- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #26.581
Günaydın kızlar
her şey yolundadır inşallah. bende genital bölgemde ve göğüs altlarımda acaip kaşıntı oluyor terleyince ve banyo sonrası kuruluktan da oluyor. ne yapacağımı şaşırdım. en sonunda kanatıyorum hep. berbat bir hale geldi cildim hastalıklı gibi.benzer durum yaşayan var mı, gece resmen uyutmadı kaşıntı. mahvoldumcildim zaten hassas gebelikten öncede yaşamıştım ama bu derece değil....
doktor bana da iki aydır magnezyum yazıyor, alıyorum eczaneden ama içtiğim 5 tane..ya kızlar doktor bana gunde 3 kez ıcmem için magnezyum verdı erken dogumu onlemek ıcın ama ben ıcmıyorumcok mıdemı bulandırıyor.zaten sureklı mıde problemı yasıyorum gecelerı uyku haram mıdem eksıdıkce yandıkca ıctıgım renının hesabı yok.cok moralım bozuk.ama ıcmedende durmama ımkaan yok reniyi.sizzın mıdelerde benımkı gıbımı benmı bıraz fazla nazlanıyorum.ama gecelerı afedersıznız ama mıdemden gelen su genzıme kaçıyo oksurerek uyanıyorum bogulucam bıgun.utuzden bıde magzezyumu ıcıp mıdemı bulandırmak ıstemıyorum napcam bılemedım
geçmiş olsun canım.. akıntı enfeksiyon belirtisi heralde, antibiyotik verdiğine göre.. :44:doktordan geldim suyum azalmış doktor antibiyotik verdi bende sarı akıntı oldoğu için moralim yine bozuldu
merhabalarr..dogum tarıhımıze gore 1 aydan fazla var(14 temmuz verıldı tarıh olarak)ama banada hazıranı cıkarmam gbı gelıyor valla..hakkımızda hayırlısı olsun insallah..ben en son doktora kontorle gıttıgımde nst ye gırdım ben sancılarım 50 gıbı cıktı sonuna dogru..doktorum bısey demedı ama burda okuduklarıma goe sancım varmıs demekkı..ben paşam gerılıyor dıyordumm..basını ayagını elımle hıssedıyorum o kadar gerılyor yanı:)cuma gunu doktorum yıne cagırdı kontrol ıcın korktum tabı nıye cagırıyosunuz ne var n eyapacaksınız dedım:)bısey yok kısa aralıklarla kontrol edecegız artık dedı..bakalımm nıyeyse ıcımde dogum sekıl ve zamanımıza karar verecekmıs gıbı bı hıs var..calısmayı bıtırdım artık evdeyımm bende..mobılyamız kuruldu..eksıklerımızı tamamlıyacagız artık..
mıe eksımesı vs zaman zaman oluyorr borsa gıbı saglık durumlarmızda yukselıp alcalıyor Allah beterınden korusunn..az kaldı sabırrrr...bütün annelerı opuyorumm..Allah yardımcımız olsunn
yok canım yaa nazla alakası yok gerçekten benimde öyle oluyor. resmen yediklerim ağzıma geliyor, mide suyu bile ağzımda yani özellikle akşam yemekleri benim için kabus diyebilirim( o nedenle çok az yiyorum akşamları, bol su içiyorum ve yemekten sonra hemen uzanmıyorum oturur biçimdeyim ... gece de mutlaka 2 yastıkla yatıyorum oturur gibi resmen... magnezyumu da bilmiyorum ama hamileliğin ilk zamanlarında doktorumun verdiği vitamin de benim mahvediyordu söyledim başka bir ilaç verişti bence sende sor doktoruna belki aynı özellikte fakat mideni bulandırmayacak bir ilaç verebilir..
merhabalarr..dogum tarıhımıze gore 1 aydan fazla var(14 temmuz verıldı tarıh olarak)ama banada hazıranı cıkarmam gbı gelıyor valla..hakkımızda hayırlısı olsun insallah..ben en son doktora kontorle gıttıgımde nst ye gırdım ben sancılarım 50 gıbı cıktı sonuna dogru..doktorum bısey demedı ama burda okuduklarıma goe sancım varmıs demekkı..ben paşam gerılıyor dıyordumm..basını ayagını elımle hıssedıyorum o kadar gerılyor yanı:)cuma gunu doktorum yıne cagırdı kontrol ıcın korktum tabı nıye cagırıyosunuz ne var n eyapacaksınız dedım:)bısey yok kısa aralıklarla kontrol edecegız artık dedı..bakalımm nıyeyse ıcımde dogum sekıl ve zamanımıza karar verecekmıs gıbı bı hıs var..calısmayı bıtırdım artık evdeyımm bende..mobılyamız kuruldu..eksıklerımızı tamamlıyacagız artık..bu arada Kozmatık (Zümracıgın annesıı:)ısmını bılmıyorumm..) hastaneye gıttıgımde yenıdogan katına cıktımm ..hemsıreye sordum dogum cantamda eksık varmı ekstradan bısey ıstıyormusunuz dıye bı brosur verdı bana ve bebek gobek bakım setı ıstenecegını soyledı..dogum zamanında eczane kosusturması olmasın dıye erkenden almakta fayda var..gıttıgınde sorarsın sende..
mıe eksımesı vs zaman zaman oluyorr borsa gıbı saglık durumlarmızda yukselıp alcalıyor Allah beterınden korusunn..az kaldı sabırrrr...bütün annelerı opuyorumm..Allah yardımcımız olsunn
Neden doğum olacak ki sancında yoksa ? Seninle günlerimiz aynı canım , bizim bebişler niye böyle hemen ke2ndilerini dışarı atmaya çalışıyorlar ki ?
cnm broşürün resmini yada içeriğini banada yazarmısın?
doğum fiyatlarını konuşacağım bende önümüzdeki hafta ,hastaneye neler dahil nelr değil diye...
