2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar ...Evimizi temizledik sonunda dip köşe.Hastane çantamız da hazır çok şükür.Artık oğulcuğumuzu bekliyoruz sabırla ..Sizler ne alemdesiniz?

ıkıncı tahmın benden 3000 :) zeynepcım canım arkadasım ınsalllah yawrun sana mutluluk ve huzur getırır ınsallah bende tadarım 8 ayımız var daha ama olsun :) ona bırsey olucak dıye aklım cıkıyor belkı dogumdan sonra gormeye gelırız bebısını esler ne de olsa aynı yerdydı dımı tanıyolar mı bılmıyorum ama :)

kızlar sizzlere bir sorum olacak. yarın eşim konyaya gidecek, ben de gitmek istiyorum onunla, yalnız kalmak istemiyorum evde.. balıkesirden yaklaşık 6 saat sürüyor yol. ama birliktee gidersek her saat mola veririz biraz da yavaş gideriz 8 saati bulur sanırım.. yarın doktoru da arayıp soracağım sizce gitmeme izin verir mi?? gitmeyi çok istiyorum ama bi yandan da kararsızım ya yollarda başıma bi haller gelirse diye.. ama diğer yandn da burda kalmak istemiyorum ya kocam yokken doğurmaya kalkarsam diye.. sonuçta balıkesir merkeze de 1 saat uzaklıktayım ve öyle bi durumda beni doktora merkeze götürecek kimse yok.. oof çok kararsızım inşallah git der doktor

canım arkadasım korkma . Rabbım seni ve bebegıni korusun kalbım senınle. tanısmıyorlar ama tanıstırırız guzelımmm:)))

canım arkadasım korkma . Rabbım seni ve bebegıni korusun kalbım senınle. tanısmıyorlar ama tanıstırırız guzelımmm:)))

tanıstıralım valla ıstanbulda benım hıc arkadasım yokta :) bıtanem senı anca burda yakalayabılıyorum karnın 3 aylıkken buyumusmuydu zayıfların kı bellı oluyormus sanırım

ben olsam bende giderdim evde o stresi yaşıcana kocanla güvende olursun en azından inşş dr unda izin verir

2700 zeynepcim kızlarrr elbebekgulbebek arkadaşımız haziran annelerine doğumu yazmış,okuyunnn
öylemiiii hemen okuyayım merak ediyodum durumunu sağol tatlım haber verdiğin için

inş. canıma mınnet ya Rabbim inş... heyecandan geberiyorum oğlumu görcem mınnak kuzum ne kadar olmustur kızlar tahmın istıyorum 17 gun once 2100 gramdıı

tatlım nabeeerr ömür bence 2.750 gr olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…