2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım bence kesınlıkle 9 ay 15 gun falan bekleme kaka yapma durumu beni korkutuyor bebegın bundan sonra prematüre değil ki korkasın be yawrumm ?
bence sezeryana bile mecbur kalsan bekleme canım illa normal dogurmak zorunda degılsın . bebegını kaybetme durumu nerden cıktı sımdı Allah alla Vallahi döverimmmm!!

Slm kızlar...
Merhabalar hepinize,ben yine arada bi kaçamak buldum girdim...Geçmiş sayfaları okuyamadım var mı yeni bi doğum en son 30 mayısta toplam 4 kişi vardı doğuran,21 gündür olmadı mı hiç doğum...

Beni bilgilendirin bakalım kızlar zeynepcim,akkusnicim...Bebişlerinizin gelişimi de iyidir inşallah...Benim kızım 5 gün önce 3263 gr 47 cm di...Pazartesi yin ekontrolümüz var teyzeleri...

hoş geldin canım doğuran çok valla,sen kimde kaldın en son
maşallah prensese...

Cnm olumsuz düşünme benimde ilk doğumum normal ve benim doktorum normal doğum taraftarı olduğu için eğer 41 haftaya kadar beklerim gelmzse suni sancı veririm dedi yani hiç korkma belkide 9 ay 15 güne kalmadan sancıyla doğar bebeğin bellimi olur

kuzum ben 1 hafta sonra gıdecegım doktora mınnak kuzu ne durumda bılmıyorum masallah cocuguna ne guzelmiş gelişimiii ... dogum seklım belli olacak tabı 7 gun nasıl gececek bılmıyorum kuzum yaa.. doguranları görünce aşka gelıyorum kız nasıl beslıyorsun sen şu kuzuyu ne ıyı kılosuu tiyoo isterimm

hoş geldin canım doğuran çok valla,sen kimde kaldın en son
maşallah prensese...

canım en son 30 mayısta biri doğum yapmıştı sonra lame nin doğum yapacağını duymuştum,sonrakilerden haberim yok , hapsu nun hazırladığı doğum listesine baktım o da güncellememiş...Valla bildiklerini yazsana toplam kaç kişi oldu doğum yapan...

yoğurt canım yoğurt....Bol bol ye ayran iç...

bende de 2 tane minicik vardı, onlar büyüdü gitti yaa. bende gıcık oluyorum gördükçe, alırız diyor hep doktorlar da bi de bazıları et benini elletmek iyi değil diorlar bilmiyorum ne kadar doğru.. aldırsam dert aldırmasam ayrı dert.. bakalım bi doğusalım da hayırlısıyla, onlara da sonra baktırırız..

meraba cnm, bende ne zamandır giremiyorum walla benim de hiç haberim yok war mı yeni doğum yapan?? en son elbebekgülbebekten haberim var dün sezeryan olacaktı.. başka da bilgim yok.. bebişimi ben de çok merak ediyorum 3 haftadır görmüyorum.. haftaya salı randevum.. acaba kaç kilo oldu büyüdü mü?? heyecanım dorukta...

Tarfil doğum yaptı canım 17sinde,mehmetsym 19unda,yarın gözdenur girecek doğuma ha bide elbebekgulbebek te yarın girecek sanırım...birileri daha vardı sanki ama hatırlayamadım

Tarfil doğum yaptı canım 17sinde,mehmetsym 19unda,yarın gözdenur girecek doğuma ha bide elbebekgulbebek te yarın girecek sanırım...birileri daha vardı sanki ama hatırlayamadım

hay maşallah canım sağlıkları yerindedir inş...Benim de pazartesi kontrolümde aşağı yukarı tarif belli olacak bakalım artık beni de heyecan bastı....

merhaba hanımlar bebişler nasıl inşlh herkes iyidir.oğluşums 35+1 de 3015 gr 52 cm di maşallah tüm bebişlere bizimde daha belli değil doğum şeklimiz. iri olursa bebk normal olmaz gibime geliyor benim ama kısmet tabi. herkesi kocaman öpüyor ve kucaklıyoruz oğluşumla hayırlı doğumlar şimdiden herkese iş yerinde giremiyorum artık.yasak geldi.28 izne ayrılıyorum.kendinize iyi bakın hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…