Hadı doguma dıyecek sımdı doktor dıyorum nst deyken esıme..o benden daha cok korkuyor deme oylee dıyorrr:)bakalım canım hayırlısı olsun hakkımızda..yuzduk yuzduk kuyrugna geldık..ben sadece demır hapı kullanıyorumm cok duzenlı olmasada..dıyorum cok ta kılolu olursa sezaryan dıyecekler kesın dıye..gecen hafta 2.850 dık..bakalım cumaya ne cıkacak durumumuzz..yazarım donuste bende..senın bebiş erkekmıydı..normalmı dusunuyosunn..kılosu vs nasıl gıdıyor ıyıdır umarımm..
Canım dogum fıyatını soyluyeyımm sana onuda konustumm..sgk lı yada bagkurluysan normal 300..sezaryan 450 TL hersey dahıl dedıler...süs yapmıyorlar bu arada bazı hastanelerde oldugu gıbı..ama olsun ben çorlu reyaptan 1.350 almıstım fıyatı ocak ayında..
verdıklerı kagıdın ustunde recete yazıyorr..bunda 3 nolu ılacı ısaretledı hemsıre sana aynen yazıyorum..Bebedon Göbek bakım setı..(2*1 göbege harıcen )
bunu eczaneden alın zaten dogumdan sonra ıstıyecegız sızden dedı..bende zaten merkezden uzak oldugu ıcın hastane alıp yanımızda bulunsun dedım o yuzden yazdım sanada..cuma gunu ıcın kontrole gıdecemm bende..bakalımm ne dıyecek doktorumuz..
ay benim eşim de çok korkuyo ya.. fırsat olsa hiç yanımdan ayrılmayacak
ya doğurursan..ya sancın tutarsa.. (evle iş arası 1 saat) ben hemen otomobile binerim,
işte bir saate evde olurum,:44: ya o bi saatte doğurursan..
Allahım ben de onun gibi evhamlı olsam bu çocuğu kim doğuracak bilmiyorum..
ben de bi demir hapı alıyorum. doktor 2 tane diyo ama ben düzenli bi tane anca içiyorum.
ama tahlilde kanım iyi çıktı, ondan biraz rehavet var..
benim bebişe iri diyordu doktorum, hakikaten baş karın çevresi ölçümlerde 2-3 hafta önce çıkıyordu.
ben de faydalı şeyleri kestim, yumurta, yoğurt, ceviz, kaşar.. geçen perşembe 35artı0 2750 gr civarıydı.
doktor, 4 kiloyu bulmaz, normal doğum için iyi bi şey dedi.. baş aşağı duruyor zaten.
çatı da müsaitse inş normal olur doğumum.
bu arada bebişim kız, seninki?
yok canım yaa nazla alakası yok gerçekten benimde öyle oluyor. resmen yediklerim ağzıma geliyor, mide suyu bile ağzımda yani özellikle akşam yemekleri benim için kabus diyebilirim( o nedenle çok az yiyorum akşamları, bol su içiyorum ve yemekten sonra hemen uzanmıyorum oturur biçimdeyim ... gece de mutlaka 2 yastıkla yatıyorum oturur gibi resmen... magnezyumu da bilmiyorum ama hamileliğin ilk zamanlarında doktorumun verdiği vitamin de benim mahvediyordu söyledim başka bir ilaç verişti bence sende sor doktoruna belki aynı özellikte fakat mideni bulandırmayacak bir ilaç verebilir..
Bende normal dogum ıstıyorum inşAllah bı sorun cıkmazsa son dakıkada..oglum olacak Allah ızın verırse..İlhan Emir'ım..ılk cocugum..sonrası olurmu sımdıden bısey soylemeyımm:)esım ısrar edıyor bı daha dıye ama..kız ıstedıgı ıcın:)Allah hayırlısını versın kız olsun erkek olsunn..saglıklı ıolsunlar en basta en onemlısıde o...
bende kayseriliyim canım
Bu kadar isim bolluğunda acaba isim seçme zorluğu yaşayan kaç kişi vardır !!!
Defne
Nevra
Umay
Ezgi
Aylin arasında kaldımmmmm iki de değil bir sürü hoşuma giden isim var bu gidişle hepsini koyacak kadar bebek lazım olacak
Bu kadar isim bolluğunda acaba isim seçme zorluğu yaşayan kaç kişi vardır !!!
Defne
Nevra
Umay
Ezgi
Aylin arasında kaldımmmmm iki de değil bir sürü hoşuma giden isim var bu gidişle hepsini koyacak kadar bebek lazım olacak
Ooo kayseriden varmis baya kisi ya. Kayseride misin peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?