi diyorlar...
canım herkes farklı hıssedıyor sanırım agrı esıgı cok onemlı bendede sancı 80 cıktıgında bende bısey hıssetmıyordum ama gecen gun netten baktım adet sancısının bıraz fazlası sıklasmadıkca zaten sorun yaratacak sekılde olmuyormus ama gecen dr muayenemde dr karnımı gorunce elledı sasırdım sancı halkası olusuyormus karında ılk defa fark ettım ben bebegın durusuyla alakalı sanıyordum sertlesıp on tarafta uzunlamasına boru gıbı oldu bende arada oluyor yıne bide havalar sıcak ayaklarınızı usutmeyın kızlar adet zamanındada üşütünce agrıyı daha cok hıssederız unutmayın
Gunaydin kizlar yarin 10 da dr gidiyoruz duruma gore dogum olcak sancim falanda yok bakalim ne olcak
Gunaydin kizlar yarin 10 da dr gidiyoruz duruma gore dogum olcak sancim falanda yok bakalim ne olcak
ya kızlar ben bişe sorcam ya bu usglerde bazen bi hafta önde yada geride görünüo ya ben son 2 aydr gitmemde he bir hafta önde çıkıo yani şuan 37haftalık görünüoo ama sata göre 36 olması lazım ben hangiisine gçre doğracammmm yaa :26:
cnm aynı sorun bendede vardı lavanta aldım ben odanın farklı yerlerıne koydum dolabının ıcıne falanda koydum bebek ıcınde sakıncası yokmus lavanta kokusu nefesıne ıyı bıle gelırmıs en son ıhtımal sende oyle yaparsın yoksa dedıgın gıbı mobılyanın kokusu ömürlük sanki hiç bitmiyor bıde baskaları sirkeli suyla sılıp bı kabın içine su koymuslar suyun ıcınede ortadan bolunmus sogan kokuyu alıyormus ben denemedım ama burda yapanlar vardıamanıııınnn ev ayakta(( kızımın karyolası ve şifonyeri iyice havalansın die bekliyorum. hala daha koku var gibi... ne zor şeyiş kokunun çıkması sinir sahibi oldum valla çekmeceleri çıkardım ayrı bir yerde, yatak bir yerde, bebeğimin eşyaları bir yerde.... yani şu mobilyalar bi hallolsaydı eşyalarda ortadan kalkardı... bu ay sonuna kadar beklicem sonrada artık yavaştan çantamı ve kızımın dolaplarını yerleştiricem. offf kızlar allah herkese kolaylık versin valla
cnm aynı sorun bendede vardı lavanta aldım ben odanın farklı yerlerıne koydum dolabının ıcıne falanda koydum bebek ıcınde sakıncası yokmus lavanta kokusu nefesıne ıyı bıle gelırmıs en son ıhtımal sende oyle yaparsın yoksa dedıgın gıbı mobılyanın kokusu ömürlük sanki hiç bitmiyor bıde baskaları sirkeli suyla sılıp bı kabın içine su koymuslar suyun ıcınede ortadan bolunmus sogan kokuyu alıyormus ben denemedım ama burda yapanlar vardı
ya kızlar doktor bana gunde 3 kez ıcmem için magnezyum verdı erken dogumu onlemek ıcın ama ben ıcmıyorumcok mıdemı bulandırıyor.zaten sureklı mıde problemı yasıyorum gecelerı uyku haram mıdem eksıdıkce yandıkca ıctıgım renının hesabı yok.cok moralım bozuk.ama ıcmedende durmama ımkaan yok reniyi.sizzın mıdelerde benımkı gıbımı benmı bıraz fazla nazlanıyorum.ama gecelerı afedersıznız ama mıdemden gelen su genzıme kaçıyo oksurerek uyanıyorum bogulucam bıgun.utuzden bıde magzezyumu ıcıp mıdemı bulandırmak ıstemıyorum napcam bılemedım
tek değilsin bende varım....bilmiyorum nasıl birşey.. ama nst de de çıkmıyor sancı ondandır herhalde...Herkese günaydınlaryaavv bir de ben anlayabilsem şu kasılmalar nasıl bişey ben de mi tık yok varda ben mi anlamıyorum çözemedim gitti:44::44: bilen varsa biri tari etsiiinn:26:
doktordan geldim suyum azalmış doktor antibiyotik verdi bende sarı akıntı oldoğu için moralim yine bozuldu
benim de aynen tarif ettiğin gibi günde 5-10 kez oluyor canım
Ayy yalnız değilmişim!5 aylıkkenden itibaren aşağı doğru baskı hissediyorum.Son 2 aydır falan acıma(sanki aşağı tarafıma iğne batıyor gibi) da hissetmeye başlamıştım.Etrafımda kime sordam bilmiyor.Doktora sordum bi cevap alamadım.Ben de bir gariplik var herhalde diye düşünüyordum artık.Allah aşkına sebebini bulursanız çok sevineceğim!
ya kızlar doktor bana gunde 3 kez ıcmem için magnezyum verdı erken dogumu onlemek ıcın ama ben ıcmıyorumcok mıdemı bulandırıyor.zaten sureklı mıde problemı yasıyorum gecelerı uyku haram mıdem eksıdıkce yandıkca ıctıgım renının hesabı yok.cok moralım bozuk.ama ıcmedende durmama ımkaan yok reniyi.sizzın mıdelerde benımkı gıbımı benmı bıraz fazla nazlanıyorum.ama gecelerı afedersıznız ama mıdemden gelen su genzıme kaçıyo oksurerek uyanıyorum bogulucam bıgun.utuzden bıde magzezyumu ıcıp mıdemı bulandırmak ıstemıyorum napcam bılemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?