- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #28.101
kızlar erken gelirmiş gelir annesi gelirrya bu ifadeler niye bende çıkmıyor gülen ağlayan suratlar,nerde bulcammmm
Allah ağlatmasın bacım boşver çıkmasın sen hep gül
kızlarr yupii yuppiii yahaaaaaaakocam jınekologumdan randevu almıs yarın bebegımı gorecegım yehhhuuuuuuuuuuuuuuuu
eee kuzum ne yapsın dun gece yuzunden butun evı temızledı kahvaltı hazırladı ohh bideee randevuyu almıs .. yarın bebegın son eksiklerini de görelim dedi bazen domuz gıbı olmak lazımmışşadama bide o kadar küfrettin bak adam seni düşünüyomuş
ya benim dr neden halen beni ayda 1 cagırıyor anlamıyorum kii.. son ayda en fazla 15 gunde bir cagırmak gerekmıyor mu arkadaslar??*
iyiyim tatlım bebişte iyi benim ki erkekti...bizim suyumuz kanımız herşey iyide biraz kilomuz düşük 2.5 kg doktorum zaten bdt nin biraz gecikebileceğini söyledi bence geç döllenme olabilir onun için kilo filanda düşük çıkıyo ama gelişimi gayet güzel bir terslik görmedi normal doğum pozisyonun da şükür onda sözümü dinliyoo sıpa dün zaten ilk fırçasını yedi benden böyle anlaşmamıştık ben yiycektim o kilo alcaktım maşallah kiloda büyük payı bana bırakmış oğlumSanada geçmiş olsun canım büyük bi sorun yok şükür hastaneye sağlam giren hasta çıkıyo mübarek...pekmez iyi gelir ye bol bol yarasın kan olsun can olsun
valla inş...
kansızlık fln diyip canımı sıkıyo bu drlar...
herkes uyumuş topiğe iyi geceler demek bana kaldı
iyi geceler topic
inş. canıma mınnet ya Rabbim inş...beni haftaya tekrar çağırdı belki bundan sonra senide daha sık çağırır
inş. canıma mınnet ya Rabbim inş...heyecandan geberiyorum oğlumu görcem mınnak kuzum ne kadar olmustur kızlar tahmın istıyorum 17 gun once 2100 gramdıı
bebegım benım yerim senın o guzel yazan parmakcıklarınıılk tahmın benden gelsın 2800 cnm
canım arkadasım korkma . Rabbım seni ve bebegıni korusun kalbım senınle. tanısmıyorlar ama tanıstırırız guzelımmm:)))ıkıncı tahmın benden 3000 :) zeynepcım canım arkadasım ınsalllah yawrun sana mutluluk ve huzur getırır ınsallah bende tadarım 8 ayımız var daha ama olsun :) ona bırsey olucak dıye aklım cıkıyor belkı dogumdan sonra gormeye gelırız bebısını esler ne de olsa aynı yerdydı dımı tanıyolar mı bılmıyorum ama :)
canım arkadasım korkma . Rabbım seni ve bebegıni korusun kalbım senınle. tanısmıyorlar ama tanıstırırız guzelımmm:)))
kızlar sizzlere bir sorum olacak. yarın eşim konyaya gidecek, ben de gitmek istiyorum onunla, yalnız kalmak istemiyorum evde.. balıkesirden yaklaşık 6 saat sürüyor yol. ama birliktee gidersek her saat mola veririz biraz da yavaş gideriz 8 saati bulur sanırım.. yarın doktoru da arayıp soracağım sizce gitmeme izin verir mi?? gitmeyi çok istiyorum ama bi yandan da kararsızım ya yollarda başıma bi haller gelirse diye.. ama diğer yandn da burda kalmak istemiyorum ya kocam yokken doğurmaya kalkarsam diye.. sonuçta balıkesir merkeze de 1 saat uzaklıktayım ve öyle bi durumda beni doktora merkeze götürecek kimse yok.. oof çok kararsızım inşallah git der doktor
öylemiiii hemen okuyayım merak ediyodum durumunu sağol tatlım haber verdiğin için2700 zeynepcimkızlarrr elbebekgulbebek arkadaşımız haziran annelerine doğumu yazmış,okuyunnn
inş. canıma mınnet ya Rabbim inş...heyecandan geberiyorum oğlumu görcem mınnak kuzum ne kadar olmustur kızlar tahmın istıyorum 17 gun once 2100 gramdıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?