- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #28.081
canım bence kesınlıkle 9 ay 15 gun falan bekleme kaka yapma durumu beni korkutuyor bebegın bundan sonra prematüre değil ki korkasın be yawrumm ?kızlar sıze bısey danısayım benım dr 9 ay 15 gun bekleyelım dedı ama benı korku almaya basladı kızıma ıcerde bısey olursa dıye korkuyorum haftaya persembe kontrolumuz var eger bebegım o gune kadar kendı dogmazsa doktordan sunı sancı vermesını ıstemeyı dusunuyorum zatene 2 cm acılmam var dogum baslamıstı erken dıye dr durdurdu benı benım gıbı korkan var mı aranızda napayım sızce etrafta cok duyuyorum son haftada karnında bebegını kaybedenlerı
Slm kızlar...
Merhabalar hepinize,ben yine arada bi kaçamak buldum girdim...Geçmiş sayfaları okuyamadım var mı yeni bi doğum en son 30 mayısta toplam 4 kişi vardı doğuran,21 gündür olmadı mı hiç doğum...
Beni bilgilendirin bakalım kızlar zeynepcim,akkusnicim...Bebişlerinizin gelişimi de iyidir inşallah...Benim kızım 5 gün önce 3263 gr 47 cm di...Pazartesi yin ekontrolümüz var teyzeleri...
kızlar sıze bısey danısayım benım dr 9 ay 15 gun bekleyelım dedı ama benı korku almaya basladı kızıma ıcerde bısey olursa dıye korkuyorum haftaya persembe kontrolumuz var eger bebegım o gune kadar kendı dogmazsa doktordan sunı sancı vermesını ıstemeyı dusunuyorum zatene 2 cm acılmam var dogum baslamıstı erken dıye dr durdurdu benı benım gıbı korkan var mı aranızda napayım sızce etrafta cok duyuyorum son haftada karnında bebegını kaybedenlerı
Slm kızlar...
Merhabalar hepinize,ben yine arada bi kaçamak buldum girdim...Geçmiş sayfaları okuyamadım var mı yeni bi doğum en son 30 mayısta toplam 4 kişi vardı doğuran,21 gündür olmadı mı hiç doğum...
Beni bilgilendirin bakalım kızlar zeynepcim,akkusnicim...Bebişlerinizin gelişimi de iyidir inşallah...Benim kızım 5 gün önce 3263 gr 47 cm di...Pazartesi yin ekontrolümüz var teyzeleri...
hoş geldin canım doğuran çok valla,sen kimde kaldın en son
maşallah prensese...
kuzum ben 1 hafta sonra gıdecegım doktora mınnak kuzu ne durumda bılmıyorum masallah cocuguna ne guzelmiş gelişimiii ... dogum seklım belli olacak tabı 7 gun nasıl gececek bılmıyorum kuzum yaa.. doguranları görünce aşka gelıyorum kız nasıl beslıyorsun sen şu kuzuyu ne ıyı kılosuu tiyoo isterimm
kızlar vücudumun farklı yerlerinde hemen her gün yeni bir et beniyle karşılaşıyorum.sizde var mı?önceden bende hiç yoktu.dr a gittim sadece alırız demeyle yetindi.anladığım jkadarıyla bunlar kalıcıymış oofffffff
Slm kızlar...
canım en son 30 mayısta biri doğum yapmıştı sonra lame nin doğum yapacağını duymuştum,sonrakilerden haberim yok , hapsu nun hazırladığı doğum listesine baktım o da güncellememiş...Valla bildiklerini yazsana toplam kaç kişi oldu doğum yapan...
Tarfil doğum yaptı canım 17sinde,mehmetsym 19unda,yarın gözdenur girecek doğuma ha bide elbebekgulbebek te yarın girecek sanırım...birileri daha vardı sanki ama hatırlayamadım
offfff sıkıldım ama azcık konusunda biri kız mı dogurdu nedir bu sessizlikkkkkkk:44:
soyle bir haziran annelerine bakayim dedim ordada kimse kalmamis burbur82 ve ben vardik. acaba hepsi dogurdumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?